Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En kold december aften - Mit første knald.

Karakter: 5.9/11
Visninger: 8293

Af: Diamantdreng.

Læs flere noveller af:
» Diamantdreng.

Skriv til:
» Diamantdreng
Tags: Unge, Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex, Natursex og Første gang
Jeg er 17 år, høj, slank og mørkhåret. Mit navn er Benjamin og jeg har aldrig haft sex før. Mit største ønske er at prøve at være sammen med en fyr.
Jeg havde fundet ud af at Boyfriend var et sted, hvor man kunne skrive med andre homoer.
Fedt, tænkte jeg og skrev til nogle fyre, "Hey kunne du tænkte dig at mødes med mig? Jeg har aldrig haft sex før og vil super gerne prøve det. Er du interesseret?"

Der poppede en besked ind lidt tid senere. Det var fra en fyr som var frisk. Vi skrev lidt frem og tilbage. Han fortalte mig sin data og jeg var super tilfreds. 23, høj, veltrænet, lidt tattoos og blond. Han skrev også at han desværre ikke havde tid i dag, men han rigtig gerne ville ses med mig.


Nogle dage senere skrev han at han havde tid. Lækkert, tænkte jeg og skrev at jeg var klar. Vi aftale at vi skulle mødes i min by. (Det er ikke så nemt at komme ud fra byen, uden en bil). Kl. 20:00 ved den gamle skole. Vi var nødt til at gøre det udenfor, da mine forældre sad der hjemme og så tv. Jeg gik ud og ned mod skolen. Han var der ikke, så jeg gik lidt rundt i byen med sommerfugle i maven. Bling. Det var fyren. Han skrev at han var der nu og han ikke kunne se mig. Jeg gik langsom over til der, hvor vi havde aftalt at mødes. Det var som om at mine ben ikke rigtigt ville bevæge sig. Jeg var super nervøs og lidt spændt på hvordan det skulle komme til at gå. Jeg kunne se ham og gik over til ham. ”Hej, jeg hedder Daniel” Sagde han og gav mig et stort kram. Han gik hen imod sin bil. Jeg fulgte bare efter og tænkte at han nok havde prøvet det et par gange. Han virkede helt rolig og lidt kold. Vi kørte et mørkt sted hen, så vi sikre på at der ikke ville komme nogen. Vi parkerede bilen helt nede på havnen, ude til vandet. Daniel gik ud af bilen og gik over bag en båd, som var taget op af vandet. Jeg blev siddende lidt inde i bilen. Der lød et BANK på ruden. Det var Daniel der spurgte om jeg var klar. ”Jeg kommer nu” svarede jeg Daniel og steg ud af bilen. Jeg gik med langsomme skridt hen imod den flotte, høje veltrænet fyr. Da jeg nåede helt hen til ham, tog han fat om mine hofter og trak mig ind til ham. Jeg kiggede ham direkte ind i han store flotte blå øjne. Nu blev jeg helt fortryllet ind i ham. Daniel bøjede sig ind over mig for at give mig et kys. Det var ikke første gang jeg kyssede med en fyr. Matthias fra min klasse og jeg havde kysset før, til nogle gymnasie fester. Men Daniels læber var noget helt andet. De var store og fyldige. Han havde taget læbepomade på kunne jeg smage.

Da vi havde vi stået bag båden og kysset i noget tid, kunne jeg mærke at Daniels hænder begyndte og trække sig længere ned langsom. Da han kom ned til min røv, kunne jeg mærke at Daniel drejede sine hænder om foran og begyndte at hive i min pik, så godt han nu kan, da jeg stadig havde mine jeans på.
Jeg tog fat nu og gjorde efter. Glider mine hænder langsomt ned at Daniels ryg og ned til hans røv og om foran. Jeg åbnede hans vinterjakke, så jeg kunne tage mine hænder ind under hans T-shirt, så jeg kunne mærke hans bare hud. Ahhh det var bare lækkert. Han er helt glat. Jeg kunne mærke at han nød det. Vi gav hinanden et ekstra langt kys denne gang. Dr kom et lille gisp fra Daniel.

