Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Kinky Træningslejr Vol. 1

Karakter: 5.0/3
Visninger: 6255

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Gruppesex, Aldersforskel, Sport, Første gang og Biseksuel
Pervers og Kinky træningslejr:

Bussen rullede udad motorvejen; nu på 4 time. Vi havde lige sluttet en stor international turnering af med en sølvmedalje, så humøret var blandet. Stolte af en medalje,men skuffet over ikke at ha vundet.
Vi var nu på vej til en uges træningslejr inden næste store opgave, som var DM for U19 drenge.

Jeg hedder Tobias og er én blandt 15 andre drenge i alderen 17-19 år der, som så mange andre drenge, drømmer om en mega karriere indenfor fodbold. Men lige nu var vi blot det talentfulde hold fra den mellemstore jyske by der nu brugte det meste af deres sommer på at slide og slæbe på grønsværen for at, måske en dag, gøre karriere.

Vi var et fantastisk godt hold, og vi har stort set alle sammen kendt hinanden siden vi startede på samme hold i 12-13 års alderen. Vi kender hinanden ud og ind. Går i skole sammen, hænger ud i fritiden, går i byen sammen (når vi må), ja nogle forældreparrene er sågar bedste venner. Lige i denne tid var alt centreret omkring fodbold. Vi havde nu været afsted i 3 uger, og kunne nu se frem til en uge i lejr, som så skulle efterfølges af 1 uges DM.

Jeg sad sammen med min bedste ven Bjørn i bussen. Vi havde kendt hinanden siden vi var helt små. Vores forældre boede på samme vej, og Bjørn far (ok stedfar, men Bjørns rigtige far døde da han var 1 år og hans mor fandt Per et halvt års tid efter, så Bjørn har aldrig kaldt ham andet end far ) var også vores træner (vi kaldte ham aldrig andet end coach, men han hed i virkeligheden Per. Per, eller Coach, var et ordentlligt skur af en mand, Næsten 2 meter høj, men kæmpe overarme og masser af hår over det hele, bortset fra på hovedet, hvor han var næsten skaldet. Og Bjørn lignede ham faktisk rigtig meget selvom de ikke var rigtig familie. Bjørn var også mega behåret overalt.

Udover træneren selvfølgelig, så bestod staben også af en fysioterapeut, en læge og så en assistent træner. De sad lige alle sammen oppe i fronten af bussen og snakkede om ugen der skulle til at begynde.

”Fuck, jeg er smadret” sagde Bjørn. ” Kunne fandme godt bruge en uge sammen med damen i stedet for dette her”
”Ved hvad du mener. Der kunne nu godt ha´ været lagt lidt et par fridage ind inden træningslejren. Men det´ da din far der er træneren, så du ku´ da om nogen ha´ spurgt ham inden vi tog til turnering” Sagde jeg med et grin

”Gjorde jeg også” sagde Bjørn ”Men han mener at det bare ville få os ud af fokus. Og det har han måske ret i”

”Ja det er nok rigtigt. Du ville sikkert bare råkneppe damen fra morgen til aften i tre dage, og vende tilbage helt udmattet”? Sagde jeg drillende. Jeg vidste at Bjørn var et sex-dyr uden lige, så havde tit drillet ham med at fodbold var den helt forkerte retning for ham at gå, når man er så meget væk.

”Don´t get me started” Sagde han ”Er fandme så tyk bag ørene i øjeblikket. Og BTW, så ville du da gøre det samme hvis et var dig. Det ville vi sgu da alle sammen, hvis man da bare er lidt normal” grinede han

”Tjaa, jeg får nu ikke så meget lige for tiden” klagede jeg
”WHAT`?, hun er da så mega hot, at jeg troede du fik alt det du ville”??

