Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Slavepik hos hr. Frederik del 3 - Søndag hos hr. Frederik

Karakter: 0/0
Visninger: 5859

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish, Aldersforskel, Onani og Bondage
Jeg ville selvfølgelig gerne ligge ved siden af ham. Han løsnede mig fra stolen, lænkede mine ankler sammen og mine hænder foran til halsbåndet og trak mig med ind i soveværelset. Jeg blev lagt på ryggen og han spændte 1 rem om mine ankler og 1 rem om mine lår lige over knæene, så mine ben var helt samlede. Jeg blev lænket fast til sengegavlen og han lænkede ligeledes mit halsbånd fast til hovedgærdet.

Nu lå jeg helt udstrakt og det sidste han gjorde var at føre mine hænder ned til mine hofter og lænke hvert håndled fast til jernbåndet om min pik. Han sørgede for at der gik en rem både over og under mit lår så jeg ikke kunne flytte mine hænder ved at løfte mig og der lå jeg så med maske, bold og dildo og forberedte mig på endnu en nat uden søvn.

Han gjorde sig færdig på toilettet og kom ind og lagde sig helt tæt op ad mig og begyndte at røre min forsvarsløse krop. Jeg havde ikke nogen chance for at sove igen og mine grænser og tærskler var allerede langt overskredet.

Søndag morgen lå jeg længe og ventede på at han skulle vågne. Jeg ville ønske, at jeg havde mødt ham normalt og kunne vække ham med blide kærtegn og mærke hansvarme krop under dynen.

I stedet lå jeg og ventede og jeg var sikker på, at min pik ikke kunne tåle at være så stramt snøret ind,og jeg vag vågnet mange gange i løbet af natten. Hele min krop værkede også og jeg var i stadig kamp for at undertrykke smerten og indespærringen.

Endelig vågnede han og jeg håbede at han ville løsne mig bare en lille smule, men igen blev jeg overladt til hans vilje, og han klemte hårdt på min stive pik, mens jeg nærmest skreg over smerte i pikken og den uudholdelige fastsnøring af min krop.

Han vidste det godt og løsnede mig forsigtigt og lod mig få den smule bevægelsesfrihed at få hænderne lænket fast på ryggen uden kæde mellem albuerne og lod mine ben være frie.

Han fjernede masken og gummibolden
og nu håbede jeg bare, at han også ville løsne min pik. Han befalede mig, at rejse mig og langsomt fik jeg gang i kroppen igen. Han beordrede ham hen foran sig på sengen, hvor han satte en lænke fast i ringen i mit pikhoved og trak mig efter sig ud på badeværelset.

Her fik jeg lov til at ligge på knæ mellem hans ben og drikke hans urin. Jeg dristede mig til at slikke hans pik ren, men blev hurtigt stoppet med den besked at det havde jeg ikke gjort mig fortjent til det endnu, så han trak en sort sæk ned over mit hoved, som blev bundet stramt til med et reb om halsen, og så sagde han nu kan du kvæles langsomt i den her klamme dødssæk.

Og så blev jeg endnu engang lænket foran toilettet på knæ og han løsnede min pik indtil jeg kunne tisse. Det var en meget øm og opsvulmet pik jeg havde og jeg vidste faktisk ikke om den var stiv eller ej. Der var så´lidt følelse i den at det kun var det kolde vand jeg rigtig kunne mærke, med hovedet i den sorte sæk så jeg ikke kunne se hvad der foregik.

Heldigvis spændte han ikke pikke ind igen, men han lænkede mine hænder fast til halsbåndet og trak mig ved lænken i mit pikhoved ud i køkkenet hvor jeg fik sækken af hovedet og blev sat til, at lave morgenmad til ham.

Jeg havde meget lyst til at snakke, men da jeg ikke havde fået lov holdt jeg mund. Det viste sig at være klogt for han holdt mig under konstant opsyn og enhver fejl ville blive straffet. Resten af eftermiddagen fik jeg lov til at gå
rundt og gøre lidt rent og rydde op efter ham. Jeg lavede kaffe og serverede for ham og indimellem modtog jeg er par flade med ridepisken.

