Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fodboldholdet

(Alle drengen i klassen kigger)

Karakter: 5.9/10
Visninger: 13660

Af: Hemingay.

Læs flere noveller af:
» Hemingay.

Skriv til:
» Hemingay
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Voldtægt, Analsex, Skolesex, Gangbang og Tvang
Jeg står i køen i kantinen, da jeg mærker det. Den lidt forsigtige hånd på min numse. Igen. Og jeg ved, at det er én af drengene fra min klasse, der står der bag mig. Dagene efter den eftersidning med alle de andre drenge har været underlig. Alt er forandret. Jeg er ikke længere bare en af deres klassekammerater - de anser mig for at være deres ejendom. De ville muligvis ønske, de kunne gøre på samme måde med pigerne i klassen, men så ville de få problemer. Men det får de ikke med mig. Og de ved det. De ser anderledes på mig. Som om det bare handler om at finde den rigtige lejlighed til, at det bliver deres tur til at prøve mig. Til at prøve at kneppe. Ikke OM de får lov, men hvordan og hvornår. Jeg kan se det i deres beskidte blikke, når de lægger deres øjne på mig. Og hvis de ser deres snit til det, så tager de fat. Hvis der er mange mennesker samlet omkring mig - hvis vi alle sammen er på vej ind i det samme klasseværelse fx, så har jeg dem på mig med det samme. Deres hænder. De kryber op under min bluse og tager fat i mine brystvorter. De kigger på min numse, de tager fat mellem mine ben og napper efter min pik.

Og jeg har det svært med det. Jeg stikker af fra det så meget jeg kan. For det går jo ikke. Det er noget værre noget, jeg har fået rodet mig ud i. Så jeg prøver at holde mig så meget som muligt til pigerne. Prøver at forsvinde fra skolen lidt før alle de andre eller sammen med pigerne. Det er lykkedes mig meget godt ind til videre. Jeg skal bare holde den lidt endnu, til det går over og de glemmer det.

Men det er svært. Og problemet er, at det tænder mig ad helvede til. Jeg ved, det ikke går. Men min pik er bare stiv hele tiden. Fucking hele tiden. Og det snurrer et sted inde bag min ringmuskel, som om jeg bare kan mærke en pik på vej ind. Jeg bliver ved med at se alle deres blikke på min krop for mig - både i hverdagen og den eftermiddag, hvor det hele skete, hvor Ricky satte gang i alt det og Mads stillede sin pik til rådighed. Fuck altså. Jeg er nødt til at spille pik straks jeg kommer hjem fra skole, og igen når jeg går i seng. Og næste morgen tidlig. Og alligevel så banker den bare i bukserne hele dagen. Det er som om min kropslugt har forandret sig. Som om den lugter af sex hele tiden. Det er lidt pinsomt, og det gør mig mere og mere svimmel og sært til mode. Jeg føler, jeg går rundt i en tåge.

Men nu står jeg altså her i køen med den hånd på min numse. Jeg kan enten forlade køen og ikke få noget at spise, eller lade som ingenting - eller konfrontere ham. Før eller siden må jeg sige fra. Ja, det er tid til det sidste. Så jeg vender mig rundt og stirrer rasende på ham. Direkte ind i et par isblå øjne. Med sådan et pandehår, der hænger underligt dovent ned over øjnene. Ind i øjnene på Nicklas.

- Øhm. Hej. Nicklas.

Fremhakker jeg. Fuck, det er Nicklas. Han er den der type dreng, jeg ikke kan lade være med at kigge efter. Han er blond og fræk og på en eller anden måde pisse for meget. Og det ved jeg godt, men alligevel falder man for hans type. Han ser alt for godt ud og alle pigerne er vilde med ham og han er den lokale fodboldstjerne sammen med de der lidt brutale typer på hans hold - anføreren Magnus og de andre bisser, man er virkelig bange for på gangene på skolen. Men Nicklas er lidt anderledes, yngre og mere charmerende end de andre. Og køn er han og lidt for vild med at smide sin trøje på banen, selv om han slet ikke har det varmt, men alle vil have ham til det, fordi det er sådan et godt syn. Hans brystvorter på de der brystmuskler er bare...næsten ikke til at bære. Og nævnte jeg, at han er blond? Og har blå øjne?

