Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hytten og skuret

Karakter: 5.3/3
Visninger: 6624

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Gamle, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Natursex og Trekant
Det var en – som de fleste danske somre – ret våd en af slagsen.

Jeg var en tur nede i byen for at se på nye sko, shorts, underhylere og lidt andet grej. Det tog som oftest ikke ret lang og ble ven smule liderlig, når jeg stod i ”offentligheden” og smed tøjet for til sidst at stå i underbukser. Det var en dejlig fornemmelse, og min pik var begyndt at rykke på sig. Da jeg ellers er ret blufærdig anlagt valgte jeg straks at cykle hjem og ville lege med mig selv. Derhjemme har jeg mit yndlingslegetøj; min dildo.

Afstanden til mit hjem og byen var ca. 8 kilometer gennem et kuperet terræn og en skov. Skyerne var begyndt at komme ind over land og kunne ikke nå at komme hjem inden det begyndte at regne kraftigt. På vej hjem tog jeg en beslutning om at søge i læ, da jeg vidste der lå et skur ved en hytte ret tæt på, og som aldrig er aflåst. Jeg kom frem til skuret og tog min cykel med ind i skuret – der var ikke nogen, og der så ikke ud til at have været nogen i lang tid. Det så ud som det plejede – dejligt! Satte mig på stolen, som stod i hjørnet og imens det lynede og haglede ned fra foroven blev jeg små liderlig igen. Duften af regnen og friheden satte mine fantasier i svingninger – jeg måtte bare spille pik og undvære dildoen. Det var så frækt, så liderligt og uimodståeligt at sidde her.
Jeg knappede og lynede mine knickers op, tog underbukserne ned over nosserne og fandt min halvstive pik frem. Begyndte at rykke lidt i den. Trak forhuden helt tilbage, smurte to fingre med spyt og legede med undersiden af mit pikhoved, så oversiden og til sidst siderne. Sådan blev jeg ved til min pik stod helt op i luften – fri for berøring. Jeg satte mig på knæ på stolen, smurte to fingre med spyt og stak dem op i mig selv, mens jeg med den anden hånd spillede pik.

Efter et kort øjeblik jeg blev afbrudt af en bil, som nærmede sig skuret og hytten – de måtte have lånt stedet. Ud steg en ung mand og en ældre herre. Min første tanke var barnebarn og bedsteforældre, men kunne hurtigt se, at der I dette tilfælde ville være et forklaringsproblem hos resten af familien, hvis de blev opdaget. I stedet for var det en ung mand og en ældre herre, som kyssede, da de steg ud af bilen. Deres kærtegn var ikke helt ualmindelige, og de befamlede hinanden, som havde de ikke set hinanden i hundrede dage. Den ældre herre gik hen til hyttens fordør og låste op – de gik begge inden for og lukkede døren efter sig. Først inspicerede de huset, så satte den ældre herre sig i sofaen og den unge mand fulgte efter – jeg kiggede ud gennem skuret med knickers nede om knæene og pikken i den ene hånd. Den unge fyr befamlede igen den ældre herre, som knappede sine bukser op – jeg blev straks mere opstemt. Efter kort tid kys og kælen tog den unge mand den andens mands pik i munden og suttede ham. Han nød det inderligt. Jeg havde frit udsyn til den unge mands røv i de stramme bukser, som i ny og næ fik et kærligt, men bestemt klask. Han nød at få sin pik suttet – og den virkede stor. Den unge mands hoved bevægede sig op og ned i forskellige tempo, sommetider fik han presset sit hoved ned over pikken.

Jeg besluttede mig for at måtte gøre et eller andet ved situationen – noget, så jeg kunne deltage i deres leg og seksuelle akt. Måske de kunne høre mig, hvis jeg væltede min cykel? Mon de opdagede mig, hvis jeg kom snigende forbi, som var det tilfældigt? Jeg måtte under alle omstændigheder pakke min pik væk. I samme øjeblik som jeg fik mine knickers ovenover knæene fik jeg ramt styret, så cyklen væltede til den ene side og ramte trævæggen til skuret – jeg kiggede straks op og kunne se den ældre herre kigge ud mod skuret. Døren stod på klem og jeg havde gemt mig lidt til den ene side, så de ikke kunne se mig. De stoppede begge deres aktiviteter og bevægede sig uden for og råbte ”Hallo. Er der nogen?!” med en lille vred stemme. Jeg kunne mærke mit hjerte bankede hurtigere og hyppigheden af vejrtrækningen tog til. De sagde ingen ting og formodede de stod uden for og ventede lidt. Jeg kunne pludselig høre at én af dem bevæge sig i en retning, mens den anden gik den modsatte retning. Den ældre herre fandt mig i skuret.

Her stod jeg. Bankende hjerte med sved på panden, undskyldte rigtig mange gange for min klodsethed og forklarede min situation. Åbenbart godtog den ældre herre min undskyldning og inviterede mig inden for til det var stilnet af med regnvejret – måske var det bulen i mine bukser, som gav ham en fornemmelse af, hvad jeg havde set og gjort ved mig selv?

