Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Døren

Karakter: 5.0/2
Visninger: 5884

Af: JensP.

Læs flere noveller af:
» JensP.

Skriv til:
» JensP
Jeg ringer på døren hos Santino denne sommerdag, og jeg retter mit tøj og venter på, at døren bliver åbnet. Jeg har valgt mit tøj omhyggeligt; de sorte, stramme bukser og nogle røde underbukser nederst, og jeg har taget en hvid skjorte på, for jeg vil gerne gøre et godt indtryk, når jeg ser ham. Håret har jeg også friseret, selvom jeg udmærket ved, at det skal ødelægges om lidt. Jeg har glædet mig til denne dag, og jeg er spændt på, hvordan han mon ser ud, når han om lidt åbner døren. Vi har aftalt dette møde, og vi ved, hvad der skal ske. Men alligevel er jeg spændt, og jeg tripper lidt med foden. Så endelig åbner han døren, og vi smiler lidt akavet til hinanden. Det er 5 år siden, jeg sidst har set ham. Han har fået nyt, langt hår, og han er vokset et stykke. Han har t-shirt og bukser på. Han byder mig indenfor, og jeg sætter mig på en stol i hans lille køkken. Jeg får tilbudt en kop te inden, vi tager fat. Jeg ser meget på ham, og det fornemmer han også. Han smiler til mig, det er sødt og trygt.

Vi snakker om de gamle dage, da vi gik i skole sammen, og han spørger ind til, hvem jeg gerne ville have været i bukserne på. Jeg ville gerne have kneppet med både Niklas og Simon i hvert fald, svarer jeg. Han retter den stive pik i bukserne. Hvad med mig, spørger han, men selvfølgelig forventer han intet svar. Han er nervøs, kan jeg fornemme, og kan kigger mig heller ikke i øjnene med det samme. Når jeg har færdiggjort min te, bevæger vi os op på hans værelse.

På hans værelse er der en seng, vi sætter os i. Jeg kan mærke, han er nervøs, så jeg begynder langsomt at røre ham på låret, og han rykker lidt tættere på mig. Så tager han trøjen af, og jeg betragter hans tynde mave, som jeg aer let. Jeg spørger ham stille, om han vil tage resten af sit tøj af, og hurtigt hopper han ud af både bukser og underbukser, og han står nu nøgen foran mig med stiv trold. Han smiler nervøst, måske er han alligevel lidt genert ved at stå her splitternøgen, men så snart jeg begynder at røre ved ham, går nervøsiteten over. Så rører han stille ved mit hår, og jeg smiler til ham, og der går ikke lang tid før, han begynder at bevæge sin hånd ned til min skjorte, som han knapper op knap for knap. Jeg tager den af, og han lægger forsigtigt sin hånd på mit bryst. Jeg kan mærke, blandt andet på min stive pik, at jeg nok også snart skal få tøjet af, så jeg rejser mig op og lader ham hive mine bukser ned. Underbukserne får tilsyneladende lov til at blive siddende lidt endnu.

Han læner sig ind mod mig, og vi kysser kort. Han er blevet tryg ved situationen nu, fornemmer jeg. Så bukker jeg mig ned til hans skridt, der står vandret og venter på mig, og jeg åbner min mund og begynder at sutte, for jeg har også ventet på den. Han knepper min mund og stønner blidt, og mine fingrer søger om bagved til hans røv, som jeg kærtegner. Jeg nyder hans varme pik, og vi nyder øjeblikket. Fuck ja, stønner han, og han kommer med små frække ord en gang i mellem, hvilket tænder mig. Jeg sutter stadig videre.

Han har ikke fået lov at komme, da vi lidt senere står i badet sammen og onanerer. Vi nyder det begge, og han siger til mig, at han ikke har langt endnu. Jeg ved det godt. Jeg giver ham et handjob som det sidste, og han stønner nu højt, og der går ikke længe før, han kommer, og spermen bruser ud. Han bukker sig ned for at gøre mig færdig, og han begynder at sutte mig. Jeg elsker denne følelser af læberne rundt om min pik, og jeg smiler. Så kommer jeg, fem hurtige tryk og en ladning sperm, som han sluger. Det var fantastisk, siger han til mig, og jeg nikker.

Vi står igen på hans værelse lidt senere begge iført underbukser. Vi beslutter os for at gå ned og hente en kold øl i hans køleskab, og mens vi drikker den, begynder vi at snakke om de gamle dage. Han fortæller mig, at synet af Oliver, hvis underbukser man næsten altid kunne se, altid gav ham stådreng, og han måtte ofte finde et toilet, så han kunne gokke den af. Jeg ler lidt, for jeg har selv tænkt det samme. Vi er igen blevet lidt liderlige, og Santino har knappet sine bukser op. Vi begynder at onanere, mens snakken går. Hvad så med Bjørn, vil jeg vide, og Santino svarer, at ham ville han så gerne op i, ja han har ofte fantaseret om, at penetrere hans lille røvhul. Sådan bliver vi ved med at snakke, mens vi spiller pik, og efter noget tid kommer vi. Vi hiver bukserne op igen, og lidt senere, mens jeg sidder i bussen på vej hjem, får jeg en besked fra Santino. Jeg åbner den, ser et billede af Santinos stive pik og smiler. Da jeg kommer hjem, sætter jeg te over og går ud på altanen og ser ud over byen med et stort smil.
Kommentar