Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Skovturen

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5507

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Analsex og Natursex
Jeg er en af de typer personer, som efter en hård arbejdsdag har brug for ro omkring sig. Det kan jeg få på mange måder, men da jeg bor tæt på et skovområde, der dækker ca. 1800ha, besøger jeg tit skoven og vandrer rundt. I foråret får træerne knopper, fuglene synger og sommeren er atter på vej. Det samme gælder mine lyster til at udfolde min seksuelle side, hvor erotikken helst foregår i naturen. Om vinteren besøges området periodisk, hvor pikken af og til spilles af. Der er ikke noget mere frækt og liderligt end det.

Hvad der fik min pik stiv i de kolde vintermåneder var fantasien om at møde andre ligesindede personer på det seksuelle plan, hvor vores udskejelser kunne ske i skovens tæt bevoksede områder. Det er ikke sket før, men for et par uger siden lykkedes mig og en anden at gå en tur i skoven. Det er ellers ret svært at undgå at møde Hr. og Fru Danmark på tur med deres hund, men heldet kan være med en.

Jesper hed han, mellem højde, ikke særlig meget drøjde, veludrustet fra naturens side og har et idé om, hvad gaven skal bruges til. Vi havde skrevet en del sammen over Internettet og efter en længere korrespondance mødtes vi. I stedet for at gå direkte til stålet gik vi en tur rundt i skoven; søgen efter et nogenlunde sted, men også for at lære hinanden bedre at kende (uden dette møde skulle føre os sammen og blive ”kærester”). Mødets formål var defineret, men kemien skulle på plads. Efter hvad der føltes at have gået rundt i en time, fandt vi et sted, hvor vi kunne sidde lidt ned. Jesper fortalte om, hvad han tidligere har gjort med andre fyre og piger, men også at han aldrig har gjort det i et skovområde. Jeg fortalte Jesper om mine ture herop, hvad jeg foretog mig og hvad jeg gerne ville have der skulle ske heroppe. Der var ingen tvivl om, at han var med min fantasi og ville opleve den heroppe – lige nu og med mig. I hvert fald kunne jeg tydeligt se Jespers pik tog rejsning i hans Adidas bukser, som der overhovedet ikke kunne skjule hans opstemning. Min pik rørte også på sig og jeg var overbevist om at dette ikke kunne ses – hvert fald ikke af mig. Jeg måtte røre Jespers pik, selvom vi sad et sted hvor vi kunne ses fra lang afstand. Jeg sneg min hånd i Jespers lomme, aede og nussede hans pik – der var ingen tvivl; han var klar. Jeg tog hånden ud af lommen, ind under bukserne og fandt frem til stålet. Jeg kørte forsigtigt forhuden tilbage, frem og tilbage. Han begyndte at stønne svagt. Jeg slap pikken og tog hånden ud. Smilte til ham og slikkede mig om munden.

Vi rejste os op, jeg gik lidt frem, men stoppede op så Jesper ikke kunne undgå at banke op i mig bagfra. Hans hårde og stive pik ramte mig lige midt mellem ballerne. Vi fortsatte vores rejse ind i skoven til vi fandt et område. Her var ikke særlig meget lys, træerne og de få buske dækkede rigeligt til. Vi stoppede op. Kiggede intenst på hinanden, førte en flad hånd hen mod midtens af hans bukser, aede og nussede hans pik – han gengældte handlingen. Her stod vi i skoven – liderlige, godt gemt væk, ingen lys, en kølig luft omkring os og et par hænder, som var godt beskæftiget. Jeg trak bukserne ned af Jesper, tog hånden om hans 19 cm pik, kørte den frem og tilbage i små blide træk. Hans øjne lyste op og med det kunne jeg ikke lade være. Gik straks ned på knæ, førte min anden hånd op til hans nosser og kærtegnede dem. Jeg trak forhuden helt tilbage på Jespers pik, omfavnede pikhovedet med min sulten mund og kiggede op mod Jespers brystkasse og hoved. Han var slet ikke til at få øjenkontakt med – de var lukkede og han nød seancen. Hans pik blev kørt ind og ud af min mund, jeg slikkede hans nosser skiftevis og enkelte gange forsøgte jeg at tage ham til roden – uden held. Jeg slikkede, stønnede og suttede Jespers pik. Blodårerne på pikken pippede frem efterhånden. Han beordrede mig op, fandt straks frem til mine bukser og tog dem af. Han gik straks ned på knæ, begyndte at sutte min stive, våde og hårde pik, lod mig stå op ad træet og nyde hans handling. Efter kort tid kunne jeg mærke min pik snart ville sprøjte sæden ud, hvis jeg ikke fik ham stoppet. I stedet fik jeg ham rejst op og fandt et kondom frem – Jesper skulle fylde mit hul op med hans kæppe.
Kondomet røg ud af sin indpakning og rullet ned over Jespers pik. Mens Jesper stod op ad træet bakkede jeg røven til og fandt min position. Jesper førte sit pikhoved ind, trak sig næsten ud og pressede atter på. Han var i gang med at lege med min røv, klaske den et par gange og stimulere sin pik til en udløsning. Jeg fik ham stoppet ved at presse på, så hans pik var på vej ind. Jeg stønnede svagt. Han trak sig ud, og med et par enkelte stød kom han helt op i mig. Her stod vi i skoven på 1800ha – Jespers pik godt placeret oppe i mig, mens jeg havde min hånd godt fast om min liderlige, våde og stive pik. Han kneppede videre og videre. Jeg måtte få ham i en anden stilling – jeg trak Jesper ud, fandt et tæppe og lagde det ned på jorden. Lagde mig på ryggen, så han kunne få mine ben i luften. Han trak sig ind, denne gang dybere og fyldte mig mere ud. Jesper tog styringen – kneppede hurtigere, mens jeg rykkede i min pik. Han holdt godt fast i mine ben, jeg kunne se han snart var på vej til at komme, og han blev mere intens i sine stød. Han kneppede løs indtil hans pikhoved voksede sig stort. Jeg spillede mere intenst på min pik og kom i en udløsning. Jesper trak sin pik ud af mit efterhånden gennem kneppede hul, fjernede kondomet og kom udover min mave. Han faldt næsten hen over min krop og sundede sig. Efter lidt tid rejste han sig op igen, jeg fulgte efter, men måtte bare slikke hans pik ren for safterne. Vi blev enige om dette måtte ske igen.

Efter lidt oprydning gik vi hjem, men inden gemte vi koordinaterne til stedet, hvis vi skulle glemme placeringen. Vi fandt hjem til mig, gik under den varme bruser og fik gjort os rene. Sæben blev grundigt fordelt på hinandens kroppe. Inden længe sad jeg atter igen på knæ, suttede Jespers igen stive og våde pik. Jeg førte ham ind i sengen, hvor vi lå i en 69’er til vi ikke kunne mere. Han fik sprøjtet min sæd i hans mund, som han slugte uden problemer, mens jeg i modsatte ende forsøgte at sluge den portion, som jeg fik. Det kunne jeg ikke. Vi slikkede hinanden rene og lå i sengen.


Kommentar