Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min historie

Karakter: 6.0/4
Visninger: 6235

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel og Første gang
Min lyst til at nedskrive min egen historie om min seksuelle debut blev faktisk ansporet af en artikel jeg læste i en engelsk avis for et par dage siden: en knægt på 13 havde opdaget at han var homoseksuel og derudover at han havde en gevaldig appetit på sex så han fik kontakt med mellem 20-30 forskellige mænd i alle aldre og havde sex med dem. Helt på hans eget initiativ. Imidlertid blev han opdaget og hans forældre, sociale myndigheder og andre syntes bestemt ikke hans sexappetit var acceptabel så de kæmpede for at afskære ham muligheden for at kontakte fremmede mænd. Forældrene gik endda så vidt at de lukkede for internetadgang i deres eget hus og forbød ham at bruge PC og mobiltelefon. Det stoppede ikke drengen: han lånte pc’ere og mobiltelefoner af kammeraterne og fik på den måde alligevel kontakt til fremmede mænd … og dermed sex i rigelige mængder. Mændene blev straffet for pædofili og overgreb og det fik mig til at tænke på min egen debut som fandt sted på lignende måde da jeg var 12-13 år gammel. Og urimeligheden i, at samfundet på den måde sætter sig til dommer over ens personlige frihed på det seksuelle område. Jeg fordømmer pædofili hvis det handler om helt små børn og børn som bliver udsat for overgreb - men hvis unge pubertetshærgede piger og drenge selv tager initiativ til sex så forstår jeg ganske enkelt ikke hvad problemet er.

Men her er min historie:

Jeg er opvokset langt ude på landet og var barn og ung i 70’erne og på det tidspunkt og på det sted var der ikke de store muligheder for at eksperimentere med sin seksualitet. Det var langt før internettet gjorde sin entré og pornoblade, sex-butikker og saunaer var et storbyfænomen som ikke havde nogen gang på jord i provinsen. I hvert ikke hvor jeg boede. Så det eneste der var tilbage var lidt klodset fumleri med jævnaldrende kammerater.

Jeg kom i puberteten da jeg var ca. 10 år gammel og den første større seksuelle milepæl fandt sted i sommeren hvor jeg fyldte 12 nogen måneder senere. Jeg var på ferie med min 1 år ældre fætter og han indviede mig i onaniens mysterier … og i tiden efter gik jeg til den. Jeg kunne snildt nå at spille pik 4-5 gange om dagen til nosserne var totalt ømme og pikhovedet nærmest følelsesløst.

Og det var her jeg blev helt klar over, at det var mænd som gjorde det for mig. Jeg fantaserede om mænd og stive pikke morgen, middag og aften og snart begyndte mine fantasier ikke bare at handle om at spille pik sammen med disse mænd men jeg forsøgte også at bygge en historie op omkring den seksuelle del som rent faktisk gjorde det realistisk at sexdelen kunne finde sted. Det betød for eksempel at jeg droppede Martin Shaw fra ‘De Professionelle’ som ellers havde været en fast del af mine fantasier iklædt sine superstramme garbardinebukser og jeg fokuserede nu mere på mænd som jeg mødte dagligt.

En af dem var - lad os kalde ham Peter - en landmand som boede alene på en gård mellem mine forældres hus og stranden hvor jeg badede som barn. Peter var på det tidspunkt omkring 40-42 og boede alene på en firlænget gård. Han var, hvad man dengang på landet blot kaldte en ‘ungkarl’. En enlig mand “som bare ikke havde fundet den rigtigt pige endnu”. I virkeligheden var langt størsteparten af disse ‘ungkarle’ bøsser, som bare ikke havde andre muligheder end at leve alene - på grund af fordomme, angst for udstødelse fra lokalsamfundet og så videre.

Peter var en mørkhåret mand på ca. 180 cm høj og slank og senet af bygning - hærdet af hårdt fysisk arbejde på gården. Han gik for det meste rundt i et par lysebrune Kansas arbejdsbukser og ternede skjorter. Når vi unger kørte til stranden, iført vores superstramme, bittesmå satinshorts som var meget hippe sidst i 70’erne, plejede han at stå smilende og vinkende ude foran gården.

Og det var vist mest derfor, at Peter dukkede op i mine fantasier. Jeg fantaserede om hvordan han så ud under Kansas-bukserne og hvad den - ikke ubetydelige - bule han havde foran mon betød. Langsomt udviklede mine fantasier sig til at indeholde ideer til, hvordan jeg kunne møde ham alene og prøve en plan af - som var meget banal: jeg ville lade som om jeg, på vej til stranden, opdagede at jeg havde glemt at tage noget vand med og derfor lige stoppede ved Peter og spurgte om jeg kunne få noget at drikke hos ham før jeg fortsatte. Jeg ved det: meget banalt og gennemskueligt - men jeg var 12 ½ år gammel så come on!

