Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Løbetid

Karakter: 6.0/2
Visninger: 5647

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Natursex
Nicolai lå i sengen - og tænkte på alt og intet. Han lå og kiggede rundt, han var nøgen som sædvanligt, og han lå og pillede lidt og forestillede sig at det var en anden der lagde hånden om hans lidt stive pik. Hånden gled ned omkring de varme nosser og han begyndte at kæle lidt mere og gnide lidt på pikken, der begyndte at blive lidt mere stiv og lækker.

Åh, det kunne nu have været lækkert hvis han lå sammen med en lækker fyr, en fyr der lige vidste hvad Nicolai godt kunne og og vidste hvordan han kunne tilfredsstille ham på den bedst mulige måde.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og solen begyndte at bevæge sig ind i soveværelset og hen til sengen. Klokken var 10 og det var lørdag – skønt, ingen aftaler – han skulle bare have en dejlig afslappet dag, hvor han bare lavede ingenting.

Pikken var begyndt at presperme, og Nicolai gned det ud over pikken, og smagte også på det. Det var en rar fornemmelse, og det gjorde ham endnu mere liderlig. Han gned lidt mere og kunne mærke at han virkelig var klar til en ordentlig omgang. Det var ikke nok med at rive den af, og så bare videre – nej, en ordentlig omgang sammen med en lækker fyr – fuck det ville være skønt.

Han lå og tænkte på hvem det skulle være. Han havde jo efterhånden en vis erfaring, og havde da også været sammen med rigtig mange super lækre fyre – og lækre på hver deres måde. Pikken blev igen helt stiv og hård, og Nicolai kunne ikke lade være med at gnide blidt og lækkert på det hårde jern. Åh, han var sgu bare liderlig lige nu.

Han tændte sin iPad og fandt pornosiden, som han plejede at surfe lidt rundt på, og da han scrollede ned så han en jogger på vej ud og løbe. Det kunne han også gøre. Løbe en tur og måske møde en lækker fyr – der var vel også andre bøsser der løb i skoven.

Han tænkte hurtigt, fik også lyst til en løbetur, så han stod ud af sengen og fandt sit løbetøj frem. Det var jo lige vejr til det, og han var hurtigt nede i gården og så afsted på cyklen ud til skoven.

Han parkerede cyklen ved indgangen til skoven. Solen skinnede stadig, og han stod lidt og nød solens stråler. Der kom flere løbere, men ingen af dem så ud til at være til andet end en løbetur – og de så heller ikke specielt interessante ud.

Men så pludselig stoppede hjertet næsten hos Nicolai. Der kom en cyklende, Nicolai kiggede en ekstra gang. Fyren smilede til ham og Nicolai smilede igen. Der var glimt i øjet og hurtig kontakt. Hvad var nu det for noget? Og så det bedste, en dejlig stor fyr, god krop, sort og tæt hår på hovedet – og så var han meget mørk, ja næsten som natten.

Nicolai kiggede op og ned af ham, fuck han var lækker, og Nicolai kendte faktisk slet ikke nogen så mørke personer – og han havde heller aldrig været sammen med en. Han drømte allerede om hvad han gemte på. De havde jo ofte et godt udstyr, og da han steg af cyklen kunne Nicolai hurtigt spotte en bule, som han mere end gerne ville pakke ud, og ikke mindst lege med.

”Hej” sagde fyren. ”Har du været ude og løbe eller er du blevet brændt af?”
”Næh, ingen af delene” svarede Nicolai, og var stadig helt i svime over denne adonis der nu stod lige over for ham. Fuck han var lækker. ”Næh, jeg stod såmænd bare lidt i solen og skulle til at tage mig sammen til en ordentlig tur i skoven.”
”Nå, ja men så kan vi jo følges ad – og jeg vil da gerne være med på en ordentlig tur i skoven”, svarede fyren og grinede lidt smørret. ”Hvor ordentlig skal den være?” spurgte han og blinkede til Nicolai.
Der var vist ingen tvivl om, at ”ordentlig” her kunne betyde mere end bare længden på løbeturen. Det blev pludselig spændende at tænkte på, og ikke mindst forestille sig ham fyren give den gas på mere end en måde.

”Ja, og det vil da være super hyggeligt”, svarede Nicolai, ”og så må vi se hvad skoven byder på. Jeg hedder Nicolai, hvad hedder du?”
”Jeg hedder Adam. Løber du meget, eller er du bare naturnyder?” spurgte Adam.
”Jeg elsker naturen, og holder af at løbe. Jeg slapper faktisk af ved at løbe, og reflektere over alle mulige ting, men det er da også super hyggeligt at løbe sammen med flere, det giver også noget.”
”Hvad giver det?” spurgte Adam og grinede. ”Altså udover at man bliver træt og får ondt i benene. Jeg er ikke den fødte løber. Faktisk er det min læge der har anbefalet mig, at dyrke noget mere motion, så jeg kan holde min krop fit-for-fight. Men efterhånden må jeg sige, at jeg også er begyndt at nyde naturen på en helt anden og naturlig måde.”

