Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

kinky træningslejr - Vol. 2

Karakter: 5.8/5
Visninger: 3960

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Kap 2

Vi ankom til lejren lidt over tre om eftermiddagen. Vi havde på vejen købt, hvad der lignede en palle med vand, så vi kunne blive ordentlig vasket og få kogt vand osv.

Der var tre hytter hvor vi spillere skulle dele de to med otte i hver, mens coach, vores træner assistent Kim, Fysioterapeuten Jan og lægen Sune skulle dele den sidste.
Jeg skulle dele med Bjørn(selvfølgelig!, vi to var uadskillelige), Gustav, Troels, Hans, Assim, Sebastian og Jonas. Seb og Jonas var bedste venner ligesom Bjørn og jeg, og havde kendt hinanden siden børnehaven. De var vokset op og blevet vores to klart største kussemagneter. De snakkede næsten altid om deres mega lækre kærester, og hvor meget sex de får. De er begge høje fyre,ser godt ud og med mega sixpack. Jeg tror vi alle sammen, i al hemmelighed selvfølgelig, virkelig misundte dem, selvom vi jo alle var rimelig veltrænede.

Da vi var blevet indkvarteret gik vi i gang med en gang let træning, hvorefter vi fik lidt at spise. Derefter skulle vi ud og spille lidt bold igen. Vi spillede til 2 mål, og både coach, Jan, Sune og Kim var også med til at spille, så det næsten passede med 11 på hvert hold. Det var bare en gang hygge bold, da vi alle var mere eller mindre smadret fra dagens lange køretur og den første træning, som egentlig havde bestået mest af fysisk træning.

Klokken var ved at være 19.30 da vi stoppede, og vi samledes alle inde på midten af banen for at puste ud, og få lidt at drikke.

”Ok gutter, når vi nu om lidt kommer tilbage så får i lige en time for jer selv. Husk at få strukket godt ud. Jan kan gi´ lidt massage til jer med småskavanker, og ellers så mødes vi kl 20.45 i vores hytte. Så vil Sune lige vise jer hvordan vi får vasket os bedst muligt uden at overdrive forbruget af vand. Det er vigtigt vi har rigeligt med væske til træningerne, så vi må spare på det andet” Sagde Coach og grinede.

Vi undrede os lidt alle sammen. Hvorfor skulle vi vises at vaske sig med vand??
Men en ordre var en ordre, så ingen gjorde indvendinger.

Vi traskede tilbage til hytterne, og gik indenfor hvor der var knap så varmt. Vi smed alle sammen støvler, strømper og t-shirts inden vi alle satte os på gulvet og begyndte at strække ud, mens vi snakkede om dagen træning.

”Er der nogen der trænger til massage herinde” Sagde Jan og stak hovedet indenfor, med hans folde-ud-briks under armen.

” Jeg har stadig lidt fra min lyskenskade der plager” sagde Gustav, så hvis jeg også lige kunne få nogle minutter”??

”Sagtens” sagde Jan ”Du kan få en halv times tid. Der var ikke nogen af de andre der havde behov”

Jan gik indenfor og slog briksen op.

”Føj for satan en stank her allerede er herinde” Sagde Jan og grinede over hele femøren. ”Det bliver sgu en lang uge. Åbn lige et vindue Seb, så vi kan få lidt luft herind. Nå Gustav af med shortsne, så kigger jeg lige på det. Hans, vil du være med”?

Hans (ham det rødhårede lange skur på holdet, skulle efter sommerferien til at læse til fysioterapeut, og da Jan blev ansat lige efter jul, havde Hans spurgt ham om han måtte se lidt med fra sidelinjen når det var. Det havde Jan syntes var en fin ide, og han havde fået meget ros, så nu var det sådan at vi tit havde to til at massere når det stod slemt til i truppen med ømhed og skader.

Gustav smed shortsne og lagde sig op på briksen, og Jan gik i gang med at forklare Hans et eller andet omkring skader ved lysken.

