Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jon og Silas -

Karakter: 5.0/2
Visninger: 6153

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Unge, Oralsex, Onani og Første gang
Afs. 1. Taget med storm

Jeg hedder Jon og vil gerne fortælle min historie som bøsse og kæreste med verdens skønneste fyr, Silas. Vi er begge 18 og har været kærester siden vi var 15 år og gik skole. Havde det ikke været for Silas, hans ligefremme charme og utroligt pågående facon havde mit liv nok været meget anderledes.
Som 15-årig havde jeg ikke høje tanker om mig selv. Jeg var ikke specielt god til noget, men heller ikke specielt dårlig. Mit udseende var heller ikke opsigtsvækkende. Jeg var ikke så høj og meget spinkel og kejtet.
Da jeg var 12-13 år kunne jeg mærke, at der skete noget med min krop. Samtidig kunne jeg regne ud, ved at lytte til mine kammerater, at jeg var ved at nærme mig alderen, hvor jeg ”kunne sperme”.
Min status i klassen var ikke noget specielt. Jeg er aldrig blevet mobbet, men jeg har aldrig været i nærheden af, at være ”toneangivende” eller en af de populære. Jeg har altid bare været en del af ”baggrundsmusikken”.
Men jeg fandt ud af, hvordan jeg skulle finde ud af, om jeg kunne sperme. Nemlig ved at lege med, gnide på min pik. Netop min pik var årsag til at jeg havde en vis status blandt drengene i klassen. Jeg havde den største pik, slet og ret. Jeg var lille og splejset og så ikke ud af meget . Men jeg havde en pik, som mine kammerater gloede måbende og ugenert på i badet efter idræt og som selv min idrætslærer en gang var ved at falde i staver over.
Denne udrustning skulle blive min entre i seksualitetens verden. Min første orgasme var i forbindelse med et bad, hvor jeg besluttede at finde ud af, hvad den der erektion, jeg oftere og oftere blev hjemsøgt af, skulle gøre godt for.
Jeg skulle ikke rykke ret meget i den før jeg fik en voldsom orgasme, der sendte kaskader af sperm ud over væggen i brusekabinet og samtidig efterlod mig i en tilstand af chok og en følelse, jeg ikke kunne sætte ord på men som jeg var klar over, jeg ikke kunne få nok af.
Fordelen ved at have en stor pik er, at den ikke ændrer størrelse. Når jeg bliver liderlig bliver den stenhård og det dunker i den. Men den vokser ikke.
Problemet er, at når den bliver stenhård, så fylder den mine bukser ud på en anden måde, end når den er slap. Allerede som 12-13-årig skete det alt for ofte, at jeg fik en ufrivillig gang onani på grund af, at min pik blev stiv på de underligste tidspunkter.
Efterhånden lærte jeg at styre det og jeg fandt ud af, hvordan jeg kunne få mest mulig glæde ud af min pik og de næsten permanente erektioner.
Jeg udforskede ivrigt min krop og elskede at rende nøgen rundt i mine forældres hus.
Mine forældre var karrieremennesker og var altid på arbejde. Jeg havde tre søskende, der var flyttet hjemmefra. Jeg var efternøleren, der vist mest af alt var et irriterende uheld. Det var i hvert fald sådan, jeg opfattede min rolle i familien.
Jeg opdagede, at mine brystvorter var ekstremt følsomme. Hvis jeg legede med dem, rev og nulrede dem, så kunde det hjælpe den næste orgasme godt på vej.
Hvis jeg var heldig kunne jeg ligefrem få orgasme, bare ved at lege med mine brystvorter. Det tog bare så lang tid.
Jeg fandt også ud af, at hvis det skulle være rigtig godt, så skulle jeg stikke noget op i røven, som jeg kunne kneppe mig selv med. Først prøvede jeg med stearinlys og gulerødder. Ikke helt tilfredsstillende.
Det var på den tid, hvor man for alvor kunne bruge internettet til indkøb af alt muligt. Herunder sexlegetøj. Jeg brugte mange af mine lommepenge på dildoer, buttpluggs og den slags.