”Det var i starten, Men nu er der lig´som kommet en rutine og kedelig hverdag indover. Plus at hun er mega travlt optaget af eksmaener i øjeblikket, så vi har næsten ikke set hinanden den sidste måneds tid”

”Sorry Dude” sagde Bjørn ” Det må sgu da være hårdt og gå der og undvære sex i så lang tid”

”Altså nu drejer alt i et forhold sig jo ikke kun om sex” grinede jeg. Typisk Bjørn, forst at tænke på den manglende sex. Jeg vidste dog at han var en god fyr der tog sig godt af dem der var tæt på ham, men han var bare den der fyr der, blandt sine venner, altid lige skulle være det der macho sex-dyr.
”Desuden har jeg jo stadig højre hånd og min computer” sagde jeg grinende til ham og holdt min I-pad op i luften. ”selvom det kan blive en smule kedeligt, vil jeg indrømme”

”Der er 3 vigtige ting i livet” sagde Bjørn. Sex, Onani og så fodbold. Vi grinede, og begyndte at snakke lidt med de andre igen.

Vi slumrede igen alle sammen mere eller mindre hen. De fleste sov, inklusiv Bjørn. Jeg sad bare med hovedet tilbage og slappede max af. Ku´ lige pludselig ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg sad og kiggede lidt rundt på flokken. Vi havde virkelig alle typer på holdet. De lidt nørdede typer i Gustav og Troels. Udover fodbold var der kun én ting i hovedet for dem, og det var computerspil, som de så flittigt benyttede sig af når der var lidt fritid imellem træningerne og kampene. De var desuden også de eneste to på holdet, sammen med Thomas, der ikke havde en kæreste. Gustav var en sjov type. Af en fodboldspiller at være stak han noget ud, idet man aldrig ville gætte at han var en dygtig forboldspiller, hvis man bare så ham på gaden. Han var kun ca. 1,70 høj, ret så tynde arme og slet ikke markeret som vi andre.. Men han kunne fandme løbe stærkt op ad banen med en bold, og ikke mange ku følge med når han først kom op i tempo. Og hans overblik var sublimt. Men det der stak mest ud var at han havde den største diller mellem benene. Det så helt forkert ud når han stod der med os andre i omklædningen. Denne lille tynde fyr havde måske en 14 cm stor tyk fed pik mellem benene, der svang frem og tilbage bare han gik eet skridt (vi ved alle den er 14, da vi engang til en fest udfordrede ham til at måle den, selvfølgelig på Bjørns initiativ). Desuden var den dækket af ekstremt meget forhud og hår. Vi gjorde tit lidt venskabeligt grin med ham, og han havde for et par år siden fået kælenavnet Go´stav.

Så var der Assim. Den traditionelle historie om forældre der flygtede fra Iran til Danmark i starten af 90´erne. Han var vel det der hed moderat muslim. Bundet af nogle traditioner, ”fritaget” fra andre. Han måtte gerne spise alt det han ville, drikke alkohol også. Han bad dog 5 gange om dagen, og måtte først ha sex når han blev gift. Det sidste klagede han dog voldsomt over, når vi andre, mere eller mindre overdrivende, pralede med vores sexliv.

Så var der Ling, som var adopteret fra Korea. Stille fyr, med et gudsbenådet talent på banen. Alle ku lide Ling, selvom han aldrig gjorde så meget væsen af sig uden for banen. Men han var en flink og go´ fyr.

Så var der Abdul og Arrin, eller Det Sorte Guld, som vi kaldte dem. To enorme muskuløse fyre, der ku sparke så hårdt som en hest, og løbe konstant i samtlige 90 minutter. De var blevet opdaget af en af vores ledere i klubben, helt tilfældigt, under en privat ferie i Sydafrika. De var kommet hertil for 3 år siden. Kloge fyre der allerede efter et år havde lært at tale flydende dansk. De var også de to fyre som Bjørn og jeg sparede med i Fitness Centeret, både til træning, men også når vi i fritiden bare havde lyst til at løfte lidt jern. De boede sammen i en lille lejlighed tæt på Bjørn og jeg, så dem hang vi meget ud med.

