Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

kinky træningslejr - Vol. 3

Karakter: 5.5/2
Visninger: 3450

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Kap. 3

Bjørn og jeg gik, sammen med resten af flokken, over mod det fælles baderum, hvor der jo altså ikke var noget vand. Vi sagde ingenting. Tror begge vi stadig var i chok over Seb og Jonas. Jeg brød isen.

”Ok, så det var øhhhh, surrealistisk” fik jeg fremstammet.
”hold nu kæft mand. Det er det vildeste og mest perverse jeg nogensinde har set. Og jeg synes sgu jeg har set OG PRØVET lidt af hvert. Både med min nuværende og tidligere damer. Men DET HER? Hvad, er de homoer eller bi eller bare....” Sagde Bjørn og hans stemme skælvede.

”Altså jeg indrømmer det var sygt at overvære” Sagde jeg ”Og hvorfor gjorde de det når vi alle sammen var i rummet? De kunne sgu da bare ha´ været gået for dem selv eller noget. Og hvad, de ligger sgu da og horer med en masse duller konstant! Synes du vi skal sige noget til din far, eller nogle andre?”

”Hmmm, nej det synes jeg ikke. Altså jeg mener, de har jo ikke gjort noget ulovligt eller noget. Måske vi skulle prøve at tale med dem inden vi gør et stort nummer ud af det” Sagde Bjørn.

”Du har nok ret. Vi lader det ligge. Shit de så ud til at nyde hinandens funk hva´” ? Sagde jeg og ku ikke lade være med at smile.

Bjørn brød ud i latter. ” Ja hold da op mand. Men Tobias?”
”Jaa”
”Vi sad sgu selv med vores hænder i skridtet og lugtede til det”

”Det gjorde vi. Og du nød det” sagde jeg mens jeg smilede og blinkede til Bjørn.

Vi gik ind i det fælles omklædningsrum.........

Alle var nu samlet. Alle fra vores værelse var de sidste der kom.

”Ok, hør her alle sammen” Råbte Coach. ”Vi får nu vist af Sune hvordan vi vasker os hver dag, mest hygiejnisk og med brugen af så lidt vand som muligt. Jan, Kim og jeg deltager naturligvis også. Værsgo´ Sune ”

Sune, vores læge, var lige startet og havde kun været hos os i en måned. Han var kun lige fyldt 30 men havde allerede prøvet en del. Han var efter gymnasiet kommet i militæret og derefter gjort en karriere som løjtnant, og havde været to år i Irak. Da han var kommet hjem havde han mødt en pige på medicin studiet, og efter uddannelsen havde de giftet sig. Desværre var det for et halvt år siden endt i skilsmisse, og Sune var flyttet til vores by, og søgt stillingen som læge hos os. Han var en mega muskuløs fyr, men en venligt sind, og fantastisk humor, og selvom han lige var kommet til, kunne vi alle sammen virkelig godt lide ham allerede.

”Tak” sagde Sune og trådte frem. ”Det er vigtigt når vi skal være her i så menge dage med kun lidt vand at vi får vasket os hver aften efter træningerne er slut. Lad være med at gøre noget om morgenen. Vi skal alligevel alle sammen udenfor og svede, så det kan ikke betale sig. I synes måske at i sagtens kan finde ud af at vaske jer, men det er vigtigt at der bliver fokuseret de rette steder. I parrer jer lige to og to”

Vi parrede os alle op to og to. Mig og Bjørn selvfølgelig.

”Så tager vi alle sammen tøjet af, og går udenfor og hænger det op på den snor jeg har hængt udenfor. På den måde kan det blive blæst lidt igennem og luftet. I kan tage noget snor med over i jeres huse når vi er færdige her i aften, og så kan i gøre det samme med resten af jeres ting, når i har lyst til det.

Vi begyndte at tage vores tøj af. T-shirts, sko og strømper og shorts blev smidt foran os. Til vores overraskelse begyndte Sune også at tage sit tøj af.

