Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Livet som hest opstaldet som hingst hos Kenneth og Peter

Karakter: 4.5/2
Visninger: 5942

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, S/M & Fetish, Sport og Bondage
Jeg vil gerne fortælle hvilken oplevelse jeg fik for et par år siden, hvor jeg blev opstaldet som hingst på rideskolen af to af mine venner Keneth og Peter, der begge er heste venner.

Jeg havde sagt ja til at prøvet liv som hest.

Jeg blev trukket ind i boksen hvor jeg var glad for at mærke det bløde hø. I boksen blev et reb bundet til mine hænder, som jeg fik at vide hed forben. Lidt efter blev en lænke låst til mine bagben, og tovet i grimen blev strammet opad så jeg stod med strakt hals, og hovedet røg i en fodersæk.

Pludselig gøs det i hele mit bryst. En stang blev lagt mellem armhulerne ved mine forben, og et reb strammede i nakken, mens stangen pressede hårdt på armhulerne. En tog fat i snoren omkring mine nosser og jeg mærkede et ømt tryk på kuglerne.

Peter sagde nu står vores hingst vist sikkert. Kenneth rydder du lige affaldet væk og smider det ud i bilen, inden vi siger farvel til den nye hingst. Jeg stod lammet af rædsel, og også noget glæde, og tænkte det her kan de to skide drenge bare ikke byde mig, jeg har aldrig oplevet nogle så opfindsomme og hvor har det været en skøn oplevelse.

Peter rev foder sækken væk fra mit hoved, så jeg kunne se mig selv en sidste gang inden de kørte , og et virkeligt overraskende syn mødte mig, og jeg var helt måbende målløs.

Kenneth sagde så at han gerne lige ville fortælle hvordan jeg var opstaldet.

Du har sko på alle 4 hove, dine fingre er strakte og spredte, så du ikke kan knytte hænderne – der nu hedder hovene foran – og de er bundet fast til et tov der til det nederste rør i enden af boksen Bagbenene er spredte med en stållænke der er låst fast i bunden af boksen, og lænken er låst til hver ankel, så du holder alle 4 sko i bunden af boksen

I munden har du et stangbidsel. På hovedet har du en grime der er bundet med et træktov der er fastgjort til det øverste rør i enden af boksen, så vi er sikker på du bliver stående på alle 4.

Under armhulerne er en stang hvor der i hver sin ende er et reb der er bundet sammen i din nakke. Rebenden er bundet fast i loftet af boksen så du ikke kan lægge dig ned. For at vi er sikker på du ikke rejser dig er et reb bundet fra stangen og ned i bunden af boksen, så du ikke kan rokke dig ud af stedet.

I nosserne er bundet en klokke der ringer hvis du bevæger dig. For at alle kan se din store pik har vi bundet en snor i nosserne, hvor enden er bundet fast i loftet af boksen, så du ikke kan lægge dig ned. I din pik er bundet en stram snor ned i bunden af boksen, så din store pik hænger flot under din bug.

Vi har sat dig ind i boksen så du har røven ud mod ridebanen. Så kan alle give dig et klap i røven, og skulle en have lyst til at give dig pik, så er det også let at komme til.

Du står med bar røv og hængende pik. Hvis du skal pisse eller skide, så kan du gøre det på samme måde som andre heste, og stalddrengen skal nok muge ud efter dig.

Hvis du vil sove må du gøre det stående, da du hverken kan rejse dig, eller lægge dig ned. Hvis det blive for meget for dig, så er det muligt der kommer en og tager en ridetur med dig udenfor boksen, så du måske der efter kan få lov til at hvile dig lidt. Det er noget du skal gøre dig fortjent til hos dem der kommer de næste dage og det er noget de bestemmer om du skal eller ej - for du har ingen vilje her.

Jeg vil nu lige give dig din aftensmad så du ikke er sulten i nat. I morgen og resten af weekenden kommer vores stalddreng og fodrer dig.

Vi har besluttet at skåne dig for at se hvem der i løbet af weekenden ser dig stå her. Vi vil også skåne dig for at høre de mange ting der bliver sagt om dig. Nogle syntes sikkert du er en frisk ung hingst, mens andre syntes du er en værre en der fortjener det værste.

Peter takkede Kenneth for han havde været med til at lave denne sjove weekend. Vi kommer på søndag og tager en snak med dem der har set, og brugt, dig i løbet af weekenden. Så finder vi ud af om vi syntes du har fortjent at blive her i næste uge, eller om du skal hjem til dit eget legetøj.

Kenneth kom så to ørepropper i mine ører, og jeg stod helt døv. Peter tog en maske frem der var formet som et hestehoved, som han lagde på mit hoved. Masken blev låst fast ved halsen. En lynlås til stangbidslet i munden blev åbnet så jeg kunne få mad og vand, og til sidst blev næsen trukket ud af masken så jeg kunne få luft.

