Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min første pik 3

(Min første pik)

Karakter: 5.8/5
Visninger: 5751

Af: PikElsker.

Læs flere noveller af:
» PikElsker.

Skriv til:
» PikElsker
Tags: Unge, Bareback, Urin, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Første gang
Jeg havde Anders pik i munden, transen kneppede min røv, og jeg kunne lide det. Anders pik var nu helt slap, jeg havde slikket den helt rent af røvsaft og sperm, og jeg nydende bare at have den i munden mens transen kneppede mig. Kunne mærke den store pik bevæge sig i min røvfisse. Hun kneppede mig i lang bevægelse, kom helt ud af min røv for at komme igen i bund, hårdt. Jeg kunne høre transen var snart klar til at sperme, hun hold mine hofter hårdt og bankede pikken helt i bund mens hun fulder mig igen med sperm.
Jeg var helt færdig, min røv var åbent og sperm begyndte at sive ud af mig.

-Kom i 69 og slik hinanden rent!

Transen gik ned på ryggen og jeg kom over hende. Jeg slikkede transen pik rent, mens hun sugede sperm ud af min brugte røv fisse. Anders kiggede på os, tilfreds med det han kunne se, mig i gang med at slikke og sutte en stor pik som on den var den sidste jeg skulle have.

-Kan du lide pik, min tøs?

-Ja Master, jeg elsker pik!

-Godt tøs, fordi i morgen vil du få endnu flere pik om dig. Jeg holder en lille fest, og din mund og røv bliver centrum på aftenen. Jeg har 4 eller 5 venner som kommer for at spise od du skal værre vores servitrice. Det indebærer selvfølgelig også at du skal slikke og sutte gæsterne når de har lyst til det, og at de vil kneppe dig. Men du mangler en sidste ting for at værre klar til i morgen aften!

-Kom på knæ og åben din mund.

Jeg gjorde som beordret, uden at vide hvad det ville ske. Anders kom foran mig med pikken i hånden, tæt på mig, pikken var lige foran min åbne mund. Og han startede at pisse mig i munden.

-Slug min tøs! Det er den eneste Champagne du vil få at drikke, men du vil få rigeligt af den i morgen.

Han pissede stille og roligt i min mund, med pause for at give mig mulighed til at sluge. Jeg drak Anders pis til sidste dråbe og slikkede pikken rent efter. Min pik var stiv og hårdt. Jeg kunne lide at blive ydmyget på den er mode. Jeg var en billig slavetøs.

-Dygtig tøs! Du har ikke tabt en eneste dråbe! Jeg synes at du skal have en belønning til det!

Transen kom ved siden af Anders med pikken i hånden. Uden at det blev sagt noget vidste jeg hvad jeg skulle og åbnede munden klar til at sluge mere pis. Transen kunne ikke så godt kontroller sig og det var svært at kunne sluge alt hendes pis. En del løb ud af munden og på min krop. Når hun var færdig slikkede jeg pikken rent og efter kom hun på knæ og kyssede mig dyb i munden, efter det begyndte hun at slikke mig rent for pis. Samlede lidt pis på min krop og tungkyssede mig dyb. Min pik var stiv, jeg havde ikke spermet endnu, og havde ikke tænkt på min pik før at transen tog den i munden og suttede mig. Efter alt det var sket den aften kunne jeg ikke holde i lang tid og sprøjtede alt min sæd i transen mund. Hun kom til mig og tungkyssede mig dyb, munden fuld med min sperm som vi delte med vores tunge.

-Nå, tøs, nu skal du sove, du skal værre klar og frisk til i morgen!

Han viste mig vej til kælder, hvor det var et lille rum med en madras på gulvet og et spænd i hjørne.

-Du sover her tøs! Men du skal have den her på plads først!

Han gav mig en stor butplug som jeg proppede i min brugte røv. Plugen fyldte mig godt, jeg kunne mærke at min stramme røv ikke var helt klar til den, endnu…..

Anders lukkede døren og gik.
Kommentar