Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bøsseklubben 8

Karakter: 5.2/9
Visninger: 7716

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Onani, Trekant og Første gang
Kapitel 35 – Hævn.

Det var søndag morgen, Jens var lige vågnet. Han så over på uret, og klokken var kun 8. Han var gået tidligt i seng i går, han var træt meget træt i aftes efter den omgang i det gamlehus. Hans røvhul gjorde lidt ondt, men på en god måde. Jo mere han tænkte på det, der skete i det gamle hus, jo mere liderlig blev han og hans pik blev hurtigt stiv. Jens tog den frem og begyndte at hive i den. Han sparkede dynen til side og tog underbukserne ned til knæene. Han begyndte at gnide forhuden hen over pikhovedet, hvor der kom en dråbe presperm frem i reven. Jens tog det op mellem to fingre, førte det op til munden, hvor han lod sin tunge glide rundt om de to fingre. Han begyndte at sætte tempoet op, begyndte at vippe med underlivet, og han begyndte at stønnede svært.

- Hold op hvor er det godt at spille pik, sagde Jens til sig selv.

Der gik ikke lang tid, før han kom i nogle lange sprøjt, hvor det ene ramte ham lige midt i ansigtet. Han tog et par fingre og tog spermen fra ansigtet, førte så fingrene ned til munden, hvor han slikkede dem rene. Efter det tog han sin T-shirts og tørrede spermen væk fra maven. Så rejste han sig fra sengen, tog sine underbukser på og gik ud for at tage et bad.

Mads var også lige stået op og var gået i bad. Hans forældre havde vækket ham, for de skulle noget på deres arbejde og havde larmet lidt. Ligesom Jens var Mads også gået tidligt i seng i går, efter den tur i det gamle hus. Og da Mads var kommet ud af badet og ind på værelset, tog han sin mobil og skrev en besked til Jens.

Go’ morgen min dejlige ven, sovet godt? Kan du være sammen i dag, mine forældre er ikke hjemme.

Jens var lige kommet ud af badeværelset, da han hørte sin mobil ”Bip, bip, du har fået en sms”. Han gik ind på værelset, læste beskeden og sendte et svar tilbage til Mads.

Jeg kommer over til dig, når jeg har fået morgenmad, vi ses smukke ven.

Jens fik noget tøj på og gik ned i køkkenet. Hans mor var ikke stået op endnu, så Jens fandt noget at spise, og derefter gik han hen til Mads.
Da han kom hen til Mads, var hans forældre lige kørt, og Mads og Jens stod i gangen og gav hinanden et kæmpe stort tungekys.

- Det var noget af en tur i går, sagde Jens, da de var på vej ned til Madses værelse.
- Det er noget, der kan mærkes i numsen, sagde Mads og grinede. Jeg havde en våd plet i underbukserne da jeg vågnede.
- Foran!?, sagde Jens.
- Nej, det var bagved, det lugtede af madolie.

Jens og Mads kom ind på værelset, hvor de satte sig ved siden af hinanden i sengen, hvor Mads spurgte, hvad de skulle lave i dag.

- Jeg kunne godt tænke mig at gøre gengæld over for Jacob, binde ham fast til et bord og genkneppe hans røv, sagde Jens.
- Det lyder som en god idé, sagde Mads. Skal vi så ikke høre, om Danni vil være med, så kan Jacob mærke hvordan det at få en pik op.

Jens og Jacob grinede mens de gik over til computeren. Mads tændte for den og gik ind på boyfriend.dk, hvor Danni havde en profil, lige som Jens og Mads også havde. Jens loggede sig ind på sin profil, hvor han havde fået to beskeder, den ene var fra Danni - Han åbnede den og læse højt:

- Hej med jer. Tak for sidst, det var kanon sjovt og dejligt. Håber vi skal mødes igen, så jeg giver jer mit mobil nr. så kan I ringe eller skrive til mig. Hilsen jeres Danni med den lange…

Mads tog sin mobil og skrev til Danni, og Jens åbnede så den anden besked, hvor der stod:
I er bare for dejlige at se på, bare jeg kunne være med i jeres lege, især dem I har i det gamle hus. Hyg jer og jeg håber, I vil lege med mig engang. Hilsen Morten.