Vi sad nu alle på vores senge. Rummet var ok stort med en dobbeltseng på hver af alle 4 vægge, hvilket gjorde at der var meget plads i midten af rummet. Det var så der Jan havde sat briksen op.

Vi sad alle sammen med vores telefoner og surfede rundt på Facebok, instagram og hvad der nu ellers var.

Jeg kunne ikke undgå lige pludeslig at bemærke at Bjørn sad og kløede sig voldsomt i skridtet. Jeg smilede lidt for mig selv. Bjørn gjorde aldrig noget for at skjule sin trang dernede.

”hvaa, klør det eller....” sagde jeg og grinede.
”Helt vildt dude, ingen bad og ingen sex. Der er sgu masser af problemer dernede” grinede han

”Tell me about it” sagde Seb ovre fra den anden ende, mens man tydeligt ku se at også han havde en hånd nede i bukserne.

Vi grinede alle sammen og vendte tilbage til vores telefoner.

Jeg lagde mærke til at Bjøn nu endelig havde kløet sig nok, men hvad han gjorde nu fik (af en eller anden mærkelig grund ) mit hjerte til at slå lidt hurtigere. Bjørn tog simpelthen sin hånd op af shortsene og fandme om han ikke førte sine fingre op til næsen og prøvede at snuse diskret til hvad der må ha været 3-4 minutters skridt-pilleri!

”Fuck dude, hvad laver du” sagde jeg lidt bebrejdende og var lidt overrasket over at jeg samtidig hviskede. ”Total klamt det der!!”

”Fuck mand, sorry, troede ikke nogen lagde mærke til det” Sagde Bjørn og blev rød i hovedet, hvilket ellers ikke lignede ham. Alligevel førte han igen fingrene op til næsen og sniffede igen.
”Fuck jeg er gusten dernede mand ” sagde han og grinede
”Tror jeg sgu vi alle sammen er. Bare ud fra hvordan her allerede stinker herinde, må det jo være dobbelt så klamt nede ved skridtet” sagde jeg og smilte skævt ”og med din kropsbehåring må det jo være helt sindsygt. Sorry dude, blev bare lige lidt overrumplet af at se dig gøre det. Gør det sgu også selv konstant!”

Bjørn blev under denne underlige samtale ved med at sidde og lugte til sine fingre.

Jeg jog en albue i siden på ham og sagde mens jeg grinede;
”ej stop så, pervert”

”Som om ikke alle fyre gør det ” sagde han og kiggede spørgende på mig og grinede
”måske” sagde jeg tøvende ”men alligevel”
Jeg sad nu og tænkte ved mig selv at jeg jo evig og altid faktisk lugtede til mine fingre efter jeg havde kløet mig i skridtet. Også når jeg skulle smide shorts og den slags til vask, fik de altid lige et snus med på vejen. Sad og smilede for mig selv ved tanken.

Der var nu helt stille i rummet. Kun lige den massage som Gustav var ved at få, lavede lidt lyd. Jan, Hans og Gustav snakkede lavt sammen ang. hans lille skade. Jeg kiggede hen på Gustav, som jeg fik øjenkontakt med. Han smilede til mig, ??!!

Der gik yderligere et par minutter og så for en djævel i mig. Ganske diskret førte jeg venstre hånd ned i bukserne og sad nu og pillede lidt diller og nosser. Hvad fanden havde jeg gang i?? Var det varmen, var det fordi man ikke havde set noget hunkøn i snart en måned. Sad her med 7 andre gutter og en fys. Vi var jo alle sammen efterhånden vant til at være væk fra alt og alle i lang tid af gangen. Således også de behov man nu har når man er 18-19 år og mand :-) Jeg kan huske at Seb var den første der blev fanget i at spille pik. En nat vi alle lå og sov, havde han åbenbart haft behov for at lette trykket, og havde troet vi alle sov tungt. Men Jonas havde hørt det og sprang op og skreg at Seb lå og spillede pik. Selvfølgelig blev han drillet en del efter episoden, men nu her efter 3-4 år med stort set den samme trup, var det ikke utænkeligt at man af og til hørte nogle på et toilet eller under en dyne der lå og filede den af. Blufærdigheden blandt os var også virkelig afslappet efterhånden. Nogle var selvfølgelig mere blufærdig end andre, men det der med altid at dække sig til med et håndklæde efter badet osv det var for længst ovre. Halvfede dillere, helikopteren eller pissen i badet. You name it! Joo vi kendte efterhånden hinanden rigtig godt. Men der har sgu aldrig været noget seksuelt mellem nogle af spillerne overhovedet nogensinde. Det føg med bøsse-jokes osv, som det nu gør i sådan en flok.