”Per, Kim og Jan, i kan ligeså godt være med her” sagde Sune med et lille grin.

Hurtigt begyndte de også at strippe. Vi tøvede alle sammen lidt da vi kom til underbukserne, men da Sune smed sine gjorde vi det også.
Når man tænker på hvordan de fleste af os fjollede rundt i omklædningsrummet efter kamp eller træning, oftest uden en trevl på kroppen, var det underligt at at der stort set ikke blev sagt et ord nu.
Det var sgu også lidt underlidt sådan at stå her i bar røv og dolk og så modtage undervisning. Der var et par stykker der dækkede sig med deres hænder.

”Hva så i to” grinede Coach og pegede på Abdul og Arrin,vores to afrikanere. ” Der er ikke noget at være genert over, de andre har set det hele før går jeg ud fra”

Vi grinede alle sammen og stemningen blev lidt bedre nu. Abdul og Arrin flyttede hænderne og grinede også.


Jeg kom i tanker om at Jan lige havde sagt at han var blevet kaldt LangeJan pga. hans store pik, så nysgerrigt skævede jeg hen mod ham. Jeg ku´ se at Gustav som stod ved siden af mig også havde blikket rettet mod ham. Han var nok lidt nervøs for at han ikke længere havde den længste af os alle sammen, Jan skulle netop til at tage sine boxershorts af. De var hvide. Og frem kom en pik der var sindssyg tyk og vel var en 12-13 cm, og dækket af masser af forhud og hår. Men det var mest tykkelsen jeg studsede mest over. Synes selv jeg havde en ok tyk diller hængende, men det her var nok dobbelt-op. Hold da op. Jeg ku´ se at Gustav gjorde store øjne.

De fleste var begyndt at gå udenfor for at hænge deres svedige tøj op på snoren, og Bjørn og jeg fulgte efter som de sidste sammen med Gustav, Troels og så Jan.

”Hold da op en tissemand du har” sagde Gustav, ganske overraskende for os andre.
”Jeg vil nu hellere kalde det en PIK. En rigtig mother-fucker PIK” grinede Bjørn og kiggede ned på Jans diller.”Den må eddermame ha´ gjort mange damer lykkelige”
Jeg kiggede også. Hans forhud var mindst to cm så vidt jeg ku vurdere, Meget mere end jeg selv havde. Min dækkede kun lige pikhovedet og trak sig selv tilbage når den blev stiv.
Jan smilede lidt forlegent.
”Tak sagde han, men den har nu mest ligget i højre hånd” jokede han.
Vi grinede og hang vores tøj op og gik ind.

Som sagt var stemningen blevet lidt lettere, og de fleste af drengene stod nu og pjattede og jokede og lavede helikopteren med deres pikke eller kneppebevægelser. Mørket havde sænket sig udenfor men luften var stadig trykkende og vi svedte mere eller mindre som svin alle sammen. Der begyndte langsomt at brede sig en lugt inde i rummet. Men det var egentlig bare den der drenge-omklædningslugt som man jo var blevet mere eller mindre vant til, så ingen af os sagde noget.
I omklædningsrummet hvor vi stod var der tre lange bænke formet som en hestesko. Den frie plads førte ind til baderummet. Coach, Kim, Sune og Jan havde stillet sig i åbningen til baderummet, og vi andre havde taget plads ved bænkene. Vi havde lagt håndklæderne på bænkede, og der var stillet noget vand samt en nogle af de der matte hvide vaskeklude man bruger til børn og gamle. Sune havde en lille kasse med noget sæbe oppe ved sig selv.

”Ok lad os komme i gang” Sagde Sune ”Der er stor forskel fra person til person hvor man er mest ildelugtende, altså hvor man sveder mest. Dem kender i selvfølgelig bedst selv. Men man siger der er 4 steder på den mandlige krop der er mere udsatte end andre, og som derfor er vigtige at fokusere på. Og dem kender i sikkert godt. Nogen der kan nævne dem?