- Der er en, som har set os ovre i det gamle hus, sagde Jens til Mads, som lige var blevet færdig med at skrive til Danni.
- Hvem er det?, spurgte Mads og kiggede efter profilnavn. Prøv og gå ind på hans profil, så kan vi se, om det er en vi kender.

Jens gik ind på hans profil. Der stod ikke ret meget der. Jeg er med på det værste, du skal bare være under 18 år. Skriv til mig, så er jeg klar til leg. Kram her fra…

- Han har ikke noget profilbillede, sagde Mads.
- Nej, med der er to i hans galleri.

Jens gik ind i galleri, der var to billede af hans pik. På det ene var hans pik slap, og på det andet var den stiv og lå op af hans mave.

- Den er ikke så stor, sagde Mads. Men den ser dejlig ud.

Jens gik tilbage og skrev en besked til ham, om han kunne tænke sig om at mødes. Samtidig fik Mads en besked. Det ar fra Jacob, som spurgte, hvordan hans røv havde det fra i går. Samme besked fik Jens kort tid efter, hvor de begge to skrev:

Du kan vente dig, vi skal nok hævne os, bare vent, hi hi.

Mens Mads skrev, kom der en besked til. Denne gang var det fra Danni.

- Danni kommer om nogle timer, læste Mads op. Og han vil godt være med til at hjælpe os med at få ramt på Jacob.
- Det lyder godt, sagde Jens. Så kan han få at mærke, hvordan det er at få pik i røven.

Jens og Mads grinede.
Kapitel 36 – Danni.

Klokken nærmede sig 12, og det bankede på døren hos Mads. Det var Danni der kom, han bliv lukket ind, og de sad nu på værelset.

- Vi er meget glade for, du vil hjælpe os med at få ram på ham Jacob, sagde Mads.
- Hvad har han da gjort? spurgte Danni.
- Han er skyld i, at vi blev bundet til et bord, fik slag i numsen, og skulle gå med våde underbukser, sagde Jens.
- Pissede I i dem, grinede Danni.
- Nej, det var Hans, Emil, Jacob og Kristian, der havde pisset på dem, sagde Mads. Og så skulle vi tage dem på, og så skulle vi gå med dem over til det gamle hus.

Jens og Mads fortalte så, hvad der var sket i det gamle hus, og Danni blev bare mere liderlig af snakken.

- Kunne I ikke lide det? spurgte Danni med et smil.

Jens og Mads kiggede på hinanden, de vidste ikke, hvad de skulle svare til det, men de nikkede ja til Danni.

- Hvorfor vil I så have hævn over Jacob?
- Jo, så han kan få samme tur, som vi fik i går, sagde Jens.

Mads gik over til sin computer og fandt et billede frem af Jacob, Danni gik så hen til computeren for at se på ham.

- Han ser da meget cute ud, sagde Danni og tog sig på pikken. Hvordan vil I få ham her over?
- Det ved vi ikke endnu, sagde Jens. Måske kan du få ham her over.
- Jeg har aldrig mødt ham…
- Du skal barer spørge ham, hvor Mads bor, og få ham til at viser vej her hen, sagde Jens.

Danni satte sig igen hen på sengen, og man kunne tydeligt se, han havde stiv pik. Der var en kæmpe bule i bukserne.

- Må jeg tage mig et bad, spurgte Danni.

Mads svare ja, og Danni rejste sig igen fra sengen, gik ud midt på gulvet og begyndte at klæde sig af. Der han kun stod iført underbukser, kunne man se en stor våd plet midt på underbukserne. Da han trak dem ned, sprang hans stive pik frem og stod og vippede ud i luften. Det gik lige ned i Jenses og Madses pikke, som blev meget hurtigt stive.

- Jeg har, savnet din store pik, Danni, sagde Jens. Jeg kunne godt finde på at sutte den nu.
- Kom og gør det, sagde Danni.