Ku´ mærke der var varmt og svedigt dernede.
Efter et par minutter tog jeg, uden en lyd, hånden op og førte den op til næsen.
Woouu en stank. Total blanding af sved, mand og lidt uvasket skridt mødte min næse. Men jeg ku ikke lade være med at snuse lidt hele tiden. I ved, den der bevægelse man laver for at andre skal tro at man lige klør sig lidt under næsen, men i virkeligheden lugter til fingrene :-)

Da jeg lige tog en lille pause fra min skridtlugt tog jeg lige en scanner rundt i lokalet for at se om jeg var blevet opdaget. Pyha heldigvis.

Men bedst som jeg skal til at føre hånden ned igen, får jeg fornemmelsen af at Bjørn kiggede på mig. Og ganske rigtigt. Bjørn sad med et kæmpe smil på læben og hans hånd nede i bukserne.

”Nå, du ku ikke modstå det hva?” sagde Bjørn lavt , mens han igen tog sin egen hånd op og førte den til næsen og gav den en ordentlig sniffer.
”Shh, for helvede mand, ja ok, sorry fik lige lyst også ” sagde jeg og blinkede til ham og smilte.

De andre var travlt optaget og hørte intet. Bjørn flyttede sig lidt tættere på mig og så ud som om han skulle til at hviske mig noget i øret, men pludselig ku´ vi høre Jan sige;
”Sig mig Gustav, hvorfor kalder de dig GoStav?

Gustav blev en smule rød i hovedet men nåede selvfølgelig ikke at sige noget før Jonas udbrød:

”Ja du kan jo prøve at tage underbukserne af ham” grinede han

”Arh på den måde” smilede Jan. ”Jeg blev i sin tid kaldt LangeJan”

”Men en 20er på at du ikke har et monster gemt i bukserne der kan måle sig med Gustavs ” sagde Bjørn og forlod sin seng og gik hen mod midten af gulvet hvor Gustav fik massage.
Både Assim, Troels og Jonas gik også over til briksen hvor Gustav lå, i den tro at de nu skulle få en pik-sammenligning at se mellem en 18 årige lille spinkel gut og et stort skur af en 40 årig fysioterapeut.

”Jeg smider en 20er på Gustav” grinede Assim
”Me too” sagde Troels

”Stop stop, drenge” grinede Jan. ” Der bliver under ingen omstændigheder noget at sammenligne med. Glem jeg sagde det. Nå Hans vil du stå for massagen denne gang? Du har vist aldrig prøvet en lyske før, og nu har vi ligesom været igennem det teoretiske”

”Altså hvis det ok med Gustav” sagde Hans og kiggede på Gustav
”Ja ja, selvfølgelig, hvis Jan er ved siden af til at guide og hjælpe så det helt fint med mig”
”Super” sagde Jan. ”Af med underbukserne Gustav, så de ikke bliver smurt ind i massageolie”

Gustav rejste sig fra briksen og langsomt begyndte han at hale sine hvide underbukser af. De andre var gået tilbage til deres senge da de indså at der ligesom ikke blev noget sammelign-pik-show.
Jeg kiggede diskret rundt. Både Assim og Bjørn sad med deres telefoner, men jeg kunne se de havde deres øjne rettet mod Gustav. Det var virkelig også noget af et syn, når den 14 cm lange diller blev sluppet løs. Den hang bare lang og tyk mellem benene sammen med et sæt nosser der var næsten lige så lange.

