Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ung dreng fra busken

Karakter: 5.5/2
Visninger: 8069

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Natursex
[Er lidt ordblind, håber i alligevel kan læse denne novelle]

Det var midt i september måned, og vejret var stadig sommerlig. Og jeg var ude og røre mig, efter jeg havde siddet ved computeren i nogle timer. Og jeg kommer forbi en stor rund stor tæt busk, ved den sti jeg går hen ad. Da jeg ser noget som bevæge sig inde i busken meget hurtigt, og ser hurtigt det er en ung gut som er ved at få sit tøj på meget hurtigt.
Hvad sker der derinde? spurgte jeg ind til ham den unge dreng.
Jeg får ikke noget svar, finder hurtigt stien ind til midten af den store busk. Og kommer ind til en ung dreng på omkring 16 år, ser han har en bule i sine sorte Adidas joggingbukser, og han er meget rød i hovedet.
Hvad laver Du herinde? spurgte jeg denne unge dreng, mens jeg kigget lidt rundt. Ser et tæppe på jorden og på står der en sports taske, hvor der stak et blad op af.
Jeg laver ikke noget, fik denne unge dreng sagt med en stille stemme og skulle til at gå.
Skal Du ikke have dine ting med? spurgte jeg og gik de par skridt hen til tasken, for at samle den op og give den til ham. Ser så at det er et pornoblad, ikke det normal som mange unge drenge ser, men med mænd som bliver bundet.
Men denne unge dreng gik bare videre ud af busken, hvor jeg gik efter med tasken og hurtigt fik jeg en idé og den skulle ikke gå til spilde.
Hvad med de billeder jeg har af dig, råbte jeg da vi kom ud af busken. Skal jeg bare sende dem rundt?
Denne unge dreng som var 5 - 7 meter fra mig, vende sig om og så lidt bange ud.
Det passer ikke du har billeder af mig? sagde denne unge dreng.
Jo. Kom det fra mig. Hvor Du lægger på tæppet, hvor man så kan se det hele, smilede jeg og tog min mobil op af lommen, for at han skulle tro mere på det jeg sagde.
Må jeg se om det passer? spurgte han mens han gik langsomt hen imod mig, og så at hans bule stadig var der.
Ja! Men efter jeg har set dig nøgen igen, sagde jeg til ham. Så sletter jeg dem, mens Du ser på det.
Den unge dreng stod lidt og så ned i jorden, kigget rundt og så så på mig og gik så mod buksen. Og da han var gået forbi mig, følger jeg med og have udsyn til en dejlig røv. Og jeg kunne mærke på min pik, at der var noget godt på vej.
Da vi kommer ind i busken igen stiller den unge dreng sig ved siden af tæppet, jeg sætter tasken hvor jeg tog den. Den unge dreng begyndte så at tage tøjet af, og da han skulle tage Adidas joggingbuksernes af.
Havde han ikke underbukser på, så det var derfor man kunne se bulen så tydeligt, tænkte jeg imens han tog dem af.
Og ud sprang en meget stiv pik frem, han have heller ikke noget hård oven over. Og min pik bliv meget hurtigt stiv efter det syn, og det kunne denne unge dreng også se, hvis han så ned på mine shorts som han sikkert også gjorde.
Så har jeg smidt tøjet, sagde den unge dreng. Sletter Du så billederne?
Ja som aftalt, sagde jeg og tog min mobil op foran mit ansigt, og gik ind i mit kamera på mobilen. Hvor jeg tog nogle billeder af denne unge smukke dreng, men en tynd stiv pik som stod godt dunkende mod hans slanke mave.
Så er de slettet, sagde jeg. Men jeg tog nogle nye.
Det har du ikke, kom det lidt irritere fra ham. Hvad skal jeg så gøre, for du sletter dem?
Lad mig smage din pik, sagde jeg og smilet til ham. Så sletter jeg billedet, og visser billeder af ham.
Han hvæste ikke hvad han skulle gøre, om han skulle lade mig smage hans pik, som stod liderligt mod hans mave, og kunne eksplodere når som helst.
Du sletter billedet når du har smagt eller suttet min pik, sagde den unge dreng.
Ja. Det lover jeg, sagde jeg og gik de par skridt hen mod ham. Lod den ene hånd glide ned af hans ryg, videre ned over hans runde faste balder. Dem kunne jeg godt bruge meget tid på, men tiden var knapt så jeg gik ned på knæ foran hans meget stive liderlig pik.
Tog fat om den og bøjet den så meget jeg nu kunne, mens træk jeg forhuden det sidste stykke ned over hans blodfylde pikhoved. Duften af hans pik gik lide ned til min, kunne mærke prespermen sivet ud af min også meget stive pik.
Tog hans pik i munden og lod min tunge glide langsomt, rundt om hans meget følsomme pikhoved. Og kunne mærke det var noget han kunne lide, og prespermen strømme ud af hans pik. Og enden han kom lod jeg ham mundkneppe mig, til jeg kunne mærke og høre han var ved at komme.
Jeg rejste mig hurtigt op og stillet mig bagved ham, trækket mine shorts og underbukser ned. Gik lidt ned i knæene, så min stive pik kunne køre mellem hans baller. Tog så om hans stive pik, begyndte at spille den af på ham. Og han begyndte at bevæge underlivet, så jeg skulle bare stå stille, så lod han hans røv køre op og ned med hans bevægelse. Og jeg kunne mærke jeg var ved at komme, og det var denne unge dreng også. OG han kom i nogle kampe sprøjt ud over jorden, og jeg kom også i nogle kæmpe sprøjt op af hans ryg, så det løb ned mellem hans dejlige faste baller.
Vi stod lidt og fik vejet, efter vores dejlige orgasme. Hvor den unge dreng bøjet sig ned til sin taske, tog noget køkkenrulle op, hvor jeg tog rullen og riv et stort stykke af, tørret hans ryg og mellem hans dejlige baller.
Uden af sige noget fik denne unge dreng hurtigt tøjet på igen, tog sin taske og forsvandt ud af buksen igen.
Jeg stod og var lykkelig over det som lige var sket, og tænkte på om jeg kom til at se ham igen.
Kommentar