Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Onsdagsherrerne

Karakter: 6.0/1
Visninger: 5320

Af: Liberty75.

Læs flere noveller af:
» Liberty75.

Skriv til:
» Liberty75
Tags: Analsex, Aldersforskel, Bondage og Tvang
Min herre var ved at binde mig til sengen, så jeg kunne være klar når Onsdagsherrerne efter tur kom på besøg.
Det var ikke hver onsdag de kom og det var ikke hver onsdag, at de kom alle fire. Men i dag kom de så alle fire, hvilket min herre henkastet havde meddelt mig ved morgenbordet.
Min herre er altid fuldt påklædt når vi spiser morgenmad. Jeg er iført et par briefs. Som regel lyserøde, som min herre mener er passende morgenpåklædning til mig.
- Jeg sætter pris på, at jeg med et enkelt blik kan se hvor lækker du er, plejede han at sige.
Jeg er slank, som kun en 18-årig kan være det, ikke specielt høj. Jeg går i fitnescenter et par gange om ugen og løber en lang tur, så vidt muligt hver dag. Jeg gør meget ud af min krop. Det er en del af aftalen med min herre. Jeg er mørkblond og har blå øjne. Heldigvis er jeg ikke plaget af megen kropsbehåring. Det bryder min herre sig ikke om. Han sørger omhyggeligt for at min pik og røv bliver holdt hårfri og glat.
Han havde samlet mig op i en bøssebar for halvandet år siden. Jeg var blevet smidt ud hjemmefra, da mine forældre fandt ud af at jeg var bøsse. Jeg forsøgte at overleve som trækkerdreng i København, indtil min herre havde samlet mig op en sen aften. Han tilbød mig logi mod betaling weekenden over.
Betalingen bestod i, at han kunne bruge mig som han havde lyst. Her fandt han ud af, at jeg har masochistiske tilbøjeligheder og derfor let at opdrage.
Jeg flyttede ind i hans lejlighed og tog plads i hans seng, hvor han straks opførte min krop på listen over sit private inventar.
Han behandlede mig godt og jeg kvitterede ved at opfylde alle hans seksuelle behov og underkaste mig som hans lydige slavedreng. En ordning vi begge var tilfredse med.
I 18-års fødselsdagsgave forærede han mig en tatovering. Det japanske skrifttegn for ”bøsse” som jeg fik tatoveret lige over venstre lyske, mellem navlen og pikken. Han havde også noteret, at jeg har hyperfølsomme brystvorter, så jeg fik en piercing i den ene. Kort efter meddelte han, at jeg skulle bidrage til husholdningen. Derfor skulle jeg hver onsdag tage imod, hvad vi straks døbte Onsdagsherrerne. Mænd af det bedre borgerskab med behov for seksuelt samkvem med en ung dreng, men som på grund af deres position i samfundet ikke kunne stå frem med dette behov.
Jeg var bagbundet med solide reb. Jeg var nøgen. Mine hænder var foldet og solidt bundet.
Jeg lå med brystet hvilende på sengegærdet. Her var en dyne foldet sammen og placeret så jeg lå behageligt. Jeg lå på knæ så min røv strittede op. Mine ankler var solidt bundet og fastgjort en krog, der var placeret på undersiden af sengen. Dette forhindrede mig i at samle benene. Jeg lå åben og frit tilgængelig for Onsdagsherrerne, der ville indfinde sig en efter en.
Min herre undersøgte alle rebene og sikrede sig, at jeg var forsvarligt bundet. Hans hænder gled ned af min ryg og endte på røvballerne så han gav et par hårde og besiddende klap. Herefter fandt han min pik og nosser, som han kort kærtegnede. Han sikrede sig, at forhuden på min pik var rullet tilbage, så mit pikhoved var blottet. Hænderne fortsatte op af min mave og bryst, hvor mine brystvorter fik et par kraftige niv.
Han satte sig på hug foran mig. Jeg løftede hovedet og mødte lydigt hans blik for at signalere, at jeg var klar. Han kyssede mig, krævende. Han stak sin tunge ind i min mund, hvor den blev mødt af min tunge.
