Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Adriano - Min kones lillebror

Karakter: 5.7/6
Visninger: 10043

Af: Patja.

Læs flere noveller af:
» Patja.

Skriv til:
» Patja
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
”Hvor er min søster?”
”Hun sover. Lidt for meget alkohol, tror jeg.”
”Har I knaldet?”
”Nope” svarede jeg, bundede min gin og tonic og bestilte en ny hos bartenderen.
”What? Man skal da knalde på sin bryllupsnat… Må jeg joine?” Jeg nikkede.

Det var den 24. juli kl. 3 om natten på en hotelbar i Italien. Dagen forinden var jeg blevet gift med María – en smuk kvinde på 27 år, som var født i Italien, men havde boet i Danmark det meste af sit liv sammen med sine forældre og sin lillebror Adriano. Vi havde valgt at holde et lille bryllup for nærmeste familie og venner i Italien, og det havde været en vidunderlig og sjov bryllupsfest, men nu var María faldet i søvn, og jeg var gået ned i baren, for at drikke mig træt, da jeg stadigvæk var meget frisk og i øvrigt ekstremt liderlig.

Adriano, min kones lillebror, som var 18 år gammel, stod lænet ind over baren. Han var iført sorte stramme bukser, så hans flotte lille røv struttede ud i rummet, mens han stod der og lænede sig ind over baren. Foruden de sorte bukser var han iført en tætsiddende hvid skjorte med oprullede ærmer, en tætsiddende vest og en sort butterfly. Adriano var ligesom sin søster utroligt smuk med kort pjusket sort hår, brune øjne, en flot italiensk hudfarve og et fint ansigt. Adriano var vildt lækker, og havde jeg ikke været sammen med hans søster, var jeg sprunget på ham for længst, men María var smuk, lækker og sød, så jeg havde haft rigeligt i hende. Var bare så pokkers liderlig der på min bryllupsnat.

”Ved min søster egentlig, at du er biseksuel?” spørgsmålet ramte mig som et lyn.
”Hvorfor tror du, jeg er biseksuel?”
”En jeg kender siger, at han har været sammen med dig. Han plejer ikke at lyve.” Jeg tog en ordentlig slurk af min gin og tonic, mens jeg overvejede, hvad jeg skulle svare. ”Bare rolig. Det er vores lille hemmelighed.” Adriano blinkede til mig og smilede skævt. ”Hyggelig fest i øvrigt.” Snakken kørte over på festen og andre ting, og Adriano nævnte heldigvis ikke mere om min seksualitet. Adriano havde altid været utrolig let at snakke med, og jeg kunne ikke lade være med at sidde og blive lidt småforelsket i ham, som jeg havde været, siden jeg mødte ham første gang. Han var vildt sød og charmerende. Efter en halv times tid rejste Adriano sig, gik helt hen til mig, lagde sin hånd på mit lår, så den lige præcis strejfede mit skridt, og hviskede ind i mit øre. ”Jeg bor i nr. 213, hvis du stadigvæk har lyst til en rigtig bryllupsnat.” Han vendte sig og gik. Mit hjerte hamrede. Hold kæft hvor jeg havde lyst til ham, men det gik ikke. Jeg ville ikke være utro… I hvert fald ikke allerede på min bryllupsnat. Jeg bestilte endnu en gin og tonic, men alkoholen gjorde mig bare endnu mere liderlig. Jeg kunne ikke stå imod længere. Jeg betalte for mine drinks og tog elevatoren op til anden sal. Jeg stod lidt foran døren til værelse 213 og tøvede, inden jeg til sidst bankede på.

Adriano lukkede op. Han var kun iført sin vest, butterfly og et par stramtsiddende briefs. Jeg kiggede til begge sider, for at sikre mig at ingen havde set mig, og så gik jeg ind og lukkede døren bag mig. Jeg stillede mig tæt op af Adriano, tog fat om hans lækre spændstige røv og kyssede ham intenst. Jeg knappede vesten op og flåede den af ham, men lod ham beholde butterflyen på – synes det er pisse frækt med en nøgen fyr med butterfly. Jeg så ned på hans bare overkrop. Tynd og twinkagtig – lige som jeg elsker det ved en fyr. Adriano afklædte mig, til jeg til sidst kun stod i mine boxer briefs. Han gik på knæ foran mig, og trak langsomt mine briefs ned, indtil min store stive pik sprang ud. 21 tykke centimeter.
”Shit den er stor.” sagde Adriano med et tilfreds smil.
”Større end du er vant til?” spurgte jeg tændt. Han nikkede. Hans hoved befandt sig lige under min pik, og den så enorm ud i forhold til hans ansigt. Jeg fik billeder i hovedet af Marías ansigt under den. Det tændte mig lidt, at min kone lå og sove, mens jeg skulle til at ordne hendes bror. Jeg klaskede min pik ned i ansigtet på Adriano.
”Vil du have min pik svoger?”
”Ja!”
”Sig at du vil have mig pik!”
”Jeg vil have din pik svoger!”

