Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lækker eftertænksomhed

Karakter: 5.5/4
Visninger: 5692

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Natursex
Jeg gik ud af sommerhuset, solen skinnede og det var en dejlig lun aften. En af de aftener, som der ikke er så mange af. Man kunne mærke hvordan solen havde varmet omgivelserne op, og nu havde jeg lyst til en tur langs stranden, tid til eftertænksomhed, tid til at være sig selv og tænke over hvad der rør sig lige for tiden. Jeg kommer ned på stranden og ser at der stadig er folk der bader, og børn der leger – men ser også, at der ligger et par søde fyre og nyder de sidste solstråler. Jeg kan ikke lade være med at kigge lidt nærmere på dem, da jeg passerer dem, og kan godt se at de ser ret veltrænede og lækre ud i deres solshorts. Og lige da jeg er ved at passere dem, får jeg øjenkontakt med den ene af dem. Han kigger på mig, smiler til mig, og jeg kan se at han også lige vurderer hvem jeg er. Jeg smiler igen – interessant tænker jeg, for det er ikke ligefrem et område hvor det vrimler med søde fyre, som vel at mærke er til andet er dejlige damer.

Jeg går videre, og vender mig om engang imellem, men nu ligger han igen ned og slikker de sidste solstråler i sig – tæt på en anden fyr. Måske er det hans ven, kæreste, måske er det hans bror – de lignede faktisk lidt hinanden. Nå, men jeg går i vandkanten, og mærker sandet imellem tæerne, og ind imellem vandet der skyller op på stranden. Lækkert.

Jeg får helt lyst til at gå i vandet, men har jo ikke lige fået badetøj på, så det går jo ikke. På den anden side, nu er jeg jo kommet så langt fra de andre badegæster, at de vel ikke kan se om jeg har noget på eller ej. Jeg smider hurtigt tøjet. Mærker vinden omkring min nøgne krop – en lækker følelses og jeg træder hurtigt ud i vandet. Jeg tager lige fat om pikken, den skal lige løsnes lidt, og går nu lidt længere ud. Kan mærke vandet stige og smider mig nu i vandet. Jeg elsker at bade nøgen, og mærke vandet glide om kroppen, og især pik og nosser har det dejligt, når de ikke er lukket inde i et par våde og klamme bukser. Jeg svømmer lidt langs kysten, og nyder hvert et minut. Lægger mærke til, at min krop har brug for motionen og lægger lidt flere kræfter i svømmetagene. Lækkert – og igen en dejlig måde at holde sig i form på. Jeg holder meget af min veltrænede krop, går meget op i at jeg passer på den, træner lidt i fitness – ja, nogen synes måske lidt for meget, men det skal bare ikke hænge på mig. Og mit bryst, der er omgivet af dejlige muskler er også præget af en dejlig maskulin behåring. Jeg hører ikke til dem, der bare rager det hele af, men er stolt over min kropsbehåring og har derfor valgt at trimme brystet lidt, så det anes men på en lækker og lidt sexet måde. Men ok, man kan også have for meget kropsbehåring, og for ned omkring pik og nosser – der har jeg nu alligevel valgt at gå til den. Hårene omkring pikken er helt kort trimmet, og bollerne er helt nybarberet – ellers den følelse af blødhed omkring nosserne, og især når der er en der kæler for dem, og endnu bedre sutter og slikker dem – det er bare lækkert når de er helt glatte.

Nå, jeg er pludselig kommet langt hen langs kysten, og vender om. Det er jo heller ikke så godt bare at bade for sig selv, men når jeg nu svømmer langs kysten så kan det vel ikke være så dumt. Det føles i hvert fald stadig dejligt. Jeg svømmer tilbage, og går nu op af vandet. Åh, for pokker – havde lige glemt at jeg ikke har noget håndklæde. Jeg vælger at gå lidt op på stranden og lidt op i klitten, så kan jeg jo sætte mig der og tørre i vinden. Det er også lækkert at mærke vinden på kroppen, selvom det også kan virke lidt køligt. Jeg sætter mig på min t-shirt, og sidder og kigger ud over vandet, hvor solen snart vil gå ned.

Jeg sidder og falder i staver, og filosoferer over hvordan livet former sig for mig. Hvad skal der ske nu hvor jeg snart har været skilt i 2 år. Jeg har ikke rigtig fundet mig tilrette, og har heller ikke lige fundet en ny kæreste – så nemt er det jo heller ikke, og nu er man måske også blevet lidt mere kræsen, selvom det jo ikke var mig der var skyld i at forholdet gik i stykker. Men der er jo altid to om et forhold, og dermed også to som er med til om et forholde fungerer eller ej. Der går mange tanker igennem hovedet på mig, og jeg lægger mig ned på ryggen og kigger op i himlen. Det er lidt lyst, og jeg lukker øjnene og lader tankerne flyve.