Og nu stirrer jeg ind i de øjne. Og jeg skulle sige noget surt, men det har jeg glemt igen.

- Åh, hej Matty, siger han og sender mig et smil, der slår et lyn ned i mig. - Jeg ville faktisk gerne tale med dig om noget. Jeg har haft lyst til at tale med dig et stykke tid om noget, faktisk... Men det skal være lidt diskret. Ville det være ok?
- Øh ja, selvfølgelig. Helt ok.
- Ok. Kan du måske hente mig efter fodbold i aften - kl. 8 ovre ved hallen? Det er måske nemmere, når det er mørkt.
- Jamen...ja, helt sikkert.
- Tak, siger han og sender mig endnu et af de blændende smil som får hele min krop til at sitre. Og så giver han mig lige et nap i min pulserende pik uden på bukserne og blinker til mig - før han går.

Fuck, jamen hvad vil han tale med mig om? Vil han springe ud? Vil hele klassens fodboldhelt fortælle mig, han er til fyre? Hvad kan det ellers være? Hvad ville sådan én som ham ellers have at sige til sådan én som mig?


Jeg står der. Jeg aner faktisk ikke helt, hvad jeg laver der, eller hvorfor jeg gik i bad i en time før jeg tog af sted og fik et flip over, at mit hår ikke ville sidde ordentligt og simpelthen ikke kunne bestemme mig for, om jeg skulle tage cowboyjakken eller læderjakken på. Men nu er jeg her. Og klokken er 8 og det er helt mørkt. Jeg står ude foran hallen. Det virker fuldstændig øde. Er det ikke det rigtige sted?

- Hey Matty! Herovre! Det er en hvisken så højlydt, at det næsten ikke er en hvisken. Nicklas står længere nede ad bygningen og holder en dør åben. Jeg skynder mig over til ham.

- Jeg blev hængende og gemte mig og sørgede for at denne dør var åben, da de låste hallen af. Vi har det for os selv!

Det eneste, jeg kan se i mørket, er hans hvide tænder, fordi han smiler. Han rækker lidt forsigtigt ud og tager fat i min hånd. Det kilder i maven. Og så hiver han mig med ind i hallen, hvor der er helt mørkt. Jeg har svært ved at se noget som helst derinde, men han bevæger sig hjemmevant omkring.

- Kom, vi går herind.

Det er omklædningsrummet, vi går ind i. Der lugter lidt skarpt af sved derinde, selv om der vel egentlig burde lugte rent. Men det sidder skarpt i næsen og rammer mig et rart sted. Hvad vil han herinde? Der er stille et øjeblik.

- Hvad ville du tale med mig om...?

Han står et øjeblik i mørket og ser ud, som om han tøver. Men så læner han sig ind mod mig. Hans krop ind mod min. Han dufter sødt. Jeg lægger mine arme rundt om ham. Jeg tænker, han har brug for lidt omsorg, så han kan få lettet sit hjerte. Han putter sig ind til mig.

Pludselig mærker jeg et par forsigtige hænder, der famler ved min blusekant. De kravler ind under og op over min mave og mit bryst. Blusen følger efter. Pludselig er den hoppet over mit hoved.

- Jeg har bare...please, jeg har bare brug for at prøve det. Tonen i hans stemme er bedende, mens han fumler med bæltet i mine bukser.

- Ehm, jamen, ok så...siger jeg lidt fåret. Jeg hjælper ham med bukseknappen og smider både bukser og underbukser og sokker og det hele og står foran ham. Det føles ikke så svært, når han allerede har set det i sin fulde form før.