- Så er du klar, dreng. Jeg forventer at du tager godt imod dine gæster.
Han sluttede af med at give mig bind for øjnene, så jeg ikke kunne se mine gæster. De kom ikke for at blive genkendt, men udelukkende for at bruge min krop og kneppe min røv.
Jeg var klar over, at den første var ham, vi kalder Bogholderen, for min herre gav mig et par hovedtelefoner på, så jeg kun kunne høre P3.
Bogholderen har på denne måde sikret sig, at jeg hverken kan se eller høre ham. Kun mærke ham.
Det gik temmelig lang tid, hvor jeg var overladt til min hjælpeløshed og tidens popmusik. Pludselig kunne jeg mærke et par hænder, der kærtegnede min krop. Hænderne fandt min pik, som de lidt klodset begyndte at gnide. Men hele situationen betød, at min pik reagerede som min gæst kunne lide. Det rykkede i den og snart var den halvhård.
Min gæst havde åbentbart nydt synes af mig så meget, at han hurtigt var klar til at tage mig.
Der var af gode grunde ingen kommunikation mellem os. Han kravlede op i sengen og gjorde klar til at trænge ind i mig. Jeg strittede med røven da jeg kunne mærke hans hænder om mine hofter.
Han var en pænt udrustet herre, men temmelig fantasiløs i sexakten.
Jeg kunne mærke hans pikhoved mod min røv. Det var en del af aftalen, at min herre på forhånd havde bearbejdet og smurt min røv med vaseline, så den var lige til at indtage.
Lidt klodset stødte han sit pikhoved ind i mig. Jeg gav mig lidt og stønnede højt. Det var en del af hans oplevelse, at jeg undervejs skulle stønne og give lyd fra mig. På grund af hovedtelefonerne havde jeg ingen fornemmelse af, hvor højt eller lavt jeg stønnede. Men jeg ved, at han altid var tilfreds.
Han stødte ind i mig og hele hans pik var inde i mig. Han havde ikke verdens største pik, men den var tyk, så jeg var ikke helt upåvirket af dens tilstedeværelse.
Han kneppede mig med rytmiske bevægelser, ikke specielt hårdt. Bare frem og tilbage. Der fik næppe 10 minutter, så kunne jeg mærke at det rykkede i hans pik og han kom oppe i mig. Selvfølgelig havde han kondom på. Det har alle mine gæster.
Jeg vrikkede med røven og strammede i den for at give ham fuldt udbytte af sin orgasme.
Han blev ikke indenfor ret længe før han gled af mig og kravlede ned af sengen.
Jeg fornemmede at han tog kondomet af og smed det i den lille spand, diskret placeret under sengen. Herefter fornemmede jeg at han klædte sig på. En vindstød afslørede at døren gik op. Det var min herre der kom ind for at modtage betaling for besøget og følge gæsten ud.
Lidt efter kom min herre ind igen. Han fjernede hovedtelefonerne. Bogholderen var den eneste, der krævede at jeg havde dem på.
Min herre satte sig foran mig, jeg løftede hovedet. Han lagde hænderne om mit ansigt og kyssede mig.
- Meget fint, dreng. Han var meget tilfreds med dig.
Ikke mere samtale. Han medbragte et vaskefad og med en svamp vaskede ham min røv og mine ben.
Han sluttede af med at smøre min røv med vaseline. En klat blev placeret på mit hul. Med en finger smurte han hullet udenpå, hvorefter han stak fingeren op i min røv. Han fingerkneppede mig. Først med en finger, snart to fingre.
Med den anden hånd greb han om min pik og gned den. Næste gæst ”Nordagermanden”, som vi kaldte ham. Han sætter pris på at jeg har fuld erektion, når han ankommer. Han måtte være i huset kunne jeg regne ud, for min herre blev ved med at gnide mig til min pik var så stik, at jeg nærmede mig et punkt, hvor jeg var tæt på at komme.
Min herre kyssede mig hastigt da han var færdig og forsvandt fra rummet.
