Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Drømmen som måske bliver virkelighed...

Karakter: 4.5/2
Visninger: 6484

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Onani og Første gang
Drømmen som måske bliver virkelighed...

Med i denne novelle:

Lukas som går i 7 klasse, og er en af de populær og kønne drenge på skolen. Han er slank afbygning, 150 høj og en god fast rund røv som han godt kan lide og vise til andre.

Oliver som har gået på skolen, går nu i 1g og var dengang han gik på skolen, populær og køn så alle pigerne ville ha ham. Men Oliver var ikke til piger, men til sit eget køn. Og han er sprunget ud, så næsten alle ved at han er til drenge. Han er også slank afbygning, og som Lukas, også en fast rund røv. Og så er han 175 høj.
____________________________________________

[ Lukas numse. ]

Lukas var hjemme hos Oliver, ikke for at besøg ham. Han var sammen med hans lillebror, som han også gik i klasse med. De to var tit sammen, og det var Oliver også glad for. For han kunne godt lide Lukas, men det viste Lukas ikke noget om. Og næsten hver gang Lukas og Olivers lillebror var sammen, fik Oliver set Lukas numse som var så dejlige. Oliver har tit tænk på Lukas numse, og hvordan den var at røre ved. Den må være dejlige blød og fast på samme tid. En dag hvor alle tre var alene hjemme hos Oliver og hans lillebror, hvor de så film, skulle Lukas ud og tisse. På vej ud af stuen, træk han sine boxershorts ned og numsen var frit fremme. Oliver sad med sin mobil, hurtigt fik han taget et par billeder af hans numse.

Da Oliver spillet første gang pik til billederne af Lukas numse, sprydet Oliver 5 store og lange ladning af sperm hen over ham selv. Han have næsten orgasme i 30 sek., før han kunne trække vejret normalt igen. Og han tænkte på hvordan det ville være, hvis han have hans numse ved siden af ham.

[ Viste det godt. ]

Oliver var nede og handle ind for sin mor, da han møder Lukas som stod og så på noget slik. Oliver hilser på ham, og Lukse hilser tilbage til Oliver. Et par minutter senere kommer Lukse forbi Oliver igen, han stopper op ved siden af ham og siger:

Jeg ved godt jeg er en køn dreng, Oliver. Og jeg ved godt du kan lide mig, smilede Lukas og gik videre.

Oliver vistet ikke hvad han skulle sige, og om det var gensidigt hos Lukas. Og hvorfor siger han det til ham. Lå der noget bag ved det. Der gik mange tanker igennem Olivers kønne hoved, og hans pik begyndte at røre på sig. Så Oliver måtte skynde sig at blive færdig med at handle, og skulle hjem enden det kunne ses for meget, for det vil blive pinligt.


[ Overrasket. ]

Oliver kom hjem og fik pakket ud det han have handlet, og vil gå ind på sit værelse for at spille pik. Da det banker på hoveddøren. Enden Oliver går ud for at åbne, retter han på sin stive pik i sine shorts, så det ikke kunne ses han have stiv pik.

Oliver bliver overraske da han ser det er Lukas som står udenfor, han så lidt nærvøs ud med et lille smil på.

Er din pik blevet slap igen, kom det fra Lukas.

Igen stod Oliver og viset ikke hvad han skulle sige, men fik fremstammet:

Jeg har ikke stiv pik, det må være din? sagde Oliver og bliv lidt rød i hovedet.

Og igen bliv Oliver overrasket over Lukas, da han gik frem og tog ved hans skridt og siger:

Du lyver! Fy Oliver! Er du alene hjemme? Spurgte Lukas og slap taget på Olivers skridt og hans stive pik.

Ja. Til i aften, fik Oliver sagt til Lukas.

[ Splitter nøgen. ]

Lukas gik ind og lukkede døren efter sig, bad Oliver at gå med ind på hans værelse. Inde på værelset bad Lukas Oliver om at smide tøjet, Oliver tøvet lidt og så på Lukas som stod med et smil.

Tankerne fór igennem Oliver igen. Skulle han smide tøjet over for ham han kunne lide, og var der en mening med alt det Lukas var igang med. Olivers pik gad godt ud i det fri, for den bliv ved med at dunke mod hans shorts.

Hvorfor tøver du, Oliver. Du vil gerne vise mig, hvor dejlige din krop af. Ikke Oliver!

Oliver står og ser ned på sin bule i sine shorts, og han kunne mærke varmen stige op i sit hoved. Oliver ser op da Lukas begynde at tage sit tøj af, og det gav et gip i Oliver og igen gav hans pik et ryk i shortsene.

Lukas vende ryggen mod Oliver og hans boxershorts glid ned over hans numse, den numse Oliver er helt vild med. Nu var den få meter fra ham, og chancen for at komme tætter og røre den var større.

Jeg vender mig om hvis du også tager dit tøj af, sagde Lukas og kastet sine boxershorts bagud og landede foran Oliver.

