Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I badet efter idræt på Efterskole

Karakter: 5.6/7
Visninger: 10477

Af: Nino23.

Læs flere noveller af:
» Nino23.

Skriv til:
» Nino23
Tags: Unge, Oralsex, Onani, Skolesex, Trekant og Første gang
Jeg hedder Rasmus og jeg er fra København. Jeg vil bare gerne fortælle en oplevelse jeg havde da jeg gik på en sports efterskole for nogen år siden, en oplevelse med mine værelseskammerater.

Som sagt, jeg hed Rasmus og jeg var 16 år da jeg startede på en sports efterskole i Jylland. Jeg skulle ellers startede på den efterskole året før, men jeg følt mig ikke klar dengang for at starte på et nyt kapitel, så har jeg bare udskudt skole starten til dette år.
Dagen før da jeg skulle starte tog vi, mig og mine forældre, til et hotel i Jylland ikke så langt væk fra efterskole. Lige siden da jeg kom ud hjem fra har jeg bare været nervøs og meget spændt til jeg skal starte på en skole, møde nogen nye mennesker og jeg skal være væk fra mine forældre i mega langtid. Men så tænker jeg at, hvis andre kan, så kan jeg squ kraftede med også !!
Da jeg vågnede om morgen på hotellet og overraskende nok havde sovet mega godt i nat, så jeg var fuldt med energi. Så jeg gik i bad og gør mig klar til det hele, sat håret op, parfume og jeg tog mine yndling tøj på. Da jeg klar tog vi ned til restauranten for at spise morgen mad. Mens vi spiste morgenmad så jeg en pige og hende familier der også spiser morgenmad. Det viser sig at hun også skal starte på den efterskole jeg skal starte i. Hun hed Sofie og hun var 15. Så vores forældre begyndt at snakke med hinanden og min mor begyndt og fortælle om mig til hendes forældre om alt mulig og hendes forældre begynder også lidt og fortælle om Sofie om hvem hun er og sådan nogen ting, så det var ret akavet, i stedet for jeg selv præsenterer mig selv så min mor fortæller bare om alt. Så vi snakkede ikke så meget med hende Sofie. Nåh ! Historien handler ikke om mellem hende og jeg eller noget.
Da det var på tid tog afsted til efterskolen.
Så da vi kom til efterskolen var der rigtig mange mennesker, både de nye elever og deres familier. Jeg var så nervøs og har virkelig lyst til at faldet om og græd hele nervøsitet ud, men næ nej !! Hvis alle er cool, så er jeg ogs å cool.
Jeg fik et værelse, værelse nr. 23, mødt jeg mine kommende værelseskammerater, det viser sig at jeg skal bo på et 3 mandsværelse samme med en der hedder Michael på min alder og Thomas på 14 år og de er meget flinke og jeg kan allerede mærk at det bliver en fedeste år nogensinde.
De første par uger er vi meget sammen og vi lært at kende hinanden helt ned til roden. Når vi chiller ind på vores værelse snakker vi om alt mulige, om sport, fodbold, livstil, tøjstil, fremtid og ikke mindst om pigerne og sexliv (selvom vi ikke har så meget sexliv på det alder vi er i da vi er stadigvæk jomfruer (ihvertfald mig og Thomas), men onani fylder en del). Men for mig var det lidt svært at snakke om mine lyster, ikke fordi jeg er genert, men det er mere jeg er nysgerrig overfor min seksualitet. På det tidspunkt ser jeg meget bøssepornoer på nettet når jeg er alene, især Twinks, men jeg fortæller det ikke til de andre. Jeg har en fantasi om at prøve at være samme en dreng fordi jeg vil gerne 'vide' hvordan det er at have sex med en dreng, hvordan andres pik smager og dufte andres pik både når de er slappe og når de er stive. Fordi jeg synes min pik dufter godt eller frækt når jeg spiller pik og min præsperm smager vild dejligt sådan den er fyldtigt i munden svagt saltede og når jeg har min præsperm i munden får jeg bare en lyst til at have en pik i munden, men jeg kan ikke nå min pik når jeg bøjer ned. Jeg ved bare at den smager virkelig fræk og dejligt. Men hvad så med andres pikke ?? På min gammel skole kigger jeg altid diskret på andre halvstive pikke efter idræt i badet og det gør mig så liderligt og kan aldrig vente mig til jeg kommer hjem og spiller den af.