Kort efter kom min næste gæst, Nordagermanden.
Jeg hørte han klædte sig af, hvorefter han kravlede op i sengen og satte sig til rette mellem mine ben. Han lænede sig ind over mig. Hans hænder gled ned over min ryg og derpå mit bryst. Han fandt mine brystvorter, som han legede hårdhændet med. Jeg stønnede og gispede højt. Han elskede, når jeg var højlydt under hans besøg Så det var jeg.
Han stødte sit kondomklædte lem op i mig og kneppede mig lige så regelmæssigt og fantasiløst, som Bogholderen før ham.
Efter 10 minutter var han færdig og gled af mig. Da han var klædt på kom min herre ind og tog imod betaling. Nu kunne jeg høre deres samtale.
Jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde en meget tilfreds kunde.
- Han er den bedste luderdreng, jeg har haft længe, erklærede Nordagermanden.
- Han er så dejlig lydig og så har han en vidunderlig stram lille røv.
De udvekslede endnu nogle bemærkninger om min krops fortræffeligheder inden han forsvandt.
Min herre kom ind og scenariet gentog sig. Han kyssede mig og kærtegnede min krop, inden han vaskede min røv og mine ben, sikrede at mine reb stadig var stramme.
Scenariet gentog sig med de to sidste gæster, Hr. Biskoppen og Den Brutale.
Hr. Biskoppen forlanger jeg er tavs under akten, så når han dukker op bliver jeg gagget.
Den Brutale havde fået sit navn, fordi han forlangte at jeg skulle have en sort dildo sat op i røven når han ankom.
En dildo, det var let at få til bunds i mig efter tre herrebesøg i rap. Men udover at han lige skulle lege med dildoen inden han trak den ud af mig og gik i gang med at kneppe mig, så var hans besøg lige så rutinepræget og fantasiforladte som de tre første gæster.
Han blev færdig og kom i tøjet igen. Min herre kom ind og modtog betalingen. På en formiddag havde jeg tjent en måneds husleje.
En utrolig situation. Fire mænd, som bor i samme by som mig, måske endda i samme gade. I snart et halvt år er de kommet her regelmæssigt og har dyrket sex med mig. De kender min krop, de har leget med min pik og de har kneppet mig i min røv. Det eneste jeg ved er, at måske allerede i næste uge kommer de igen og skal bruge min krop til sex.
Men jeg ved ikke hvem de er. Jeg fornemmer kun, når de knepper mig, at de er i 40-50 års-alderen og to af dem er lidt overvægtige. Jeg kan møde dem på gaden, på mit arbejde eller i skolen (jeg går på HF-kursus) uden at vide hvem de er, men de vil vide hvem jeg er.
Især bogholderen fascinerer mig. Hvorfor skal jeg have hovedtelefoner på, når han tager mig? Er det fordi han er tæt på mig? Måske en af mine lærere på skolen? Jeg ved det ikke.
Min herre ved det. Det er en del af hans kontrol over mig. Han kender mine kunder, han ser dem når de knepper mig - rummet er videoovervåget - han diskuterer min krop med dem mens jeg hører på det. Han tager imod betaling for brug af mig. Jeg er hans lille luder, men jeg ved ikke en gang hvad de betaler for at bruge mig. Men min herre er tilfreds. For dette er med til at styrke hans magt over mig.
Det giver mig tryghed. Det stimulerer og tænder mig at vide, at min herre har magt over mig og han kan bruge mig som han vil. Jeg skal kun koncentrere mig om at være lydig, dyrke min krop og gøre ham tilfreds.
Jeg var glad for at onsdagens besøg var overstået. At modtage alle fire gæster på stribe var lidt hårdt. Ikke mindst fordi jeg hele tiden havde været bundet og havde ligget i en fastlåst stilling. Det værkede i hele kroppen på mig. Desuden var jeg øm i røven. Trods mine gæsters rutineprægede fantasiløshed, så er fire gange mandepik noget, der kan mærkes.
Jeg regnede med, at min herre snart ville indfinde sig og løse mine reb, så jeg kunne få et bad og en tiltrængt middagssøvn.