Han træder et skridt tilbage og kigger på mig, på hele min krop, og det at hans isblå øjne hviler på min pik, får den helt automatisk til at svulme. Jeg skal lige til at tage et skridt frem mod ham for at begynde at knappe hans skjorte op. Og det er i det øjeblik, han siger højt ud i rummet:

- Jeg sagde jo, jeg kunne få ham til at komme her og smide tøjet for jer.

Jeg kigger forundret på ham. Forstår det ikke.

Lyset i rummet bliver tændt, og ind ad døren ude fra gangen og inde fra trænerens omklædningsrum vælter det ind med drenge. Store drenge. Det er hele Nicklas' foldboldhold. De står i deres træningstøj med de lange fodboldsokker, shortsne og træningstrøjerne. Jeg føler mig pludselig meget lille. Jeg forstår bare ikke, at min pik ikke skrumper ind til en lillebitte reje. Det burde den gøre, men i stedet er det, som om den vokser sig endnu større og begynder at savle lidt. Det er helt forkert, for jeg føler mig meget overbegloet og flov. Jeg leder efter Nicklas i mængden, men han er forsvundet omme bag de andre meget høje drenge. Jeg genkender mange af dem, men de er fra de større klasser på skolen. Foldboldholdets anfører, Magnus, træder frem foran de andre. Ham har jeg altid været lidt bange for. Det er, som om der siver maskulinitet ned ad væggene, hvor end han er. Han virker så brutal, og når han kigger på én, føler man med det samme, at man er nødt til at bøje sig for hans vilje. Jeg har altid haft det sådan med ham i skolen, at jeg var rædselsslagen, når jeg så ham, og alligevel kunne mine øjne ikke slippe ham, når først de havde fået øje på ham. Og nu står han der sammen med 10 andre drenge, der alle kigger hånligt på mig. Jeg ved ikke, hvorfor det får det til at sitre så underligt i huden på mig.

Magnus måler min krop et øjeblik, og så siger han:

- Nå, Matty, vi har jo hørt et rygte om, at der er en fyr på skolen, der stiller sig til rådighed, når de andre drenge bliver alt for frustrerede over pigerne med deres knyttede ben...og at han allerhelst gør det, mens de andre drenge ser på. Da jeg hørte, det var dig, tænkte jeg, at det da ikke kunne passe - at det var lille Mathias. Men når jeg så ser dig nu...og din pik...så passer det måske alligevel...?

Han kigger på mig med et djævelsk blik, og selv om det på en eller anden måde er meningen, jeg skal sige noget, så kommer der kun en underlig rallen ud af min mund. Men jeg kan ærlig talt heller ikke komme i tanke om, hvad i alverden jeg skal kunne sige for at tale mig ud af den her situation. De andre drenge på holdet griner flabet og lidt triumferende, samtidig med at Magnus tager sig i skridtet på sine løse fodboldshorts og der er en klar aftegning i stoffet af noget temmelig stort, der ligger til den ene side og gemmer sig derinde. Det får min pik til at give et pludseligt ryk i sig, som om der går en spasme gennem mig.

- Jamen det må jeg jo så tage som et ja, siger han, og fortsætter: - Og nu er det tilfældigvis sådan, at vi er et meget frustreret fodbodhold, der er rimelig trætte af alle de blomster og dates og biografbilletter, man er nødt til at spendere på piger uden at der er nogen som helst garanti for, at man får lov til at dyppe pikken. Så vi tænkte, at vi ville invitere dig med i bad efter vores træning...

