Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Besøget hos ham.

Karakter: 3.7/6
Visninger: 7506

Af: Buller.

Læs flere noveller af:
» Buller.

Skriv til:
» Buller
Jeg skulle hjem og besøge Claus en aften, og lige inden jeg kørte hjemmefra ringende han til mig og spurgte og ikke jeg tog lidt sexlegetøj med. Jeg svarede at det kunne jeg da godt, lidt forundret, og spurgte HVAD jeg skulle tage med. Bare det du har lyst til sagde han.

Jeg hentede en taske og gik op for at pakke den. Mens jeg fandt et par dildoer frem, glidecreme, poppers og nogle brystklemmer blev jeg lidt opstemt, så jeg tog lige en hurtig spiller mens jeg fantaserede om hvad vi dog skulle.
Jeg kom hurtigt og fandt de sidste ting, og lagde dem ned i tasken.
På vej ind til ham, brød jeg min hjerne med hvad vi dog skulle lave. Min fantasi kørte på højeste blus og jeg og glædede mig til at have hans fede pik i munden.

Jeg parkerede bilen, og allerede på vej ind til ham begyndte min pik at vokse.
Jeg ringede på døren, og han åbnede. NÅ- har du tingene med- spurgte han. Jeg svarede at det havde jeg – men hvad skulle vi bruge dem til. Du får se, svarede han kort, og tog tasken ud af hånden på mig, og lukkede mig indenfor.

Jeg gik ind i stuen. På fjernsynet kørte en pornofilm, så jeg satte mig i sofaen og så lidt af den. Claus kom ind, og jeg kunne se på hans bukser at hans pik også var i god stemning, den fyldte hans bukser helt ud. Tasken havde han sat fra sig.
Han stod lige foran mig og blokerede for fjernsynet. Han spurgte om det var en god film. Jeg svarede at den var ganske udmærket og at han egentlig fyldte det hele, og det var lige i en god scene. Han svarede ikke men i stedet åbnede han sin lynlås og trak sin pik ud.

Sut lidt på den sagde han og pressede den han mod min mund. Jeg åbnede og begyndte at sutte på din og lod min tunge lege med hans pik hoved.
Efter et stykke tid, stoppede han mig, og sagde jeg skulle rejse mig. Jeg gjorde som han sagde.
Da jeg stod op, begyndte han at åbne mine bukser. Da han havde åbnet dem, sagde han jeg skulle tage alt mit tøj af. Jeg kiggede på ham og smilede, men jeg kunne se han mente det. Jeg gjorde som han sagde, og da det hele var smidt, tog han om min pik og begyndte at spille den.
Jeg syntes den er lidt liderlig, sagde han. Jeg svarede ham ikke, men smilede og nød hans berøring op og ned af mit skaft.
Han trak mig ind i soveværelset, og skubbede mig ned på sengen. Han sagde jeg skulle vende mig om så jeg lå på maven.. Jeg gjorde som han sagde og lå og ventede på hvad der skulle ske.
Jeg kunne høre han rodede i min taske, og at han hev nogle ting op der raslede. Han grinede, og smed nogle brysklemmer foran mig, som han bad mig tage på. Jeg satte dem på, og kunne mærke liderligheden stige mig til hovedet. Jeg var lige ved at sige om han ikke bare kunne se og komme i gang og stikke sin store fede pik op i mig, men jeg sagde ikke noget, jeg tænkte det kun.

Efter jeg havde sat klemmerne på, fik jeg et blindfold for øjnene, så jeg ikke kunne se noget. Jeg kunne høre at han rodede rundt i tasken igen, og klik- så havde jeg hånd jern på. Jeg lå stadig på knæ, og regnede med at han ville give mig den store tur, men i stedet kunne jeg høre at han gik ud af rummet.
Jeg fik listet mine hænder ned til min pik, og lå og legede med den, da jeg pludselig fik et klask i røven. Hvem har givet dig lov til det, sagde han. Jeg svarede ikke, og trak min hænder op til mit hoved igen. Jeg havde ikke hørt ham komme ind igen. Så nu vidste jeg ikke om han var der eller om han var væk. Jeg kunne høre at han var i tasken igen, og der gik ikke lang tid for jeg mærkede noget koldt mellem mine balder, glidecreme. Jeg blev helt vildt af liderlighed og glædede mig til at jeg skulle mærke hans pik. Pludselig kunne jeg mærke en anden kold fornemmelse, en dildo der pressede sig langsomt ind i mig. En butt-plug kunne jeg mærke. Uden tålmodighed pressede han den helt op i mig. Min pik gjorde ondt, så stiv var den, og jeg nød at have noget op i røven.
Han forsvandt igen, og jeg kunne høre han gik rundt inde i stuen. Pludselig kunne jeg mærke han sætte sig foran mig, og han løftede mit hoved op og pressede sin pik ind i munden på mig. Han sagde ikke noget, og jeg suttede og slikkede hans pik som om det var sidste gang jeg fik noget. Pluggen var stadig oppe i mig, og jeg prøvede at tage mine hænder ned til min pik, men han trak dem op igen. I mine hænder kunne jeg pludselig mærke at han gav mig poppers flasken. Han sagde at den ville jeg nok få brug for. Jeg tænkte – da ikke af at sutte pik.