Oliver fik fart på og med et var han også splitter nøgen som Lukas, og hans stive pik stod godt stiv op af hans slanke mave. Det begynde at kilde i maven af glæde, for snart skulle han se Lukas splitter nøgen eller hans pik for første gang.

[ Sutte pik... men først. ]

Oliver stod og så på Lukas numse som var dejlig fast rund, og da Lukas vende sig om ser Oliver en dejlig stiv pik. Den stod godt stiv som Olivers også gjorde, og Lukas have en lille dusk hår ovenover. Det have Oliver ikke.

Hvor stor er din? Oliver. Spurgte Lukas.

Omkring 17, sagde Oliver. Din pik?

15, sagde Lukas og gik hen til Oliver, og gik rundt om ham. Du har en dejlige numse, Oliver.

Lige måde, Lukas.

Vil du sutte min pik? Oliver. Så sutter jeg også din, og Lukas gav Olivers numse et klap.

Vil jeg gerne, sagde Oliver. Vil sutte til du kommer. Et blowjob som du aldrig vil glemme.

Vil også sutte din... men først skal vi i bad, kom det fra Lukas. Og skubbe Oliver ud mod gangen. Lad os gå ud på badeværelset.

[ Badet. ]

På badeværelset tænder Oliver for brugeren, Oliver og Lukas går begge to under og det varme vand løber hen over deres unge kroppe. Lukas bed Oliver om at vaske ham på ryggen, og lidt efter var Lukas ryg smurt ind i sæde.

Husk også min numse, den skal også være godt rene, sagde Lukas. For den skal du lege med om lidt, Oliver.

Nu var chancen for at røre den, den numse han har set så mange gange, spillet pik til så han kom i nogle lange spryd ud over sig selv. Oliver tog mere sæde i sin ene hånd, lod højre hånd med sæden glide henover Lukas dejlige bløde runde faste numse. Hvor Lukas sprede dem og Oliver gik ned i hug, så han have udsyn til et hårfri hul. Oliver begynde at vaske mellem Lukas balder, og hans hul fik også en god tur, så Lukas pik stod og dunkede liderligt mod hans mave imens.

Oliver bliv vild liderlig at røre Lukas numse, hans pik var ved at eksploder af liderlighed.

Lidt efter var det Olivers tur til at blive vasket, og han fik også samme tur. Men en ting gjorde Oliver ikke ved Lukas. For da Lukas var godt igang med at vaske Olivers, også hårfri numse. Mærkede Oliver en finger op i ham.

Hvad laver den der, sagde Oliver. Og dejet hovedet om mod Lukas.

Ja hvad laver den finger der, kom det fra Lukas og smilede til Oliver. Det skal gøres ordentligt, ikke.

De vaskede sig færdig, fik tørret sig og gik igen ind på Olivers værelse.

[Numse slik ]

Lukas lagde sig på sengen på maven, løftet sin numse så den stritte op i vejret.

Kom og slik min numse, sagde Lukas og smilede fræk tilbage til Oliver. For du er vild med den, ikke?

Oliver gik med store skridt hen mod sin seng og Lukas, og Olivers øjne var låst fast på Lukas numse. Oliver sætter sig bagved numsen, og har udsyn til den dejligste numse nogensinde han har set. Og det var også den første drenge numse Oliver ser, og får lov til at slikke og lege med. Oliver starter med at køre sin hånd henover de bløde baller, lod sin hånd glide nedenunder og mærkede på Lukas nosser, som hang og Lukas pik som stadig var godt stiv.

Det er ikke min pik du skal lege med, sagde Lukas. Nu leger vi numse slik, Oliver. Så spred ballerne og slik mit rene hul.

Oliver tog fat med begge hænder på de bløde baller, sprede dem ud og det hårfrie numsehul kom til syne. Oliver lod sit ansigt nærme sig hullet, mens ansigtet nærme sig hullet lod han sin tunge stikke ud så det ramte hullet først.

Oliver lod sin tunge langsomt glide henover hullet, mens Lukas kom med nogle små fnis for det kilde når tungen kørte henover hullet. Lidt efter lidt satte Oliver tempoet op, og nu fik Lukas numse den store tur. Olivers ansigt var godt begravet mellem Lukas baller, og Lukas kunne ikke stå med numsen i vejret, for det kilde for meget for ham. Så han ryg ned og lå fladt på Olivers seng. Men ikke ret lang tid, før Oliver løftede ham op så numsen igen strittede.

Da Lukas vil slikke Olivers numse, var det svært for ham at stoppe Oliver. Han var helt væk i Lukas numse. Og hvis den ikke var rene, så var den blevet det nu.

Tror det er min tur! sagde Lukas. Lukas fik Oliver væk fra hans numse, bad ham så at lægge sig som han lige have lagt. Lidt efter lå Oliver med numsen strittende i vejret, og Lukas lige bagved og sprede Olivers baller ud til siden.

