Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Taget hårdt

(Jon og Silas - )

Karakter: 5.0/2
Visninger: 7328

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Skolesex, Første gang og Tvang
Afsnit 2. Taget hårdt

Det blev fredag. Vi var på vej til hans forældres sommerhus. Vi var stået af bussen og skulle gå det sidste stykke. Vi skød genvej gennem skoven. Det var varmt så vores T-shirts røg i taskerne med det samme.
- Også dine sneakers, udbrød Silas henkastet. Jeg adlød uden at tænke over det. Jeg gik forrest på den smalle skovvej, Kun iført et par stramme shorts. Bar overkrop og bare fødder. Jeg var bare en spinkel knægt på 15 år. Silas gik bag mig i samme påklædning. Pludselig spurgte han mig om jeg var med på noget sjovt. Jeg svarede ja. Han bad mig sætte mig på knæ og lukke øjnene - og i øvrigt kun gøre, hvad han sagde.
Efter en stund sagde han ”Luk din kæft op”.
Jeg blev lidt overrasket, både over hans ord og hans grove tone. Han plejede at være mild og venlig.
Men jeg adlød. Det har jeg aldrig fortrudt.
For det næste var, at han stak sin pik i munden på mig. Nu var det paybacktime for det blowjob han ugen før havde givet mig på skolen.
Alligevel. Jeg blev overrasket og ville pr. refleks trække mig tilbage. Men han greb fat om nakken på mig. Han bestemte. Han dominerede.
- Lille fyr. Du skal gøre som jeg siger, for du kan ikke gøre modstand. Jeg bestemmer her.
Han understregede ved at presse sin pik længere ind i munden på mig. Jeg var klar over hvad det handlede om, så jeg underkastede mig og adlød ham.
Jeg suttede løs på hans vidunderlige pik. Kunne mærke hvordan han nød det. Kunne mærke, hvordan den blev hård som sten.
Jeg havde til den dag aldrig før suttet en pik så jeg måtte improvisere. Tog fat om den, lukkede munden og passede på at tænderne ikke ramte det følsomme pikhoved. Jeg suttede løs og lod tungen danse omkring hovedet og den fine åbning.
Senere, da vi kom til at tale om det betroede han mig, at han havde troet, at jeg havde øvet mig på andre. Helt ærligt, hvor mange pikke havde jeg haft mulighed for at slikke? Ingen, før nu.
Jeg kunne mærke, at der var ved at ske noget med hans pik, da han trak den ud af munden på mig og bad mig rejse mig. Uden videre trak han mine shorts af og jeg stod nøgen foran ham. Han vendte mig om og bad mig bøje mig forover. Han spyttede sig i hånden og smurte mit røvhul. Han spyttede et par gange og gned mit hul. Jeg kunne mærke det rykkede i min pik.
Pludseligt stak han en finger op i mig. Jeg skreg og rykkede væk. Han greb fat i mig, vendte mig og greb mig om hagen.
- Du skal bare gøre som jeg siger. Du skal adlyde. Har du forstået.
- J-j-ja, gispede jeg. - Undskyld.
Han beordrede mig ned på alle fire og satte sig på knæ bag mig. Endnu en gang stak han en finger op i mig. Hårdt, lidt besiddende. En følelse jeg snart skulle blive fortrolig med.
Efter en tid fik hans finger selskab med en mere. To fingre i mit jomfruhul.
Jeg trak vejret tungt. Sagde ingenting. Men jeg kunne mærke i min pik, at det var godt.
Han rettede sig op og trak sine fingre ud af mig. Han spyttede endnu et par gange. Mit hul var godt vådt efterhånden. Han bøjede sig over mig og jeg kunne mærke hans pik mod min røv. Den var stadig stiv, hård som sten. Våd. Ikke alt hans spyt var endt i mit hul. Pludselig stødte han ind i mig. Først pikhovedet. Jeg skreg af smerte og overraskelse.
- Det er godt, dreng. Skrig du bare, så jeg kan høre at du tilhører mig, han stønnede nærmest ordene ud.
Jeg ved ikke hvorfor, men ordene og måden han sagde dem på tændte mig helt vildt. Jeg opdagede at min pik aldrig havde været hårdere og større end den var nu.
Silas havde taget mig i sin besiddelse. Jeg var klar over, at nu var det ham, der bestemte. Jeg tilhørte ham.
Uden videre stødte han sin pik til bunds i mit jomfruhul.