”Ja hold da op” sagde Jan og fløjtede ”Den er sgu alligevel stor....og flot!?”
”Større end din”? spurgte Hans

Nu var det Jans tur til at blive lidt rød i hovedet, og man ku´ se han lidt fortrød hvad han havde sagt.

”Øhh ja mon ikke de er lige store” skyndte han sig at sige. ”Nå Hans kom i gang. Vi har kun ca et kvarter. Op igen Gustav.

Vi grinede alle sammen ad den lidt akavede situation.

Gustav lagde sig op igen, han spredte benene lidt så Hans kunne komme til. Hans gik i gang, og stilheden indfandt sig igen, bortset fra når Jan lige skulle guide Hans lidt.

Pludselig jog Bjørn en albue i siden på mig og nikkede med hovedet hen mod Seb og Jonas, som havde sengen til højre for os

De sad begge med ryggen op ad væggen, men havde nu taget hver deres dyne over sig. I deres højre hånd havde de deres telefoner, men det var tydeligt hvor deres venstre hånd var. Den var forsvundet ned under dynen, og hvis de bare lignede andre drenge lidt, var det ikke svært at regne ud hvor deres hænder var.

”Og hva´ så” hviskede jeg til Bjørn. ”Det gør vi vel alle sammen i ny og næ. Vi har jo fandme selv lige gjort det.

Bjørn sagde ikke noget men nikkede igen hen imod dem.

Jeg kiggede igen, og pludselig så jeg Seb tage sin hånd op fra dynen. Han kiggede rundt i lokalet, og Bjørn og jeg skyndte os at kigge ned i vores telefoner, men alligevel med et øje rettet mod ham. Og så tog han ellers hele sin håndflade og placerede den lige i fjæset på Jonas.
Fuck, tænkte jeg. Nu flipper Jonas da fuldstændig ud. Jeg troede vitterligt det var i sjov han gjorde det.
Men det gjorde han ikke.....
I stedet ku´ vi se han lænede hovedet lidt tilbage og lukkede øjnene, som om han nød lugten af Seb´s skridt.

”Fuuuuck det er klamt mand” hviskede jeg til Bjørn
Men Bjørn sad som forstenet og lod som om han kiggede ned i sin telefon, men kiggede i virkeligheden ret intenst på Seb og Jonas. Jeg jog en albue i siden på ham. Han kiggede på mig;
”shhh” sagde han meget lavt og smilede til mig.
Seb og Jonas havde nu lænet sig lidt længere ned i sengen, så de nu halvvejs sad op ad væggen og halvvejs lå ned.
Nu dukkede Jonas´ hånd op fra dynen, og først gav han selv sine fingre et snif, og derefter fik Seb lov. Seb lukkede også øjnene, og nu kunne man se at tungen legede mellem fingrene på Jonas. Han lå fandme og slikkede på Jonas´ skridtsved.

Bjørn lænede sig ligeså stille hen imod mig.
”Ok, den havde jeg sgu ikke lige set komme” Grinede han, stadig meget lavt så ingen kunne høre det.
”Nej føj for satan” hviskede jeg.

Pludselig blev der revet i døren og coach kom ind. Seb og Jonas skyndte sig at rette sig i sengen.

”Ok gutter, så er der etage-vask-fremvisning om fem mi.....Shit hold da kæft en dolk du render rundt med Gustav” Grinede Coach. ” der kan du sgu ikke være med hva´ Bjørn.

”Nix” grinede Bjørn ” Til gengæld har jeg 10 gange så meget hår i røven som alle andre”

Vi skraldgrinede...

”Husk at tage et håndklæde med hver” Sagde coach

Vi rejste os alle sammen og gik med......


Kommentar