Jens gik hen til Danni, stod foran ham og lagde sine hænder på hans bryst, som var varmt. Kørte så hænderne længer ned, kørte dem rundt på maven inden han førte sine hænder ned til hans pik. Jens gik så ned på knæ, tog om hans pik, kørte forhuden helt tilbage, så der kom en dråber presperm frem i reven.

- Kom her hen, Mads, sagde Jens.

Der gik ikke to sek. så var Mads ovre ved siden af Jens. Mens Jens holdt Dannis pik med forhuden helt tilbage, begyndte Mads at lade sin tunge køre rundt på pikhovedet.

- Det er længe siden, der er nogen, der har suttet min pik, sagde Danni og begyndte at lave små kneppebevægelser med underlivet.

Mens Mads slikkede pikhovedet på Danni, hev Jens i små ryk i Dannis pik. Det var for meget for Danni, han begyndte at stønne og lave større bevægelser med underlivet.

- Jeg kommer, jeg kommer, sagde Danni stønnende.

Mads stoppede med at slikke og åbnede munden, mens Jens stadig hev i små ryk i hans pik. Ud kom den hvideste sperm i hårde sprøjt, lige ind i Madses mund, som slugte så hurtigt han kunne. Men det var ikke alt, han kunne nå at sluge, noget røg ned på gulvet og lavede en lille sø foran Mads.

- Det var godt at få spermet, sagde Danni. Og så vil det være godt med en liderlig numse, grinede han.
- Du har bare noget lækkert sperm, sagde Mads og slikkede sig om munden.

Mads rejste sig op, og Danni tog fat i ham og gav ham et tungekys. Imens stod Mads og masserede Dannis baller.

- Lad os alle gå ud i bad, sagde Danni.

Jens og Mads tog deres tøj af og gik med Danni ud på badeværelset, hvor de tre fik et grundigt bad, hvor de vaskede hinanden i hoved og røv.
Kapitel 37 – Jacob.

Danni, Jens og Mads havde igen fået deres tøj på, men de havde ikke taget deres underbukser på. Danni og Jens gik så over til Jacob, hvor Danni skulle få Jacob med hen til Mads. Jens skulle holder sig i baggrunden, for at Jacob ikke skulle se ham, for så kunne han regne ud, at der var noget i gære, og så fik de ikke hævn over Jacob.

Da Jens og Danni nærmede sig Jacobs hus, var de heldige, for Jacob stod uden foran huset og kiggede på sin cykel. Jens gemte sig, og Danni gik så hen imod Jacob, Danni kiggede rundt, ligesom om han ledte efter noget. Det lagde Jacob mærke til og spurgte Danni, hvad han ledte efter?

- Jeg skulle besøg en, der hedder Mads, sagde Danni og kiggede rundt på husene.
- Ham Mads, han skulle ikke være lyshåret, sagde Jacob.
- Jo, han er lyshåret og så høj, sagde Danni og tog sin hånd og viste Jacob det.
- Og går meget sammen med en, der hedder Jens?
- Det tror jeg nok han gør, sagde Danni. Kender du ham?
- Ja, det gør jeg, sagde Jacob. Jeg har været sammen med ham nogle gange.
- Vil du ikke vise mig der hen, spurgte Danni, som næsten ikke kunne lade være med at grine.

Jacob gik hen til sin cykel og tog sin jakke. Gik så hen til hoveddøren og råbte ind:

- JEG GÅR LIGE OVER TIL MADS.

Lidt efter var de på vej over til Mads, og undervejs gik Jens et stykke fra dem, så han kunne være klar til at tage fat i Jacob, når de var henne ved Mads.

- Hvordan kende du Mads?, spurgte Jacob mens de gik.
- Vi mødes over nettet, ligesom så mange andre også gør, sagde Danni og kiggede ned af Jacob.

Da de kom hen til Mads, gik Jacob med op for at banke på døren, og Jens kom løbende hen til Jacob, og samtidig åbnede Mads døren. Jens fik fat i Jacob, så de væltede ind i gangen. Danni kom ind, og Mads lukkede døren.

