Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min fætter

Karakter: 5.6/5
Visninger: 4148

Af: bettefyr.

Læs flere noveller af:
» bettefyr.

Skriv til:
» bettefyr
Jeg hedder Jeppe. Er en glad dreng, som skal i 8 klasse efter sommerferien. Jeg er 175 cm høj og vejer vel omkring 63-64 kg.
- så er en lidt spinkel fyr, men tit liderlig og spiller meget pik. Tit mens jeg finder noget gay porno.

Det sidste års tid er jeg begyndt at kigge meget efter de andre drenge. Både i skolen, i badet efter sport eller i svømmehallen - kan godt lide at glo på de andre fyre og deres pikke. Kan godt lide at tjekke de andre drenges pikbuler ud....synes det er frækt.

Min fætter på 13 år skulle på besøg i weekenden. Han er lidt mindre end mig og er altid glad.

Vi gik ind på mit værelse, hvor han skulle sove på en madras. Han fik pakket ud mens jeg kikkede lidt på ham. Han så ret nice ud som han stod der i et par lyse jeans og en t-shirt. En fræk lille røv og en lille bule var der også.

Vi begyndte at slås lidt for sjov. Det var dejligt at bryde lidt med ham. Jeg blev liderlig af det og fik stiv pik. Han tog mig på pikken og grinede ,,, den er jo blevet stiv. Jeg holdt ham fast og mærkede på hans pik. Den var også blevet stiv. Jeg blev ved med at holde på hans pik,,, det var frækt,, han havde en lille, men meget stiv pik.

Jeg spurgte om jeg måtte se den. Han sagde det var oki, hvis han måtte se min. Vi begyndte at tage tøjet af. Af med bukser og t-shirt og vi stod der og gloede på hinandens stive pik i vores bjørn borg underbukser. Tag dem af sagde jeg. Han tog dem ned og ud sprang hans mega stive lille pik, som stod op af maven på ham. Den var vel ca 12 cm og ikke så tyk, men fuck hvor var den lækker. Han rykkede mine underbukser ned og min mega stiv pik hoppede ud.

Jeg begyndte at sutte hans pik. Der gik ikke længe, så begyndte han at ryste og der kom lidt sperm ud. Han suttede min bagefter og der gik heller ikke længe inden jeg sprøjtede min varme sæd ind i hans mund. Hans pik blev ved med at være stiv. Det synes jeg var mega frækt.

Da det blev nat, så suttede vi hinanden igen og igen. Det var vildt dejligt og en af de bedste øjeblikke jeg kan huske.
Kommentar