Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Pastoren

Karakter: 4.0/7
Visninger: 6828

Af: Tobias-2.

Læs flere noveller af:
» Tobias-2.

Skriv til:
» Tobias-2
Gennem min uddannelse som bioanalytiker, skulle jeg i praktik i 10 uger. Vi var tre af sted, to fyre og en pige.
Vi blev fordelt ind i omklædningsrummet, som var rimelig stort og der var plads til cirka 20 mænd derinde, med 2 indbyggede bade. Det var tit der var andre fyre mens jeg også var der, og jeg kiggede da lidt på hvor godt de så ud, bare for at sammenligne med mig selv.
Jeg selv er en ung fyr på 20 år. Jeg ligner bestemt ikke en fotomodel, jeg er ikke tynd, men heller ikke tyk. Jeg er rimelig behåret, dog med en glat pik på 17 cm. Jeg havde aldrig været sammen med en pige og heller ikke nogen fyre.
Men der var specielt en fyr der så vildt lækker ud, jeg vidste ikke jeg var til fyre. Det tændte mig da, men det gør alt jo når man er 20, for jeg var da ikke til fyre eller var jeg??
Der var i hvert fald den ene fyr der tændte mig, han var der næsten altid når jeg var der, og den ene dag da jeg skulle hjem, var der en der var i bad i omklædningsrummet. Jeg kunne høre vandet mod en anden mands krop, og min pik rykkede på sig, det var vildt flovt, jeg kunne da ikke stå der med stiv pik, men der var gudskelov kun mig derinde, så skyndte mig at skifte mit tøj. Da jeg var ved at tage bukser på kom manden fra badet ud, det var ham. Han sagde hej og gik hen for at tage tøj på. Han smed håndklædet, og vendte sig det var dejligt med et bad jeg svarede ikke, mit blik var frosset fast på hans store pik. Han vendte sig om igen, og jeg kunne se hans røv, han var helt glat i røven. Det kunne jeg se da han bøjede sig forover. Han fik sine underbukser på, og vendte sig. Så blev det sgu endelig fredag han smilte over hele hovedet. Øhm ja det gjorde det da Jeg anede slet ikke hvad jeg skulle sige til ham. jeg har hørt du er i praktik her, så du kender jo nok slet ikke så mange Han kunne åbenbart se på mig jeg ikke anede hvad jeg skulle sige, Men jeg hedder Peter og er portør her, så nu kender du i hvert fald en hernede fortsatte han. Jah, det er jo ikke altid sådan når man nu er ny et sted Jeg hedder Tobias. Han gav hånd. Han havde et meget fast greb. Har i så fri i weekenden, eller kører i lige på og hårdt Han havde nu fået bukser på, og stod i bar overkrop. nej, vi har skam fri i weekenden svarede jeg, nå, men nu vil jeg hjem og holde weekend Jeg skal til at gå, da jeg vrider om og snubler hen imod ham. Han støtter mig, så jeg ikke falder. Hvad sker der, gjorde det ondt han holder fast i mig og hjælper mig over til en stol. Jah lidt, det sker hele tiden, der skal bare noget koldt på Han hjalp mig igen, jeg ville bare hjem nu efter dette pinlige optrin. Kom her vi vikler et vådt håndklæde omkring han hjalp mig ud på badeværelset, hvor han gjorde et håndklæde vådt, og lagde om min fod. Hjælper det spurgte han. Jeg svarede ikke, jeg sad bare og nød behandlingen af min fod. Pludselig rykkede han nærmere mod mit ansigt, og han kyssede mig. jeg gjorde ingenting, han flyttede sig igen Ej undskyld, jeg blev bare grebet af stemningen, det er jeg altså virkelig ked af. han blev rød i hovedet. det gør ikke noget, det gjorde jeg også selv svarede jeg. Han sad stadig i bar overkrop, mens han stille og roligt rørte mit ben. jeg tror det er i orden nu jeg rejste mig, men haltede stadig. Bor du langt væk spurgte han. nej 15 min på gåben svarede jeg. okay men så kører jeg dig hjem, du skal ikke gå på sådan en dårlig fod. Jeg ville have sagt ham imod, men han havde allerede fået sit tøj på, og tog min taske med sig da han gik forbi mig skal du med eller skal jeg bare køre tasken hjem.

Vi kom ud i bilen, og han kørte mig hjem til min lejlighed. Han stoppede bilen altså det der kys, det var ikke min mening at altså, du ved Han rødmede og kiggede på mig. det er i orden, jeg var lige så meget selv med til det, men jeg ved ikke, jeg er ikke til fyre tror jeg Han smilte det er jeg heller ikke, og alligevel tændte det mig da du så p jeg tog tøj på, jeg ved ikke hvad der skete, men du er bare så sød at kigge på Han lagde sin hånd på mit lår jeg ved ikke lige hvorfor, men du tænder mig sagde jeg. Så kys mig inden jeg tog initiativet, gjorde han det selv, og han kyssede mig, hans tunge fandt min og de legede med hinanden i vores varme munde. Vores læber slap hinanden. Du kysser frækt siger han til mig. Jeg kan mærke min pik nu er benhård i min bukser, kigger lidt ned og ser at hans træningsbukser buler kraftigt op ad. Ja du tænder mig jo din frække dreng. han tager sig til skridtet. Må jeg se den spørger jeg. Uden t svarer tager pikken frem, og lige så flot den var slap, lige så dejlig så den ud stiv. Han var helt glat, og hans pik stod lige op. Uden tøven tog jeg munden ned til hans pik, og tog den i munden jeg kunne næsten tage den til roden åh ja stønnede han. Jeg suttede videre og kunne mærke spændingerne i hans krop jeg kommer jeg tog hans pik ud af munden og i det samme sprøjtede hans sperm ud over hans trøje helt op til hans bryst, jeg fortsatte med at spille og lege med hans pik. Undskyld sagde han. det er i orden vi skal jo starte et sted jeg grinte til ham, og kyssede ham dybt. Kan vi mødes en anden dag spørger han. Tja vi ses vel i omklædningsrummet svarede jeg. Han så skuffet ud pjat her er mit nummer skriv til mig. Jeg gav ham mit nummer og gik ud af bilen.
5 minutter senere fik jeg en besked hej søde, det var lækkert du sutter og kysser godt. Håber vi ses igen snart.

Fortsættelse følger.
Kommentar

Navn:Green
Dato:13/07 2018
Skulle den ikke hedde "Portøren" ?