Jeg vågner med et sæt og ved siden af mig sidder der en mand. Han sidder bare helt stille, og kigger ud over vandet, ikke mere end en halv meter fra mig. Jeg får solen lige i øjnene, så jeg kan ikke helt se ham, men er det ikke – jo, det er jo ham fra stranden. Jeg sætter mig op, og undskylder at jeg bare ligger her uden en trævl på kroppen. Han kigger bare på mig, og smiler og fortæller at det var det han synes var så befriende. At ligge der på stranden som gud har skabt en. Han smiler til mig, og jeg smiler igen. Jeg tænker ikke over, at jeg fortsat bare sidder nøgen ved siden af ham, for vi snakker faktisk ret godt sammen om alt og intet.

Jeg lægger mig ned på albuerne og kigger på ham og ud over vandet. Skøn aften, det er vi enige om. Vi snakker videre, og pludselig lader han sin ene hånd glide ned over mit bryst. Han fortæller at jeg har en flot krop, og han kan godt lide måde jeg har trimmet mit bryst på – men jeg kan mærke, at det sker noget lidt længere nede. Jeg kan ikke helt styre det. Han ser jo forbandet godt ud, og her ligger jeg med hele udstyret frit tilgængeligt. Min pik rører lidt på sig – den hører ikke til de mindste, og det er jeg jo glad nok for. Jeg er selv fascineret af pikke i en vis størrelse, og jeg ved godt at de mindre pikke kan være lige så attraktive, men jeg kan nu godt lide en pik af en vis størrelse.

Han kigger på mig, og vi kommer til at grine. Han kigger på min pik, og den bliver den sgu ikke mindre af. Faktisk begynder den at vokse mens hans blik stadig er rettet på den. Han rører den ikke, han siger ikke noget, han kigger bare på min pik, der langsom men sikkert bliver mere og mere stiv. Og jeg ligger for så vidt bare og kigger på ham. Han er ret lækkert bygget, en flot naturlig krop, ikke helt så veltrænet som jeg selv, men ret lækker alligevel, og helt sikkert en jeg ville vende mig om efter i fitness eller hvor han nu lige dukkede op – fx her på stranden.

Uden jeg tænkte nærmere over det, så gled min hånd op af hans ryg, og jeg gav også ham et par komplimenter på hans krop, og hans flotte ansigt og ikke mindst hans brune øjne. Øjnene tænder mig helt vildt … ud over pikken altså. En fyr øjne kan få min pik til at stivne af begejstring. Min hånd gled langsomt ned og så op til skulderen på ham igen. Vi smilede til hinanden, og jeg trak ham ned at ligge ved siden af mig.

Vi kiggede på hinanden, og jeg rullede om på siden over mod ham, og lod nu min hånd kærtegne hans dejlige bryst. Flot krop, flot bryst, flot mave og mon ikke også der nede i de lækre badeshort også gemmer sig en flot pik … der var i hvert fald noget der tydede på det. Den bulede lidt ud, og faktisk kunne jeg ane en fugtig plet udvendigt. Jeg lod hånden glide lidt længere ned, og der var ingen protester. Fuck, det var da lidt af en solnedgangsoplevelse.

Min hånd nåede ned til buksekanten, og så ned på bulen … og jeg kunne straks mærke, at bulen havde en god form. Jeg tog blidt om den, og klemte lidt, men vi kiggede på hinanden og så lænede han sig ind over mig og vores læber mødtes. Min pik, ja, den stod lige op i luften, og det gjorde hans vist også. Vi lå og kælede for hinanden, og kyssede og legede med hinandens tunger. Det hele foregik ligesom i slowmotion, og det var de lækreste følelser der bredte sig i vores kroppe mens vi lå der, og lod liderligheden tage lige så langsomt over.

Han tog om min pik, og kælede for den. Begyndte at gnide blidt på den, lige præcis som jeg holder allermest af. Og så gled den langsomt ind i hans varme mund, og jeg kunne mærke hvordan hans tunge begyndte at lege med mit blottede pikhoved, og mens han kælede for mine spændte nosser. Åh, tror da lige at jeg fik lyst til noget mere. Han slikkede mig pik, op og ned af skaftet, og lod samtidig sin hånd glide op af min mave og mit bryst, op til min brystvorte som han nu nulrede mens hans tunge igen legede med mit pikhoved. Nøj, hvor var det lækkert.