Det er, som om det er et signal, de alle havde ventet på at høre, for nu smider de træningstøjet. Alle sammen. Eller de smider det lige i hovedet på mig, faktisk. Svedige trøjer, shorts, træningssokker, underbukser lander lige i hovedet på mig, og en strøm af vildt forskellige sveddufte stryger lige ind i næsen på mig. Hver eneste form for skarpe svednote bombarderer mig et eller andet sted oppe i hjernen på en måde, så jeg til sidst slet ikke kan mærke de dele af min hjerne, som giver mig besked på at flygte eller stritte imod. Det er umuligt, jeg er havnet i en form for trance, hvor min pik savler lige så meget som mine fjollede, bløde læber. De peger alle sammen på mig og griner af mig, dér helt fastfrosset og dum midt i en bunke svedigt fodboldtøj. De peger på min lille, angste krop, mens de klemmer deres egne pikke med deres hænder og skeler lidt forsigtigt til hinanden for at sikre sig, at det er ok, hvis deres egen pik er begyndt at svulme lidt...at de ikke er de eneste. Det er ok - for Magnus' pik er allerede stor. Hold kæft hvor er den stor. Han går direkte over til mig og skubber mig ned i tøjbunken på mine knæ og skubber uden tøven mit ansigt ind mod hans pik, så pikken glider langs med min kind og hen under mit øre, mens min næse forsvinder ind i hans hår mellem hans nosser og hans lår. En ekstremt kraftig svedstank sender mig endeligt til tælling og dræber min sidste modstand. Uden at tænke mig om stikker jeg min tunge ud og begynder at slikke på hans ene nosse. Hele gruppen af drenge begynder at hyle og grine og pege på mig og kalde mig en masse frygtelige ting. Men jeg kan ikke længere høre dem. Der er en form for summen, der lukker af for mine ører og det eneste, jeg kan høre, er min egen dunkende puls. Den samme puls, der holder min pik dunkende stiv.

Magnus tager fat i mit hår og slæber mig efter sig ind under bruserne. Jeg kravler bare hjælpeløst efter. Jeg mærker vandet begynde at hagle ned over mig, og jeg bliver løftet op på mine fødder igen, og så mærker jeg 10 sæt hænder, der begynder at vaske mig. De er overalt på kroppen. Der er ikke noget sted, der er beskyttet mod deres famlen. Der er stærke drengehænder, der niver i mine brystvorter, som sæber mig ind under armene, som sæber mine nosser og min pik ind. Selv min numse bliver godt sæbet ind af forbløffende selvsikre fingre. Det er, som om jeg er deres fælles måltid, som bliver tilberedt og forberedt med stor grundighed. Overalt, hvor jeg ser, er der store, stive pikke, som peger på mig. Det er slut med at føle sig flov. Jeg ved, hvad der er mit job, og der er ikke længere nogen forbehold i min trance. Jeg griber ud efter pikkene og holder godt fast om dem, jeg får fat på.

Så bliver jeg skubbet ned på knæ igen. Jeg åbnede helt af mig selv min mund og kigger op på dem, stirrer alle pikkene ind i øjet. De tøver alle lidt med at være den første, men det er selvfølgelig Magnus, som træder frem.

- Gør den nu godt våd, så den kan glide, griner han.

Og det gør jeg. Min spytproduktion er helt i top. Jeg gaber over ham og forbereder mine kæber på, at de lige så godt kan lære at slappe helt af og gabe højt - længe. Hans salte pik er så massiv, så helt utrolig stor, men jeg mærker også en vilje til at eje den. Som om der ikke er den ting, jeg ikke kan overkomme i dag, i min nuværende tilstand, hvor hjernen er slået fra. Jeg angriber den, mens mine hænder går på vandring op over hans stærke mave. Samtidig mærker jeg hans store hænder lukke sig rundt om nakken på mig og hive mig ind til ham. Jeg savler hans pik godt og grundigt til. Jeg ved godt, hvad der vil komme til at ske og at det er den eneste smørelse, der vil være til rådighed. Men samtidig koncentrerer jeg mig om at åbne mit svælg og arbejde min mund ned over ham. At trække vejret så sikkert gennem næsen, at jeg ikke går i panik, når jeg har ham langt nede i halsen. Da jeg mærker hans pikhår kildre under min næse, er der nogle imponerede gisp fra rummet rundt om mig, som slipper igennem den dundrende puls, der ellers overdøvede alt.

