Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit liv på landet med reb og sække som sække...

Karakter: 2.0/1
Visninger: 4184

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Unge, S/M & Fetish, Bondage og Tvang
Titel: Mit liv på landet med reb og sække som sække- og rebdyr uden nåde

Jeg var kun 16 år da jeg opdagede at jeg var til reb, og ydmygelse.

Jeg boede på landet og ved siden af var der en gård hvor jeg en aften sneg mig ind i laden og fandt noget reb, selvbindergarn og en stak sække. Jeg syntes tingene lugtede godt og at det var spændende. Jeg bandt først mine ankler sammen, og gemte mig (vist lidt flovt) i en kornsæk som jeg kravlede ned i, men da jeg ikke kunne være helt i den tog jeg en mere over hovedet så jeg lå helt gemt.

Jeg legede flere gange med mig selv i laden. En dag kom gårdens store dreng og sagde at nu skulle vi sgu se om jeg var til reb og sække, eller om jeg var en dreng der bare var en skide tyv der legede med mig selv.

Han bandt noget stramt om sækken jeg havde over hovedet, så jeg ikke kunne se noget. Han tog den anden sæk af mig og bandt mine ben og lår sammen. Til sidst satte han et reb om mine knæ og trak dem om til skulderen hvor han bandt rebet stramt fast så jeg lå på ryggen og ikke kunne røre mig.

Så proppede han mig i en af de store 100 kg. kornsække som jeg lige kunne presses ned i,han bandt sækken sammen, og fortalte nu kunne jeg lægge her til det passede ham at lukke mig ud af sækken engang.

Det gjorde skide ondt, men jeg nød det at være helt i en andens magt. Da han nogen tid senere kom og spurte om jeg havde fået nok, og ville hjem, eller om jeg ville blive i sækken mumlede jeg at han var en røv jeg nok skulle ordne, og at jeg nok selv skulle komme ud af hans skide sæk.

Jeg kunne ikke slippe ud selv. Næste dag kom han og slap mig ud, og sagde jeg bare skulle komme igen en anden gang, hvis jeg ikke havde fået nok, så skulle han nok lære mig hvordan man på gården behandler en som mig.

De næste par år blev jeg masser af gange bastet og bondet i udhuset. Efterhånden lærte jeg også at binde mig selv, så jeg selv kunne gøre tingene.

Flere sække og reb blev lavet så jeg selv kunne bruge dem, eksempelvis ved at jeg svinebandt mine ben og pik med selvbindergarn eller reb. Øverst i sækken lavede jeg små huller til en snor som jeg så satte i, så jeg ved at trække i "løbesnoren", selv kunne lukke sækken.

En dag kom to unge store drenge fra boldklubben hjem til mig, hvor jeg ikke havde ryddet op på sengen hvor reb, remme og sække flød. De to store muskelbundte, der var vel omkring 16 år grinede, og spurgte om jeg var masokist og tyr med mig selv siden jeg havde sådan noget læggende.

En fredag kom de hjem og sagde at hvis de ikke fik lov til at svinebinde mig helt sammen, så jeg lå bundet en hel weekend, så ville de fortælle hele byen hvad for "et svin jeg var".

Jeg sagde de godt måtte prøve, men at de ikke måtte gå fra mig, hvis jeg var helt hjælpeløs.

Peter der var den stærkestet tog fat om min hals, og klemte hårdt til samtidig med at han sagde til Kenneth han skulle tage mit tøj af mig, mens han holdt mig. Jeg skreg af smerte, men så blev peter sur og tog mine underhylere og pressede dem ind i min mund og tog et halstørklæde og bandt for munden, så jeg ikke kunne andet end mumle.

Kenneth rodede i min lejlighed og fandt mit fotografi apparat. De tog flere billeder af mig inden de tvang mig til at kravle ud i garagen. Peter tog min sæk med hvor der var masser af reb, snor og sække. I garagen fik jeg besked på at binde mig selv stramt sammen på hele kroppen.

Da jeg havde gjort det satte de mig op på knæ og tog flere billeder af mig. Da de opdagede min pik stod helt op og var våd, tog Peter en tynd muresnor og sagde jeg skulle bruge hele snoren til at pakke min pik og nosser ind med.

Da jeg havde gjort det skubbede de mig ned på brystet og bandt mine overarme på ryggen, og proppede mig ned i en af de store sække, som de bandt sammen ved halsen.

Til sidst smed de en sæk hen over mit hoved, og sagde nu måtte jeg have en god dag, for de skulle på fodbold, men de skulle nok komme og slippe mig fri. Peter fortalte at jeg ikke skulle prøve på at slippe fri, for hvis jeg gjorde det havde de filmen med alle billederne, som de så ville vise de andre i fodboldklubben.

Hvor længe jeg lå ved jeg ikke, men det var frygtelig nedværdigende, men samtidig rart at prøve at være helt hjælpeløs bastet og bundet.

Jeg lå hjælpeløs svinebundet på både ben,arme, pik ligesom brystet var snørret til med masser af reb og knuder.

Jeg ved ikke hvor lang tid jeg brugte på at prøve at løsne mine reb, og opdagede efterhånden det var helt håbløst, og så til sidst ikke anden udvej end at blive læggende bastet og indelukket i en skøn sæk der lugtede af korn og mel.

Efter nogen tid kom de begge og sagde det havde været en skøn oplevelse for dem begge, da de altid havde ønsket at finde en ung mand de kunne dominere og som de samtidig kunne glæde ved at opfylde mine lyster.

Jeg takkede dem og sagde at jeg var glad for de respekterede mine lyster, samtidig med at jeg havde haft en skøn oplevelse ved at være overladt helt til mig selv, bastet og bundet i en sæk, hvor jeg kunne lægge helt alene og tænke over mine lyster, og om der måske var noget galt med mig.

De sagde de nok en anden gang skulle tage sig kærligt af mig, og nu er der efterhånden gået mere en 5 år, og selv om begge har fået familie, så sker det stadig ind imellem vi alle 3 samles og tager en omgang med reb, kæder og sække.

Når vi ikke er sammen har jeg stadig ind imellem glæde af, at prøve selvbondage her hjemme, og de gamle sække, reb samt forskellige bindsler jeg har fået fra en gammel rideskole giver mig mange gode stunder.

Det er en billig hobby for vi har ikke brugt penge på dyrt udstyr, og vi får alle altid en skøn oplevelse ud af at være sammen, og lykkeligvis er de begge store muskuløse unge mænd der er glade for at dominere og opdrage, mens jeg glæder mig over at være underkastet deres påfund.

Håber nogle her på siden vil have glæde af mit liv som en fyr i reb og sæk på landet som rigtig underdanig fyr der nyder at være bundet og smidt i sækken som slavepik.
Kommentar