Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En tur i traktoren

Karakter: 5.5/2
Visninger: 7534

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Bareback, Analsex, Aldersforskel og Biseksuel
Min fars fætter er ejer af en mindre maskinstation med 4 ansatte plus et par løse i de travle perioder. Maskinstationen kører rundt og passer markerne på landbrug i området.

Jeg havde gennem hele min barndom kommet på maskinstationen jævnligt og var meget betaget af den lumre mande stemning der var og jeg betragtede altid deres buler i bukserne. Inden jeg selv fik traktor kørekort, var jeg tit med nogen af de ansatte ude at køre og jeg hyggede mig meget med det.

En dag da jeg var 15 år, var jeg med Thomas ude at køre. Det var en dejlig varm sommerdag, jeg havde shorts og t-shirt på og Thomas havde overall og bar overkrop. Thomas var 38 år knap 2 meter høj, ca 100 kg havde korttrimmet fuldskæg og behåret bryst og mave, han var gift men med lidt en besværlig dame, så tror ikke han fik noget sex. Han er jordens flinkeste menneske og jeg elskede derfor at være med ham ude at køre.
Det var en dag hvor han havde så travlt, så der var god tid til at holde stille og spise madpakken. Efter maden var spist lagde vi os i skyggen og snakkede om løst og fast, pludselig rejste Thomas sig og sagde, fuck hvor jeg skal pisse. Han stod heldigvis sådan, så jeg kunne komme til at se hvad han lavede. Han lynede bukserne ned og trak både pik og nosser ud, pikken var normal størrelse men nosserne var kæmpe og hang helt vildt. Han trak forhuden helt tilbage inden han begyndte at pisse, da han var færdig gned han et par gange frem og tilbage, for at få det sidste tis ud af den. Men det havde tilsyneladende en anden virkning, for den voksede lidt af det og han stod med halv feder på. Ham pakkede pik og nosser væk og lynede bukserne igen, kom tilbage og satte sig ned igen.
Da han havde sat sig kiggede han på mig og opdagede at jeg havde stiv pik i mine shorts, selvom jeg forsøgte at skjule det. "Nåå, der er nok en der er blevet lidt opstemt af at jeg pissede, man bliver sku også så liderlig i den her varme" sagde han. Øh ja, det kunne jeg jo kun gi ham ret i. "Så skal du næsten ha lov til at se den i fuld størrelse" sagde han. Inden jeg havde set mig om, havde han åbnet selerne på sine overall og trukket forsmækker ned, så jeg kunne se hans behåret bryst, mave og ikke mindst den halvstive pik og store nosser. Ham tog fat i pikken med sin højre sidt småbeskidte hånd og begyndte at spille sin pik. Jeg var målløs over at se hans lækre krop og over at se ham spille pik, min krop små rystede af liderlighed, så frækt var det.
Jeg var slet ikke selv kommet i gang med at spille pik på mig selv, jeg kiggede bare på Thomas, jeg havde drømt om dette øjeblik meget lang tid. Jeg tog mod til mig og lagde en hånd over på hans behåret bryst og pillede lidt ved hans ene brystvorte. Det var som at hælde benzin på et bål og han blev for alvor liderlig, han rejste sig og og bad mig sætte mig på knæ og sutte hans pik. Min nervøsitet var med et væk og jeg gjorde som han sagde, for en MEGET stor drøm gik netop i opfyldelse.
Jeg havde ikke den store erfaring med sex, selvom jeg både havde spillet og suttet pik sammen med en klassekammerat, han havde også kneppet mig en enkelt gang. Men tænder ikke så meget på fyre på min egen alder, men mere på voksne mænd som Thomas.
Nå men jeg sutter Thomas's pik og slukker hans store nosser, det bedste jeg har lært og jeg er ikke et sekundet i tvivl om at han nyder det, sådan som han stønner og jeg kan smage at præ spermen vælter ud af pikken.
Efter et stykke tid, trækker han pikken ud af min mund, tager fat i min ene hånd og trækker mig med over til en af de hø baller, vi har presset. Han ber mig bukke mig ind over hø ballen og han trækker derefter mine shorts og underbukser af, nu er jeg ikke i tvivl om hvad der skal ske og jeg er SÅ tændt og klar på at blive bollet af en voksen mand.
Han sætter sig på hug, spreder mine baller og går straks i gang med at slikke min drengerøv og fuck hvor det er dejligt. At mærke hans skæg på mine baller og så hans varme og våde tunge lege med min stjerne, gør bare at jeg er helt væk. Efter små 5 min rejser han sig op og jeg kan høre at han spytter på sin pik, smører det ud og fører pikken ind mellem mine baller og jeg er bare helt klar. Han presser langsomt pikken op i mig, og for fanden hvor det gør ondt, jeg klynker lidt og han tager det med ro. Efter lidt tid begynder han at køre pikke langsomt ind og ud, i takt med at jeg begynder at stønne mere og mere, begynder han at bolle mig hurtigere og jeg kan mærke hans store hængenosser klaske på mine baller. Der er ingen tvivl om at han er meget liderlig, og at han ikke han fået sex længe, han bliver mere og mere ivrig og selvom det gør lidt ondt, så er det mega frækt. Jeg kan høre at han er tæt på at komme og pludselig banker han pikken hårdt op i mig og jeg kan mærke hans varme sæd kommer. Efter han banker pikken i bund 3-4 gange falder han sammen oven på mig og jeg kan mærke at hans pik bliver mindre. Lidt efter rejser vi os begge op, jeg vender mig om og kigger på ham. Vi kigger hinanden i øjnene, smiler og han siger "tak, hvis du skulle få lyst en anden gang, siger du bare til". Dertil svarer jeg "meget gerne".

Vi tager begge tøjet på igen, sætter os i traktoren og kører vidre, i starten siger vi ikke så meget til hinanden, en efter 10-15 min, snakker vi som vi plejer.

Men det var ikke den sidste gang jeg fik voksen mande pik.
Kommentar