- Hvad har I gang i, sagde Jacob med Jens oven på sig.
- Hvad tror du, sagde Mads, som stod ved siden af.

Jens rejste sig op sammen med Jacob, og da Jacob kom op at stå, gik han hen mod hoveddøren. Danni tog fat i ham sammen med Jens, og de slæbte ham med ind på Madses værelse.

- Du skal blive her, sagde Jens, da de kom ind på værelset.

Mads låste sin dør, så Jacob ikke skulle stikke af, gik hen til ham.

- Tag dit tøj af, så vi kan se din pik, sagde Mads og slikkede ham på kinden.

Jacob så helt forbavset på Mads, at han var blevet sådan, han var jo også selv skyld i, at han stod her.

- Kom nu, vi har ikke hele dagen, sagde Jens kommanderende til Jacob og hev i hans bukser.

Jacob knappede sine bukser op, og Jens og Mads hev dem så ned, så hans underbukser næsten røg med ned. Så tog Jacob sin bluse og T-shirt af, så han stod i underbukser, hvor man kunne se en påbegyndt bule af Jacobs pik, som var ved at blive stiv.

- Vi lægger ham ned, sagde Jens.

Jens og Mads lagde Jacob ned på gulvet, hvor Danni så tog hans sko af og træk hans bukser af ham. Jacob kom op at stå igen, og nu var bulen også vokset noget mere. Hvis man stod ved siden af ham, kunne man se ned til hans pik, for pikken maste underbuksekanten udad.

Jens bad Jacob om at blive stående, mens de selv tog deres tøj af, og mens de tog deres tøj af, kunne de se på Jacobs underbukser, at en våde plet kom til syne og blev større.

- Du kan se, hvor liderlig han er, sagde Jens til Danni, som nu stod nøgen.

Dannis pik var også allerede godt stiv, og forhuden var begyndt at trække sig tilbage, det fik Jacob øje på, og den våde plet blev bare større.
Kapitel 38 – bundet.

Jens, Mads og Danni stod nu nøgne over for Jacob, spm ikke kunne lade være med at kigge på deres stive pikke. Jens og Danni tog fat i Jacob, og imens fjernede Mads sin dyne fra sengen, hvor Jens og Danni lagde Jacob ned på maven.

- Hvad vil I gøre nu, sprunget Jacob nygerrigt.
- Du skal bare holde mund og følge med, sagde Jens. Så skal du nok finde ud af, hvad vi vil gøre med dig.

Jacob lå på maven på sengen, Danni var ved at binde hans arme fast til siden af sengen. Imens lå Jacob og rullede rundt i sengen, for hans stive pik var ved at springe ud af hans underbukser.

- Lig stille, sagde Mads og klaskede lidt på hans røv.
- Det kan jeg ikke, sagde Jacob. Min pik vil ud af underbukserne.
- Det skal den komme, sagde Jens og hev hans underbukser af ham.

Mads spredte hans ben, så man kunne se hans hårfri nosser, og hans pik lå nu stiv mellem madras og mave. Og mens Danni bandt den anden arm fast til sengekanten, kiggede han på Jacobs dejlige numse. Da han havde fået bundte armen fast, kastede han sig over Jacobs numse og begyndte at massere ballerne. Mens Danni masserede Jacobs numse, havde Jens og Mads bundte hans ben fast til sengen, så man havde et godt udsyn til hul og nosser. Danni rejste sig fra sengen og stod nu ved siden af Jens og Mads. De stod og så ned på Jacob, som var bundet fast til Madses seng.

- Hold op hvor det ser frækt ud, sagde Danni. Min pik kalder efter at komme ind i varmen.
- Så lad ham mærke, hvor dejligt det er at få en lang stiv pik op, sagde Jens og smilede ned til Jacob, som så op på dem.

Danni satte sig i sengen mellem Jacobs ben, og Mads havde hentet vaselinen ovre i sit skab. Danni åbnede for vaselinen, tog noget på et par fingre og smurte det godt rundt på Jacobs liderlige numsehul.