Det betød, at jeg meget snart opdagede, at min største nydelse opnåede jeg ved at kneppe mig selv med en stor dildo.
Højdepunktet var, da jeg købte en sort dildo, der var godt 20 cm. lang og havde en tykkelse som et kosteskaft. Jeg købte den for den pengegave jeg havde fået, da jeg var fyldt 14 år. Det var den største dildo, jeg endnu havde ejet.
Jeg måtte arbejde meget og længe med den, men til sidst kunne jeg få den ind og banket til bunds uden videre. Herefter kunne jeg give min pik en omgang, så det hele resulterede i uforglemmelige orgasmer.
Jeg ville også gerne have brystvorterne med i legen. Højdepunktet dukkede op, da jeg en gang fandt ud af at bruge de ”krokodillenæb”, små metalklemmer, jeg havde hugget i fysiklokalet. De sad så godt fast og tilføjede mig så meget smerte på den fede måde, at de viste sig at være perfekte til mine efterhånden daglige sexlege.
En dag lå jeg nøgen på gulvet på mit værelse. Jeg havde den store dildo oppe i mig. Den var helt i bund. Jeg havde sat et par krokodillenæb på hver brystvorte og jeg legede med dildoen med den ene hånd og pikken med den anden hånd.
Jeg eksploderede i en af mine til da voldsomste og bedste orgasmer. Jeg var 14 år, så jeg var ekstremt juici. Jeg havde sprøjtet kaskader af sperm meterhøjt op i luften og det hele var landet på min mave, bryst og sågar i ansigtet.
Jeg lå og stønnede og var ved at vende tilbage til virkeligheden, da jeg opdagede at min mor stod i døren og iagttog mig. Jeg havde ikke hørt, hun var kommet hjem.
- Hvor er du dog en besynderligt, ækel, pervers dreng! udbrød hun og lukkede døren.
Hun kommenterede aldrig situationen siden hen, ikke en gang da jeg blev kæreste med Silas.
Nej, jeg var bare et tålt element i min familie.
Mine dildolege og omfattende onani i 12-14-års-alderen havde en konsekvens, jeg fik glæde af, da jeg mødte Silas.
Det blev naturligt for mig, at den bedste sex fik jeg, når jeg legede med dildoen. Jeg vænnede mig til at have noget i røven - en dildo eller en buttplug. Jeg formåede ligefrem at vænne mig til, at jeg fik de største og fedeste orgasmer, når jeg havde en dildo banket helt til bunds i min røv. Men sandelig også, at min røv var i stand til uden videre at tage imod selv en meget stor dildo - og senere hen, en stor pik.
At min dildobegejstring og trang til at blive kneppet i røvet hang sammen med, at jeg var bøsse, at jeg var, hvad man i pornoverdenen kalder en ”Bottomboy”, anede jeg ikke. Jeg var heller ikke klar over, at jeg var en slavedreng, en masochist. Jeg vidste bare, at jeg kunne lide det hårdt. At jeg fik de største og fedeste orgasmer, når jeg kunne skabe en illusion om, at jeg var underdanig og at andre havde fuld kontrol over mig.
At jeg gik i parallelklasse med en dreng, der kunne opfylde og indfri alle mine behov, og som var parat til at afprøve alle mine grænser var mere, end jeg turde drømme om.
Det blev forår og jeg fyldte 15 år. Jeg blev trussemyndig, passerede den seksuelle lavalder. Jeg kunne med andre ord skifte dildoen ud med et rigtigt menneske. Om jeg kunne finde det.
Sommerferien nærmede sig i 8. klasse. Jeg glædede mig til at komme i gang med det sidste skoleår. Ingen i min klasse vidste noget om mine dildolege og mine erfaringer i så henseender. De var, vel som jeg selv på det tidspunkt, helt uopmærksomme på, at jeg var til fyre. Det vidste jeg dårligt nok selv. Jeg vidste bare, at jeg holdt øje med, hvordan de udviklede sig i forhold til mig. Og at jeg var helt klar over, at jeg kunne lide at kigge på nøgne drenge. Især når de kom våde ud fra baderummet.