Der var helt mørkt i hestehoved masken. De der kom i ridestalden kunne heller ikke se mit hoved, så ingen kunne vide hvem det var de havde besøg af i boksen.

Jeg ved ikke hvor længe de stod og beundrede deres værk, men jeg havde fundet ud af at de var så gode venner at de gerne hjalp mig med mine lyster, som måske også var deres egne ved at de havde glæde af magten over mig.

Jeg viste nu at en weekend ventede mig med nye skønne oplevelser, hvor jeg var helt overladt til andres gøren og laden. I løbet af nogen tid fandt jeg ud af at det var hårdt at stå på alle 4, og både at være uden syn og hørelse opstaldet i en hesteboks en hel weekend.

Den første nat var det virkeligt hårdt at stå totalt fastspændt i en hesteboks. Om morgenen kom en og gav mig et klap på hovedet og madede mig med frugt og vand.

I løbet af de næste mange timer var mange henne at klappe mig. En enkelt der sikkert ikke brød sig om mig hev i snoren til min pik, så jeg skreg som en vild hingst.

Senere kom der en og hældte noget sødt, der smagte som honning og mælk ned i halsen på mig. Efter at have stået lidt tid mærkede jeg, at jeg havde diare og lortet løb lige igennem mig, ned af mine ben og ned i høet der hurtigt lugtede værre end jeg ved ikke hvad. Stanken var slem. Jeg fik det kolde gys da røv og bagben blev spulet med kold vand, og en eller anden gav mig nogle skiver rugbrød som jeg spiste med stor velbehag.

I flere timer skete der intet. Jeg tænkte lørdagen nok var gået, så jeg igen var alene i hestestalden, pludselig var der en der kom og mugede ud og fjernede lortet fra høet, og jeg mærkede nyt tørt hø kom ind i boksen. Vedkommende stod længe og kælede mig over det meste af kroppen, og jeg fik et venligt klap på mulen inden jeg fik lidt vand at slukke tørsten med.

Igen stod jeg længe i boksen uden at vide noget om hverken hvad der foregik, eller hvad klokken var og jeg var flere gange ved at falde om af træthed efter i mange timer at have stået på alle 4.

Efter nogen tid blev stållænken låst fri fra mine bagben og rebet på forbenene blev også bundet op, ligesom tovet blev løsnet fra grimen. Stangen under armhulerne og snoren i pik og nosser blev fjernet, og en tung rytter satte sig i sadlen, mens en anden tog fat i bidslet og trak mig ud af boksen.

Jeg kom ud i den fri luft, og vi fik sammen fik en lang ridetur, hvor en trak mig rundt med et reb der blev lagt om min hals, uden mulighed for at jeg kunne prøve på at rejse mig op og forsøge at stikke af fra rytteren.

Efter nogen tid blev mit hoved trukket ned i en balje, så jeg kunne drikke vand og vi gik igen ind i ridehallen, hvor de stoppede mig. Rebet om halsen blev hævet op i noget, så jeg stod på de 4 hove og ikke kunne lægge mig ned.

Mine to forben blev lænket, og det samme blev bagben som også blev lænket med en kæde. En gav mig et blidt klap på røven, og kælede kærligt omkring min røv. Kærligheden blev pludselig afløst af en kæmpe smerte da en en analplug blev presset ind i enden på mig, og fastgjort med en bred tape.

Så fjernede de rebet om halsen. 4 stærke hænder tog fat i mig, og lagde mig ned med alle 4 ben op i vejret, og kæderne på mine ben blev trukket op indtil jeg lå tungt udstrakt på gulvet på ryggen med en øm analplug i røven.

De 4 hænder kælede mig igen kærligt, og jeg lå hjælpeløst og ventende på at trætheden ville få overtaget så jeg kunne få lidt søvn. Jeg lå først nogen tid og ømmede mig, men efter nogen tid faldt jeg i en dyb søvn og hvor længe jeg lå på ryggen og sov har jeg ingen anelse om.

Jeg vågnede ved at lænkerne blev løsnet på mine. En tog fat i grimen så jeg kom op at stå på alle 4, og mærkede at næsten hele skindet på bagdelen blev revet af, da man hårdt rev tapen væk og fjernede analplugen fra røven.

En rytter satte sig i sadlen og jeg blev igen trukket ind i boksen, hvor en fast hånd hastigt bandt mig op, så jeg stod som før jeg var på ridetur og inden jeg fik lov til at få lidt søvn.

En hånd nussede mig kærligt på min mule og jeg fik et velfortjent måltid mad samt vand hældt ned i munden, inden jeg blev overladt helt til min egen uforudseelige verden. Jeg stod igen nogle timer på alle 4. I løbet af dagen var flere igen inde i boksen for at kæle kærligt for mig. En enkelt var også igen ude efter at hive hårdt i min pik, ligesom en enkelt gav mig flere hårde slag i bagdelen med enten en pisk eller et tov.