- Nu skal du mærke en liderlig pik, sagde Danni og smurte lidt vaseline på sit våde pikhoved.

Så lod han sit pikhoved køre lidt rundt om Jacobs hul, inden han maste den langsomt op i ham. Da Danni var halvt oppe i Jacob, stoppede han, så hullet kunne vænne sig til pikken. Lidt efter trak Danni pikken lidt tilbage, hvor han så igen førte den indad, så næsten hele hans pik var inde i Jacob.

- Du har vist haft noget langt oppe før, sagde Jens.

Jacob svarede ikke på det Jens sagde, og Danni trak sig lidt udad igen, hvor han så kørte langsomt ind og lidt længere end før. Det kunne også høres på Jacob, han var begyndt at stønne. Og til sidst havde Danni hele sin pik inde i Jacob og var også bøjet hen over ham, så han lå oven på Jacob.

- Nu har du næsten 20 cm pik oppe i dig, hviskede Danni til Jacob, og begyndte at vippe med underlivet.

Lidt efter strakte Danni armeerne frem og satte tempoet op, og inden længe kunne man høre klaskene, når Danni gik i bund. Og det var godt at Madses forældre ikke var hjemme, for ellers kunne de høre Jacobs stønnen eller nærmest skrigen.

- Så kan du lære det, Jacob, sagde Jens. Man skal ikke gå bag ryggen på mig og Mads.
- Iiii… kunne godttt liiide deet, stønnede Jacob.
- Det kommer ikke sagen ved, sagde Mads. Det man kan gi, kan man også få!

Danni kunne ikke holde ret meget mere. Han stønnede, og det blev højere og højere. Jens og Mads stod ved siden af sengen, og deres pikke stod lodret i luften og prespermen væltede ud af dem og løb ned af siden.
Danni trak sig ud og lod sin stive pik køre mellem Jacobs baller, og der gik ikke lang tid, før hans pik eksploderede, og der kom bare sperm flyvende ud og hen over Jacobs ryg og hoved. Danni var ved at vælte bagover, men Jens og Mads nåede at kommer om bag ham og rette ham op igen.

- Hold da op, hvor er det godt, stønnede Danni, som stadig kørte sin pik mellem ballerne.

Lidt efter lagde Danni sig ned, og Jens og Mads begyndte at gnide den sperm rundt, som var landet på ryggen af Jacob, og de fortsatte, til den var godt smurt rundt på ryggen.
Kapitel 39 – En liderlig dreng.

Efter 10 minutter var Danni klar igen, hans pik stod stiv og klar til en ny omgang. Jens og Mads som ikke var kommet endnu, havde stadig meget stive pikke, og de var godt våde af presperm.

- Var det en god tur, du fik med den lange, spurgte Jens Jacob.
- Det var vildt dejligt, sagde Jacob, som stadig var bundet til Madses seng.
- Lad os tage ham med ud i haven, sagde Mads.

Jacob kigged forskrækket op på Mads, som stod med et stort smil, og Jens og Danni begyndte at binde Jacob fri.

- Hvad vil naboerne ikke sige, sagde Jacob lidt nervøst.

Han var ikke meget for at kommer derud, og især når naboerne kunne se ind, og det var også lidt koldt udenfor.

- Tage det bare roligt, Jacob, sagde Mads. Haven er lukket hele vejen rundt, så naboerne kan ikke se ind på din liderlige pik.

Jacob kom fri og kom op at stå ved siden af sengen. Jens, Mads og Danni så ned på sengen, og det lignede en, der havde tisset i sengen. Der var en kæmpe våd plet. Det var Jacobs pik, der havde ligget og sivet presperm ud, mens Danni havde bollet ham hårdt i numsen.
Alle fire gik ind i stuen og Mads åbnede havedøren. Danni smed så Jacob derud og Mads lukkede døren efter ham. Nu stod Jens, Mads og Danni og kiggede på at Jacob stod og frøs, hvor Danni så åbnede havedøren og sagde:

- Lad os se dig gå lidt rundt i haven, sagde Danni, grinede og lukkede havedøren igen.

