Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tankpasseren

Karakter: 6.0/3
Visninger: 5511

Af: Baggy-boys.

Læs flere noveller af:
» Baggy-boys.

Skriv til:
» Baggy-boys
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Onani og Første gang
På vej hjem fra arbejde var jeg blevet lidt små sulten, jeg havde arbejdet over, og klokken var omkring 17.30 så jeg kørte ind på den lokale tankstation for lige at få en Fransk hotdog. Jeg håbede det var den unge og lidt frække fyr der havde vagt. Da jeg træder ind opdager jeg heldet er med mig, og ham fyren står og støvsuger gulvet i deres brødafdeling. Han får hurtigt øje på mig og smiler, og kommer til kassen og spørger om hvad han kan hjælpe med. lidt kækt svarer jeg at han jo kan komme hjem til mig, og fortsætte med at støvsuge. Haha griner han. Men jeg tror jeg skal ha en Fransk hotdog, siger jeg med et smil.

Hvilken pølse skal du ha i den spørger han mig om, øhm den store Frankfurter du har der, peger jeg. Det er også en god stor pølse siger han med et smil. Ja jeg elsker en god stor pølse. Jeg får betalt og er på vej ud igen, da jeg hører ham sige, hvor bor du? Jeg bliver helt overrasket, og stopper op, og vender mig og fortæller hvor jeg bor. Jeg har fri kl. 20. Så kommer jeg hjem til dig, siger han med et stort smil. Du er velkommen, svarer jeg med et stort smil.

På vej hjem, tænker jeg bare wow. Fyren er vel 18-19 år. Og jeg er lige blevet 25 år. Min pik er begyndt at blive stiv på vej hjem i bilen. Da jeg er kommet hjem skynder jeg mig lige at få ryddet lidt op, så der ikke flyder med tøj overalt. Derefter tager jeg et langt varmt bad, hvor pik og røv får en grundig rengøring. Da jeg er færdig trækker jeg i et par jeans der sidder ret lavt, og undlader underbukserne, en T-shirt der er meget kort, så den ikke skjuler mit skridt hvor pikken, lige nu nærmest lever sit eget liv, hvor den konstant er semistiv. Tilsidst får håret en tur, så frisuren sidder perfekt.

Klokken er ved at være 20 og jeg sætter mig endelig i sofaen, med en flaske kold hvidvin og to glas på bordet. Nu sidder jeg og venter spændt på at den unge frække tankpasser skal komme. Klokken nærmer sig 20.15 og han er ikke kommet endnu, jeg rejser mig og går hen til vinduerne og kigger ud for at se om jeg kan se ham nogle steder, men der er ikke noget at se. Jeg sætter mig igen, og kan høre der kommer nogle op af trapperne. Jeg sidder spændt og venter på det skal ringe på døren, men ak nej, det er vist overboen der er kommet hjem.

Klokken er ved at være 21.00 og min pik lever stadig sit eget liv, jeg kigger ned på min bule, og kan se der er kommet en stor våd plet af precum, i mine Jeans, åh nej tænker jeg, og er på vej ind i soveværelset for at skifte Jeans, da det ringer på døren. Åh shit tænker jeg, men skynder mig ud for at åbne døren for den unge frække fyr. Der står han så endnu mere lækker og fræk end de gange jeg har set ham på tankstationen. Undskyld jeg først kommer nu, men jeg skulle lige hjem og ha et bad, og noget andet tøj på, siger han til mig og smiler, imens kan jeg se hans øjne kører ned på min pik, der har lavet en endnu større plet i mine Jeans, så kører hans øjne op til mit ansigt, hvor jeg kan se han smiler stort. Kom inden for siger jeg og får lukket døren, jeg får mig præsenteret, og fortæller jeg hedder Martin. Og jeg hedder Nicklas svarer den frække tankpasser.

Jeg får vist Nicklas ind i stuen, hvor vi sætter os ved siden af hinanden i sofaen. Kan jeg byde dig på et glas kold hvidvin, jo tak meget gerne, svarer Nicklas. Vi sidder tæt i sofaen, og vores lår gnider mod hinanden, og min pik bliver ved med at lukke precum ud, og mit skridt bliver endnu mere vådt. Det har Nicklas vist bemærket og gnider sit lår mod mit. Jeg kigger ned på hans skridt, og kan se han også er begyndt at lave en god stor bule i sine Jeans.