Nåh !! Da vi havde lært at kende hinanden så meget har vi ikke nogen problemer med at går rundt nøgen på værelset når vi skal i bad eller når vi har været i bad, så længe døren er låst. Og jeg kan virkelig godt lide at se mine værelseskammerater nøgen. Vi går jo på en sports efterskole, så alle os tre har nogen pæne krop, vi har nærmest ingen fedt på kroppen, så vi er lidt muskuløse. Michael han er lidt mørk i huden og store blå-grønt øjne så han har alle pigernes drøm om en mand. Og jeg tror både hans pik og nosser er lidt større end mit, og hans pik har meget forhud, så alt hænger bare virkelig løst sådan virkelig dejligt at se på og det undre mig altid over hvordan den er når den er stiv, jeg kunne slet ikke forestille mig hvordan den er i stivtilstand, måske den er ca. 18-19 cm. Og Thomas er meget lysere end os og jeg tror hans pik er lige så stor som min, ca. 17 cm i stivtilstand. og hans pik har ikke så meget forhud som Michaels, så den sidder meget fast som min.
Jeg har lagt mærke til deres pik at det bliver en lille smule større og lidt tykkere når de kommer ud af bade, og jeg har ret sikker på de har spille den af hver gang når de er i bad, ligesom jeg selv gøre. Man kan også lugt til badeværelset lugter lidt af sperm, men det snakker vi slet ikke om det.
Vi har idrætslinje os alle tre, en dag da vi havde fri fra idræt efter 4 timer i træk kom vi op på værelset sådan virkeligt svedigt, så tænker jeg bare at jeg skulle i bad hurtigst så muligt og Thomas og Michael har også åbentbart samme tanker som mig, så vi kæmpede lidt om hvem der kommer først i bad og sådan noget. Så da jeg egentlig kom ind på badeværelset og fik låst døren. Så åbner det bare døren ud fra på et eller andet måde og hiv mig ud så kom Michael ind på badeværelset og prøvede at lås døren men han nået aldrig at låse døren så mig og Thomas hiv vi ham ud igen og vi kæmpede os ret meget, vi grint og råbt og det hele. Til sidst foreslå Michael at vi kunne bare gå i bad os alle sammen, og så demonstrere jeg lidt, så spurt Michael "Hvorfor ikk?" og så svare jeg bare automatisk at jeg vil spille pik under bruseren uden at tænke over det. Så Thomas og Michael stå der bare virkelig stille og kigger på mig men ikke på underligt måde, og jeg tænker bare Fuck ! hvad faen er det jeg har lige sagt til dem ?? Under det få sekunders stillehed sagde Thomas bare "Det squ jeg ogs, eller det plejer jeg ogs at gør". Og så mig og Thomas kigger bare på Michael om hvad han synes, så smilt han bare og sagde OK så lad os går i bad sammen og spille pik :b
Så vi tog vores tøj af og gik ind under bruseren. Der var ikke så meget plads især når man er tre i bruseren, så da vi os alle tre skyllet vores sved af så Michael begyndt at spille den, og så mig og Thomas også begyndt. Jeg bliver så liderligt så min pik voksede ret hurtigt og det er første gang jeg spiller pik sammen nogen andre, så jeg var ret spændt på at se Michael stive pik. Jeg var ret optaget mad at se på drengenes pik mens spiller også pik men det var lidt svært at koncentrere sig for at komme, og så lige pludselig sagde Michael at vi måske kunne gøre det sjovere. Så spurt jeg hvordan, så svar han at vi kunne sut pik hinanden. Så jeg kiggede på Thomas om hvordan han reagerer, inden han siger noget så sagde at jeg ikke har noget imod og så bare smil til Michael og Thomas. Så smilede og Thomas og svare "OK, hvem sutter så først?" så svare Michael at vi kunne slå en sten saks papir og den der taber skal sutte først på os. Thomas var ellers enig med Michael men så afbryder jeg fordi jeg synes det er lidt uretfærdligt. Så spørge de "hvorfor ? hvorfor ikk ?" Så sagde bare at uretfærdligt og ikk andet og foreslå at Michael skal sutte vores pikke først fordi de var ham der foreslå og jeg vil ikke have Thomas sutter min pik fordi han har bøjler på tænderne, fordi jeg vil ikke risikerer mig at får et eller andet sår på pikken bare på grunden af det.