Sikke et numsehul, sagde Lukas. Og begynde at slikke det, og det var første gang Oliver fik slikket sit hul. Og nu kunne han godt forstå, at Lukas ikke kunne lægge stille. For det kildede. Nogen gange trykkede Oliver hans numse mod Lukas's ansigt, så tunge og næse kom godt ind mellem balderne.

Lukas løfter sit ansigt for at få vejret, og siger så til Oliver:

Min pik er ved at eksplodere, sagde Lukas og rejser sig op.

[ Sut og masser af sperm. ]

Oliver vender sig om og lægger på ryggen, ser op på Lukas og hans meget liderlig pik. Som var godt våd af presperm.

Skal jeg sutte den, Lukas?

Ja, kom det liderligt fra Lukas. Men jeg tror at jeg ikke kan holde til ret meget, er så liderlig og min pik kan komme når som helst, smilede Lukas og tog om sin stive pik. Slog den mod maven, så prespermen sprøjte lidt ud på maven.

Oliver sætter sig op og Lukas gik et par skridt hen mod ham, stod mellem hans ben og Oliver overtog Lukas hånd om hans pik.

Først træk Oliver forhuden helt tilbage, og en stor dråbe presperm kom til syne i reven. Oliver tog Lukas pik i munden, og det gav et sæt i Lukas, som støde hans pik godt ind i Olivers mund, så Oliver næsten var ved at kaste op. Oliver skubbede Lukas lidt væk, så han igen kunne trække vejret.

Oliver suttet så godt han kunne, og det så ud til han gjorde det godt, for det så ud til at Lukas nyd det. Men det var kort, for Lukas skubbe Oliver væk og siger:

Jeg er ved at komme, sagde Lukas.

Så Kom i mit ansigt, sagde Oliver.

Så er du selvom hvor meget der kommer, Oliver, sagde Lukas og tog om sin stive pik, og begyndte at spille den af foran Olivers ansigt. Kommer! ÅÅÅHHH! Sprøjter dit ansigt til, ÅÅÅHHH!

Og Lukas sprøjtede det ene spermsprøjt ud efter det andet, så Olivers ansigt bliv godt dækket til af Lukas sperm.

Hold da op hvor er det godt, kom det fra Lukas. Da han endelig bliv færdig med at sprøjte Olivers ansigt til med sperm.

[ Numse og springvand. ]

Lidt efter lidt tid og Lukas var kommet sig, fik han en idé som han ville prøve på Oliver.

Læg dig ned på ryggen i sengen, sagde Lukas til Oliver.

Oliver lagde sig ned og Lukas satte sig lige efter, oven på Olivers brystkasse med numsen mod Olivers ansigt.

Lukas læner sig fremover og tager om Olivers meget stive pik, som kunne eksplodere når som helst. Lukas tager pikken i munden og mens han sutter, begynder Lukas at bevæge sin numse mod Olivers ansigt. Og lidt efter var Olivers ansigt begravet i Lukas numse, som Oliver begynde at slikke så Lukas ikke kunne sidde stille ovenpå Oliver.

Lukas kunne høre på Oliver, at hans vejrtrækning bliv tungere og tungere. Først troede Lukas det skylde Oliver begravet i hans numse, men det fandt Lukas hurtigt ud af da han mærkede et sprøjt i munden.

Hurtigt tager Lukas Olivers pik ud af munden, og begynder at spille den af på Oliver. Lukas nyd det springvand af sperm, som sprøjtede ud af Olivers liderlig stive pik.

Mens lå Oliver og stønnede: ÅÅÅHH! UUUHH! Hvor er det godt, sagde Oliver stønnende og liderligt.


[ Vågnet. ]

Oliver vågnet med et sæt og så sig om, og kunne mærke at hans pik var stiv, og have lavet en stor våde plet af presperm i hans boxershorts. Han kunne høre sin forældre ude i køkkenet, hvor lidt efter gik døren op og hans mor stak hovedet ind.

Du er vågnet. Jeg har lagt nogle penge ude i køkkenet, så du kan købe noget aftensmad i aften. For vi køre nu og er hjemme igen i aften, Oliver.

Oliver lå og vågnet og tænkte på en drøm han have haft, og var ked af det ikke skete i virkeligheden. Og han have hele tiden billedet af Lukas hårfri numse. Bare den var sådan i virkeligheden, tænkte Oliver og satte sig op i sengen.

Oliver går ud i køkkenet og ser der lægge penge til ham, han får lidt morgenmad og kommer i tøjet og på vej ned for at købe ind til ham selv. Og midt i butikken møde han Lukas, som står og kigger på noget slik.

Oliver stod stille og så på Lukas, og drømmen fór gennem Olivers hoved. Da han høre igen den samme sætning fra Lukas:

Jeg ved godt jeg er en køn dreng, Oliver. Og jeg ved godt du kan lide mig, smilede Lukas og gik videre.

Sluttet

Kommentar