Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Præstens brudekjole

Karakter: 2.0/3
Visninger: 6389

Af: Fanny B.

Læs flere noveller af:
» Fanny B.

Skriv til:
» Fanny B
Det var en regnfuld efterårs aften. Hunden skulle luftes, så det gav mig mulighed for at gå tur iført blå gummikjole, sorte lak bukser, gummi strømper og lak bh.
Hunden for rundt, imens jeg tog min sølv farvet plastiklak regnfrakke og blå gummistøvler på. Jeg snørede bæltet om livet og trak hætten op over parykken. Jeg spændte remmene rundt om de sorte gummihandsker. Tog lommelygten i hånden og gik ud i regnen. Jeg valgte at gå med vinden i ryggen. Det var en dejlig fornemmelse, at mærke regnfrakken presse sig ind mellem mine ben. Det gik langsomt, hunden skulle snuse alle steder. Med et stoppede jeg op. Lige foran mig var en anden hund med sin ejer. Han var stor og kraftig, iført sorte gummistøvler, sort regnfrakke og sydvest. Han sagde godaften og jeg svarede ham. Han forsatte med at: Det er et herlig vejr vi har. Ja den kræver den rigtige beklædning. Svarede jeg. Vi slog følgeskab Jeg tænkte om han havde bemærket mine bryster under regnfrakken. Parykken kunne han ikke se for hætten. Men han måtte have set mine blå gummistøvler, med deres halvhøje hvide hæl. Han spurgte om jeg ikke havde lyst, at se ind til ham. Han ville godt vise mig noget. Jeg sagde ja tak. Det var jo ikke hver dag jeg så præsten.
Jeg kunne nok beholde regnfrakken på, så han ikke så hvad jeg havde på under den. Vi nåede frem til huset. Han låste op og vi trådte ind i en lille gang. Før jeg nåede at sige noget, hjalp han mig frakken af. Det gibbede i mig og jeg kunne mærke en erektion Han sagde: Det er en fin gummikjole du har på. Du er jo klædt rigtig på til regnvejr. Det måtte jeg indrømme. Nu tog jeg støvlerne af. Det ville være synd at betræde gulvtæppet med de våde støvler. Han så det og sagde: Du skal ikke gå på dine sorte gummistrømper. Jeg har her et par sorte kortskaftet lak støvler. Der er godt nok er høj hæl men det går nok. Jeg tog dem på. Han bukkede sig og satte en læderrem, som gik under sålen og omkring ankelen på. Han smækkede en lille hængelås i. Det var nu umuligt at tage støvlerne af. Nu taber du dem ikke. Sagde han. Han tog sin frakke af og vi gik ind i stuen. Et dejligt stort og varmt rum. På to af væggene hang der et par store spejle i guldrammer. Han bød på et glas vin og jeg satte mig i en stor lædersofa. Han fortalte at han godt kunne lide at fotografer personer. Der var noget han ville vise mig. Vi rejste os og gik ind i et lille rum, som støtte op til stuen. Frem tog han en snehvid gummikjole, med stor vide og lang.
Den havde høj hals med frynser. Der var også en del frynser på brystet og ved skulderne. En hvid drøm af en brudekjole i gummi. Der var også 3 under skørter med masser af læg i hvidt blødt plastik. Han spurgte om jeg havde lyst til at prøve den. Selvfølgelig. Jeg fik hurtigt smidt den blå gummikjole, og tog plastikskørterne på et ad gangen. Til sidst hjalp han mig den hvide gummikjole på.
Lynede den på ryggen. Der fulgte et par hvide gummi handsker til kjolen. Jeg drejede mig omkring og så mig selv i et stort spejl, som prydede den ene væg. Min pik var stiv, men det kunne ikke ses, fordi kjolen med skørterne fyldte meget. Det ville han fotografer. Jeg kom til at glimte med øjnene i blis skæret. Det kan vi ikke have sagde han, og kom med et par gummi briller, som han gav mig på. Jeg følte mig som i paradis, og ventede nu på hvad der så ville ske. Han bad mig om at vente et øjeblik. Der gik en rum tid, så kom han tilbage, og begyndte at tage billeder. Han kom hen til mig og tog mine arme om på ryggen og bandt dem sammen. Han bad mig om at gå ned på knæ. Nu bandt han mine fødder sammen og bandt mine hænder ned til fødderne. Jeg var lige ved at komme i mine bukser af bar ophidselse. Brillerne blev fjernet og jeg så han var iført sorte ride støvler, sorte gummi ridebukser og en stram gummitrøje. Over hoved havde han en rød gummimaske med hul til øjne og mund. Han tog min paryk af.
Trak en hvid gummi maske over mit hoved og lynede den i nakken. Der var klap for øjnene og munden. Jeg fik parykken på igen. Jeg trak vejret dybt i masken. Han løsnede klappen for munden. Nu lagde han sine hænder om mit hoved, og uden at jeg kunne gøre modstand, førte han mit hoved hen til hans gummi omsluttet pik. Den pressede han ind i min mund og stødte nogle gange. Det havde jeg aldrig prøvet før. Det var lige som i en drøm. Jeg nød det i fulde drag. Atter lukkede han klappen og løsnede mine bånd og løftede mig op i sine arme. Han bar mig ind i et andet rum. Lagde mig på noget halv blødt. Han løftede mine ben ind i noget. Folede kjolen helt sammen om mig. Jeg kunne mærke han trak noget over mig, som jeg også lå på. Han begyndte at lyne det sammen nedefra benene og op langs siden. Det blev strammere, også fordi at kjolen fyldte noget. Klappen over min mund blev fjernet. Jeg fik stoppet et bide rør i munden. Så kom låsen resten af vejen op. Jeg følte at jeg lå i en gummi sæk, med hætte. Jeg prøvede at dreje mig, men kunne ikke. Sækken måtte være spændt fast til en seng. Det var bare dejligt. Ligge der i gummi og ikke kunne gøre noget. Kun vente på hvad han nu fandt på. Der gik lang tid, så blev sækken lynet op. Endnu en gang bar han mig til et andet sted i rummet. Jeg fik nu en plastik regnfrakke på og op med hætten. Jeg kunne snart ikke holde det ud, jeg måtte have udløsning. Han lagde mig på en seng, med en skråpude, så min røv strittede lige i vejret. Hurtigt bandt han mine arme over mit hoved. Benene bandt han op, så de hang lidt slapt.
Klappen for mine øjne blev fjernet. Nu så jeg han var iført stramme gummibukser, hvor hans pik strittede ud fra. Han havde også en lak regnfrakke løs på. På bordet stod der 3 gummi dildos, en lille, en mellem stor og en stor. Jeg vred mig i seletøjet for jeg vidste jo nok, hvad der nu skulle ske. Men min pik blev bare endnu stører. Han tog den lille dildo smurte den ind og løftede op i mine plastikskørter for at føre dildoen ind i min røv. Hvilken følelse, det blev være ad han brugte den mellem store. Jeg skød mit underliv imod og slugte den. Han gled nu op ad mig. Følelsen af hans vægt var nok til at jeg var lige ved at komme. Nu mærkede jeg hvordan han pressede sin pik ind i min røv. Jeg trak vejret hurtigt i min gummimaske. Pludselig trak han en plastik badehætte over mit hoved og jeg måtte kæmpe for at få vejret. Han stødte til et par gange, så kom han og det gjorde jeg også, han fjernede hurtig plastikhætten, så jeg atter kunne få vejret. Vi lå lidt og snakkede inden at han løsnede mig. Det havde været en spændende aften. Den måtte vi gentage en anden gang.
Kommentar