Da vi nåede midtsommeren i 1979 var jeg så tændt på tanken om at knalde med Peter, at jeg var klar til at føre min store plan ud i livet. Mine forældre annoncerede, at de skulle besøge venner i Næstved og derfor ville jeg være alene en hel lørdag fra ca. Kl. 10 om formiddagen til midnat.

Lørdag formiddag, da bagenden af mine forældres bil var forsvundet omkring hjørnet, gik jeg i bad og gjorde mig klar til en strandtur. Men ikke en helt almindelig strandtur. Jeg tog mine mindste og strammeste shorts på og en t-shirt og pakkede håndklæde og andre ting ned så det i det mindste så ud som om jeg havde tænkt mig at køre til stranden. Snart var jeg på cyklen med kurs mod badestranden - en tur som ville tage mig forbi Peter’s gård.

Da jeg nærmede mig kunne jeg ikke se ham nogen steder hvilket frustrerede mig så jeg kørte forbi og lidt længere henne af vejen vendte jeg rundt og kørte forbi igen. Stadig ikke skyggen af Peter. Jeg vendte cyklen endnu engang og kørte langsomt forbi og bingo - pludseligt kunne jeg, gennem porten ind til gården, se ham komme ud af en dør og gå i retning af en af laderne. Jeg kørte hurtigt ind gennem porten og han så naturligvis noget overrasket ud men smilede og sagde hallo. Jeg var nu rystende nervøs men fik fremstammet at jeg var på vej til stranden men havde glemt vand så om jeg kunne få et glas af ham. “Naturligvis”, smilede Peter, “kom med ind i køkkenet”.

Jeg stillede cyklen og gik, på rystende ben, efter Peter ind gennem døren til hans køkken. På det tidspunkt fortrød jeg fuldstændigt mit foretagende men kunne ikke rigtigt se hvordan jeg skulle komme væk uden at virke fuldstændigt retarderet så jeg forsøgte at se helt afslappet og uskyldig ud og stod pænt og ventede midt på køkkengulvet mens Peter fandt et glas og fyldte det med koldt vand. Jeg tog mod glasset og begyndte at drikke mens atmosfæren i køkkenet blev tykkere og tykkere og jeg mere og mere desperat. Peter havde vist gennemskuet hvad det egentligt handlede om for pludseligt brød han tavsheden: “det er nogen flotte shorts du har på - de ser meget glatte ud. Må jeg prøve at røre dem?”. Helt ærligt - jeg troede min plan var banal og gennemskuelig!! Men det virkede. Jeg fik fremhvisket et “ja” og snart sad Peter på hug foran mig og gned sin højre hånd mod min hofte. Han sagde ikke noget men gned stille og roligt på min hofte og hans berøring havde én ret kraftig virkning på mig: min pik blev totalt stiv på 2 sekunder og det kunne jo dårligt skjules i de shorts.

Langsomt bevægede han hånden hen over min bule - han tydeligt kunne mærke min pik spjætte og gav den et par klem. “Det kan du vist godt li” hviskede han mens han kiggede op på mig. Jeg kunne ikke få et ord frem men trak nu vejret i korte kraftige stød og mit hjerte bankede så det så ud som om det skulle springe ud af mit spinkle bryst.

Pludseligt tog han fat om begge sider på mine shorts og trak dem ned og min drengepik svuppede lige ud i ansigtet på ham. Han greb den med munden og tog den helt ind til hans næse var presset ind mod min mave - og jeg troede jeg skulle besvime. Det var den mest fantastiske fornemmelse jeg nogensinde havde prøvet - mine stenhårde drengepik i hans våde, varme mund. Og nu begyndte han at nulre min nosser og havde en anden hånd på min ene røvballe. Jeg kunne næsten ikke stå på benene men fik fremhvisket “må jeg se din tissemand?”.

Peter rejste sig op og smilede til mig “Skal vi ikke gå ind i soveværelset? Jeg skal lige på toilettet så kommer jeg”. Og så viste han mig ind i sit soveværelse, hvor der stod en stor uredt dobbeltseng i et spartansk rum med et åbent vindue ud til haven. Jeg smed alt tøjet - dvs. min t-shirt - og kravlede op i sengen. Jeg kunne høre vandet løbe ude på badeværelset.

Så stoppede vandet og jeg kunne høre lyden af en våd krop der bliver tørret og snart et par bare fødder komme daffende mod soveværelset.

Og så stod han pludseligt ved sengen. Helt nøgen. Han var meget slank og senet med tydelige brystmuskler og ret muskuløse ben og arme. Han havde en lille smule hår på brystet lige mellem brystvorterne og en tynd stribe hår fra navlen og ned mod pikken.