Han trak mig også med ned i kælderen og tog nogle mål af mig til forskellige torturredskaber. Det var hans plan at indrette rummet til en SM-kælder med alle mulige indretninger og redskaber.

Jeg blev mere og mere urolig eftersom tiden gik og han ikke gjorde tegn til, at kræve et svar af mig, men sidst på aftenen spændte han mig fast i stolen igen og gav mig maske og gummibold på og begyndte endnu engang, at spænde min pik hårdt ind. Han satte både klemmer i mine brystvorter og hængte vægte i ringene i brystvorterne og satte lænker i ringene, så jeg fiktårer i øjnene første gang han trak i dem.

Jeg troede han ville kontrollere mig fra sofaen, men i stedet satte han lænkerne fast i en krog i loftet og kortede den så meget af at jeg blev nødt til at strække sig alt det mit halsbånd tillod fra stolen. Benene spredte han
til det maximale med en stang og mine nosser blev også spændt ind til han ikke stramme jernbåndet mere.

Det gjorde meget ondt og jeg fik næsten kvalme. Både gummibolden og dildoen blev pumpet op til det yderste og endelig til sidst strammede han alle remmene.

Det var meget pinefuldt for mig og jeg kunne ikke sidde sådan ret længe. Nu var tiden kommet til det endelige svar og jeg fik lov at sidde og beslutte mig mens han hentede nogle ting hvis jeg sagde nej.

For at give mig en lille forsmag satte han sig i sofaen og begyndte at sparke til mine nosser. Han sparkede ikke særlig hårdt, men jeg vred mig i smerte hver eneste gang. Han bøjede sig frem og konstaterede, at jeg var pivet og begyndte at spænde min pik endnu hårdere ind.

Desværre var den ikke helt faldet til normal størrelse og den blev langsomt mere og mere stiv af hans berøringer. Han legede med mig og jeg vidste det godt, men jeg vidste også, at jeg intet kunne stille op. Jeg var rædselsslagen over hvad han kunne finde på, både som belønning og som straf.

Jeg havde troet, at jeg ville få mulighed for at svare ham direkte, men han lod mig vente og vente mens han pinte mig mere og mere. Der var ingen forløsning for mig og han hentydede til videofilmen flere gange, for han kunne jo lige så godt eksperimentere på mig, hvis han ikke skulle bruge mig mere.

Han trak en plastiksæk ned over mit hoved, som han strammede til ved halsen, og sagde nu er tiden kommet hvor du afgør om ubetinget for tid og evighed vil være min slave, eller om du sendes hjem som en ussel nedtrykt slavedyr.

Jeg mærkede hvordan har kom tape stramt om plastiksækken jeg havde over hovedet og masken, så jeg troede jeg langsomt skulle dø, og pludselig mærkede at jeg at han begyndte at sætte nåle i min stive pik. Lange knappenåle blev langsomt stukket ind til den lignede et pindsvin.

Jeg tændte mærkværdigt nok på det og besluttede, at jeg gerne ville være hans slavepik. Det var en lang drøm som endelig syntes at gå i opfyldelse og jeg begyndte at mumle højlydt i sin maske og i plastiksækken.

Det faldt ikke i god jord i første omgange og jeg indkasserede 10 hårde slag på nosserne, som fik mig til at græde, men jeg blev ved i håb om, at han ville høre på mig. Han indvilgede i at høre på mig, hvis jeg ubetinget gav ham fri rådighed til at torturere mig bagefter. Jeg måtte sige ja og fik endelig lov til at vedkende mig til ham.

Jeg bor stadig alene hos mig selv, men er ejet helt af hr. Frederik, der i sin kælder har indrettet et SM spankingrum, hvor alle redskaberne er tilpasset efter min krop, og når hr. Frederik ønsker, at bruge mig som slavepik, indfinder jeg mig straks til afstraffelse hos ham.

Niels fra sadistklubben har stadig ret til, at straffe mig når han ønsker det, og hans målsætning er ”straf kan altid gives til slavepikke der bare fortjener straf – og ingen straf er uretfærdig eller for hård for slavepikke”.
Kommentar