MEN så kunne jeg mærke at noget satte sig bag mig. Jeg blev lidt overrasket og jeg kunne mærke at det blev min pik også, den begyndte hurtigt at falde.
Nogen bag mig begyndte at lege med pluggen, og trak den ind og ud. Jeg havde stadig Claus´s pik i munden og lige nu nød jeg at sutte hans pik, og samtidigt få leget med min røv. Min pik begyndte at rejse sig igen, og jeg suttede og slikkede det bedste jeg kunne på hans pik, og forestillede mig hvem der sad bag mig. Jeg vidste ikke hvem det var. En kvinde en mand ? Hvem sad bag mig og hvad ville der ske?
Jeg tænkte, suttede pik og fik leget med min røv, hvor godt kunne man have det !

Pludselig blev butt-pluggen trukket ud, Claus trak sin pik ud af min mund, og begge gik.
Der lå jeg stadig med røven lige i vejret. En poppers flaske jeg ikke havde haft næsen i endnu. Surt.
Brystklemmerne var begyndt at gøre ondt, men jeg vidste at hvis jeg tog dem af nu, så ville de gøre mere ondt.

Jeg lå og ventede og det føles som timer før de kom igen. Jeg blev trukket ind i et andet rum og lagt hen over et bord. Håndjernene blev taget af og mine arme og ben blev bundet fast til bordets hjørner. Jeg lå der med røven i vejret og jeg kunne ikke - bevæge mig, se noget – og havde stadig klemmer på mine brystvorter.

Pludselig kunne jeg mærke den kolde rislen ned af mine balder. Glidecreme dryppede ned mellem mine balder og forbi mit hul.
Pludselig kunne jeg mærke en pik mod mit hul. Claus´s , den anden eller hvem det var ved jeg ikke. Men pikken pressede mod mit hul og langsomt kunne jeg føle hvordan jeg blev fyldt ud. Da den var helt i bund var han stille og lod min røv vende sig til pikken. Det fór gennem mit hoved, om det var Claus eller en anden mand, og hvis det var en anden mand hvem det så var ?
Pikken begyndte at glide frem og tilbage i mit hul, og jeg begyndte at nyde det. Han blev ved med at kneppe mig, og pludselig trak han sig ud.

Samtidigt tog jeg poppers flasken op til næsen, og jeg sniffede godt til flasken. Mens jeg tog nogle gode snif, kunne jeg mærke en anden pik presse mod mit hul igen. NU var jeg godt kørt til så den gled let og ubesværet ind i min røv. Jeg pressede min røv mod pikken, og den bakkede hårdere og hårdere op i min røv. Poppersen havde sin virkning, og jeg var simpelthen så liderlig. Jeg kunne mærke at ham der kneppede mig også fik noget poppers og jeg følte hvordan hans pik voksede og voksede.
Han lod den banke op i mig, og jeg er sikker på at det han gjorde nu, var for egen vindings skyld. Han var ligeglad med mig. Han var liderlig, og ville have min stramme røv om hans pik.
Efter et stykke tid trak han sig ud.
Jeg var så liderlig og min pik ville gerne af med noget sperm. Men der var ingen der rørte ved den og jeg kunne ikke komme til den. Min pik var presset mod bordet. Min pik bankede og gjorde ondt. Jeg ville sprøjte. Disse tanker fløj gennem mit hoved, og i det samme mærkede jeg igen en pik mod min røv. Nr 3 eller den samme fra første gang, jeg vidste det ikke. I hvert fald var det en der gik lige til aktion. Han bankede hårdt pikken op i mig, og blev ved. Min røv kunne snart ikke mere, det gjorde ondt, men samtidigt var det dejligt at mærke denne pik og hans nosser der slog mod mine. Jeg kunne mærke han var ved at komme, jeg kunne mærke trækningerne i pikken. Men – så stoppede han og trak sig ud. Hurtig fik jeg en ny pik op, som igen kørte videre. Jeg ved ikke hvor mange pikke der var eller hvor længe jeg blev kneppet. Men det føltes som timer hvor de bare udnyttede min røv. Indimellem holdte de også pauser. Jeg lå stadig bare hen over bordet.