Jeg pressede glansen mod hans finde bløde læber, som velvilligt åbnede op, og lod min store hårde kæp trænge ind. Jeg kørte den først halvt ind, pressede den så lidt længere ind og blev ved indtil den var helt i bund, og jeg kunne mærke hans våde varme hals og gane lukke sig stramt om min tykke rejsning. Han blev rød i hovedet og begyndte at få tårer i øjnene. Jeg trak den ud igen.
”Er det for hårdt?”
”Nej. Brug mig som du vil. Det er min ekstra bryllupsgave til dig.” svarede han smilende, og jeg besvarede det ved igen at presse pikken helt ned i kæften på ham. Jeg tog fat om hans hoved og begyndte at mundkneppe ham hårdt. Han blev helt rød i hovedet, tårer løb ned ad hans kinder og savl ud af mundvigene, men jeg kunne se i hans blik, at han kunne lide det. Efter lidt tid, gav jeg ham en lille pause, og beordrede ham over på sengen. Jeg flåede hans briefs af, og en smuk præspermsvåd pik med glatbarberede nosser sprang frem. Tynd, lige og flot. Jeg slikkede den sagtige præsperm af, og slugte hans pik i en mundfuld. Adriano stønnede tilfreds med sin lyse stemme, mens jeg suttede løs og nulrede hans nosser med mine ene hånd. Jeg spyttede i min anden hånd, førte den om til hans røvhul og fik en finger op i ham. Han vendte og drejede sig som en spjættende ål. Efter lidt tid kravlede jeg op af ham, og stak igen min pik ned i halsen på ham og mundkneppede ham.

Vi fortsatte med at sutte hinanden en tid, men så kunne jeg heller ikke vente længere på hans lækre røv. Adriano åbne sengebordsskuffen, og tog en tube med glidecreme, som lå op og ned af biblen. Vi så vist begge det ironiske i det, for ve begyndte begge at grine. Han havde sådan en dejlig hjertelig latter, som bare tændte mig endnu mere. Han lagde sig på ryggen igen, og jeg masserede hans røvhul godt med en god gang glidecreme, og smurte derefter min stive pik. Jeg spredte han ben til siden og løftede hans bagdel op i min pikhøjde med den ene hånd, mens jeg med den anden førte glansen hen til den lille stjerneåbning. Han var tydeligvis ikke jomfru, men han var vist heller ikke vandt til en stor og tyk pik som min, så han klynkede en lille smule, mens jeg trængte op i ham. Da jeg var helt i bund, blev jeg der et øjeblik, så han lige kunne vende sig til mig. Hans røv føltes dejligt stram og varm om min pik. Han var endnu frækkere end jeg havde drømt om. Jeg begyndte at kneppe ham, først forsigtigt, så lidt hårdere og til sidst hårdt så mit underliv klaskede højlydt mod hans. Vi stønnede begge helt vildt, mens vi så dybt ind i hinandens liderlige øjne. Med mine ene hånd spillede jeg hans flotte unge pik, hvilket fik ham til at stønne endnu højere. Adriano var flere gange ved at komme, hvilket jeg ikke lod ham gøre endnu, men jeg har et ry for at holde længe, så jeg fortsatte med at kneppe ham et godt stykke tid. Først på ryggen og derefter i doggystyle, hvor jeg rigtig kunne få fat om hans hofter og banke min pik i bund.

”Nu er det min tur!” sagde Adriano pludselig, og beordrede mig ned på ryggen. Han satte sig overskrævs på mig, lod sit hul glide ned over min pik og begyndte at ride mig. Jeg kørte mine hænder op af hans flotte slanke overkrop og nød synet af hans pik der dinglede voldsomt op og ned, mens hans red mig hurtigt og beslutsomt. ”Jeg kommer nu!” sagde han anstrengt efter noget tid. Han bed sig i læben, kneb øjnene sammen og skød en stor våd ladning ud over mig, som ramte mig både på maven, brystet og på min ene kind. Frækt! Næsten samtidig med ham krampede jeg i min krop og skød en stor salt ladning op i røven på ham med et ordentligt støn. Han kravlede ned fra min pik, slikkede en stor portion af hans egen sæd af min hud og kyssede mig i et vådt salt sædkys. Det smagte vidunderligt og var pisse frækt.

Adriano faldt om på sengen ved siden af mig, og vi lå lidt svedige og forpustede og faldt ned igen. Adriano tog min hånd, og vi lå og holdt i hånden, og kiggede hinanden ind i øjnene.
”Jeg synes sgu du er hot.” sagde han med et smil.
”I lige måde.”
”Fortryder du?” spurgte han. Jeg lå og følte lidt efter i maven.
”Utroligt nok ikke. Jeg elsker María, men jeg er sgu også ret vild med dig.”
”Ditto. Tror du vi kan have sex igen en anden gang?”
”Det bliver vi nødt til.” svarede jeg, og vi grinte lidt.

Vi lå og snakkede i en halv times tid, og gik så i brusebad samme, hvor vis stod og kyssede, kælede og vaskede hinandens kroppe. En vidunderlig afslutning. Vi sagde godnat, og jeg gik ud og fandt mit eget værelse. María lå stadigvæk og sov. Jeg lagde mig i min side af sengen, og genoplevede min ”bryllupsnat” med min kones bror for mit indre. Min pik rørte på sig. Jeg tror jeg faldt i søvn med et smil om munden.
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:20/07 2017
Det var dig en lækker novelle - den virkede ret godt på mig, idet jeg nu sidder og er ret liderlig. Godt skrevet - glæder mig til at læse mere fra din side.
 
Navn:Puttemonsteret
Dato:07/10 2020
Lækker historie. Jeg ville elske at læse mere om deres forhold, hvor de lusker bagom Maria og knepper hinanden. Enten hjemme hos ham mens Maria er i huset, eller et diskret sted i byen ;)