Men i dag skulle det være anderledes.
Han kom ind til mig og stod lidt ved siden af mig. Jeg drejede hovedet, ville han løsne mine reb?
- Dreng, jeg har sgu fået lyst til dig efter at have set de gamle fjolser pule løs på dig.
Uden videre kravlede han op i sengen bag mig. Jeg var stadig bundet og fikseret. Jeg kunne intet stille op, andet end at afvente min herre. Jeg var helt i hans magt.
Jeg kunne mærke hans krop bag mig.
Jeg vidste hvad der var i vente. Jeg stønnede ved tanken, af lyst, begær og underkastelse. Modsat mine gæster, så har min herre en stor pik. 22 centimeter og en god tykkelse. Den kan virkelig fylde min røv godt ud.
Og så i dag, hvor jeg er så øm! Men det må jeg så tage med. Jeg er ikke i tvivl om, at min herre netop ville have mig nu, netop fordi jeg er øm og brugt. Dermed kan han fuldt og helt tage mig og få mig til at underkaste mig fuldstændig. Jeg ved, at han netop tænder på, at han tilføjer mig smerte. En smerte som bidrager til at tænde mit begær og dermed underkaste mig hans vilje fuldstændig.
Der gik en tid inden der skete noget. Jeg kunne bare fornemme ham bag mig Det var en del af legen. Jeg lå nøgen, bundet og frit tilgængelig for ham.
Han havde magten. Han kunne bruge mig som han ville, når han ville. Jeg skulle ikke spørges eller tages med på råd. Jeg skulle bare afvente, at han fik lyst til mig. Fik lyst til at tage mig. Gøre med mig, hvad han havde lyst til.
Han begyndte at kærtegne min røv, hans fingre kredsede omkring mit hul. Mit allerede godt brugte hul. Pludselig stak han en finger op i mig i en rask, hurtigt bevægelse. Jeg gispede højt. Han fingerkneppede mig, en finger, to-tre fingre. Så en tommelfinger. Han greb fat om min pik med den anden hånd. Han gned min pik, samtidig med at han ufortrødent fingerkneppede mig.
Jeg stønnede og vred mig under hans behandling. Han havde fuld kontrol over mig. Jeg signalerede til ham, at jeg var ham underdanig.
Han stoppede op. Forlod sengen. Jeg fornemmede at han var i gang med et eller andet. Selvfølgelig, han var ved at klæde sig af. Han steg op i sengen igen. Sikrede sig at mine reb var stramme og forsvarligt bundne. Han lagde sig hen over mig. Jeg kunne mærke hans krop. Hans hænder kærtegnede min bryst og min mave. Han kyssede mig i nakken og det ene øre. Han bed mig lidt i øreflippen. Hans hænder fandt mine brystvorter. Pludselig greb han fast i piercingen i den ene, trak og vred i den.
Den pludselige smerte overrumplede mig. Jeg skreg højt.
- Du skal lystre, dreng, har du forstået? stemmen var hård, ligesom grebet om min piercing.
Jeg stønnede og gispede af smerte - og vellyst.
- Ja, herre, jeg er lydig. Jeg er lydig.
Han var tilfreds, slap mig og - kunne jeg mærke - gjorde klar til at trænge ind i mig.
Han trængte ind i mig. Langsomt med sikkert. Han stoppede op et øjeblik, da pikhovedet var indenfor.
- Herre, tag mig! Tag mig! jeg stønnede ordene ud.
Han gled til bunds i mig og begyndte at kneppe mig. Hårdt, jeg skulle ikke være i tvivl om, at han ejede mig. Han gled til bunds i mig, for herefter helt at trække sig ud. Ind igen og til bunds. Han gentog manøvren igen og igen.
Jeg var hjælpeløs. Kunne kun passivt lade ham bruge mig som han ville.
Han kneppede mig hårdt det ene øjeblik og så blidt, nærmest kærtegnende det næste. Han nød at lege med mig og udnytte min hjælpeløshed til fulde. Han nød at se sin pik til bunds i min røv, mine bundne hænder og ben og min krop, der vred sig under hans behandling. En krop, der søgte at følge ham og tilfredsstille hans sult efter min krop.
