Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Legepladsen

Karakter: 6.0/1
Visninger: 5056

Af: JensP.

Læs flere noveller af:
» JensP.

Skriv til:
» JensP
Casper kunne godt lide at kramme alle, han mødte på sin vej, men en af dem, han holdt særligt af at kramme hed Bjørn. Bjørn var flere år yngre end Casper, men alligevel blev de to drenge hurtigt venner. De snakkede sammen hver eftermiddag, og nogle gange kunne de finde på at gå langt væk, så ingen vidste, hvor de var. Hvis man spurgte dem, svarede de hurtigt, at de bare havde været ude at gå en tur. En dag var de gået ind på en gammel legeplads, og Bjørn var forsvundet over til nogle træer for at pisse. Casper holdt blikket fast på ham. Lidt efter kom Bjørn tilbage uden at have lukket bukserne, og han spurgte, om de ikke skulle gøre det, de plejede, når de gik ture. Casper tøvede, men svarede alligevel, at det kunne de godt. Så spændte han livremmen op og tog den ud, og bukserne faldt til jorden.
- Du ser godt nok flot ud, sagde Bjørn. Casper nikkede og trak sin trøje hurtigt af.
Bjørn smilede og så sig omkring, og han spurgte Casper, om ikke de skulle gå ind mellem træerne og
gøre det. Der var det sværere at blive set, mente han. Casper nikkede, samlede sit tøj sammen, og de to drenge gik derover.
Bjørn så på Casper, der stod lige foran ham i underbukser. Så så han ned ad sig selv og hev sin trøje af. Han trak hurtigt sine bukser og underbukser ned, og de så igen på hinanden.
- Hvad vil du have, jeg skal gøre ved dig først, Bjørn, sagde Casper.
Bjørn så Casper i øjnene, men han svarede ikke.
- Vil du have, jeg knepper dig, min skat, sagde Casper, og han gik hen til Bjørn og krammede ham.
Bjørn nikkede, og Casper vendte ham om. Han hev underbukserne ned og trådte ud af dem, og han pressede sin pik op i Bjørns stramme røv. Bjørn stønnede lidt. Casper begyndte langsomt at kneppe ham og kærtegnede Bjørn på maven og brystet.
- Skal det være hårdere, hviskede han. Bjørn stønnede, at det måtte det gerne blive.

Casper gav den gas, og han stønnede ind i Bjørns øre. Bjørn stønnede lige så, han nød at blive pulet igennem. Han så op på træerne og mindedes engang, han havde klatret i et af dem, og han havde set den smukke Patrick gå under ham. Patrik havde ikke opdaget ham og havde lynet sine bukser op. Han havde taget et krøllet blad frem og var begyndt at onanere. Bjørn havde filmet det, og om aftenen, når han var kommet hjem, havde han spillet pik til videoen. Det havde været lige her, hvor han stod nu, Patrick havde onaneret. Han og Patrick var senere begyndt at skrive med hinanden, og for det meste bestod beskederne af frække tanker og ord. De havde aftalt at mødes og gokke en dag, men det var aldrig blevet til noget.

Nu stod Bjørn med en vild og liderlig Casper, som bollede ham i røven. Bjørn onanerede og stønnede voldsomt, og nu begyndte Casper at lege med hans nipple, hvilket fik ham til at stønne endnu voldsommere. Han lukkede øjnene og mærkede, hvordan pikken pressede så langt op, den kunne, Bjørn smilede, og Casper tog på hans skuldrer. Da han kom, kunne Bjørn mærke sæden langt oppe i røven, og han stønnede tilfredst.

Nogle dage senere stod Bjørn på legepladsen alene, og han tænkte på, hvor frækt det havde været. Han pissede ved det samme træ og satte sig derefter på en gynge og nød stilheden. Han så, hvordan trækronerne bevægede sig livligt, og han tænkte igen på Casper.
En uge senere havde han aftalt at mødes med Casper igen, og denne gang havde Casper en øl med til ham. Bjørn drak den, og de snakkede lystigt.
- Har du nydt tiden siden sidst, spurgte Bjørn. Casper nikkede.
- Men jeg har glædet mig så meget til at se dig, at du slet ikke tror det, tilføjede han.
De snakkede lidt mere, og på et tidspunkt da øllen var færdig, spurgte Casper Bjørn hvilke underbukser, han havde på.
- Gule, svarede Bjørn.
Casper sagde så, at han ikke troede på det, og Bjørn sagde, at han kunne da bare se efter. Casper lynede Bjørns bukser op, og han stak hovedet ned til Bjørns stive pik. Han hev underbukserne til side og suttede Bjørn, som havde lukket øjnene. Han trak vejret langsomt og begyndte lige så stille at stønne. Han mærker Caspers hånd på sit bryst, det er varmt, og han smiler derved. Han har været liderlig længe, og dette her kommer ikke til at vare lang tid, tænker han, men Casper er dygtig til at nærme sig klimaks og så stoppe nogle sekunder inden.
- Jeg kommer, jeg kommer, råber Bjørn, men han når det aldrig. Det giver Casper ham ikke lov til.
Bjørn krummer tæer. Han tænker på, om Casper vil sluge, det håber han, han gør. Han ved nu, at der skal ikke noget til, måske bare en berøring, så vil han eksplodere, og han mærker nu Caspers tunge kilde pikhovedet.
Det er nok til, at han i et brøl kommer. Casper sluger ikke spermen, men han får alligevel noget på sig. Bjørn siger, at det godt nok var vildt, og han lyner sine bukser op. Senere når han sidder i sin seng om aftenen, vil han onanere og tænke på dette øjeblik, hvor spermen brusede ud af pikken. Det var dagens øjeblik, det er der ingen tvivl om.
Kommentar