Så smiler bare Michael og gik ned på knæet uden at sige så meget. Han tog først Thomas' pik i munden og kan bare se på Thomas hvor dejligt den er, så jeg bliver mere og mere liderligt. Efter et styk tid skiftede Michael til min pik, og da han fik min pik i munden det føles som om jeg fik et eller andet ecstasy i kroppen af en nydelse. Det føles så dejligt at man ikke kan lad være med at stønne.
Så Michael sidder bare på knæet og sutte vores pikke skiftevis, efter et styk tid så kom Thomas ind i Michaels mund og han bliver bare ved med at sutte ham indtil han tømmer ham helt. Det så virkelig fræk ud. Efter da Thomas kom så slugte Michael hele Thomas' sperm ned, men Thomas så det ikke. Så jeg var ret overrasket over at han kunne, men jeg sagde ikke noget. Thomas sagde tak til ham og gik ud af badeværelset, så var der kun mig og Michael. Michael sidder stadigvæk på knæet, og så gik jeg tættere til og hviskede til ham og sagde at han skal ogs tømme mig, han sagde ikke noget og tog bare min pik i munden. Det var så dejligt, han var så god til at sutte pik, jeg så bare ned på ham, han sidder bare på knæet helt nøgen med meget stiv pik og min pik i hans mund og han har lukkede sine øjne og sut min pik og hans hænder holdt min krop og kørt dem al mulig retninger, og jeg stå bare og nyde det og nusser lidt hans hoved med begge hænder. Det tog ikke så lang tid til jeg kom ind i hans mund og han sluger bare det hele. Det føles så dejligt, det var virkeligt ubeskriveligt orgasme jeg fik.
Da han er færdig så rejser han sig op og hviskede frækt til mig og sagde at det var nu min tur til at sutte hans pik. Jeg gik ned på knæet og tage pikken i hånden og kørt forhuden tilbage. Han har været så liderligt at hans hele penis hovedet er dækket af præsperm, den var virkelig vådt. Michael var ellers ved at sige noget et eller andet så tog jeg hele hans pik hoved i munden også bare sluge hele præspermen ind, den smagt så dejligt, den smager lidt mere saltede end mit eget men stadigvæk fyldigt. Og Michael nyd bare mit behandling af hans pik, jeg kørt mit hoved frem og tilbage mens jeg leger med min tung med hans pik og nyde hans dejlige pik og hans forhud var så blødt og som om fylder hele munden mens jeg kunne dufte hans pik sved. Ooh jeg var i himlen. Og så lige pludselig kom han ind i min pik med virkelig meget sperm og jeg nået ikke rigtig og spyt den ud så slugt jeg bare hele hans sperm ned, og det smagt ikke så rart men frækt. Så jeg sutter hans pik rent som han gjordt for mig og da jeg færdig med den rejste op og kiggede direkte på Michaels dejlig øjne og så Michael mit hoved og jeg tog hans hofte og så gav vi en krammer, så hviskede han til min øre og sagde at han håber at det ikk var den første og sidste gang vi gøre og så svare jeg bare at ogs håber samme måde. Og så kigger vi bare på hinanden med nogen fræk smil og kyssede jeg ham og han kyssede mig tilbage og det endte med at vi stå og snaver, jeg kunne stadigvæk smage hans sperm også vores sperm i hans mund.
Så vi skyller os af under bruseren og gik ud til Thomas og lad som om vi ikk har lavede nogen. I løbet af skoleåret suttede mig og Michael flere gange, vi gør det altid hver gang når vi har muligheden for at være alene, vi bliver nærmest som kærester, men der var ingen der ved det. Heller ikke Thomas, han ved bare at vi har gjordt det en gang i badeværelset og ikke andet.
Kommentar