Jeg begyndte at røre på mig, og ville også gerne gøre gengæld, men han holdt mig nede, og sagde at nu skulle jeg bare nyde det, og slappe helt af. Jeg skulle også nok få lov lidt senere. Så jeg lod ham fortsætte, mens jeg dog kælede for han hoved og igennem håret. Lækkert at mærke hvordan min pik blev slugt og virkelig blev behandlet efter alle kunstens regler. Hans ene hånd gled lidt ned under nosserne, og ned til mit røvhul. Han løftede mine ben, og begyndte at slikke min røv, hans tunge var over det hele, og hans fingre blødgjorde mit liderlige hul. Han slikkede og pressede tungen lidt indenfor, og lod derefter sine fingre lege med hullet. Jeg havde lige suttet på hans fingre, så nu kunne hans fingre glide lidt ind i røven på mig, og fuldende denne fantastiske nydelse. Jeg kunne mærke at han begyndte at fingerkneppe mig lidt, men det var så skønt for samtidig tog han mine nosser i munden, og slikkede mens hans fingre legede med min røv.

Så lagde han sig atter op til mig, og vi kyssede igen. Et dejligt kærligt kys, meget vådt og lækkert, og han bed mig lidt i øreflippen, og vi kiggede på hinanden og smilede.

Jeg satte mig op, og kunne nu se at hans short havde fået en større våd plamage. Jeg tog dem af ham, og ud kom en gudeskøn pik – lige en drøm for mig. Dejlig størrelse, lidt lang men også en god tykkelse og allerede ganske stiv og hård. Prespermen løb ud af spidsen på den, og jeg lod fingrene gribe dråberne og slikkede det af mine fingre. Det er så dejligt, og man bliver så liderlig af disse dråber. Og bagefter så tog jeg hans hånd, og lod hans fingre samle lidt op … og så slikkede jeg også hans fingre. Det er bare noget der sætter gang i hormonerne. Han har nogle dejlige hænder, lidt grove, måske er han håndværker, men fingrene var super lækre at sutte på.

Jeg lagde mig ind til ham, og kravlede lidt op på ham. Jeg tog fat om hans dejlige stive og hårde pik og det gippede lidt i ham. Han stønnede allerede og gispede lidt, da jeg satte tungespidsen og på spidsen af hans lækre pik. Jeg lod tungen rotere lidt på spidsen, og lod blidt mine fingre glide ned af den hårde pik, og ned til hans lækre nosser der, ligesom mine, også var helt glatte – ja faktisk var han helt glatbarberet forneden, og det ser jo faktisk ret sexet ud, og det gør jo heller ikke ligefrem pikken mindre. Dejligt syn.

Jeg tog hele hans pik i munden, og legede med den på en måde som jeg selv rigtig godt kan lide. Og jeg kælede for hans lækre krop og kunne efterhånden mærke, at vi begge var så liderlige at vi snart trængte til mere end sut.

Og i det samme satte han sig op, og spurgte om ikke vi skulle gå i vandet. Han kunne godt tænke sig at komme i vandet sammen med mig. Så vi løb ned af klitten med vores strittende pikke – og godt at der ikke lige var nogen i nærheden. Ud i vandet, og så smed han sig og væltede samtidig mig omkuld. Nej hvor var det lækkert, og svømmede hen til mig, og holdt omkring mig og kyssede mig, mens vores pikke kyssede hinanden under vandet. Jeg var nu så liderlig, så jeg vidste ikke hvordan jeg skulle gebærde mig. Jeg havde bare så meget lyst til at mærke hans pik, og nu lå vi bare herude i vandet.

Han holdt om mig, og hviskede ind i mit øre, at han bare havde sådan en lyst til at trænge op i mig, og mærke min lækre stramme røv. Det blev jeg jo ikke ligefrem mindre liderlig af, og jeg kunne allerede mærke, at hans pik pressede på i min røv, og jeg lod den hurtigt glide indenfor. Nøj, hvor var det skønt. At være her ude i vandet, og mærke hvordan han arbejdede sin pik ind i mig, jeg var helt i den syvende himmel. Han begyndte at lave kneppebevægelser, selvom det er lidt akavet ude i vandet, men lækkert var det under alle omstændigheder. Jeg kunne mærke hvordan han fyldt mig dejligt ud, og hvordan han langsom gled ud og ind i min liderlige røv. Det var simpelthen så dejlig en oplevelse.