Jacob gik rundt i haven og han frøs, kunne de tre inden for se, men de lod ham være lidt længere udenfor. De bad ham også om at lægge sig ned, og rulle rundt på græsplænen. Da Jacob kom op at stå igen, var hans pik stadig meget stiv.

- Han er godt nok en liderlig dreng, sagde Danni, som stod og hev i sin stive pik.
- Skal vi lade ham komme ind igen, sagde Jens.

De to andre nikkede, og Jens lukkede Jacob ind i stuen, hvor han stod og klaprede tænder.

- Det kan I ikke være bekendt, sagde Jacob.

Danni omfavnede Jacob, så han hurtigere kunne få varmen, og imens kunne Danni ikke lade være med at pille på hans pik.

- Gå ud og tag dig et varmt bad, sagde Jens. Du er også blevet beskidt omme på røven.

Danni gav slip på Jacob, så han kunne komme ud i bad, Jens og Danni gik med ham, for at holde øje med, at han ikke spillede pik ude i badet. Imens gjorde Mads klar inde på værelset, og han kunne ikke lade være med at snuse til den våde plet.
Mads lagde ikke mærke til, at Danni var kommet ind på værelset, det opdaget han først, da Danni væltede ham ned i sengen, oven på den våde plet.

- Nå, Mads, lugter det godt, sagde Danni og grinede.
- Prøv selv og snus, sagde Mads og satte sig på kanten af sengen.

Danni tog fat i Madses ben, som var lidt spredte, men han spredte dem lidt mere, så han kunne sidde imellem dem. Han tog fat om Madses stive pik, den var godt hård og meget våde af presperm. Danni bøjede hovedet ned over pikken og lod sin tunge glide rundt på pikhovedet i et lille stykke tid. Hvor han så tog pikken i munden og begyndte stille og roligt at sutte på den. Mads sad og nød den dejlige behandling Danni gav hans pik, og da Mads lige var ved at eksploder i en stor orgasme, tog han pikken ud af munden og begyndte at hive frem og tilbage i den.

- ÅÅÅHH! Jeg kommer, sagde Mads stønnende.

Danni hev forhuden så meget tilbage han kunne, og ud af Madses pik kom det ene lange sprøjt efter det andet, og Mads havde svært ved at sidde på kanten på sengen, så han var nødt til at holde godt fast i sengen. Og mens Mads sad der og sprøjtede ud over gulvet, kom Jens og Jacob ind på værelset, men stoppede i døråbningen. Lidt efter ebbede Madses orgasme ud, han faldt bagover og lå og stønnede i sengen.

- Hold op hvor var der vildt, sagde Mads. Det var noget af en orgasme jeg fik.

Danni rejste sig op og gik hen til Jens og Jacob, som stadig stod i døråbningen.

- Der var nok nogen, der ikke kunne holde sig mere, sagde Jens. Så er det kun os, der mangler at sperme. Jens kiggede på Jacob.
- De kan ikke holde til så meget, sagde Jacob og grinede lidt.

Danni tog fat i Jacob og skubbede ham hen imod sengen, så han næsten var ved at vælte ned oven i Mads.

- Sut Madses pik ren, kommanderede Danni.

Jacob satte sig ned på knæ, tog fat i Madses halvstive pik og begyndte at sutte den ren. Af den sutten blev Madses pik hurtigt stiv igen, og da Danni og Jens syntes den var rene nok, bad de Jacob om at komme op at stå igen og bøje sig fremover, så de kunne komme til numsehullet.
Danni tog fat i hans baller og spredte dem så meget ud til siderne han kunne. Jens havde taget vaselinen og tog en stor klat og smurte godt ind i numsehullet. Og da vaselinen var smurt godt ind, skulle Jacob vende numsen til Mads og sætte sig ned over hans pik. Madses pik forsvandt langsomt op i Jacob. Den gik helt ind i ham, og han begyndte at køre op og ned på Madses pik.
Jens satte sig foran Jacob og tog fat i hans stive pik, som hoppede og dansede, mens han sad og hoppede på Madses pik. Jens fik fat i den og hev lidt i den, inden han tog den i munden og begyndte at sutte den.