Det eneste jeg var helt klar over var, at jeg med mine 20 cm. havde den største pik i min klasse. Fordi jeg er lyshåret, fik jeg selvfølgelig lyst hår omkring pikken. Det brød jeg mig ikke om, så det var en del af mine sexlege med mig selv, at jeg holdt den glat og fuldstændig hårløs. Både over pikken, testiklerne og omkring hullet.
Det var lidt besværligt på testiklerne og omkring hullet, men det gik. Endnu da.
Ingen kommenterede min glatbarberede monsterpik. Måske fordi Silas i parallelklassen også havde en hårløs pik. Desværre var jeg bange for, at hans pik var større end min. Den havde i hvert fald den tykkelse jeg ønskede mig.
Silas var skolens flotteste dreng. Almindelig af højde, men med et mørkt eksotisk præg. Hans mor var vist græker eller italiener. Det mørke hår, blå øjne og en fantastisk velproportioneret slank og veltrimmet krop, gjorde det svært at holde øjnene fra ham.
Jeg havde aldrig talt med ham og kendte ham kun fra idrætstimerne, som vi havde fælles med hans klasse. Jeg vidste dog, at han også var 15 år. Vi havde fødselsdag indenfor den samme uge. Han var fire dage ældre end mig.
I maj havde vi et stort idrætsarrangement på skolen. En dag der skulle vende op og ned på hele mit liv.
Jeg havde besluttet at pjække fra det sidste af arrangementet og var gået i bad. Mens jeg stod under bruseren kom Silas ind. Nøgen og med en nonchalant afslappet facon, som om det var en selvfølge at han skulle være nøgen og samtidig se så godt ud. Vi hilste kort på hinanden og jeg vendte ryggen til. Kunne ikke få mig selv til at kigge på ham.
Men han kiggede på mig opdagede jeg.
- Du har en utrolig lækker røv, Jon.
Jeg vendte mig overrasket og så på ham. Han stod og vaskede sin pik med rolige bevægelser. Som om han onanerede.
- Din pik er også lækker. Gad vide om den er større end min?
Uden videre kom han over til mig og - jeg fattede ikke, at det skete for mig - tog fat i min pik og lagde den i sin hånd sammen med sin egen. Han stod uden videre og målte min pik mod sin egen.
- Det var godt. Jeg har næsten to centimeter mere end dig.
Så skete det, der ikke måtte ske. Jeg fik ståpik. Min pik vokser ikke når den bliver stiv, den bliver bare hård og det rykker lidt i den. Nok til at han kunne mærke det, som han stod der med den sammen med sin egen.
- Du kan jo lide det, udbrød han.
- Det var lige det jeg havde håbet på.
Han smilede til mig mens han begyndte at gnide vores pikke. Snart blev han også stiv. Vi stod der som to fægtere med hver sit sværd.
Vi hørte at nogen kom ind i omklædningsrummet. Silas var fuldstændig afslappet . Han slap min pik og lagde hænderne om mit ansigt og kyssede mig. Stak sin tunge ind i min mund og kyssede.
- Vi skal lige finde en tid, hvor vi kan fortsætte det her, sagde han lavt og forlod baderummet.
Først nu gik det op for mig, hvad der lige var sket. Skolens lækreste fyr havde lige fortalt mig at han var interesseret i mig.
I de sidste uger af skoleåret var Silas påfaldende sød og opmærksom overfor mig. Men det var som regel korte samtaler og det, jeg opfattede som regulær flirten. Det overraskede mig at han var så åbenlys. Jeg tror ikke at nogen på årgangen skænkede det en tanke at han kunne være bøsse - eller i hvert fald interesseret i drenge. Det havde jeg da opdaget.
En dag var jeg gået ned i skolens kælder efter et eller andet jeg glemte alt om på grund af Silas.
Pludselig stod han bag ved mig.