Blandet med disse ”udlændinge” var vi Hans, Sebastian, Magnus, Jonas, Lars, Hannibal, Tobias og målmanden Chris. En blandet flok indfødte danskere. Ham den høje, den rødhårede, den sjove, den kloge osv......

Vi nærmede os 6 timers kørsel efterhånden. Vi skulle træne på et lidt gammelt anlæg så vidt vi vidste hvor der vist hørte et par små huse til.

Jeg kunne høre at der oppe foran var lidt urolighed, Coach talte højlydt i telefon med en eller anden.

”Det kan fandme ikke være rigtigt” hørte jeg ham sige ”hvad skal jeg sige til gutterne? At de ikke kan få sig et normalt bad hver dag eller hvad havde du tænkt dig”?
Samtalen fortsatte lidt og Coach faldt lidt til ro og lyttede intenst i telefonen inden han omsider lagde røret på.
”HØR HER” sagde Coach, og alle vågnede med et sæt og kunne se at Coach havde taget mikrofonen i bussen.
”Jeg har lige talt med ejeren af det sted vi skal være de næste 8-10 dage, og der er desværre sket det at de fleste at vandrørene er gået i stykker i nat, hvordan fanden det så end kan lade sig gøre. Det betyder at der ikke er noget som helst vand i hanerne. Ja det betyder selvfølgelig ikke så meget ret drikkemæssigt, men det betyder jo så desværre at der ikke kan lade sig gøre at tage bad mm.”

Der lød et jammerligt suk fra hele bussen. Ingen bad, og så her i højsommeren. DAMN.

”Hvad synes i vi skal gøre” Spurgte Coach.

”Altså nu er denne her uge jo planlagt, og vi kan vel næppe leje os ind et andet sted nu, så hvad med vi finder et sted vi kan købe en 1 mio L vand, og så må vi sgu vaske pikken i det” udbrød Hans.

”God ide” sagde Bjørn ”Hans skal kun bede om en lille halvliters så, med den lille rødhårede orm han render rundt med”

Alle skreg af grin.

”Hey, jeg er en grower, not a shower” sagde Hans og grinede bredt mens han tog bukserne ned om anklen og lavede helikopteren med hans pik, der var fyldt med røde hår over det hele.

Coach satte sig ned ku´ vi se og talte med vores læge, Sune.
”Fint” sagde Coach ”Daniel siger at vi hvis vi bare køber rigeligt så ser han ikke noget hygiejne problem. Han har været i millitæret, så der lærer man vel også at vaske sig primitivt ude i felten.

”Jeg skal nok vise jer hvordan man gør det milli-style” grinede Sune
”ja det må du hellere” sagde Coach ” Hør her drenge, derudover fortsætter ugen altså som planlagt. når vi når frem sidst på eftermiddagen er der indkvartering, aftensmad, og så en let træning i aften. Imorgen mandag, tager vi en løbetur først, så morgenmad, og så et par små-træninger i løbet af dagen. Vi laver lidt taktik i morgen aften, samt at Daniel vil vise jer hans etage-vask skills. Fra tirsdag kører vi så fuldt program som i kender det når vi er afsted. Husk jeres læge-tjek onsdag, og vores træningskamp på fredag. Fys vil være til rådighed med massage, isposer osv hele ugen som i ved. Der vil desuden blive to fri-aftener, hvor i kan gøre hvad i vil. Der er både fjersynsstue, PS2´er, bordfodbold, og en skøn natur så der skulle være rigeligt at gi´ sig til.

”Fedt” sagde Bjørn ”Over en uge uden at kunne komme ordentligt under bruseren, og så i den hede. Det bliver fandme træls”
Vi trillede videre, og stemningen var lidt mut. Alle småsnakkede om det manglende vand og vi kunne altså nu se frem til en hård træningsuge UDEN at få en ordentlig skyller.

Og det var lige præcis det der gjorde at vi alle oplevede det vildeste nasty eventyr i vores liv.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:12/01 2018
kanblive inspirerendde - spændt på fortsættelsen