- Det kilder i min pik, sagde Jacob stønnende.
- Bare bliv ved med at sutte, sagde Danni som var kravlet op i sengen.

Han kravlede hen over Mads, så Mads lå mellem benene. Danni rettede så sin pik ned mod Madses mund. Mads gabte hen over pikken og fik den ind i munden. Han begyndte at sutte, så godt han nu kunne.

- Jeg kan snart ikke holde mig mere, stønnede Jacob.

Jens stoppede med at sutte og rejste sig op, så Jacob kunne sutte hans våde pik. Jacob suttede på livet løs, for han var pisse liderlig. Det var Jens også, så der skulle ikke suttes ret meget på hans pik, så kort efter trak han sig ud af Jacobs mund.

- Nu skal du få sperm i hele dit hoved, sagde Jens stønnende og hev frem og tilbage i sin pik.

Lige inden Jens kom i ansigtet på Jacob, var Danni kommet op at stå fra sengen. Han stillede sig bag Jens, tog hans pik og begyndte at køre frem og tilbage.

- Jeg kommer, jeg kommer, sagde Jens stønnende.

Hvis Jacob ikke havde lukket øjnene, så havde han fået sperm i dem, og det blev bare ved med at sprøjte ud af Jenses liderlige pik.

- Nu tror jeg ikke, der kan komme mere ud, sagde Jens helt udmattet lidt efter.
- Jeg tror også, du er tom nu, sagde Danni og gav slip på hans fedtede pik. Lad Jacob sutte den ren.

Jens førte sin pik hen til Jacobs mund, for Jacob kunne ikke selv se, for han havde sperm over hele ansigtet. Jacob åbnede munden og suttede Jenses pik ren, mens han stadig sad med Madses pik i numsen.

Lidt efter havde Jens fået sutte sin pik ren, og Jacob havde fået spermen tørret af ansigtet, og nu stod Jacob midt ude på gulvet med armene ned af siderne, og hans stive pik stod lodret op af hans mave. Jens, Mads og Danni sad i sengen og så på Jacobs liderlige pik. De kunne se på Jacob og hans pik, at der ikke skulle røres ret meget på den, før den ville eksplodere i en kæmpe orgasme.

- Du har godt nok en liderlig pik, hvad Jacob, sagde Danni.

Man kunne se på Jacobs pik, at den rykkede på sig, og strengen bag pikhovedet var godt stram. Danni rejste sig og gik over til Jacob. Han stillede sig bag ham og begyndte at massere hans baller. Det skulle han ikke have gjort, for Jacob kom i et skrig og ville tage fat i sin pik, men Danni fik fat i hans hænder, og hans pik begyndte at sprøjte over en meter op i luften. Jacob havde svært ved at stå oprejst, så Danni var nødt til at holde ham.
Jacob var helt væk, mens hans liderlige pik bare sprøjtede løs med den dejlige drengesperm. Da Jacob var færdig med at lave springvand, kom han til sig selv igen, Danni satte ham ned på gulvet, hvor han fik vejret igen, for han var totalt udmattet.

- Det er første gang, jeg ser en sperme uden at hive i sin pik, sagde Jens. Men det så mega frækt ud.
- Det har du ret i Jens, sagde Mads. Det så vildt frækt ud, og sikken et springvand, han lavede.
- Vi må hellere komme ud i bad, sagde Danni som stadig havde stiv pik.
Kapitel 40 – Farvel.

De fire drenge gik ud på badeværelset, og alle skulle tisse, men det fik Jacob ikke lov til som den første. For Jens bad ham om at sætte sig på gulvet i brusekabinen, og da han fik sat sig ned og kiggede op på de andre tre, stod de med deres pikke rettet lige mod ham.

