Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den unge varme tjener i Sommerlandet 1977 gav mig en skøn sommer !

Karakter: 5.0/2
Visninger: 5787

Af: Erik A..

Læs flere noveller af:
» Erik A..

Skriv til:
» Erik A.
Jeg var for mange år siden Kok ude i sommerlandet ….
Det var hårdt men også sjovt arbejde hvis man i øvrigt er et godt TEAM kan man faktisk det umulige.
Gennem min uddannelse til Kok var jeg blevet helt klar over at jeg var til mænd, enten på min egen alder eller yngre. Selv var jeg fyldt 25 og havde da haft både forhold til piger .. men i sengen var mine erfaringer mest "mænd".
Så da jeg nu startede op på sommeren, var der et der stod på programmet ud over arbejde og det var ikke mindst SEX og gerne en dejlig knægt.
Jeg havde et dejligt værelse på den Kro jeg arbejdede på, og det var vi flere som havde, idet vi lå lidt fra den nærmeste by, men ud over turister var her dejligt fredeligt … og i øvrigt en del beværtninger at hygge sig på - på frivagter.
Da jeg havde arbejdet små 14 dage fik vi en Ungtjener ansat, det viste sig at vi havde gået på Fagskole sammen og kendte mange fælles Elever …
Han var kanon godt bygget og havde en fantastisk udstråling som røg lige ned i maven på Mig ….. for ikke at nævne min Pik …. 8 dage efter Peters ankomst, en aften vi havde haft travlt, var vi 4-5 stykker som samledes i Kroens Bar da de sidste gæster var gået og vi havde ryddet op …. Peter - Ungtjeneren var der også sammen med et par piger fra det kolde køkken og en knægt fra opvasken ……
Både Peter og jeg havde fri næste dag .. og da også han boede på kroen var der ingen hastværk. Snakken gik om alt mellem himmel og jord, og jeg lagde hurtigt mærke til at de to Piger havde noget kørende, det kan man mærke på tonen …. og se på deres blikke … men søde Piger og skide gode til deres Job og de havde jo ikke min interesse …. LOL …..
Opvaskeren skulle hjem det var også ved at blive sent … Anne og Vibeke (pigerne) boede sammen på et kæmpe værelse i et anneks til Kroen og de havde morgen vagt, så de nattede af og forsvandt og så nu var det kun Peter og Mig ….. Hvad siger du til en nat drink oppe ved Mig spurgte jeg Peter, han smilte og svarede det lød ikke så dårligt …..
Vi fik ryddet op og slukket og LUKKET og så var det op på 2 Sal i øvrigt med udsigt ud over vandet og vestkysten og dejligt svalt. Jeg spurgte til hvad han drak, det du drikker svare han og smilte tilbage, ja så er det på eget ansvar sagde jeg, hentede to glad - isterninger Cola og Gin + citron …. - Nu kan du smage det sagde jeg til Peter ellers har jeg både Vodka og Pernod.
Vi sad i en hyggelig dyb kurve sofa og nød synet ud over vandet samtidig med at jeg havde lagt min Jim Reeves på min Båndoptager.
Snakken gik hurtigt på sex … og meget naturligt gik den også på hvad Anne og Vibeke mon lavede og om de sov ….. her indskød Peter at det var ikke noget der tog hans nattesøvn, vi talte også om Drenge og Sex og jeg så en kraftig bule i Peters sorte tjenerbukser …. Jeg lage forsigtigt min hånd på hans ene knæ, og da han ikke flyttede den … så jeg på ham dybt i øjnene hvad så Jens spurgte han - skal vi lege inden vi går i seng, han storsmilede bukkede sig frem og kyssede mig dybt på munden …. jeg tror du kender legen fortsatte han da vi havde kysset færdig.
Min hånd vandrede nu op til Peters skridt og han åbnede selv sine bukser …. vent sagde han …. jeg slap hans bukser - jeg har kun det ene hold bukser, grinede han og rejste sig .. - bukserne over til sin sorte Jakke vi kan jo ikke have pletter på tøjet grinte han videre … Vi drak lidt Gin og Cola .. så fortsatte jeg hvor jeg slap min hånd forsvandt ind i Peters boxershorts og her greb jeg om hans mega stive Pik … - der kom et støn fra Peter og igen kyssede vi hinanden dybt medens jeg nulrede hans faste nosser … ganske forsigtigt.