”Nå, hvordan det – anden og naturlig måde. Hvad mener du?” spurgte Nicolai.
”Ja, du ved skoven er jo hyggelig. Der er altid noget at kigge på, naturen ændrer sig hele tiden, man hører og ser dyrene i deres rette element – og en gang imellem så møder man en lækker løbekammerat som har de samme interesser som mig.” Adam grinede lidt og blinkede til Nicolai.

Nicolai var paralyseret af Adams bule i bukserne, og han kunne faktisk allerede mærke hvordan den gjorde sin indflydelse gældende på hans egen pik. Adam var stor, faktisk nok tæt på de to meter, men super flot bygget godt trænet, uden at være pumpet og nogle lækre proportioner. Og så havde han de lækreste hænder. De var store, men så samtidig dejlig bløde ud. Åh, Nicolai kunne allerede mærke hvad Adam kunne bruge de hænder til. Fuck, han var jo ved at blive liderlig.

De begyndte at løbe, solen skinnede på deres kroppe og de kom godt afsted i et fint tempo. Nicolai kiggede af og til over mod Adam, og lagde også mærke til hvor hans pik hoppede rundt når han løb – det var ret ophidsende at se på, men alligevel også super lækkert og inspirerende. Da de havde løbet en halv times tid, stoppede Adam pludselig op, og skulle lige ind i krattet og tisse.

Nicolai tænkte, er det nu jeg skal se hvad han gemmer på. Han gik med derind og stillede sig ved siden af.

”Ja”, sagde Adam, ”hvad der kommer ind skal også ud.”
Og Nicolai kunne ikke lade være med at skæve over til Adam.
”Hold da op” røg det lige ud af Nicolai, uden at han tænkte på hvordan det kunne opfattes.
Adam kiggede på Nicolai, og smilede lidt. ”Ja, det er sgu lidt af en støder jeg har” sagde han så, og tog ekstra godt fat om den, og klemte den lidt.
Nicolai vidste ikke rigtig hvad han skulle sige, han synes jo ikke at han selv var så dårlig udrustet, men i forhold til Adam, så kunne han da godt føle sig lidt underlegen. Han kiggede lidt mere, og smilede så lidt til Adam.

Så løb de videre, og Nicolai kunne ikke glemme den dejlige store pik, der hang og dinglede lige ved siden af hvor han løb. Det var sgu lidt frækt, og mon ikke han kunne lokke Adam til lidt lir.

”Er du med til lidt terræn”, spurgte Adam, og løb med det samme ind imellem træerne og lidt op ad bakken. Nicolai fulgte efter, og løb nu og kiggede på Adams frække røv – for satan hvor blev han dog liderlig, det var bare så frækt. Da de kom op på toppen standsede Adam, og kiggede ud over landskabet. De var begge svedige, og forpustede. T-shirten var ligesom klistret til Adams flotte krop, og man kunne se hans brystvorter tydeligt igennem stoffet. Han havde sådan en lyst til at røre ved dem.

Nicolai stod ved siden af og kiggede ud over trætoppene. ”Ret flot, ik?” sagde han, og skubbede lidt til Adam.
”Jo, for pokker – du er da ikke bare flot, du er da super lækker”, kom det fra Adam, som i det samme trak Nicolai helt ind til sig og gav ham et kys på munden. ”Du er bare så lækker og super sexet, og lige fra jeg så dig nede ved parkeringspladsen har jeg bare sådan haft lyst til dig.”

Nicolai var lige lidt rystet, da han jo faktisk havde udtalt sig om udsigten, men Adam havde taget ham på ordet, og faktisk sagt det han havde drømt om på hele løbeturen.

”Du har jo lyst til min pik” kom det ud af Adam, ”det kunne jeg sgu godt fornemme, da vi stod og tissede”, og hvis du har lyst, så har jeg faktisk også enormt meget lyst til dig. Du er ret fræk og har en lækker krop – og din pik er altså heller ikke helt dum.”, og så grinede de begge og klemte hinanden så de tydeligt kunne mærke hinandens pikke.

”Lad os lægge os her over” sagde Adam, ”der kommer aldrig nogen heroppe. Så kan vi da lige ligge og hygge os lidt her i solen, og motionere lidt på en anden sund og interessant måde.”