Vi gik inden for og fandt stuen. Den unge mand fik æren af lave en varm kop kaffe til os alle, mens vi to andre snakkede inden for om løst og fast. Uvejret havde ikke lagt sig efter et par timer og det blev ved med at regne kraftigt. Jeg blev budt på aftensmad, som de havde forberedt hjemmefra og vi fik et par glas rødvin til. Efterhånden som rødvinen slog til i øverste etage blev snakken hurtig vendt over på sex, som mænd nu engang snakker om. De fortalte mig åbent at de havde lejet stedet for en weekend for dem selv, og simpelthen måtte væk fra alle andre. I den forbindelse fortalte de mig, at de ikke var kærester, men kunne rigtig godt lide hinandens selskab både seksuelt og ikke seksuelt. Jeg lappede samtalen i mig, men ville ikke afsløre mine seksuelle præferencer helt endnu. Jeg kunne se den unge mand lagde hånden på den ældre herres skød og bevægede hånden op og ned, mens han kiggede hen på mig, som var ingen ting sket. Jeg smilede lidt til dem. Den unge fyr spurgte om jeg havde lyst til at deltage i deres leg? Om jeg ville!
Som tak for husly og mad ryddede jeg op på bordet, i køkkenet og fik sat opvaskemaskinen i gang. De to elskovsdyr var i fuld sving på sofaen igen – den ældre fik en god solid sutter af den unge mand, som afgav sutte lyde fra det ene øjeblik til det andet. Min pik stod lige ud i luften.

Efter oprydningen gik jeg ind i stuen, knappede mine knickers op og smed dem på gulvet i en bunke med alt det andet tøj. Blev beordret hen og stå mellem den ældre herres ben, så den unge mand kunne sutte begge vores pikke. Han skiftede mellem den ene og den anden, han var i ekstase. To pikke der kunne håndteres. Jeg fik min pik fri fra hans sutten og fik fjernet hans tøj – spredte hans ben en smule og fik pikken fri og klar til fri benyttelse. Tog den i munden, ud igen. Legede med nosserne og pikhovedet med min tunge, suttede på pikhovedet og klaskede ham i røven. Det kunne han lide. Jeg stoppede og lagde mig ned foran den ældre herre, mellem hans ben. Mens han pik blev suttet, slikkede jeg hans nosser, der var hårløse – dejligt. Vi stoppede et kort øjeblik. Den ældre herre fandt gummi frem, mens den unge fyr satte sig i sofaen – jeg måtte smage hans pik igen. Slikkede ham fra nosserne og op til hovedet, omkring med tungen og ned over pikken med munden. Suttede ham et stykke tid og spillede hans pik i et hastigt tempo. Han kunne lide det!
Den ældre herre kom forbi og nød synet. I hvert fald satte han sig mellem mine ben, så han kunne få fuldt udsyn til min røv. Han havde smurt pikken ind i glidecreme og var klar til at give mig en ordentlig gang pik. Den stod helt stiv ud i luften og med blodårerne ud til alle sider. Han satte pikken mod mit hul og pressede lidt til, men var lidt stram. Efterhånden som tiden gik blev han mere ivrig og fik sig til sidst i bund i min røv. Jeg gav et lille skrig på bedst mulig måde, mens min mund ellers var fyldt op med pik. Så begyndte han ellers at kneppe min røv. Først i hurtigt tempo, så langsomt og igen hurtigt. Han tog fat om min hofte og styrede kneppebevægelserne på denne måde. Han stønnede og jeg stønnede, mens jeg forsøgte at sutte den unge mands pik. Han brokkede sig lidt over min uopmærksomhed og manglende fokus, men det var svært at gøre begge dele!

Den ældre herre trak sig ud af min røv. Den var grundig kneppet og jeg slap den unge mands pik. Han lagde sig oven på bordet på maven og spredte sine balder. Den ældre herre gik hen til ham, pressede sin pik i bund og kneppede ham. Jeg gik foran og min pik røg i munden på den unge mand. Han suttede, mens hans hænder blev presset bagefter og den ældre herre kneppede ham hårdt. Jeg kunne mærke min pik begyndte at røre på sig, så den voksede og blev klar til at affyre sin ladning. Han slap min pik. Kiggede på mig og beordrede mig bag den ældre herre. Jeg fandt et kondom frem, smurte pikken og gik bag den ældre herre. Han stoppede et kort øjeblik, så jeg kunne få min pik op i ham. Han begyndte at kneppe den unge fyr, mens han samtidig modtog min stive pik i sin røv. Han kneppede løs, den unge mand stønnede og jeg ligeså. Måtte tage min pik ud af den ældre herre, så jeg kunne sperme. Gik foran den unge mand og fik den i kæften på ham. Han suttede indtil jeg ikke kunne mere, og sprøjtede i en stor orgasme. Han modtog min sæd i munden og udenom. Jeg smurte mine fingre ind i sæden uden for mundvigen og pressede dem ind i hans mund. Han nød det og sluttede af med at sutte min pik ren, imens han blev kneppet af den ældre herre. Pludselig stoppede han op, og jeg hoppede på knæ foran ham. Han smed kondomet og satte sin pik til min mund, også fik jeg ellers fyldt min mund op med varm sæd fra den ældre herre. Den unge mand spillede sin pik af og var ligeledes klar til levere, men jeg rejste mig op og den ældre herre gik på knæ. Han fik en ladning lige i munden, og den unge mand faldt næsten henover ham i sin ekstase. Jeg satte min pik hen til den ældre herre og fik den suttet af i kort tid.

Vi nød resten af aftenen og lidt af dagen efter sammen – så meget, at jeg havde svært ved at cykle hjem.
Kommentar