Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Besøg

Karakter: 3.9/7
Visninger: 13534

Af: Sixten.

Læs flere noveller af:
» Sixten.

Skriv til:
» Sixten
Tags: Oralsex, Analsex og Onani
Jeg har altid haft et godt øje til Christian. Hvis mit vedhæng kunne tale, ville det sige det samme. For det første har han et kønt ansigt, hans hudfarve er hot, og han ved hvilket tøj, der lige klæder ham. Hans overkrop har også helt perfekt. Han har ikke det populære vaskebræt, men han har lige dét lille lag af tykhud, som klæder ham. Der er overhovedet ikke tale om tyk, men ikke fuldstændig tynd. Når han tog alt sit tøj af, lavede han altid en ubevidst bevægelse, så hele hans skridt dinglede ret så heftigt. Ja, der var meget skridt. I den slatne tilstand, så den ud til at være cirka 13-14 centimeter lang, så jeg tør næsten ikke tænke på den i erigeret tilstand. Og dog, det var faktisk det jeg gjorde. Jeg fumlede specielt med dén tanke, imens jeg onanerede, da den fik mig op i det røde felt. Det gik ud på, at vi var i sauna sammen, og han tvang mig til at give ham et blowjob. Men dette var egentlig bare en drøm.

Jeg var virkelig blevet inviteret hjem i Christians lejlighed. En drøm var gået i opfyldelse! Han spurgte, om jeg ikke ville hjælpe ham med nogle lektier, som han ikke have 100% styr på, og så var jeg jo ”et grammatisk geni,” og jeg kunne svensk. Han havde åbenbart svensk på den uddannelsesplatform, han nu gik på. Men, jeg ankom til hans lejlighed, ringede på døren. Han stod med kun et håndklæde viklet om sig. Han undskyldte sig, ”jeg har lige været i bad, havde næsten glemt at du kom.”
Han gjorde tegn til, at jeg bare skulle komme indenfor. Han fulgte mig ind i stuen, hvor hans bærbare computer stod tændt, og inde på gaybeef.com. Han undskyldte mange gange, jeg svarede ”det gør ikke noget, du. Jeg overlever det nok,” efterfulgt af et lille smil. Han smilede igen.
Han lukkede det ned, og åbnede hans svensk-lektier. ”Hvis du lige læser dét, så tager jeg lige noget tøj på,” sagde han kækt. Han spillede op, det kunne man virkelig mærke.
Han gik ind i et andet værelse, jeg kunne høre han tog tøj på, imens jeg læste det svenske. Lidt efter kom han ud af værelset, men han havde ikke tøj på, men en hvid badekåbe. Den hvide farve stod godt til hans hudfarve. Han havde ikke andet på, end den badekåbe. Jeg kunne se et stykke af hans pung, helt uden at anstrenge mig.
”Six, kom lige hér,” jeg rejste mig, ”jeg skal vise dig noget.” Han gjorde tegn til, at jeg skulle komme nærmere. Da jeg var cirka 10 centimeter fra hans hoved, lagde han armene om mig, og borede tungen ind i min mund. Jeg tog imod det, og snart grovsnavede vi. Vi stod meget tæt opad hinanden, og pludselig smed han badekåben. Han åbnede mine bukser, jeg tog selv min trøje af, og trådte ud af mine bukser og mine sko. Vi stod nøgne dér og snavede. Pludselig kunne jeg mærke noget hårdt mod min mave. Hvad mon dét var?
Lynhurtigt stod jeg også med en flagstang mellem benene, og da kyssede vi ikke mere. Vi kiggede accepterende hinanden i øjnene, og nikkede hurtigt til hinanden. Vi tog fat om hver af vores penis, og vi gnubbede dem usystematisk opad hinanden. Så rørte de hinanden, så strejfede de hinanden, det var jo himmelsk.
Dette gjorde vi i lang tid, imens vi iagttog hinandens penis. Hans var brun, den var omkring de 22 centimeter lang, lige til at spise. Eller ikke spise, mere bare til at smage på, gnubbe tungen opad, lade tungen flyve frit rundt på hovedet, og i det hele taget bare have kontakt med den.
Efter 5 minutter, sagde jeg, at han skulle sætte sig i sin sofa. Han satte sig i det ene hjørne, med spredte ben. Jeg lagde mig i den anden ende, bevægede hovedet nærmere hans skridt, og pludselig havde jeg den i munden. Han gav tilfredse lyde fra sig, da jeg kom til de følsomme områder. Jeg brugte også min hånd flittigt. Christians ryg er meget mobil, så han kunne egentlig gøre det selv, hvis han ville. Han har vist mig før, at han ståede kan banke sit hoved mod hans inderlår, men det er vel ikke kun en evne han bruger til at vise frem?
”Tror du, at du kunne klare sådan én her i ladeporten?” spurgte han. Det har altid irriteret mig, at han siger ladeporten, men sådan er han. ”Jeg kan klare mere end du tror,” svarede jeg.
Jeg satte mig på ham.
Mit hoved pegede mod hans. Jeg gav nogle pust fra mig, da hans penis gjorde sin entré i mit rectum. Min pik var stiv, det her var simpelthen det ypperste, der kunne ske i den periode af mit liv. Det gjorde ondt, selvom han ikke var helt oppe, så jeg gruede for, hvordan det ville være, når han kom sine 22 centimeter af tyk pik op i mig.
Vi var klar, og han gik i gang med at få min krop til at hoppe. Hver gang han kom i bund gjorde det virkelig nas, men på en måde også dejligt. Han stønnede meget højt, det samme gjorde jeg, men hans var af ekstrem nydelse. Der gik ikke lang tid, før han var ved at komme, og dette var af ekstrem kraft.
Han trak sig ud af mig, og sagde jeg skulle ligge mig ned på gulvet. Det gjorde jeg. Han satte sig på mit hoved, så jeg kunne slikke i hans røvhul, mens han selv onanerede sig til orgasme. Han råbte, så man næsten troede hans lunger skulle til at mase sig samtlige centimeter sammen, men jeg forstod snart hvorfor.
Jeg kunne mærke 12 store klumper sperm, slå ned på min mave med enorm kraft, med et mellemrum på 1-2 sekunder. Han flyttede sig, og jeg var i tvivl om, om han havde hældt samtlige flasker shampoo ud på mig. Men nej, dette var varm, lækker, friskpresset mandesaft. Og det var mig, der havde presset det.
Nu var det min tur til at blive til at blive tilfredsstillet, endelig. Han bukkede sig ind over et bord, og spredte sine baller. Min pik var stivere end den nogensinde havde været. Jeg var så tændt, at det undrede mig, at jeg ikke var kommet før. Men dette varede ikke længe, 2½ minut efter jeg var gået ind i ham, kunne jeg mærke en orgasme på vej. Jeg trak mig ud, lige i tide, til at min sperm kunne blive skudt ud over hans ryg.

Hans gulvtæppe blev aldrig det samme igen, efter både min og hans sperm, havde ramt det.
Kommentar