Der var stilhed i rummet i 4-5 sekunder, men så rakte Hans hånden i vejret. (Hans var vores rødhårede målmand)

”Ja. Hans”?

”Øhh jamen altså for mit vedkommende er det i hvert fald under minde arme” fik han fremstammet, og vi ku se at han blev lidt rød i hovedet.

”Ja fint” Sagde Sune ” Under jeres armhuler er et af stederne. Det kan faktisk være forskelligt fra dag til dag, alt efter hvad man lige har lavet. Om man sidder på skolebænken en varm dag. Er ude på fodboldbanen en hel dag eller om i er i træningscenteret osv osv. Derfor er det vigtigt når vi ikke har så meget væske at gøre godt med at vi lige finder ud af hvor vi har de værste lugtgener.
Så er der andre steder i tænker ku´ være slemme”?

Ingen sagde noget eller rakte hånden op.
”Come on” Sagde Sune. ”Det kan ikke passe at i unge virile mænd ikke klør jer hist og her og lugter til jer selv engang i mellem. Er jeg virkelig den eneste der gør det”?

Folk kiggede lidt forlegent rundt på hinanden og nogle blev røde i hovederne. Jeg kom til at tænke på hvad Bjørn og jeg lige havde oplevet over i vores hus. Skulle jeg tage mod til mig og sige noget? Men coach kom mig i forkøbet. Heldigvis.

”Jeg kan da i hvert fald nævne en herinde” Sagde coach og kiggede på Bjørn ”Du har sgu da hænderne nede i skridtet altid, og stiller lappen op i næsen lige efter”
”Det gør du sgu da også selv” Vrissede Bjørn og han var ildrød i hovedet.
”Det benægter jeg ikke” Grinede Coach ”Rolig rolig”

Sune afbrød.
”Det er FULDSTÆNDIG normalt at mænd har den slags tendenser. Nogen selvfølgelig mere end andre.

”Ok, coach må jeg låne dig lidt”? Spurgte Sune
”Ja selvfølgelig” Sune fortsatte.
”Ok gutter se her. Først så er der armhulerne. De kan blive temmelige nasty efter en lang dag ude på banen” Han løftede Coach´s ene arm og stak sin næse næsten helt op til Coach behårede armhule.
”Yes, her skal der i hvert fald gøres lidt rent” grinede han.
Coach sagde ingenting, men stak selv sin hånd op under armen og bagefter hen til næsen og gav den en ordentligt sniffer. Nogle skuttede sig, et par enkelte udbrød; Ad eller føj. Men de fleste af os stod lidt lamslåede og gloede intenst på det der foregik.
”Ja ok, den er gusten” Sagde coach og smilede ud til os. ”Prøv lige selv gutter”

Bjørn, Seb og Jonas (selvfølgelig de 3) tøvede ikke, og med det samme førte de hver deres hænder op til deres armhuler og sniffede til hånden bagefter.
”Fuck den er svedig” sagde Seb med et grin, og man ku´ se hans næsebor udvidede sig. Han lignede en der nød det.
”Min er satme også klam” sagde Bjørn
”Damn det er min også” Sagde Jonas
Og nu fulgte vi andre efter som var vi blevet hypnotiseret. Min egen stank var ikke ny for mig, da jeg havde (alene selvfølgelig) prøvet det mange gange før.
Alle stod mere eller mindre og ragede sig under armene for derefter at lugte til det bagefter