De lagde sig i græsset. Solen skinnede og Adam havde allerede taget sin T-shirt af. Og okay, det blev hans krop ikke dårligere af. Hans overkrop var helt våd afsved, og et par flotte tatoveringer tonede frem på skulderen og højre overarm – det så altså bare ret så macho ud, og det tændte Nicolai endnu mere. Han smed også hurtig sin T-shirt, og nu lå de bare tæt sammen, og kælede for hinanden og kyssede mens deres tunger legede. Skønt.

Nicolai kunne mærke Adams dejlige hænder der greb om hans baller – åh, det var lækkert, og de klemte lidt og pressede deres kroppe lidt mere sammen. Adam lod sine hænder glide ned over Adams flotte brystkasse og rundt om hans brystvorter – åh, hvor blev han liderlig – det var næsten så han rystede helt. Han kiggede på Adam, der havde lagt sig helt ned på ryggen, og nu lod Nicolai tage initiativet – og det passede ham helt fint. Han lod sine hænder glide ned til buksekanten, og ned på bulen og hen over bulen, og det var tydeligt at der var liv inden under. Nicolai tog fat, og den var stor. Det var helt tydeligt at mærke, stor som i stor. Han kunne næsten ikke vente. Han lod hånden glide lidt ned mellem Adams ben, og han kunne også fornemme nosserne lige inden under. De var sikkert helt fyld med dejlig varm sperm, som han ville elske at slikke i sig, eller måske mærke oppe i ham. Åh, det kunne også være lækkert med Adams store pik oppe i ham, og så ride den vildt og inderligt, og så mærke hvordan spermen sprøjter langt op i ham. Åh, han kunne mærke hvordan hans egen pik dunkede.

Nicolai sneg hånden ned i Adams løbebukser, og i det samme strittede pikke frem – den var stor og flot og lækker og dejlig, og lige til at tage i munden. Så det gjorde han. Han lod Adams stor pik glide ind og ud, og forsøgte at sluge så meget af den som han kunne. Det var ikke nemt, men det var godt nok en dejlig fornemmelse. Mens han suttede, så havde Adam lagt sine lækre store hænder på hans hoved, og pressede forsigtigt sin pik længere ind i Nicolai, som nu forsøgte at sluge den. Svært men også ret ophidsende.

Nicolai legede med Adams lækre glatte nosser, ja han var for øvrigt helt glat barberet, så ingen hår i munden. Det var lækkert, og han duftede ret dejligt – lidt af mand, men ret ophidsende. Nicolai begyndte at slikke Adams nosser, og tog dem også i munden. De kunne næsten ikke være der, men det var super frækt, og han kunne høre at Adam var begyndt at stønne, og anerkende ham for hvad han havde gang i.

Og nu, mens han slikkede Adams nosser, så lod han en finger glide ned mellem hans baller og ned til den lækre røv. Han fandt hurtigt hullet, og fingere gled let indenfor, så han stille og rolig kunne fingerkneppe Adam, mens han slikkede både pik og nosser. Han kiggede igen på Adams pik, og var sikker på at det var den største han nogen sinde havde set, og ikke mindst være sammen med.

Nicolai trak sine bukser af, og det samme gjorde Adam. De havde vist begge lyst til mere. Og straks satte Nicolai sig op på Adam, og kunne hurtigt mærke, at Adam gerne ville bolle ham. Men han kravlede længere op, og nu kunne Adam komme til at slikke ham, og varme hans røv op så den kunne tage den store pik. Det ville blive helt vildt lækkert.

Adam væltede Nicolai ud i græsset og gik i gang med at varme ham op. Han var god til det, og lod sine dejlige store hænder undersøge Nicolai, og mærke og trykke og kæle – alt sammen var bare super lækkert og sindsygt ophidsende. Nicolai kunne næsten ikke vente, og da han mærke hvordan Adam blidt og lækkert slikkede ham omkring nosserne og ned omkring hullet, så var hen næsten ved at komme.

Adam pressede et par fingre ind, og lod dem massere Nicolais lækre røv lidt, mens han slikkede pikken og kælede for Nicolais nosser.

”Åh du er bare sådan en lækker fyr” begyndte Adam, ”det er sjældent at jeg har følt det på samme måde”. Og så slikkede han videre og Nicolai lå bare der og stønnede og kunne næsten ikke vente på at Adam skulle op i ham.

”Adam, lad mig så prøve din lækre pik. Jeg frygter det lidt, for den er da godt nok stor. Ikke nok med at den er lang, men den er sgu også fucking tyk.”, han kunne næsten ikke udtrykke hvad han tænkte, for han ville bare have pik nu.