Jeg får hældt mere vin op i vores glas, vi sidder og snakker om alt muligt. Vi skåler og drikker mere vin. Har du mere vin spørger Nicklas. Ja øjeblik siger jeg og går ud i køkkenet og finder endnu en flaske kold hvidvin frem, og får den åbnet. Da jeg kommer ind i stuen sidder Nicklas helt nøgen, og en stor pik der er totalt stiv og er våd af precum. Jeg kan jo forstå du er til en stor pølse griner Nicklas, og tager om sin pik og klemmer endnu mere precum ud af sin dejlige pik. Jeg stiller hurtigt flasken med hvidvin på sofabordet, sætter mig i sofaen, ved siden af Nicklas, og læner mig ned og tager pikhovedet i munden, hvor jeg slikker alt det dejlige precum af pikken. Hvor stor er den pik får jeg hvisket. 21 cm. Svarer Nicklas stolt. Imens får jeg smidt mit tøj, og min egen pik på 19 cm. Kan endelig komme ud fra de trange Jeans. Nicklas får mig lænet tilbage og med en hånd tager han fat i min pik og kører langsomt frem og tilbage på min pik, og endnu mere precum vælter ud af min pik. Du er vist godt liderlig, og læner sig frem og slikker min pik ren. Skal vi gå ind i dit soveværelse, spørger Nicklas.

Vi er hurtigt inde i sengen, hvor vi lægger os i en dejlig 69’er. Jeg har ikke så meget erfaring med at sutte pik hvisker han, og jeg er kun aktiv ved anal siger han med et smil. Du er god til at sutte pik får jeg sagt, da jeg får hans pik ud af min mund. Vi lægger os igen og sutter stille pik på hinanden. Nicklas forsøger at ta så meget som muligt at min pik i munden, men han kan slet ikke få den helt ned i halsen. Nu er det min tur til at vise hvorfor jeg kan lide store pølser, og tager hans store pik helt ned i min hals. Fuck du er god siger han, og tager igen min pik i munden. Jeg kan mærke han er ved at komme, i det samme tager han fat i hovedet på mig og holder mit hoved fast, med hans pik langt nede i halsen på mig, så kommer han i store sprøjt i halsen på mig. Da han tager sine hænder væk fra mit hoved trækker jeg mit hoved lidt væk fra hans pik, så jeg kun har hans pikhoved i munden, og jeg får et sprøjt mere i munden, som jeg sluger. Nicklas sutter stadig pik på mig, og da jeg kan mærke jeg er ved at komme, holder jeg hans hoved fast, og skyder mit sperm ind i munden på mig. Slug det, stønner jeg. Nicklas sluger og får sig vristet løs, og vender sig, så vi kan mødes i et heftigt kys.

Vi lægger os på sengen, og Nicklas siger han aldrig før har slugt sperm, kun sit eget, men han syntes mit sperm smagte dejligt. Dit sperm smagte også godt svarede jeg, og kyssede ham igen. Min højre hånd legede stadig med en halvstiv pik, der blev ved med at blive mere og mere stiv, da den var helt stiv, fandt jeg tuben med glidecreme på natbordet og smurte hans pik og mit eget hul.

Nu skal du blive liggende på ryggen og bolle min røv, hviskede jeg og gav Nicklas endnu et stort kys. Jeg kravlede op og satte mig med front til Nicklas, tog fat i hans nu helt stive pik og førte hans pik op mod min røv. Langsomt satte jeg med ned over den dejlige store pik. Da pikken var helt i bund i min røv, stønnede jeg højt. Gør det ondt spurgte Nicklas forsigtigt, nej men jeg skal lige vende mig til din store pik. Efter kort tid begyndte jeg langsomt at ride den dejlige pik, og min egen pik var igen totalt stiv. Nu begyndte Nicklas at køre sin pik hårdt ind og ud af min røv.

Åh ja knep min røv, åh ja bol mig, lød det fra mig, og min pik dryppede med precum ned på Nicklas mave. Med et par fingre tog han noget af mit precum og slikkede det i sig. Åh ja bliv ved stønnede jeg, og red endnu hurtigere op og ned at den store pik der kørte ind og ud i min røv. Jeg kommer nu skreg Nicklas, og skød i det samme sit sperm op i min røv. Imens han blev ved med at bolle min røv, efter han kom, skød jeg mit sperm ud over Nicklas, et par sprøjt ramte Nicklas i hovedet og munden på ham. Nicklas slugte det han fik i munden, og trak mig ned til ham, så vi kunne kysse hinanden.

Vi lå længe udmattede og pustede ud. Skal vi ikke gå i bad spurgte Nicklas, og gav mig et kys, inden han som den første var ude på bedeværelset. Efter badet satte vi os ind i sofaen kun iført et håndklæde om os. Er der mere vin spurgte Nicklas, ja det tror jeg og hældte op i vores glas. Vi sad længe og snakkede. Nicklas fortalte at når han så mig på tankstationen, så havde han tit tænkt på mig, og om hvordan, han skulle kunne komme i kontakt med mig, for han havde tit set hvordan, mine øjne havde kigget på hans skridt. Jeg har tit haft det på samme måde fortalte jeg, og i dag fik jeg modet til at spørge, om du ville besøge mig, sagde jeg med et stort grin.

Må jeg blive og sove, spurgte Nicklas. Ja det må du da meget gerne, sagde jeg og gav Nicklas et stort kys. Nicklas og jeg blev kærester, og her nogle år senere, har vi skiftet lejligheden ud med et hus, og vi skal snart giftes.

Kommentar