Pikken! Jeg havde aldrig i mit liv set så stor en pik. For mig var den enorm og i dag, hvor jeg har set mange pikke, hører den stadig til i gruppen af store pikke. Den stod tyk og stiv og dunkende lodret ud fra hans skridt. Pikhovedet var stort og blankt og forhuden var gledet tilbage og lå som en krave lige under kanten. Han havde en lille dusk af hår lige over pikken men hans nosser var næsten helt hårløse. Til gengæld var de store og lige nu trukket op så de lå som en stor fyldt sæk lige under pikken.

Han kravlede op og lagde sig ved siden af mig i sengen og trak mig ind til sig. Han duftede dejligt af sæbe efter sit hurtige bad men jeg kunne stadig fornemme duften af mand.

Og så kyssede han mig. Det havde jeg slet ikke fantaseret om. At kysse en anden mand. Men det var en fantastisk oplevelse. Fornemmelsen af at være så tæt på en mand. At smage og dufte ham på én gang fik det til at snurre over hele kroppen og jeg troede min stive pik skulle sprænge i luften.

Han lod sine hænder glide rundt på min krop og jeg gjorde det samme selvom jeg havde mest travlt med at mærke hans store, dunkende mandepik.

“Må jeg sutte din tissemand?” hørte jeg pludseligt mig selv hviske mellem to kys. Peter smilede og kravlede op og vendte sig rundt så vi nu lå i en 69’er - “nu kan vi begge smage hinandens tissemænd” hviskede han.

Og mens jeg lå og kiggede fascineret på Peter’s store lem mærkede jeg igen min pik forsvinde ind i hans varme, våde mund. Jeg spekulerede et desperat øjeblik på, hvordan jeg kunne få hele den kæmpepik ind i munden men så hørte jeg Peter hviske “du kan bare starte med at slikke på den”. Jeg tog fat om skaftet og stak så tungen ud og begyndte at slikke på hans pikhoved hvor præspermen nu piblede ud og dannede en stor, klar dråbe. Jeg fik noget på tungen men det smagte ikke rigtigt af noget så jeg fortsatte. Jeg blev nu mere modig og det lykkedes lige akkurat at få hans pikhoved ind i munden og så lod jeg tungen køre rundt på det. Jeg kunne høre Peter stønne og se hans nosser trække sig endnu mere sammen så jeg regnede med at jeg gjorde det rigtigt. Fornemmelsen af min pik i Peter’s mund, følelsen af hans store pik i min egen mund, synet af hans store nosser og duften fra hans skræv gjorde at jeg kunne mærke udløsningen nærme sig hastigt og jeg slap Peter’s pik med munden og hviskede “pas på - jeg kommer snart”. Peter skubbede blidt mit hoved tilbage mod hans pik så hovedet igen gled ind i min mund. Samtidigt tog han farten lidt af og slikkede i stedet skaftet på min pik og ind imellem mine nosser. Jeg kunne nu høre, at han begyndte at trække vejret mere anstrengt og jeg fandt en rytme hvor jeg kunne køre hans store pikhoved ind og ud over mine læber som jeg pressede sammen om hovedet. Pludseligt tog han min pik i munden igen til roden og suttede løs og samtidigt mærkede jeg pludseligt, at min mund blev fuld af en tyktflydende, varm, salt væske. Jeg var så liderlig og så tæt på at komme selv at jeg ikke reagerede på spermen i min mund - i stedet kom jeg i en kæmpeorgasme.

Vi lå lidt i 69’eren mens vi fik vejret og hans sperm løb ud og ned af kinden på mig. Nu da jeg var kommet fik jeg pludseligt blandede følelser - hvad havde jeg gjort? Havde nogen set mig køre ind hos Peter? Hvad skulle jeg sige til ham? Hvornår kunne jeg gå hjem?

Peter fornemmede alle disse ting så han sagde bare “det var dejligt - hvis du får lyst en anden gang kan du bare komme forbi”. Og så lå han bare og kiggede på at jeg klædte mig på og sagde farvel.

Jeg kørte ikke til stranden men hjem igen. Der var så mange indtryk og oplevelser jeg skulle fordøje, at jeg ikke kunne overskue at møde mine kammerater eller nogen andre. Ret hurtigt blev jeg dog klar over at det helt sikkert ikke ville blive sidste gang jeg ville køre ned til Peter - det havde været en fantastisk oplevelse.

I de følgende år - indtil jeg flyttede hjemmefra som 19 årig - knaldede jeg med Peter så tit jeg kunne komme til det og vi endte med at prøve hele repertoiret, inkl. gruppesex med et par venner han havde i København. Det viste sig naturligvis at Peter ikke levede som munk. En til to gange om måneden kørte han til København hvor han enten gik i sauna, pornobiograf eller mødtes med venner han havde sex med. Det var også derfor han havde en imponerende samling pornoblade og også en dildo som blev brugt flittigt da vi nåede til analsex-lektionerne!
Kommentar