”Vil du ikke sætte dig oven på mig”, sagde Adam. ”Så kan du bedre styre slagets gang, og du er jo ikke ligefrem uerfaren, så jeg glæder mig til at glide godt og grundigt op i dig”.

Og da Nicolai satte sig til rette, og mærkede hvordan Adam kæmpe store og dunkende pik pressede sig mod hans frække røv, så gled den langsomt ind, og Nicolai kunne mærke hvordan han blev spilet ud, men også hvor godt det var. Det var himmelsk, og han red lige så langsomt og kunne mærke at Adam trængte lige så langsomt op i ham. Han måtte vide, at han ikke bare kunne støde til, så ville man jo flække, men den her måde var suveræn lækker. Han red ham og lod pikken glide lidt ud og så lidt længere op – og det var bare det frækkeste han længe havde oplevet.

Og mens han red Adams lækre og enorme pik, og kælede han for det flotte bryst. Adam tog fat om Nicolais pik og begyndte at gnide, men Nicolai kunne mærke at der ikke var så langt igen, så han tog hans hånd væk og placerede dem på brystvorterne. Adam vidste så lige præcis hvad han skulle gøre. For nu red Nicolai på den store pik, og så blev han samtidig kælet for at de store bløde hænder. Var det lækkert? Ja, det var næsten ubeskriveligt.

Adam begyndte at ride med, og nu var han da helt i bund, og mærkede hvordan han blev gennemkneppet af den største pik han kunne forestille sig. Og så var det også første gang at han var sammen med en sort mand, og det var sgu også ret frækt. Og nu var Adams hænder atter omkring Nicolais pik og nosser, og det var så lækkert, men han kunne også mærke at det var lige før han havde lyst til at sprøjte ud over Adams dejlige krop, og i det samme kunne han mærke at Adam var ved at komme, og så skete det – de kom samtidig – hold da op. Adam stønnede og gav sig fuldt ud, og lod al sin lækre varme sperm fylde op inde i Nicolai. Det var tydeligt at mærke hvordan varmen bredte sig, og Nicolai sprøjtede i tre-fire store sprøjt ud over Adam, som straks var der og skulle smage.

”Uhm” sagde han, frisk sperm. Lækkert, og så lod han et par fingre glide ind i Nicolais mund, så ham også lige fik lidt af de lækre safter. Åh, det var skønt, alt imens Adam stadig fyldt godt oppe i Nicolai. Adam samlede alt Nicolais sperm op med Nicolais fingre, tog dem i munden, og slikkede det i sig. Det var ret frækt at han brugte Nicolais fingre, og suttede og slikkede dem fri for sperm.

Og så sluttede han af med, at tage Nicolai pik i munden, og slikkede den helt ren, og det var da bare så fed en oplevelse, og det var lige før han blev klar igen – for fræk var det også.

De lænede sig frem og kyssede hinanden, og smilede og grinede lidt.

”Sikke dog en løbetur” kom det fra Adam, ”man bliver jo helt forpustet.”

Så grinede de igen, og lå nu bare begge på ryggen og kiggede op i himlen.

”Det var det lækreste knald jeg har fået længe”, kom det fra Adam – og så med en hvid – også så grinede de igen.

”Ja” svarede Nicolai, ”det var ret fantastisk, og jeg må indrømme at din pik er lidt af en tryllestav. Vidste du godt det? Den kan trylle de lækreste oplevelser frem, men den kan også trylle de lækreste fantasier frem. Du skulle lige vide hvordan jeg havde det da vi løb rundt i skoven. Din pik der hoppede og dansede lige ved siden af mig, den gjorde mig så liderlig, at jeg allerede inden vi lagde os var klar til at tage den. Det var bare så frækt.”

Da de havde ligget længe og bare kigget op i himlen, og mærket hinandens kroppe, så trak de atter i løbetøjet og begav sig afsted. Og da de kom tilbage til cyklerne blev de enige om, at løbesport nu er meget afvekslende og interessant. Og de blev også enige om, at de godt kunne gentage denne oplevelse igen, men næste gang, så ville Adam nu altså også have pik.

”Det er bare så fedt at blive kneppet af en super stiv og hård pik, og din pik ser bestemt ud til at være med på at give mig en på opleveren” kom det fra Adam. ”Så hvornår skal vi have vores næste ”løbetur”?

De blev enige om, at de da også godt kunne mødes under andre omstændigheder, og måske kombinere ”løberiet” med en god middag og et glas vin – så ville der jo også være noget der skulle ”løbe af” igen.

De fulgtes ad på vejen hjem, og det havde bare været en super lækker oplevelse for dem begge.
Kommentar