Igen fik min røv presset en pik op. Og jeg modtog uden at sige noget. Mens han kneppede mig tog han blindfolden fra mine øjne. Efter at have vænnet mig til lyset, kiggede jeg bagud og kunne se at de var Claus der kneppede mig. Jeg kiggede rundt og kunne ikke se nogen andre. Forundret over der ikke var andre, blev jeg ved med at modtage hans pik.

Han stoppede, trak sig ud og jeg kunne mærke en kold fornemmelse presse sig op. Jeg trak mig lidt frem, men han pressede på. Jeg fik en dildo op. Jeg tror det var den største jeg havde med. Efter at Claus havde presset den godt op løsende han mine arme og ben. Mine ben dirrede og mit hul var varmt og vådt. Han sagde at hvis den faldt ud fik jeg ikke lov til sperme i dag. Så jeg kneb det bedste jeg kunne, jeg ville sprøjte. Han trak mig over i sofaen og jeg satte mig ned, forsigtig, så ikke dildoen faldt ud.

Han tændte fjernsynet og videoen og på skærmen tonede JEG frem, da jeg lå hen over bordet. Jeg så Claus og en anden mand, som jeg ikke kendte, kneppe mig på skift. Hele scenen jeg lige havde været igennem havde de optaget. Og nu sad jeg der med en KÆMPE dildo i røven, en pik der var lige ved at sprøjte, og så på mig selv på skærmen blive kneppet.
Claus satte sig ved siden af mig, og spurgte om jeg ville have mere. Jeg svarede ikke, men mærkede hans hånd tage fat om min pik og begynde at lege med den.
Indimellem stoppede han og begyndte at presse på dildoen for at sikre at den stadig var helt i bund.

Igen lod han sine fingre glide op og ned af mit skaft. Jeg tog også om hans. De så ikke ud som om han var kommet.
Så sad vi der og spillede hinandens pikke og på skærmen lå jeg og blev gennem kneppet.
Der gik ikke længe for jeg kom. Jeg sprøjtede min sperm ud og jeg havde aldrig sprøjtet så meget før. Claus kom lige efter mig, og han var også godt fyldt med sperm.

Han sagde at nu måtte jeg gerne rejse mig, Tage dildoen ud og rydde op. Jeg trak dildoen ud og følte en lettelse over at den var ude, selv om mit hul havde vænnet sig til den, og var godt varmt.

Jeg begyndte at samle alle tingene igen i tasken. Claus blev siddende i sofaen og så videre på filmen.
Da jeg var færdig kom jeg ind til ham igen og jeg kunne se at hans pik igen var blevet stiv. Min begyndte også at vokse ved synet. Han spurgte om jeg var færdig, med at samle tingene. Jeg svarede at det var jeg – og så sagde han at jeg skulle komme over og lægge mig på knæ foran ham og tage hans pik i munden mens hans så filmen færdig. Jeg gjorde som han sagde. Jeg suttede på hans pik, og han lavede kneppe bevægelser ind i min mund. Pludselig stoppede han og bedte mig om at rejse mig.
Jeg rejste mig op, det gjorde han også, vendte mig rundt så jeg stod med ryggen til ham, og så pressede han mig forover, så min røv igen strittede lige ud i luften. Jeg kunne mærke hans pik presse mod mit hul. Der var masser af plads så hurtigt havde han hele pikken banket i bund.
Der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke han var ved at komme. Han trak sig ud, vendte mig om og pressede mig ned på knæ, og lod sin sperm sprøjte ud over mit ansigt.

Vi tog tøj på, drak en kop kaffe, sagde farvel og jeg kørte hjem ad med en røv der var godt udboret.

Et par dage efter spurgte jeg ham hvem den anden mand var. Han sagde det ville han ikke fortælle, men at jeg nok ville mærke hans pik en anden dag , igen.
Kommentar