Samtidig med at han gled ind og ud af mig, så holdt han om min stive pik … og gned blidt og lækkert på den. Jeg kunne mærke, at min røv trak sig sammen, og der var ikke langt igen før jeg eksploderede. Han blev ved med at kneppe mig, på denne skønne slowmotionagtige måde, som samtidig pirrede mig og min liderlighed, så jeg til sidste rystede over hele kroppen. Så trak han sig ud, og vendte mig om. Rejs dig op sagde han – jeg vil have du kommer i min mund. Han kunne ikke holde ud at tænke på, at hvis al min lækre sperm skulle forsvinde ud i havet – til ingen verdens nytte. Han tog min pik i munden, og suttede blidt og lækkert, og det tog ikke mange sekunder før jeg eksplodererede i munden på ham … og han lappede alle mine safter i sig, men rejste sig efterfølgende op og trak mig i til sig, hvor efter vi mødtes i et dejligt kys, og hvor han åbnede munden og lod lidt af min lune sperm blande sig i min mund.

Nu var det så hans tur mente jeg, jeg havde også lyst til at han skulle komme i en gevaldig orgasme, som jeg kunne være med til at sætte i gang. Men han syntes at vil skulle gå op igen, og lægge os i klitten og lade os inspirere af det vi allerede havde oplevet.

Vi gik og, og min pik var jo ikke ligefrem så stiv som den havde været, men at gå ved siden af ham, og se hans krop og hans stive pik stritte ud i luften, det kunne da ikke være bedre og inden længe så stod min pik igen og var klar til kamp.

Vi lagde os ned, og han spurgte om ikke jeg havde lyst til at ride hans pik. Og det var jeg ikke længe om at svare på, og inden jeg så mig om, så sad jeg over skrevs på hans stadig store og lækre pik. Den gled hurtigt på plads. Jeg lænede mig frem, kyssede ham på munden, og hviskede ”frækkert” ind i øret. Så gled han længere op i mig, og jeg begyndte at ride hans lækre store stive og hårde pik. Og mens jeg red ham, så hold han om min pik om klemte den på en måde, så jeg blev så fucking liderlig igen … og min røv den klemte om hans pik, og vi stønnede begge i takt, for vi havde bare så meget lyst til at komme på samme tid, og mærke hvordan spermen ville vælte ud af os begge. Jeg red ham vildt og inderligt, og lod hans pik glide helt ud, for jeg elskede at mærke hvordan det gjorde, når han trængte helt i bund, og det gjorde han gerne. Den gled ud og ind og så helt i bund. Og min pik var nu klar til at sende en ladning ned over hans lækre krop. Han kælede for mine nosser, men han gned på min pik, og pludselig tog han fat om mine nosser, og trak lidt i dem, uden at det var ubehageligt, tvært imod, det betød, at nu kom jeg i den største orgasme jeg længe har oplevet, og samtidig kunne jeg mærke hvordan han skød al sid sperm langt op i mig. Og han trykkede sig ekstra meget op i mig, og lod spermen flyde. Jeg kunne mærke hvordan hans pik gled dejlig blødt og varmt inde i mig, og jeg lænede mig frem og kyssede ham. Åh, hvor var det en skøn oplevelse, og min sperm der nu bare flød ned over hans lækre bryst. Jeg kørte mine fingre rundt i klatterne, og tog fingrene ind i munden og slikkede den lækre friske sperm af. Og så lod jeg også ham smage lidt af gudedrikken, smilede til ham, og lagde mig ned på ham, men jeg kunne mærke at hans pik langsomt gled ud af mig.

Vi lå længe og kom til os selv, uden at sige noget til hinanden, og uden at vide hvad der nu skulle ske. Jeg gled ned af ham, og nu lå vi bare ved siden af hinanden, holdt hinanden i hånden, og kiggede op i luften.

Jeg ved ikke engang hvad han hedder, og vi kender ikke hinanden – eller det vil sige, noget ved vi da om hinanden nu. Han er en fandens flot fyr, han har en rigtig dejlig krop, han har nogle super flotte øjne, og så har han bare en pik som han ved hvordan han skal bruge. Han klemte min hånd lidt, og jeg kiggede på ham – og uden nogen sagde noget, så var vi enige om, at vi måske lige skulle ud i havet og skylles lidt af igen. Vi løb ned af klitten, nu med begge vores pikke hængende mellem benene – og så ud i vandet, hvor vi smed os, og grinede og kæmpede lidt sammen, på den gode nærværende måde. Jeg kunne igen mærke hans dejlige hænder røre mig, jeg kunne se hans flotte brune øjne og fornemme hans maskuline krop - og jeg kunne hurtigt komme op i gear igen, hvis det skulle være, men …

Pludselig vågnede jeg. Er du ok var det en der spurgte, og han stod og kiggede ned på mig. Jeg lå jo bare helt nøgen i sandet. Det var ham … jeg havde sovet, og jeg havde drømt om ham – og nu stod han lige ved siden af. Og så kender du allerede det meste af historien.
Kommentar