Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dejlig frække Jens!

Karakter: 6.0/1
Visninger: 6845

Af: Mogens-h.

Læs flere noveller af:
» Mogens-h.

Skriv til:
» Mogens-h
Tags: Oralsex og Bondage
Sidder i s-toget på vej ind til ham.
Ham er Jens som jeg fandt for 6 år siden igennem boyfriend.
Han tilbød sit hjem og sin mund til dem som kan lide dette. Ingen krav og ønsker: Dette tiltalte mig.
Og mig? En bifyr, gift med kone, nogenlunde skabt ikke for høj/lav/fed/tynd. Kan godt lide at den anden overtager styringen. Netop sådanne en, som ikke ville kræve det store af mig.Om mig me de frække drømme.
De drømme, hvor mandesex er dejligt frækt! Noget man drømmer om!
Netop lige Jens sidder jeg og tænker på. Kan mærke at det trykker på pikringen som jeg har monteret i slap tilstand. Hvilken er svært for mig da jeg får rejsning når jeg tænker på Jens.
I den første tid lå jeg blot i hans seng og blev suttet færdig og derefter gik.
Siden kom brystvorte lir ind i billedet samt at Jens og skulle have sin udløsning. Det blev klaret at når jeg var tom så fik han min pik i munden og så klemte jeg hårdt på hans brystvorter. Han klarede resten med hånden?.
Siden kom vi ned på gulvet og jeg blev blindet og bundet til et kostestaf med hænderne.
Jens tortur med min brystvorte og sutning af min pik var det primære.
Jeg var ikke den aktive blot passiv med de fordele som dette indebære!
På et tidspunkt kunne jeg også tænke mig at haves Jens dejlige vorter i munden. Rejste mig mens jeg var bundet og forsøgte at signalere at jeg også ville sutte dog kun på vorterne.
Efter noget tid fik jeg også hans pik i munden og det var dejligt at være bundet og blindfoldet og blive misbrugt på denne måde! Jeg nyd det!
Når man gør det samme et par gange blev det ikke kun vorter og pik i min mund. Et lille mundkys blev det også til.
Jeg var på dette tidspunkt i den 7. himmel og gengældte kysset med begær.
Havde aldrig kysset en mand før!
Men at kysse en mand er meget anderlede. Det virker vildt med en krævende og aggersiv tunge inde i ens mund. Især når den man kysser med dufter dejlig, prober og er ikke rygere.
Pludselige var kysseriet det primære og det som jeg drømte om: En vulgær fræk, våd, tunge, som går aggersiv på opdagelse i ens mundhule. Tungen kræver og tager. DEJLIGT!
Kan mærke pikringen at den nu begynder at spænde om pikken blot jeg tænker på Jens.
Finder hans gadedør og ringer på. Den brummer og jeg går ind med bankende hjerte.
Tager de mange etager mens jeg slukker mobil og tager uret af.
Åbner hans dør og er næsten åndeløs af spænding.
Dav hvordan går det osv.
Går ind i stuen og begynder at tage tøjet af. Jens pusler et andet sted. Nu er der blot min trusser tilbage.
Mærker en hånd, som bevæger sig fra ryggen hen på dem. Dem er brystvorterne som blidt bliver nippet. Han står foran mig og sætter sit hoved ind mod min skulder.
Hoved bevæger sig. Hans dejlige virile tunge er nu inde i min mund. Og den går på opdagelse på den gode, hårde, måde! Vi står og krammer hinanden mens der kysses intens. Jeg mærker at Jens hænder nu er andre steder på min krop end brystvorterne, nemlig på vej mod min pik. Den bliver klemt og nullet. Nu er min brystvorter i Jens mund. Deeejligt!
Han går på knæ og leger først med pikken med hans tunge før den forsvinder ind i hans mund. Frem og tilbage. Så bliver pikket slugt til roden. Jens er rød i hovedet da han ikke kan få vejeret. Den kommer op og han hoster før den igen kører frem og tilbage mellem hans læber.
Derefter bevæger hans sig op med kys og bid i vorterne til et dejligt mundkys.