Pludselig gled han af mig.
Han steg ud af sengen. Han stillede sig ved sengegærdet, ud for mit hoved. Han fjernede bindet fra mine øjne. Da mine øjne havde vænnet sig til lyset kunne jeg se hans pik ud for mit ansigt. Han stak den i munden på mig. Jeg begyndte at sutte løs. Jeg kunne smage min røv. Jeg sørgede for så vidt muligt at løfte blikket og se ham i øjnene. Han nyder at se sin pik i min mund, alt imens jeg kigger lydigt på ham.
Jeg lå ubekvemt for at kunne give ham en ordentlig gang mundsex.
Så han trak sin pik ud af munden på mig og løsnede de reb, der hold mig fikseret til sengen. Han knipsede et par gange med fingrene. Jeg rette mig op, det værkede i ryggen, men det overvandt jeg og steg ud af sengen og satte mig på knæ foran ham. Stadig med bagbundne hænder. Jeg kiggede lydigt op på ham. Afventede hvad han ville gøre ved mig. Hvad han ville bruge mig til.
Han stak igen sin pik i munden på mig og begyndte at mundkneppe mig. Hårdt og besiddende.
I al den tid jeg har boet hos ham har han trænet mig til oralsex. Han elsker at kneppe mig i munden og i halsen, fordi det understreger hans magt over mig. At han frit kan kneppe mig både i røven og i munden, som det passer ham.
Efter en tid var han tilfreds. Han trak sig ud af min mund, knipsede igen med fingrene og jeg steg op i sengen igen, lagde mig på knæ og bøjede mig forover. Han bandt ikke mine ben fast igen. Men han lod rebene sidde, hvis han senere skulle få lyst til at fiksere dem.
Han greb i stedet fat om mine hofter og stillede sig til rette bag mig. Jeg mærkede hans pik da han hårdt stødte ind i mig og herefter trænge helt til bunds i mig. Uden ophold og meget hårdt.
Jeg skreg højt over den brutale indtrængen. Han gav mig et par hårde slag på røven med den ene hånd.
- Han skal tie stille og tage imod sin herre! stemmen var hård.
Ja, herre. Undskyld, herre! Jeg skal nok være lydig! gispede jeg.
Uden et ord begyndte han at kneppe mig. Det gjorde ondt, for han var ikke den første jeg havde taget imod i dag.
Det tog han ikke hensyn til. Han kneppede mig hårdt og besiddende, som var hvert stød en sejr for ham.
Jeg stønnede. Fra tid til anden undslap et skrig når han stødte ekstra hårdt. Han slog ikke mere, for jeg ved at han betragtede hvert skrig fra mig som et udtryk for at jeg var besejret, indtaget, underkastet.
Han rykkede ud af sengen og tog mig med. Han fortsatte med at kneppe mig hårdt og besiddende, nu stående. Det var som om, at han nu trængte dybere op i mig.
Smerten var fortrængt og jeg følte et voldsomt begær. Jeg blev ikke kun taget, jeg lod mig kneppe, lod ham besidde mig.
Han rettede mig op så min ryg mødte hans bryst. Han kærtegnede min krop med begge hænder mens hans fortsatte med at kneppe mig. Rytmisk og regelmæssigt som et stempel. Han fandt min pik og begyndte at spille den. Med hårde bevægelser for lige at understrege, at min pik tilhørte ham og han gjorde med den, hvad der passede ham.
Jeg stønnede højlydt.
- Herre, jeg er lydig! Jeg er lydig! gispede jeg.
Efter en tid trak han sig ud af mig. Han vendte mig og så mig i øjnene. Jeg sænkede lydigt mit blik.
Han kyssede mig. Hårdt og krævende. Jeg besvarede hans kys.
Pludselig skubbede han mig tilbage i sengen, hvor jeg landede på ryggen. Jeg var stadig bagbundet. Det gjorde ondt, da jeg pludselig lå på mine arme.
