Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min unge ven fra skoven

Karakter: 5.3/3
Visninger: 5577

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Oralsex, Aldersforskel, Onani, Natursex og Første gang
I det område hvor jeg bor. Er der masser af natur og skovområder, som jeg tit går rundt og tager billeder i. Og et par gange har jeg mødt/hilst på en ung gut, på omkring de 16 - 18 år tror jeg han er. Og jo flere gange jeg møde ham, bliv jeg også mere nysgerrig for hvad han lavet her ude.
Så en dag hvor jeg igen møde ham, hilste jeg på ham og han hilste igen. Jeg lod som om jeg fik øje på noget bagved mig, så jeg kunne se hvor han gik hen. Da han så jeg var ved om og kunne se ham, stoppede han op og så også i den retning, hvor mit kamera var rettet imod. Tog et billede af ingen ting, og gik lidt videre. Og da jeg så kigget tilbage, var han væk og jeg kunne ikke se ham nogen steder.
Jeg gik lidt videre og tog et par billeder i den retning, hvor denne unge gut forsvandt. Jeg gik tilbage med der hvor han stod enden han forsvandt, og da jeg kom der hen kunne jeg se en sti som gik mellem træerne. Jeg bliv mere og mere nysgerrig hvor stien gik hen, og hvad denne unge gut lavet herude i skoven. Så jeg gik forsigtigt fremad og så mig rundt, jeg kunne høre nogle grene knække et eller andet sted foran mig.
Så opdaget jeg et hus ligene, eller det var nemmere et gammel skuer. Der var ikke vinduer, kun en dør som stod åben. Jeg kunne høre nogen derinde, og jeg stoppede op og satte mig på hug, bagved en nok for lille busk, som jeg sikkert hurtigt vil blive opdaget at jeg sad bagved.
Jeg så mig omkring og så at man ikke kunne se stien her fra, det gammel skue lå godt gemt mellem træer, buske og krat. Det var kun stien, som kunne føre dig her til.
Jeg tror mit kamera frem og tog et par billeder af stedet, hvor denne unge gut kom til syne i døråbningen i skuet. Og jeg fik store øjne da jeg så, at han ikke have noget tøj på. Jeg fik taget nogle hurtige billeder af ham, og jeg bliv selvfølgelig opdaget af kliklyden fra mit kamera.
Og hurtigt forsvandt han ind i skuet, og jeg lige så hurtigt kom jeg ud på stien igen. Gik lidt væk fra stien, hvor lidt efter kom han ud derfra og opdaget mig.
Jeg kunne se at han var kanon rød i hovedet, og så gik han og lidt efter var han væk.
Og jeg var nysgerrig for hvad der var i det skue, så lidt efter var jeg der igen og stod inde i skuet. Kunne se at han havde glemt at få sine underbukser på, for de lå på jorden ved siden af et blad. Jeg tog underbukserne op, proppet dem i min lomme og vende blandet om og så det var et bøsseblad. Så mig også rundt i skuet, og så der hæng billeder fra blade af nøgne mænd på væggen.
Tog nogle billeder af det hele, tog hjem og fik printe nogle af dem ud. Samme dag om aften tog jeg derned igen, hæng dem op og et af ham hvor han stod nøgen. Jeg have sløret hans pik som så godt ud, og han have ikke noget hår oven over. Og på samme billede havde jeg skrevet en lille besked, og min mailadresse så han kunne skrive hvis han have lyst til det.

Der gik en uge før jeg modtog en mail fra denne unge gut, hvor han skrev om jeg vil dele billedet af ham? Hvor han var nogen.
Jeg skrev tilbage. At det ville jeg ikke gøre. Og jeg spurgte også om han have prøvet at suttet og få suttet pik? Og et par timer senere, kom der svar fra ham.
Hvor han bare skrev: Vi kan mødes i skoven? Er der om en time.
Jeg svaret hurtigt igen: At det kunne vi godt, om en time.
En time senere var jeg ved skuet, og kunne høre at min unge ven fra skoven var kommet. Jeg kom ind og så han lå nøgen på et tæppe og hans pik var stiv og lå op af hans slanke mave. Kunne mærke at min pik bliv hurtigt stiv af synet af ham, han var en drøm af en ung fyr. Gik helt ind gik ned på knæ ved siden af ham, lod min ene hånd glide op og ned på hans ene ben. Kunne se hans stive pik dunke mod hans mave, og en dråbe presperm er ved at dukke op i reven på hans blanke pikhoved.
Min hånd lod jeg glide henover hans stive pik et par gange, hvor jeg tog om den og kunne mærke hvor hård den var. Jeg løftet den lodret op og træk det sidste forhud, ned over det blanke pikhoved og dråben af presperm bliv større. Bøjet mig ned over den og begyndte at slikke hans pikhoved, så det gav et sæt i ham og han have svært ved at lægge stille.
Det måtte kilde meget på ham, for han lå uroligt og grinet lidt, når jeg lod tungen glide henover hans pikhoved. Lod også et par gange min tunge glide ned over undersiden af hans pik, og gav hans dejlige hængenosser en massage tur med munden og tungen.
Hvor jeg lidt efter gav han en suttet tur som han aldrig vil glemme, og kunne høre og se at det var noget han kunne lide. Han lå meget uroligt på tæppet, og gang i mellem vil han fjerne mit hoved fra hans pik. Men det lykkes ikke for ham, og han bliv mere og mere liderlig og han begyndte også at stønne højre.
Det kom også fra ham, at han ikke kunne holde til mere, at han kom snart.
Jeg stoppede med at suttet og tog om hans mega stive pik, begyndte at spille den af på ham. Hans hænge nosser begyndte at forsvinde op i ham, og hans stønnen bliv højre og højre. Og ud kom spermen, og spermen sprøjte ud af hans liderlig pik, så hans slanke mave var plette af sperm.
Han lå og kom sig efter den tur, løftet hovedet og så ned af sig. Han smilet til mig, og bad mig at slikke hans mave rene. Og det sagde jeg ikke nej til, så jeg begyndte at slikke hans mave rene af hans dejlige drenge sperm. Da spermen var væk fra hans mave, fik hans stadig stive pik også en tur. Og det var noget der kildet, for han begyndte at rulle til siderne og grinet. Og lidt efter var der ikke noget sperm af se, kun en lille dråbe som kom snigende ud af hans reven på hans pikhoved.
Kommentar