- Hold nu kæft.
- Det kender jeg ikke nogle piger, som kan.
- Fuck...hvornår er det min tur...

Og så lader han sig trække tilbage og jeg mærker ham glide ud gennem min hals igen. Der er ikke nogen tvivl om, at det er en helt anden kanal, han er interesseret i at trænge ind igennem. Jeg forbereder mig på, at det kan blive lidt voldsomt. Heldigvis sitrer det i hele mit system, og jeg kan mærke, at jeg er klar dernede. Jeg skal være klar til at tage dem alle sammen. Han flytter sig om bag mig, og jeg mærker hans fingre begynde at fumle omkring hullet deromme. Jeg hører ham spytte ned på sin pik og fedte den endnu mere ind. De andre drenge har samlet sig omkring os i en ring, og de stirrer intenst på mig, mens de nulrer omkring hovederne på deres store, stive pikke. I det øjeblik, han sætter pikken mod hullet deromme, beslutter jeg mig for, at de ikke skal kunne se smerten på mig. Jeg stirrer dem direkte i øjenene én efter én, mens jeg mærker Magnus bore sig op i mig langsomt, og én efter én slår de blikket ned. Det er nærmest, som om de er en lille smule bange for mig. I stedet stirrer de hypnotiseret på Magnus' store pik, som baner sig vej. Deres kæber falder ned og tempoet, de spiller deres egne pikke med, går i vejret. Følelsen af Magnus er helt vanvittig. Han er klart den største pik, jeg nogensinde har fået.

Og så går det ellers i gang. I det øjeblik, Magnus går i gang med at kneppe mig med rimeligt hårde stød, er det som om de bedre tør komme nærmere. En anden fyr med knald sort hår tager mod til sig og han tager sin pik hen til min mund. Jeg stikker med det samme min tunge ud og møder den. Han virker lidt forvirret omkring, hvad han egentlig skal gøre, men da min tunge begynder at kredse om hans pikhovede lukker han øjnene i nydelse, og så tager han fat om mine ører og begynder at pule min mund. Han er nemmere at tage end Magnus, selv om hans også er rimelig tyk. Jeg kan godt lide duften af hans skridt i mine næsebor. Følelsen af Magnus er utrolig voldsom, men jeg kan godt lide det. Han knepper på en massiv måde, men der er ikke nogen tøven i hans stød. Og han skubber den anden fyrs pik langt ned i min hals, når han støder mig frem, og det lader til at være ret svært for ham i munden at klare, for pludselig kommer han med nogle ret høje, egentlig lidt ynkelige klynk. Den første stråle mærker jeg helt nede i halsen, men han hiver sig lidt panikslagent ud og sprøjter resten ud i ansigtet på mig, mens alle de andre drenge hyler begejstret. Jeg kan ikke finde ud af, om deres hånlige tilråb mest gælder mig eller ham, men det tænder mig i hvert fald, når de råber på den måde i kor.

Der er en anden dreng med en lang, slank krop og sjove dinglende nosser, som nu stikker pikken i kæften på mig, og imens kan jeg pludselig mærke på Magnus, at der er noget på vej. Han grynter dybt og knepper så meget hårdere lige pludselig og så hiver ham sig ud og jeg mærker stribevis af hans varme sperm piske ned over ryggen på mig, mens hele gruppen råber og skriger. Så trækker han sig til siden og går dovent ud i omklædningsrummet, mens jeg hurtigt mærker en anden pik bane sig op. Og sådan går det i en tid, jeg umuligt kan måle. På et tidspunkt har jeg to pikke i munden på samme tid fra to drenge, som egentlig virker mere begejstrede ved at mærke deres pikke glide mod hinanden end ved at det lige er min mund, de glider i. Det føles, som om de skal anstrenge sig for ikke at komme til at skubbe deres tunger ned i halsen på hinanden. Nogle af drengene har jeg både først i munden og også oppe bagi og andre kan kke holde til begge dele, før de sprøjter langt og varmt enten oppe i mig eller ud på mig.