Oppe ved baderummet stod nu Kim nu og nærmest masserede sin egen armhule, og førte hånden op til næsen bagefter. Han begyndte at hoste kraftigt, som om lugten havde været direkte kvalmende. Kim var vel ikke tyk, men han var 2 m høj, og det man kalder godt i stand, han vejer vel i omegnen af 100-110 kg. Han går altid og tørrer sig på panden for han sveder altid. Til daglig er han tømrer, og han er total grov i munden, men ellers en meget rar mand.
”Uha, den er godt nok styg” Sagde han
”Garanteret ikke værre end min” sagde Coach og stak sit hoved ind i Kims armhule.
Der gik et gib i os alle sammen. Vi gloede lamslåede op på coach der stod og snusede til Kims armhule-sved.
”Ja føj for helvede” grinede Coach
Sune kom også hen til Kim og han stak bare et par fingre derop, og førte dem til næsen bagefter. Han snusede godt ind, men der var ingen reaktion fra ham.
”Ja ok” sagde han bare og kiggede ud på os og smilte.

”Som i kan forstå så er armhulerne et godt sted at undersøge” Sagde Sune. ”Hvor ellers”?

Troels rakte hånden op, lidt forsigtigt.
”Ja, Troels”?

”Øhh jo altså, ved ikke, men jeg sveder altså temmelig meget omme i numsen, når det er så varmt som i dag når vi både har trænet og man har siddet i en bus. Eller hvis det er i skolen, efter en hel dag. Mine underbukser er altså helt våde nogen gange”#

Troels var ildrød i hovedet af flovhed, kunne man se. Vi kom til at grine.

”Troels, du skal ikke være forlegen over det! Hvor mange af jer andre har det på samme måde”?

Ingen sagde noget, men langsomt begyndte alle at række fingeren op.

”Nåå, tænkte jeg nok” Sagde Sune. ”Og skal vi så ikke blive enige om at kalde det røven, og ikke numsen. JO altså især os med meget hår i røven, kan godt svede ekstra meget deromme”
Sune vendte sig om og bukkede sig ned og spredte sine baller så vi u´ se hvor behåret hans røv var, hvorefter han kørte en finger op og ned langs revnen. Han vendte hovedet om mod os og førte fingeren op til næsen og snusede.
”Røven er nok det sted jeg sveder mest” sagde han, smilede og snusede en gang til.
Coach stod ved siden af Sune og kiggede nøje på hans røv. Pludselig tog han en finger og kørte den op og ned langs Sunes røv. Han lugtede til den og fik et nærmest liderligt smil på.
”Ja fy for satan hvor den stinker” sagde Coach og blinkede til Sune.
Coach tog nu lidt vand på den lille serviet, og praktisk talt tørrede og vaskede Sune i røven med den. IKKE NOK MED DET, så da han var færdig, så fik servietten da også lige et snus med på vejen, inden han kylede den i skraldespanden
Vi kiggede målløse på hele seancen. Jeg kiggede på Bjørn, og han stod bogstavelig talt med åben mund.
”Øhh, hvad fanden foregår der her” Hviskede jeg til Bjørn ”Er vi enige om at vi lige har set din stedfar stå og pille Sune i røven, og snuse til det”?
”Jep, det ser sgu sådan ud” Sagde Bjørn ”Og vi så praktisk talt også Seb og Jonas gøre det samme for ikke så længe siden”
Seb og Jonas sad på samme bænk som os, bare lidt længere henne. Vi kiggede lidt diskret hen på dem. Jeg lagde mærke til at Seb´s pik var næsten stiv, og jeg synes jeg ku´ se at Jonas´ også var ved at vokse sig større, Normalt hvis en af os pludselig fik jern på til træning eller i omklædningen, blev det som regel kommenteret ret heftigt. Men ingen sagde noget, selvom det var ret tydeligt for alle at Seb var meget tæt på at ha´ jern på, idet hans pik ret stor.
Nu vendte Sune sig om , og vi ku nu også se at hans pik var noget større end den lige havde været for et par minutter siden. Men Sune så ikke ud til at det absolut rørte ham
”Godt” sagde Sune. ”Flere steder der skal fokuseres på tænker I”?
Nu var det Assims tur til at række hånden op.
”Ja Assim?”