Han tog fat i mine ben, løftede op i mig og placerede mine ben på sine skuldre. Så trængte han igen ind i mig. Jeg stønnede af smerte.
Så fortsatte han med at kneppe mig. Jeg følte at jeg hang i luften. Han holdt godt fast i mine ben. Min pik lå ned af min mave. Den klaskede mod min mave når min herre kneppede mig. Hele min krop fulgte hans faste, hårde rytme.
Jeg var reduceret til hans legetøj, hans ejendel, hans kneppedukke. Hans private ludderdreng, som kun havde et at gøre. Adlyde ham, tilfredsstille ham.
Han tog fat om min ene fod. Han begyndte at kysse den, slikke på den. Han tog min storetå i munden og suttede begærligt på den, herefter de øvrige tæer. Han kiggede på mig. Et hoverende, drilsk blik som ville han sige til mig ”Se, hvad jeg gør med dig, fordi jeg har lyst til det!”
Det tændte mig yderligere at mærke, hvordan hans slikkede mine tæer. Så underkastet var jeg, at det tændte mig, hver gang han fandt på noget nyt for at understrege, at han ejede mig.
Han mistede interessen for mine tæer og koncentrerede sig om at kneppe mig.
Han greb fat om min pik, et fast, stramt greb. Han sørgede for at mit pikhoved var blottet, så det var optimalt følsomt. Han besad min pik fuldt og helt.
Jeg kunne mærke den reagerede straks. Den var allerede hård. Efter en tid kunne jeg mærke, at jeg var tæt på at komme. Jeg kunne ikke holde det tilbage.
- Min herre, jeg kommer! skreg jeg.
Min herre fortrak ikke en mine og han hverken dæmpede sin rytmiske kneppen af mig eller grebet om min pik.
Så sprøjtede jeg. En kaskade af sperm sprøjtede ud af min pik i fem-seks kraftige sprøjt. På grund af den måde min herre tog mig på, ramte det meste af min sperm i mit ansigt og på mit bryst.
Pludselig trak han sig ud af mig. Jeg landede lidt hårdt på sengen med mine ben. Uden videre kravlede han hen over mig. Han sad overskrævs hen over min brystkasse. Han gned sin pik med hårde bevægelser. Der gik ikke længe før han sprøjtede. Det første sprøjt ramte mig på brystet, det næste i mit ansigt.
Så stak han sin pik i munden på mig og de sidste sprøjt fyldte min mund. Han trak pikken ud af min mund og kiggede bydende på mig. Jeg gjorde en synkebevægelse og slugte hans sperm. Han stak pikken tilbage i munden på mig og mundkneppede mig. Hans ene hånd fandt mit lem, som han gned med hårde bevægelser.
Efter en tid kunne jeg mærke, at hans pik langt om længe begyndte at blive slap. Da havde han for længst mistet interessen for min pik.
Han lagde sig ved siden af mig og begyndte at slikke sperm op fra mit bryst og af mit ansigt. Hans og min sperm var blandet sammen på min godt brugte krop. Han sugede det op. Noget af det drak han selv, andet lod han glide ind i min mund når han kyssede mig.
Endelig vendte han mig om og løsnede de reb, der i flere timer nu havde holdt mine arme bundet. Det krampede i dem, da de blev løsnet og blodet frit kunne løbe. Han omfavnede mig og jeg slog armene om halsen på ham.
Han lagde sig på ryggen og jeg lå ovenpå ham.
- Du er en god og lydig lille slavedreng, mumlede ham.
- Tak, herre. Tak fordi du vil have mig, mumlede jeg tilbage.
Kort efter faldt vi begge i en dyb søvn.
Det var langt ud på eftermiddagen da jeg vågnede igen. Vi lå i næsten samme stilling.
Hans pik fortalte mig, at han havde lyst til mig igen.
Kommentar

Navn:TristanT
Dato:08/09 2018
Sådan vil jeg også kneppes. Fucking hot historie. Elsker bindelege mens jeg har sex med en lækker fyr.