Daniel åbnede nu mine jeans og strøg sin hånd over min pik, som er blevet helt våd. Jeg kunne mærke at mine underbukser nu var gennemblødte af pree-sperm. Det var Daniel helt ligeglad med og trak mine underbukser ned så min pik sprang lige ud så den stod op af maven på mig. Han tog nu fat og begyndteat rive den af på mig. Imens Daniel var i gang med mig, knappede jeg hans jeans op og fulgte trop. Daniels pik var også helt stiv, og sprangud af underbukserne og stod direkte op af maven, ligesom min gjorde.

Daniel satte sig nu ned på hug og tog min pik i munden. Det var så koldt udenfor at vi kunne få varmen ved at have nærkontakt.
Man måtte sige at blodet løb rundt i kroppen på mig. Hold da helt op, hvor var Daniel god til at tage en pik. Det havde han gjort mange gange før!

Jeg stod og nød det så meget at jeg faldt ind over Daniel og sagde ”ahhh bliv ved, det er så godt” Daniel rejste mig og begyndte at kysse mig igen og sagde ”Din pik er fantastisk”.

Denne gang tog jeg chancen og gik ned på hug. Nu vil jeg prøve at give mit første blowjob. Daniel har en stor pik, den er ca. 19 cm. Jeg startede med at slikke på hans pikhoved og derefter tog jeg og suttede skaftet. Jeg prøvede om jeg kunne tage hele hans pik, men den var alt for stor og jeg kløjes i den, så jeg havde en masse savl i munden. Daniel hev mig hurtigt op og sagde at jeg skulle spytte ud i hans mund. Da jeg fik delt savlet i mellem os gik jeg ned igen og Daniel begyndte at face-fuckke mig. ”Ahhhh…”


Daniel hev mig op og sagde at jeg skulle skynde mig at tage min bukser på igen, da der ik en mand med sin hund. Vi grinede lidt af det og da han er gået begyndte jeg at sutte videre på Daniels store våde pik. Efter noget tid hvor jeg havde leget med hans pik, spørger Daniel om jeg ikke nok ville kneppe ham. Det ville jeg selvfølgelig gerne. Jeg kom i tanke om den porno film jeg havde set lige inden jeg gik, at det var en god idé at varme røvhullet op inden man påfører sin pik. Så jeg gav ham lidt finger. Jeg startede med at køre min ene finger op og efterfulgt af to og til sidst kom den tredje op. Men da jeg kunne mærke at han ikke var helt klar endnu, satte jeg mig ned på hug, for at kærtegne hans røv ved at rimme ham. Da han var helt klar, stak jeg min pik op i ham. Jeg gjorde det meget forsigtigt, da jeg ved at det kan gøre meget ondt. Jeg tog nu mine tænder fat om Daniels hofter og begyndte at kører min pik frem og tilbage. Jeg kunne høre nogle lyde fra Daniel af. Det måtte da kun betyde at han kunne lide mit arbejde. Han sagde når jeg skulle komme skulle jeg bare trække kondomet at og skyde det op i ham. Det gjorde jeg så. Kunne høre på Daniel at det var det bedste han vidst.

Da det var Daniels tur til at komme, sagde han at jeg skulle sætte mig ned foran ham og åbne min mund. Lige i det jeg fik åbnet min mund stak han sin pik ind og lang ned i min hals og tog fat om min nakke og holdte mig der. Jeg kunne mærke end 7-10 sprøjt. Nu skulle jeg bare synke det, men da det var så meget løb det ned af min hage. Da jeg fik slugt det jeg havde i min mund gjorde jeg Daniels pik ren for de rester af sperm der sad der. Daniel tog mig og til sig og begyndte at slikke mi ansigt ret for de efterladenskaber han havde lagt.

På vej hjem i bilen, blev vi hurtigt enige om at vi skulle mødes i gen snart. Fordi vi har begge meget tilfredse med hvad vi begge havde oplevet.

Efterfulgt har jeg skrevet med Daniel og vi har aftalt jeg kommer hjem og sover hos ham til nytår, så vi kan genoptage succesen og komme godt ind i det nye år.
Kommentar