- Nu skal du få pis i hovedet, sagde Jens og begyndte at pisse ham i hovedet.

Mads og Danni begyndte også at pisse på ham, De tissede på hans pik, som hurtigt blev stiv igen.

- Det er noget, han kan lide, sagde Danni og rettede strålen mod hans ansigt.
- Det kan han, sagde Mads og grinede, så strålen dansede rundt på Jacob.

Da de tre var færdige med at stå og pisse på Jacob, fik han så lov til selv at tisse, Han sad stadig på gulvet, og pisstrålen røg næsten en meter op i luften og plaskede ned på Jacobs mave og pik.

- Lad os få vasket os, sagde Mads, og imens han hjalp Jens Jacob op at stå.

De gik på skift ind under bruseren og skyllede sig, gik så ud og fik sæbet sig ind, som de hjalp hinanden med at gøre. Og Danni kunne ikke lade være med at vaske Jacobs pik grundigt. Danni nærmede sig at stå og spille pik på Jacob, og Jacobs pik var i hver fald meget stiv.

- Jeg tror, Jacob vil sperme igen, sagde Danni med et stort smil.
- Det tvivler jeg ikke på, sagde Jens. Jacob er altid liderlig, ligesom os andre og så smilede han.

Mads stod under bruseren og fik skylle sæben af, og da han kom ud, gik Jens ind under den. Da han kom ud fra bruseren, så Mads, at Danni stod bag Jacob og spillede den af på ham, mens han lod sin pik glide mellem Jacobs baller. Det gik lige i Madses pik, den blev lyn hurtigt stiv, så den stod lodret op af maven.

- Kom hen og være med, Mads, sagde Danni, som stadig var smurt ind i sæbe lige som Jacob.

Mads gik hen til dem, gik ned på hug og tog fat i Jacobs stive pik, og begyndte så at hive frem og tilbage i den. Jacob nød den dejlige behandling og lod sit hoved læne tilbage på Dannis skulder.
Jens kom ud efter han havde skyllet sig. Han byttede plads med Danni, så han kunne få skyllet sæben af kroppen. Det gik meget hurtigt med at få skyllet sig fri fra sæben, og til han stod bag Jacob igen og med sin pik mellem ballerne på Jacob. Jens gik så ned i hug ved siden af Mads, så de begge slikkede på Jacobs pik, som snart var ved at komme i sin anden orgasme den dag.

- Jeg kommer nu, stønnede Danni og spermen sprøjtede op på ryggen på Jacob. Åh, det var godt, sagde Danni udmattet.

Danni gik under brusen igen og skyllede sig over. Mens Danni stod der under bruseren, kom Jacob i endnu en stor orgasme, og hans stønnen gav genlyd på badeværelset. Jens og Mads havde rettet Jacobs pik hen imod brusekabinen, hvor Danni stod, men det lykkedes ikke for Jacob at sprøjte ind og ramme Danni.

- Det var dejligt, sagde Jacob og satte sig på toilette med pikken op af maven.

Jens og Mads gik ind i brusekabine til Danni, så de tre stod der og omfavnede hinanden med vand løbende ned over deres dejlige drenge kroppe.

- Det har været hyggeligt, sagde Danni og gav Jens og Mads et kys på munden.

Efter 10 min var alle inde på Madses værelse igen og var ved at tage deres tøj på, Danni skulle til og hjem, så han var først i tøjet og lidt efter var Jacob også iført sit tøj igen. Jens og Mads var de sidste, der fik deres tøj på.

- Jeg vil tage hjem igen, sagde Jacob og gik ud mod døren.

Alle gik ud til hoveddøren og Jens og Mads sagde farvel til Jacob og Danni, og da Jacob og Danni var væk, kiggede Jens og Mads på hinanden og smilede, og løb ind på Madses værelse igen.

Slut for denne gang, fortsætter måske en anden gang.

Skriv til mig med ris eller ros, eller hvis du bare har lyst til at spørger om noget. Og husk og give din stemme, hvad du synes om BK, og det kan du gøre på forsiden.
Kommentar