Han tager mig i nakken og presser mit hoved nedefter på vejen må jeg lige kysse de dejlige vorter og så helt ned og hans pik forsvinder ind i min varme mundhule. Nyder dette. Han går lidt tilbage så han kan ligge ned på sengene. Jeg forsætter min sutning på knæ vejen derhen. Mens jeg nu ligger kan jeg nå hans vorter som jeg klemmer hårdt. Dette nyder han. Tager nu om hans knæ og forsætter sutning med bevægelser op og ned i højere tempo. Kan hører hans åndedræt bliver hastigere og støn fremkommer. Bliver ved med den dejlige øvelse indtil han kommer og jeg holdere stille. Kan ikke selv lide at der bliver forsat, men elsker roen og behaget af orgasme i kroppen. Håber han også kan lide dette. Bevæger mig op med bid i vorterne inden jeg kysser ham så han også kan smage sin egen sperm. Dejligt langt kys. Vender mig så jeg kan kysse hans vorter og han også kan nå og kysse mine. Skifter fra vorte til vorte. Mund til mund. God tid.
Efter en tid rejser Jens sig op og trækker mig med op.
Nu er det min tur. Bliver blindet med maske for øjnene og derefter en sorthue med hul for mund. Jeg kan ikke se noget. Mine hænder bliver bundet og hængt op på beslag i døråbningen og dernæst mine fødder.
Jens hænder berører mig. Jeg kan hører han roder i sin taske. Snart mærker jeg klemmene på mine brystvorter. Nyder det da hans tunge begynder en leg i min mundhule. Jeg nyder det. Igen er Jens henne ved sin taske. Mærker nu snor omkring mine nosser og pik. Og nu et vægtlod, 1 kg eller 2 kg.? Derefter en lang himmelsk suttetur.
Kan hører Jens er henne ved reolen. Hører noget som bliver åbent. Det er poppers. Først til ham og så en dejligt inhalering til mig. Nu flyver jeg! Klemmerne, først den ene bliver nu erstattet med andre som rigtig bider i vorterne. Det gør ondt, men poppers gør det også dejligt! Det ved Jens! Han kysser mig og jeg ved om lidt så er der også et lod på brystvorte klemmerne. Kysset har samme funktion som poppers = velvære! Der står jeg med vægtlodder på vorter og pik og nosser mens jeg mærker Jens læber på min pik. Hans hænder når op til vorterne som bliver leget med. Dejlig, Dejligt!
Igen hører jeg skruelåget blive drejet og der kommer poppers op til min næse. Igen, inhalering i 3 store gange.
Jens bevæger sig. Pludselig mærker jeg et rap på mine balder. Og et mere. Jeg tæller 7 stk.. Ahau udstøder jeg og drejer hoved til siden. Jens dejlige mund er klar til at kysse mig. Smerterne forsvinder. Igen bliver der slået. Og når smerterne bliver for store bliver de lindret med dejlige kys. 20 slag når jeg at tælle.
Slagene stopper og Jens er nu foran mig. Bliver kysset vulgært dejligt og suttet.
Mine hænder bliver nu befriet og ligeledes fødderne og jeg bliver hjulpet ned på gulvet. Stadigvæk blindet. Klemmerne bliver taget af vorterne. Hvilket gør meget ondt. Det hjælper at Jens kysser og leger med dem efter klemmerne bliver taget af. Igen dejlige kys. Pikke bliver nu udsat for hans varme mundhule.
Med et rejser Jens sig og ligger nu ovenpå mig og presser sin pik ind i min mund. Alt i mens jeg bliver suttet i den gode 69?er.
Jeg kan ikke holde mig. Vil gerne kysset igen og nu, nu åhe. Når den går på mig så kan jeg ikke modtage kærtegn. Det virke som et stærkt generede og ødelæggende for den dejlige orgasme der ruller igennem min krop. Det ved Jens og er stille. Ingen bevægelser. Jens trækker sin pik ud af min mund og erstatter den med sin dejlige mund. Hans tunge tvinger min mund op. Bliver kærligt kysset og modtager meget af min egen sperm. Pragtfuld.
Ligger lidt og sunder mig. Rejser mig og befrier min krop for bånd og lodder. Går ud på toilettet og vasker mig.
Sammen drikker vi en øl og taler lidt og vores almindelige liv.
Vinker farvel på vej ned af trappen.
I toget hjem tænker jeg det igennem. Det hele. Får Jens nok ud af vores leg? Kræver jeg for meget? Er jeg god nok som sexpartner? Hvordan kan det lade sig gøre at besøge Jens igen. Og gerne så hurtig som muligt?
Men, konklusionen er klar: Jeg glad for at jeg mødte og nu kender Jens! En god og Dejlige mand, som jeg håber vores hemmelige liv kan forsætter fremover!
Kommentar