Men til sidst er de færdige. De har åbenbart alle været der.

Men så hører jeg Magnus' hårde stemme:

- Hey, du skal også! Vi er alle sammen sammen om det her - vi kan ikke have dig til bagefter at gå og fortælle om det her og være hellig og sige, du ikke gjorde noget!

Jeg ser, at han har slæbt Nicklas frem fra der hjørne, som han har gemt sig i, lige siden de andre tog over. Han har som den eneste stadig tøj på. Han virker rædselsslagen. Men de andre samler sig om ham i en stor gruppe og flår alt tøjet af ham - og kaster ham ind til mig. Han lander først oven på mig, og glider så af mig i den sø af sved og sperm, som jeg ligger i. Han kravler væk og sætter sig op mod væggen under bruseren, mens hans trækker vejret hektisk. Underligt - det var ham, jeg kom her for. Ham, som lokkede mig herhen. Og nu ligner han mest en skræmt lille dreng. Jeg tror, han føler sig mere nøgen end alle de andre, fordi han slet ikke har været med. Han kigger tryglende på mig, som om jeg skulle redde ham. De andre kredser sig ind på os og samler sig i en halvcirkel omkring os.

Jeg kravler hen mod ham og giver mig tid til at tage hans krop ind. Ham som jeg har givet så mange tanker igennem vores tid sammen i skolen og som jeg altid har drømt om at være nøgen sammen med. Jeg havde måske ikke forestillet mig, at det ville være under omstændigheder som disse. Han er dog stadig betagende smuk, selv når han er rædselsslagen. Jeg har lidt en svaghed for de gennemført blonde drenge, og Nicklas er skrigende blond. Nærmest hvidt hår, helt skinnende lys i huden, gnistrende tænder. Og en fysik, der rammer mig lige i mellemgulvet. Den der slanke, markerede type, som du kunne have hevet lige ud af en japansk yaoi-tegnefilm. Selv hårene over hans pik er skinnende hvide, endda lysere end hans hud. Og hans pik er bedårende. Slap og skræmt, som den er lige nu - men smuk. Helt perfekt.

Jeg kravler helt hen til ham. Så stiller jeg mig op på knæene, så jeg kan nå knappen, der sætter gang i bruseren. Jeg mærker det varme vand skylle ned over mig og rense min krop. Jeg mærker følelsen af trancen forlade mig igen. Så kigger jeg ned på Nicklas, der er blevet lige så våd under mig. Vandet ligger som perler på hans krop. Jeg læner mig ned og hvisker i hans øre:

- Bare slap af. Jeg tager mig af det.