”Altså hvad med dem der har rigtig meget forhud på pikken? Dem er der jo ret mange af her på holdet, så det er vel vigtigt at vi for vasket os grundigt. Jeg ved da at jeg i hvert fald tit lige tester om jeg lugter under forhuden”Sagde Assim og kørte tommelfingeren henover OG indunder sin forhud for derefter at lugte til det.

”Ost”? Grinede Sune spørgende
”Nix, heldigvis” Sagde Assim ”Men den lugter stadig meget af pik og sved.

Sune, som havde taget en af vaskekludene og duppet den med vand, gik hen til Coach som stod med hænderne i siden og kiggede ud på sin drengeflok og så ret tilfreds ud. Sune satte sig ned på hug, kiggede op på coach, som nikkede
”Se her” sagde han mens han tog fat om Coach´ pik og langsomt kørte forhuden tilbage. Pikken voksede lidt i hans hånd, og Sune kiggede endnu engang op på Coach, som endnu engang nikkede.
”Nu har jeg trukket forhuden helt tilbage, og der er heldigvis ikke noget at se, men derfor kan det jo godt være nasty under huden, så husk lige at få tjekket”
Pikken stod nu lige ude i luften og praktisk talt helt stiv, og den var lige uden for Sunes næse. Han lukkede øjnene, mens han havde godt greb i den med sin højre hånd, han satte sin næse hen til pikhovedet og snusede kraftigt indad.
Jeg synes jeg meget svagt kunne høre et ”Fuck yeah mand” fra Sune, men var ikke sikker. Sunes pik stod nu også stiv og ret stor lige ud i luften, og det samme gjorde både Kims og Jans. Og hold kæft en pik Jan havde. Den var nok en 23-24 cm, stor og fed, og dækket med forhud. Kim havde bukket sig ned og havde skubbet Jans forhud tilbage, og var begyndt at vaske den med kluden.
Jeg ku´ nu mærke at det også havde en effekt på mig. Min pik var begyndt at vokse lidt, og Bjørns stod allerede i fuldt flor og lækkede presperm ned på gulvet, så der næsten var kommet en lille pytte, Han havde sin tommelfinger godt begravet i forhuden, og af og til satte han tommelfingeren op til næsen, og nogle gange rakte han tungen ud og smagte på hans pik. Han kiggede på mig og smilede.
Jeg kiggede rundt på de andre, der var travlt optaget af at observere lederstaben der havde gang i hver deres forhuds-lugt-show, og der var flere der havde fået stiv pik ku´ jeg se, men det var ikke alle. Nogle stod og pillede ved sig selv mens de intenst fulgte med hvad der foregik. Abdul og Arrin havde sat sig på bænken, men Arrin (som var den mindste af de to) havde sat sig på skødet af Abdul, og Abdul sad og nærmest kærtegnede Arrins lår, mens Arrin pillede lidt ved sin meget lange, men tynde pik. Arrins pik og meget lange nosser, hang og dinglede slaps ud over kanten af bænken.
Jeg ku´ ikke lade være med at smile. De så faktisk helt søde ud, når de sad der helt nøgne. De lignede totalt et kærestepar.

Kim og Jan samt Coach og Sune havde stoppet. De stod nu med kæmpe stiv pik alle fire, men de så ud til at være ligeglade.

”Ok” sagde Sune ” Nu bruger i hver især den flaske vand i har fået, og husk nu at prioritere som vi lige har forklaret og vist jer. I kan hjælpe hinanden eller gøre det selv, jeg er ligeglad.

Bjørn kiggede på mig meget intenst og kom lidt tættere på. Hans tommeltot var stadig under hans forhud. Han kom helt hen og hviskede til mig med en nærmest liderlig stemme samtidig med han holdt sin tommelfinger hen til min mund.
”Vil du smage lidt svedig pik og forhud....


Kommentar