Jeg var 15 år. Jeg var nøgen. Jeg lå på alle fire midt på en sti i en skov. Min kammerat havde netop banket sin monsterpik til bunds i min jomfrurøv. Heldigvis at jeg havde øvet mig så flittigt med mine dildoer. Det var vel deres skyld, at vejen for ham var banet.
Det stod mig inderligt klart i det øjeblik, at jeg var bøsse. Jeg vidste, at jeg ville gøre alt for Silas. Bare han ville fortsætte med at kneppe mig hårdt, besiddende og hensynsløst. Han var ligeglad med, at jeg var jomfru. Jeg skulle kneppes. Min røv skulle bruges til at tilfredsstille ham.
Han greb fat i mig og trak mig op til sig. Min ryg ramte hans bryst. Han lagde armene om mig og holdt mig fast.
Alt imens han kneppede min røv. Hårdt og regelmæssigt. Det havde gjort ondt i begyndelsen. Nu kunne jeg mærke hvordan liderligheden fyldte mig. Jeg havde kun et i hovedet, at tilfredsstille ham i håb om, at han også lod mig blive tilfredsstillet.
- Op at stå, hviskede han i mit øre.
Jeg ved ikke helt hvordan det lykkedes, for han fortsatte med at kneppe mig med regelmæssige hårde stød. Men snart stod vi op.
Hans ene hånd gled over mit bryst, kærtegnende og nænsomt. Lige indtil han fandt min ene brystvorte. Med to fingre greb han fat. Akkurat som da han trænge ind i mig, hårdt og besiddende. Han legede med min brystvorte. Trak i den, nev hårdt. Jeg gispede og vred mig.
Han slog begge arme om mig og holdt mig fast. Alt imens han kneppede mig hårdt og regelmæssigt.
- Du skal bare gøre, hvad jeg vil have dig til. Jeg bestemmer. Du kan ikke nyde uden at det gør ondt. Forstår du?
Jeg nikkede.
Han fandt igen min brystvorte og borede neglene hårdt i.
- Forstår du, dreng!
- Ja, gispede jeg højt.
- Når jeg taler til dig, skal du svare så jeg kan høre dig. Forstået?
- Ja! Undskyld! Undskyld!
Han greb fat i mit lem og begyndte at gnide det. Hårdt og besiddende.
Han krængede forhuden hårdt tilbage og gned hårdt - hårdt - hårdt. Han spyttede i sin hånd, gjode min pik våd og fortsatte. Følelsen af hvordan min pik blev våd tændte mig yderligere.
Han greb fat i mit hoved med sin anden hånd og tvang det tilbage. Han fandt min mund, kyssede mig krævende og begærligt. Jeg besvarede hans kys. Ivrigt. Jeg ville så gerne vise ham, at jeg var helt med på hans måde at tage mig på. Han kyssede mig. Stak sin tunge ind i min mund. Min tunge legede med, fandt vej i hans mund.
Han brugte sin tunge i min mund som han brugte sin pik i min røv.
Han flyttede sit hoved. Kysseriet var overstået for nu. Han flyttede sit fokus på den hånd, han gned mit lem med, den hånd han brugte sit at nive mig i brystvorten med. Den pik, han kneppede mig med.
Det hele begyndte at flyde sammen for mig. Hans hårde stød i min røv, hans hånd om min pik, den anden hånd, der mishandlede min brystvorte.
Først da det skete gik det op for mig, at jeg var tæt på endnu orgasme. Det sortnede for øjnene af mig, da min pik eksploderede. En eksplosion, der fyldte mig helt.
Spermen sprøjtede ud af mig i fire-fem voldsomme sprøjt. Aldrig har jeg oplevet noget så voldsomt, så vidunderligt.
Silas gispede bag mig.
- Hold kæft hvor er du dejligt, udbrød han.
Da jeg eksploderede krampede min røv så kraftigt, og strammede så hårdt om hans pik, at han nær var kommet før han ville.
Han stoppede med at kneppe mig, til min orgasme var overstået. Han lod mig få vejret igen.
Han fortsatte en kort stund, inden han trak sin pik ud af mig.
- Ned på knæ, beordrede han.
Jeg adlød og han stillede sig foran mig. Uden videre stak han sin pik i munden på mig. Jeg kunne smage min røv. Underligt nok gjorde det mig opstemt. Jeg kunne mærke, at det rykkede i min stadig ømme pik.
Silas pik mundkneppede mig, lige så besiddende som da den var oppe i min røv.