Og så bider jeg ham i øreflippen. Mine hænder bevæger sig ned over hans overkrop og jeg lader mine læber følge efter. De stopper ved hans små brystvorter, som jeg suger ind mellem læberne og ind mellem tænderne og bider let i. Jeg hører et lille gisp glide ud mellem hans læber, og det får mig til at bide en smule mere. Min ene hånd søger op til hans læber og presser fingrene ind mellem dem, og mærker ham sutte på dem, bide forsigtigt i dem. Imens kysser jeg hans mave og tager fat om hans nosser med den anden hånd. Tungen glider ned over hans smukke pik og når til spidsen, som jeg suger indenfor og lader tungen lege med spidsen inde i munden. Og så er der bevægelse. Jeg mærker et lille ryk i hans pik. Jeg lader begge mine hænder holde fast på hver side om hans smalle hofter, mens jeg lader mine læber koncentrere mig om at kilde hans pik. Den vokser i munden på mig og jeg mærker hans krop vride sig lidt ukomfortabelt under mig. Det er nok lidt underligt for ham at møde alle hans holdkammeraters blikke, mens de stirrer på ham, mens det her sker. Men det må han vænne sig til. For jeg er ikke færdig med ham. I stedet kravler jeg op på ham. Han kigger en lille smule rædselsslagen på mig. Jeg fanger hans øjne og kigger direkte ind i dem, da jeg tager fat i hans pik og sætter den mod mit hul. Og jeg holder hans øjne fast, mens jeg glider ned over ham og jeg ser, hvordan det ser ud i hans øjne, når det går op for ham, at han netop er gledet op i mig. At han er inde i mig. Det føles rigtig godt at have ham der. Jeg lader mine hænder lande på hans brystkasse og lader mine negle bore sig ind i huden der, og så begynder jeg at ride ham. Og det er, som om der er noget i hans hjerne, der eksploderer lige der.
Han vrider sig under mig, men på en ny måde. Og jeg holder han bare fast. Jeg tager det, jeg vil have fra ham. Jeg knepper ham med mit hul. Jeg rider ham hårdt. Jeg finder en rigtig god rytme, der føles fantastisk og så læner jeg mig en anelse tilbage. Min ene hånd hviler nu på hans spændte mavemuskler, mens den anden hånd finder min pik. Min pik, der har været stiv i al den tid og som slet ingen opmærksomhed har fået. Min hånd på min pik får det til at sitre nede i mit hul omkring ham og til at klemme endnu hårdere sammen om ham og det får ham til at stønne næsten lidt jamrende og det får det til at kilde og spasme i min pik. Jeg hamrer min numse op og ned over ham som et stempel nu, og pludselig mærker jeg hans hænder. Han hænder tager fast om mine hofter og følger min rytme, og de kærtegner min mave. Til sidst lander de på min pik og tager fat om mig.
Og i det øjeblik, jeg mærker hans hånd lukke sig rundt om mig, begynder jeg at ryste over hele kroppen. Jeg mærker en vanvittig følelse brede sig fra hans pik i mig og hele vejen gennem mig og ud gennem min egen pik. Og det får mig til at klemme endnu mere sammen om ham og han skriger. Han fucking skriger, mens han støder sig selv hårdere og hårdere op i mig, og jeg mærker ham sprøjte og sprøjte. Jeg bliver alligevel ved med at ride ham lidt mere, for jeg kan ikke stoppe igen. Min krop spasmer helt vanvittigt og jeg ser min egen sperm hagle ned over Nicklas. Det lander i hans smukke, blonde hår, på hans kind og hans hage og det kærtegner hans brystvorter og hans lyse bryst.

Der er helt stille omkring os. Ingen af drengene fra fodboldholdet siger noget.

Så hører jeg Magnus grine.

- Bøsser, siger han hånligt.

Mens alle de andre har været vidner til Nicklas og mig, har Magnus taget sit tøj på. Nu går han med største ligegyldighed ud af baderummet igen med sin taske over skulderen. I det øjeblik døren smækker bag ham, er det, som om de andre vågner af en drøm. Som om det går op for dem, at de er nøgne. De får pludselig utrolig travlt med at få deres tøj på igen, og én efter én forsvinder de ud af omklædningsrummet.

Tilbage sidder jeg stadig med Nicklas' pik oppe i mig. Han smiler lidt skævt, en anelse undskyldende til mig.

Jeg løfter mig en smule, så hans pik glider ud. Så kysser jeg ham på kinden. Jeg går ud af badeområdet og finder mit tøj og tager det på. Så vender jeg mig om mod Nicklas, som stadig sidder med ryggen mod muren og med sperm i håret og sin nu slatne, smukke pik mellem benene.

- Vi ses i skolen i morgen, siger jeg.

Og går hjem.
(Kunne du lide historien? Jeg elsker at høre om det - skriv gerne en hilsen på mail eller på boyfriend eller hvad du nu kan finde ud af ;o))
Kommentar

Navn:Liberty75
Dato:10/10 2017
Hey Hemingay! Tak for dine beretninger om den lille Matti. Jeg er ret vild med ham Ville ønske det var mig, der sad i brusekabinen og skulle til at kneppe ham. Han er en utrolig lækker fyr. Ærgerligt, at jeg ikke var lige så frisindet og modig, da jeg var i hans alder.