- Du Jon, jeg kan skidegodt lide dig og jeg spekulerer på om du er kærestemateriale.
Jeg vendte mig. Målløs.
- Hvis jeg skal afsløre at jeg er bøsse, så skal det være sammen med en fed fyr som er med på, at vi skal være kærester med alt hvad det indebærer.
Min stemme rystede.
- Hvorfor tror du at det er mig, du vil være sammen med? fik jeg frem.
- Du er skidesød og jeg kunne mærke den dag i bruserummet at du ikke var uinteresseret. Eller lader du sgu ikke en anden fyr tage dig på pikken og kysse dig.
Men jeg kender dig kun på afstand og som skolekammerat. Hvad siger du til at vi finder en weekend i ferien, hvor vi kan finde ud af noget?
Fantastisk invitation. Jeg var selvfølgelig helt med. Samtidig var jeg ør i hovedet. Mon jeg var forelsket allerede. Bare den samtale tændte mig helt vildt.
Han kiggede ned af mig og smilede.
- Du glæder dig allerede. Du må hellere få lidt mere at glæde dig til.
Han greb fat i mine buksekant, spændte bæltet op og lynede ned.
Han trak mine bukser ned og satte sig på knæ. Min pik var selvfølgelig i fuld kampform. Jeg gik næsten i chok da an tog den i munden og begyndte at sutte mig. Det gik op for mig, at han var ved at give mig liv livs første blowjob.
Jeg så min pik forsvinde i munden på ham og han begyndte at bearbejde det med sin tunge. Jeg var stenhård.
Han stirrede mig direkte i øjnene. Det gjorde mig endnu mere liderlig Hans smukke øjne, kønne ansigt og min pik i hans mund.
Herefter forsvandt jeg i en rus. Selvom han var blid og kærligt med sin mund så gik der ikke lang tid før orgasmen rullede ind over mig. Det sortnede for mine øjne en underligt spastisk krampe rullede gennem min krop og ud i min pik. Jeg eksploderede med en voldsom udløsning og et hyl, der måtte kunne høres på hele skolen.
Silas fortsatte med at sutte. Noget af min sperm løb ned af hans hage men jeg fornemmede at han stadig havde en del i munden.
Da jeg var ved at komme til mig selv igen rejste han sig og så på mig. Med en finger tørrede han spermen af sin hage og stak fingeren i munden på mig. Jeg suttede begærligt og noterede at det smagte salt.
Han greb fat om mit ansigt og kyssede mig. Jo, han havde en stor portion af min sperm i munden, som nu løb over i min mund. Jeg gjorde en synkebevægelse. Vi havde delt den første portion sperm.
Jeg bemærkede at hans kys ændrede karakter. De blev krævende, hårde - ja, besiddende. Som om det var hans selvfølgelige ret at kysse mig. Ja, han skulle bare mase på.
- Mine forældre har et sommerhus. Der syntes jeg vi skal holde lidt ferie sammen så jeg kan finde ud af, hvad du ellers kan bruges til, sagde han roligt mellem to kys.
- Jeg ringer til dig.
Han vendte sig og gik. Uden videre.
Da jeg havde sundet mig fulgte jeg efter. Jeg var nær kommet op i skolegården inden jeg kom i tanker om, at jeg måske skulle få pakket min pik væk og knappet bukserne.

Han ringede i den første uge i sommerferien og inviterede mig med i sommerhuset. Mine forældre havde ikke noget imod at slippe for mig i nogle dage. De virkede lidt trætte af at skulle have mig hængende hjemme i syv uger.
Det blev aftalt at jeg skulle mødes med Silas fredag formiddag ved busholdepladsen. Alt det praktiske, mad og den slags skulle han nok tage sig af.
- Der er masser af sprut derude. Hvis jeg ikke må gøre med dig hvad jeg har lyst til, så drikker jeg dig bare i hegnet.
Han grinede. Jeg undrede mig over, at ordene satte nogle tanker i gang der fik det til at rykke i min pik.
Kommentar