Efter nogle timer mærkede jeg en lukkede lynlåsen for min mund og næse. Jeg frygtede at jeg nu ville kvæles i den stramtsiddende maske, men heldigvis blev denne angst hurtigt afløst af glæde da låsen i masken ved halsen blev låst op og masken med et blev revet væk fra mit hoved.

I boksen stod Kenneth og Peter der med stirrede hårdt på mig. Kenneth satte sig op i sadlen på min ryg, mens Peter fjernede reb og lænkerne fra mine ben og snoren fra pikken og op i loftet af boksen, inden han endelig fjernede rebet som grimen var bundet til boksen med. Jeg blev trukket ud af boksen stadig uden at kunne høre noget.

Peter trak mig ud og hen til kattelemmen i væggen, hvor de trak mit hoved igennem og lænkede mig så jeg stor på alle 4, uden at kunne se ud i sadelrummet og uden at jeg viste hvad de 3 talte om. Jeg blev igen blev løftet op på det smalle bord de havde bundet mig til da vi kom, og jeg mærkede mine ben igen blev bundet til de 4 bordben, alt imens mine sko på hænder og fødder blev fjernet.

Jeg lå bævrende af angst, og glæde samt spænding. og tænkte på hvad der skulle ske, skulle vi snart hjem eller skulle jeg være i stalden hele næste uge. Jeg mærkede at saddel og snoren til klokken i nosserne blev fjernet, ligesom arme og ben blev løsnet fra bordbenene. I stedet blev arme og ben bundet sammen på ryggen.

6 stærke hænder løftede mig fra det smalle bord, og efter kort tid hvilede jeg igen på bordet, uden at jeg selv viste hvad der var foregået i saddelrummet hvor resten af min krop lå med svinebundne hænder og fødder på ryggen.

Peter kom ind til mig og pillede grime og bindsel af mig. I stedet proppede han igen mine gamle underbukser i munden på mig og bandt et bredt bælte omkring munden så, jeg ikke kunne sige noget.

Kenneth kom og tog mine ørepropper ud så jeg kunne høre hvad der skete. Peter åbnede kattelemmen så jeg på bordet blev kørt tilbage fra væggen i sadelrummet, og med et ryk opdagede jeg trak den sæk op over hovedet som de havde lagt resten af kroppen i saddelrummet, og hurtigt de snørede sækken til uden et ord.

Bilen køre ind i rummet og fire hænder løftede mig fra bordet og smed sækken med mig ind i bunden af bilen, og lige efter lød et bump da en anden sæk blev smidt ind til mig, inden bilen med hjulspind ræsede væk fra stedet.

Vi kørte længe og efter nogen tid standsede vi, døren til bilen blev åbnet og 4 hænder løftede mig og smed mig på et koldt gulv, hvor de fortalte jeg skulle være alene til næste morgen i min sæk. Jeg prøvede at brokke mig, men det blev hurtigt afsluttet da de pressede en stor knebel udenpå sækken ind i min mund, som blev bundet stramt i nakken, så jeg ikke kunne sige en lyd, alt imens jeg lå med bagbundne hænder og fødder i sækken, ude af stand til at lege med mig selv.

Jeg hørte døren blev lukket og låst, uden at vide hvor jeg var. Om morgenen kom Peter og Kenneth tidligt og sagde det havde været en skøn oplevelse for dem begge, da de altid havde ønsket at finde en ung mand de kunne dominere og som de samtidig kunne glæde ved at opfylde mine lyster.

De tog kneblen ud af min mund, løsnede sækken og så opdagede jeg til min glæde jeg lå i min egen garage. Peter fortalte mester havde givet mig fri et par dage, og efter det løsnede mine arme og ben på ryggen.

Kenneth fortalte de havde været på rideskolen hele weekenden, og at det var ham der havde givet mig honning og mælk, som sammen altid giver dårlig mave og diare, ligesom han havde nydt at se mig stå med en analplug i røven, og rytteren var hans tunge storbror der også her gaffatapen af, så det meste at skindet røg på røven da analplugen blev fjernet.

Jeg takkede dem og sagde at jeg var glad for de respekterede mine lyster, og var så humane og rare at de ikke udstillede mig i fuld offentlighed i den lille by, eller på rideskolen, samtidig med at jeg havde haft en skøn oplevelse ved at være overladt helt til mig selv, bastet og bundet i en sæk, hvor jeg kunne lægge helt alene og tænke over mine lyster, og om der måske var noget galt med mig.

Når vi ikke er sammen har jeg stadig ind imellem glæde af, at prøve selvbondage her hjemme, og de gamle sække, reb samt forskellige bindsler jeg har fået fra en gammel rideskole giver mig mange gode stunder.
Kommentar

Navn:piah86
Dato:24/08 2017
Har du været der siden, jeg er super glad for din oplevelse, da jeg selv er på en rideskole og gerne ville tage en fyr som dig nogle dage med i stalden som hingst.