Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Weekend kursus gjorde mig til slave fyr uden rettigheder til...

Karakter: 3.0/2
Visninger: 6200

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish, Aldersforskel, Bondage og Tvang
Titel: Weekend kursus gjorde mig til slave fyr uden rettigheder til andet end et slaveliv.

For et par uger siden var min kæreste på weekend kursus, og han havde bestilt en herre til at passe mig sammen med en anden fyr der også var til mænd her hjemme på gården.

Vi havde alle 3 hygget os sammen, men pludselig sagde min herre, jeg vil lege med dig - hvorefter han pressede sin store pik dybt ned i munden på mig. Jeg skreg nej, men det hjalp ikke, og til sidst bed jeg ham i nosserne for at få ham til at stoppe.

Hvad fanden han ?der pik sagde han, og gav mig et par hurtige slag med en kæp han gik rundt med som stok.

Jeg sank grædende om på gulvet, og lå med røven lige i vejret, og som den sidste ydmygelse pissede de på mig, lad det være en lærestreg din skide slave, sagde min herre.

Jeg blev lagt hen over 2 halmballer med røven i vejret, hvor hænderne blev bundet til en stolpe foran hovedet og mine fødder blev spredt ud til siden og bundet til 2 stolper.

Min herre stod med en sok og jeg så med rædsel en analkrog jeg trak i mine reb men jeg kunne kun flytte mig nogle få cm. Den anden fyr lod krogen glide op i min røv og satte et elastikreb i øjet og trak det op til mit halsbånd og trak på den måde mit hoved maksimalt bagover.

I kyskhedsbæltet blev min pik mast ned i halmballen i en af de vildeste rejsninger jeg nogensinde har haft. Så satte min herre sig foran halmballen ved mit ansigt og tvang sin pik ind i min mund og jeg suttede det bedste jeg havde lært. Da han var kommet kravlede han ned og de gik begge ud af laden.

Efter at have ligget på halmballerne i, hvad der føltes som lang tid, kom de tilbage, de løsnede mig og tog krogen ud, de gik ud i slagterummet og jeg fulgte med.

I slagterummet stod en gammel svinevægt altså et bur med indbygget vægt den var meget rusten, min herre kiggede på mig og sagde "ind" jeg nægtede men fik en syngende lussing, og så tvang de mig ind i buret med fødderne først jeg kæmpede for at komme ud men ved følles hjælp fik de lukket lågen og satte hængelåsen på. "Fanget" sagde min herre med et grin "du vil blive straffet for dårlig opførsel"

Så kom min herre med en bunke kæder og hængelåse samt en ny heldragt. Han sagde tag din slavedragt på, det var vildt svært der var ingen plads men jeg fik den da trukket på og sad i buret i min gummidragt så bandt han mit hovedtøj fast til tremmerne bagerst i buret, med en kæde og en hængelås, så jeg lå op ad lågen og ikke kunne flytte mig. Så mine hænder til tremmerne i hver side af buret så jeg ikke kunne røre min indespærrede pik og til sidst mine fødder så jeg stort set ikke kunne bevæge mig.

Så kørte de buret ud i stalden, og vennen kom med strømledningen jeg skreg nej men det blev bare til en højlydt stønnen på grund af gaggen og min herre kiggede på mig og sagde "25 stød for det du har lavet"

De kikkede på hinanden, og min herre satte sig ned og lod ledningen ramme buret jeg mærkede voltene løbe gennem min krop jeg skreg, så var smerten væk og jeg trak vejret tungt men i det samme kom stød nummer to.

Hvordan det lod sig gøre ved jeg ikke men min pik prøvede igen og blive stiv hvilket kyskhedsbæltet kvitterede med enorm smerte i pikken der er nemlig små pigge på indersiden.

Efter de 25 stød var jeg næsten helt hæs af at prøve og skrige og kunne mærke min krop sitrede af liderlighed. Så sagde min herre "Nu skal du sove med dine venner" så kørte han og vennen buret ind til grisene og forlod stalden

Natten igennem gik grisene og slikkede på min ryg og puffede til buret så det næsten væltede. Jeg fik flere hysteriske anfald hvor jeg hev og sled i mine lænker men lige meget hjalp det. Jeg var og blev uhjælpeligt fanget.

Om morgenen kom vennen ud og kørte buret ud af svinestien så løsnede han mig og åbnede buret og beordrede mig i bad i det store trækar. Jeg adlød med det samme. Jeg var i bad og min herre serverede havregrød på gulvet.

Han satte en karabinhage mellem mine manchetter så jeg måtte spise min morgenmad med hænderne på ryggen. Siddende på min plads på gulvet. Da jeg havde spist tryglede jeg om at få kyskhedsbæltet af men han grinede bare og sagde det var umuligt någlen havde min kærestre.

Så tog de mig ind i slagterummet trak mig i min slaveuniform (plug, gummidragt, kedeldragt og gummistøvler) samt min slavemaske hovedtøjet og en gag så fik jeg et par manchetter på fødderne.

Så rullede de buret ind og beordrede mig ind i buret, jeg adlød og sagde Tak Herre! Inde i buret skulle jeg ligge mig på ryggen og stikke hænderne op så satte de kæder i dem og rundt om loftstremmerne, så blev der sat en kæde i mit hovedtøj så jeg ikke kunne bevæge hovedet.

Mine ben stak ud mellem tremmerne og disse blev fastgjort til en stor spreder med to karabinhager. til slut lagde min herre en sæk under mit hoved og så gik de. Kunne høre vækkeuret ringe og vidste klokken var 05.30. Jeg lå der længe og kunne høre mine lænker klirre hver gang jeg bevægede en muskel efter et par timer kunne jeg ikke klare det mere jeg hev i mine lænker men de svære kæder gav sig ikke.

Jeg ruskede prøvede at sparke og vride min overkrop men jeg var fanget som de svin som dette bur var designet til. Da klokken blev tolv kom de 2 grinede og sagde de nu ville sove.

Mig lod de ligge kunne se solen glide da lyset i værelset forandrede sig og meget længe efter eller helt præcist klokken 19.30 lukkede de mig ud.

Det var hel klart den værste dag jeg nogen sinde havde haft. Men de nåd det og det blowjob jeg gav dem for at have lukket mig ud, og min herre sagde det nu var mit værelse når de ikke havde tid til at se til mig, og at jeg fremover ikke skulle bo i den lille container, men nu glæde mig over mit grisebur.

Jeg fik lov at være i buret natten over, og dagen efter da min kæreste kom hjem fortalte de 2 hårde venner hvordan han i fremtiden skulle holde mig som slave svin.

Jeg skal nok passe på hvad jeg skriver og siger, men jeg er glad for det liv jeg nu har fået efter de 2 fyre har opdraget mig som lydig weekend slave
Kommentar