Skal vi ikke gå i bad spurgte Peter og jov naturligvis skulle vi det … hurtigt var vi begge nøgne på vej ud i Badeværelset. Nu var det peters tur til at studere min Pik og hans hånd gik roligt på vandrig min Pik var stiv som en blystang og mine nosser trukket helt op i lysken .. pik hovedet blottet .. hans hånd fortsate omkring mine baller og kærtegnede nu min stramme stjerne … Vi tændte for bruseren og vandet strømmede ned over vores varme kroppe, vi fortsatte vores kæleri …. og glemte ikke våde saftige kys ….. Så sæbede vi hinanden ind … skyllede sæben af og jeg fandt to Badelagener frem …. Sammen gik vi ind på mit værelse hjalp hinanden med at blive tørret og derpå satte vi os på lagnerne i sofaen og fortsatte vores kys og kærtegn…..
Et nip af Gin og Cola og derpå lod jeg mine læber glide ned over Peters lilla glinsende Pikhoved …. Åhhh sukkede Peter og blev helt stiv ….. !
Jeg fortsatte med at sutte og samtidig lege med hans dejlige nosser …. han begyndte at at arbejde med underkroppen og stønnenede nu højere og højere … og nu kunne jeg mærke det var lige før han sprøjtede …. jeg fjernede mit hoved fra hans spændte pik og fortsatte med at massere hans Pik til den sendte kaskader af sperm helt over på Sofabordet …. Åhhhh lød det fra Peter sådan en udløsning har jeg aldrig fået tidligere … han kyssede mig varmt og dejligt og jeg så han smilte kærligt … jeg gav hans dejlige Pik et lille klem. Skal vi gå i seng …. for du bliver vel her viskede jeg til Peter … ja du slipper ikke grinede Peter.
Vi kyssede hinanden og drak lidt Cola ….. Peter forsvandt på badeværelset og jeg redte op i min store ¾ seng til os begge to og lagde mig til rette med dynen over mig…..
Da Peter kom tilbage .. smilte han - nå hvad så Jens hygger du dig .. han krøb ind under dynen og lidt efter blandede vi vores mundvand i et vådt kys ….. Jeg slappede helt af til jeg mærkede en hånd om roden på min halvstive pik ….. Peter nulrede forsigtigt mine klodser og derpå begyndte en forsigtig behandling af min hurtigt stive Pik, jeg vil se dyret viskede Peter og hev dynen til side, presperm havde vist sig på min Pik … Peter flyttede sig så han kunne nå ned til min Pik med hovedet … hans varme våde læber omsluttede det saftige hoved på pikken og jeg måtte trække vejret en ekstra gang.
Nu stoppe Peter hans mund forlod min Pik og inden jeg havde tænkt mig om sad han over skrævs på mit underliv med min pik direkte mod hans stjerne …. hvilken han masserede med safter og spyt og kort tid efter mærkede jeg mit Pikhoved forsvinde op i hans gloende indre, forsigtigtforsigtigt fortsatte han … bukkede sig frem og gav mig et vådt varmt kys stadig med læberne mod mine begyndte han at bevæge sig stille og roligt frem og tilbage over pit stive lem i hans indre. Det var som om jeg et kort øjeblik var væk fra min egen krop.
Så arbejdede jeg med i takt og der gik ikke længe før jeg kunne mærke min orgasme nærme sig … jeg mærker det komme viskede Peter men jeg vil have din sperm dybt oppe i Mig …
Jeg strammede hvad jeg stramme kunne og så kom det rullende . orgasmen startede i nakken or rullede gennem min krop til min PIK sprøjtede sæd … som var det flere minutter …… Peter skreg .. hvor vildt … du sprøjter jo som en kanon ……
Nu sank han ned over mit bryst våd af sved som havde han lige været i bad …. sådan lå vi længe trætte og tilfredse …
Da min Pik smuttede ud med et plop, steg Peter af og lagde sig på ryggen ved siden af Mig - han var helt groggy - jeg rejste mig på albuen ind over ham .. kysse ham blid og vådt på munden og viskede TAK så står vi hvis lige.
Peter og jeg gik stille med vores forhold, der skulle ikke sladres … efter 6 uger rejste han, og jeg har ikke set ham siden … men i de 6 uger lærte jeg hvad kærlighed blandt mænd virkeligt er …

Kokken fra Sommerlandet i 1977
Kommentar