Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Frederiks blowjob

Karakter: 6.0/4
Visninger: 7120

Af: JensP.

Læs flere noveller af:
» JensP.

Skriv til:
» JensP
Tags: Unge, Oralsex, Skolesex og Første gang
De er skærmet af en skillevæg, og bag den ser 5-6 drenge en film på lærredet. Lucas T. viser ham ind til sin plads. Frederiks blik farer omkring, og Lucas tager ham beroligende på skulderen. Nu gør du som vi har aftalt, og som jeg har sagt, hvisker han med en kontrolleret stemme. Frederik nikker. Lucas tager hans hånd og fører den på sin mave. Frederik smiler, det er første gang, siger han. Lucas tysser på ham og bevæger hans hånd op og ned på både mave og bryst. Frederiks åndedræt bliver roligere. Han siger, at han har håbet på, det ville ske. Lucas smiler.
Så fører Lucas Frederiks hånd ned i sine bukser. Frederik kan mærke den stive pik, og et kort øjeblik ser han op mod loftet, men så lader han igen sit blik møde Lucas’. Han roder rundt i bukserne på en lækker dreng. Lucas spørger ham, om det er tid nu. Frederik nikker, og Lukas åbner sine bukser. Sut, befaler han. Det er første gang for Frederik, og han kigger på den stive pik, der er foran ham. Så tager han en dyb indånding og begynder. Lucas stønner en del, synes han. Du bliver ved, indtil jeg beder dig om noget andet, siger Lucas mellem stønnene.
Frederik tænker på dengang, han så Lucas første gang, og han husker, hvordan han sagde til sig selv, at han skulle hurtigt hjem og gokke den af. Når han kom hjem, smed han tasken og løb ind på sit værelse, hvor han knappede bukserne op og hev ned i underbukserne i en fart. Han fandt et billede frem af Lucas og onanerede. Nu står han så her med Lucas’ saftige pik i munden og sutter som aldrig før. Hans hænder kæler lystigt med både Lucas’ bryst, mave og spermfyldte nosser. Han har lukket øjnene og brugte tungen flittigt. Lucas stønner højere endnu, og de andre drenge kigger af og til. Gør det hurtigere, kommanderer Lucas, og Frederik sætter farten op, og Lucas siger, at han vil komme snart. Når jeg kommer derhjemme, siger Lucas, så sprøjter spermen på min mave.
Frederiks pik i bukserne er stiv, og han stikker en hånd ned i sine egne bukser. Lucas ryster på hovedet, og Frederik tager hånden op igen.
Lucas hører de andre drenge snakke. De spørger, hvordan tror du, han har det – hvordan mon det føles, og den slags. Lucas råber, at de må da gerne komme og se blowjobbet, men kun én stikker hovedet frem. Han stirrer til gengæld som besat med åben mund, og hans blik fæstner sig øjeblikkeligt, han ser Lucas, der nu har lukkede øjne, som nyder hvert sekund. Han stønner højere og højere, og siger til Frederik, at han er lige ved at komme. Frederik trækker sig ud, men Lucas siger til ham, at han skal sutte videre. Han stønner endnu højere og siger, at han kommer om lidt. Åh fuck, hvor er det rart, hyler han.
Så kommer han, og Frederik sluger det hele. Bagefter, når Lucas har lukket sine bukser, står de et øjeblik og krammer. Det gjorde du godt, hvisker Lucas. Frederik siger tak, og de går ud sammen. Drengene følger dem med øjnene.
Da de er udenfor, siger Lucas: Du skal komme hjem til mig i weekenden, så jeg kan stikke min pik op i din røv. Frederik smiler.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:06/06 2017
lækker fortælling, kom endelig med en fortsættelse