Jeg nåede lige at registrere, at nu skete der noget, så eksploderede han i en voldsom orgasme. Han holdt mig fast, så min mund blev fyldt med hans sæd, der kom i fire-fem stød. Må sige at han også var en meget juicy fyr.
Det lykkedes mig at sluge det meste, noget kunne jeg mærke løb ned af hagen på mig dryppede ned på mit bryst, men min mund var fyldt med både hans pik og hans sæd, da jeg fornemmede at det var overstået. Nej, han fortsatte med at mundkneppe mig en tid endnu.
Endelig trak han sin pik ud af munden på mig, greb fat i mig og rejste mig.
Han kyssede mig. Jeg besvarede kysset. Vores tunger legede med hinanden. Jeg kunne mærke, at han drak sin sperm af min mund. Han stoppede, kiggede begærligt på mig. Slikkede sin sperm af mit ansigt og mit bryst og kyssede mig igen. Det var anden gang vi delte en portion sperm. Denne gang var det hans.
Endelig stoppede han. Troede jeg.
Han trådte et skridt tilbage og betragtede min nøgne krop.
- Hvad faen, din liderlige dreng, udbrød han.
Han greb fat i mit lem og gned det. Det blevet stift igen.
Vi omfavnede hinanden og kyssede.
Efter en tid skulle vi videre mod vores bestemmelsessted. Jeg var klar over, at det ikke var sidste gang han ville tage mig. Han var kun lige begyndt
Jeg samlede mine shorts og underbukser op fra jorden.
- Stop!
Silas havde trukket sine shorts halvt op. Hans pik stod lige ud i luften.
- Dem tager jeg. Han tog mine underbukser fra mig og snusede til dem, mens han holdt mit blik fast.
Han lagde dem i sin taske. Et trofæ. Jeg ville tage shortsene på. Han overtog, da jeg havde fået dem halvt på. Trak dem langsomt op. Han greb fat i min pik, gned den. Jeg havde total ståpik da han lagde den på plads i shortsene og lynede langsomt op. Det kun lige at den kunne være der.
Han tungekyssede mig.
- Du må slet ikke være i tvivl om, hvor meget du savner mig, hviskede han.
Han trak sine egne shorts på.
Vi tog vores tasker og fortsatte frem mod sommerhuset. Han lagde armen om livet på mig. Vi fulgtes tæt.
Da vi nåede frem stoppede han igen op, omfavnede mig og vi tungekyssede.
Vi var fremme.
Der, lige midt på en skovsti, tæt på stranden, mistede jeg min mødom. Den tog Silas med en selvfølgelighed, som havde jeg tilhørt ham altid.
Det blev en fantastisk weekend. Huset lå ensomt og ugenert. Det var bagende varmt og vi tilbragte fire dage sammen. Nøgne. Det var første gang i mit liv at jeg i så lang tid ikke havde tøj på kroppen.
Til gengæld var det en weekend med masser af sex. Lige så snart Silas fik ståpik blev han et besiddende sexmonster. Lige så snart jeg fik hans pik op i mig var jeg hans lydige, underdanige elsker.
Men det var ikke kun sex. Vi kunne snakke sammen i timevis. Især de sidste dage, hvor det første voldsomme begær var ved at være mættet.
Vi kom tæt på hinanden, lærte hinanden at kende. Delte hemmeligheder og betroede hinanden vores teenagedrenge-usikkerhed.
Vi forlod sommerhuset om tirsdagen. Aldrig havde jeg troet at jeg skulle få så meget sex, at jeg skulle opleve at blive kneppet så hårdt og inderlig - og så mange gange. De første par dage havde jeg nærmest oplevet som ét langt samleje.
Da vi stod på bussen var jeg kun iklædt de stramme shorts jeg havde haft på da vi kom hertil. Jeg havde bar overkrop og var barfodet. For første gang skammede jeg mig ikke over mit udseende og min spinkle drengekrop. Nu vidste jeg, hvad den også kunne bruges til. Jeg havde bare lyst til at vise den frem for hele verden.
Silas var også barfodet og havde stramme shorts på. Han havde også en meget stram hvid undertrøje på . Man kunne tydeligt se konturerne af hans bryst og ikke mindst hans brystvorter. Den stumpede så man kunne se det nederste af hans flade mave, helt op til navlen.
- Så kan alle mennesker se, hvad vi har sammen og at vi er kærester, havde han sagt da han tog den på.
Jeg havde ikke svaret ham. Hans tunge havde igen overtaget min mund.
Kommentar