Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Slave pik hos hr. Frederik, del 2 l lørdag hos hr. Frederik

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4692

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish, Aldersforskel, Onani og Bondage
Endelig da jeg var færdig med halvdelen af min klatvask kom hr. Frederik klørdag morgen ned og hentede mig. Han sagde det så godt ud, og trak mig op i badeværelser, hvor han lænkede mig under bruseren og gav mig bind for øjnene igen.

Jeg hørte at han tissede og han gav mig det at drikke. Jeg nød det absolut ikke og var godt sur, men inden jeg fik sagt noget havde han igen fyldt min mund med gummibolden.

Så begyndte han at fjerne klemmerne en for en alt imens jeg hylede og skreg af smerte, og da den sidste klemme var fjernet masserede han de store mærker på kroppen og hev lidt i de vægte der hang i mine brystvorter.

Efter en hård omgang massage tændte han for håndbruseren og lod de kolde stråler ramme min mave. Jeg nærmest skreg og forsøgte meget voldsomt at komme fri. Han grinede. ”Tror du jeg vil bruge varmt vand til en slave”;sagde han og vaskede mig færdig og tørrede mig.

Min pik gjorde mere og mere ondt i det kolde vand og klemmemærkerne trak sig også sammen, mens jeg blev tørret.

Til sidst løsnede han endelig remmen omkring roden på min pik, og jeg mærkede at det begyndte at snurre i den. Han havde kun lige løsnet remmen nok til at der kom lidt smørevæske ud af pikken og han trak mig hen foran toilettet og lod mig falde på knæ.

Han trak mig helt hen til kummen og lagde mine nosser ind over kanten og lænkede mig fast til væggen, så jeg hverken kunne trække mig væk eller rejse mig. ”Nu må du gerne tisse”, sagde han. Jeg anede ikke hvordan jeg stod, men jeg lagde mærke til at han stadig var i rummet. Der gik lang tid før jeg kunne og der gik lang tid inden jeg var færdig.

Min pik blev ved med at rejse sig når jeg tissede og derved blev passagen i mit urinrør endnu mindre. Efter et stykke tid gad han ikke vente mere og trak mig op og stå. Han vaskede min pik og satte igen den stramme jernring om min pik, og jeg fik en kort kæde låst til hver ankel og en kæde sat fast til mine håndled, og så tog han mig med ind i køkkenet, hvor jeg fik ordre på at lave morgenmad inden jeg skulle gøre rent på badeværelset, rydde op i køkkenet og vaske op, ordne hans soveværelse og vaske lidt tøj for ham.

Det var stadig kun lørdag formiddag og han gik i bad inden han tog i byen for at handle ind, alt imens jeg spiste og ryddede op.

Han havde strammet jernringen ekstra om min pik, så den stod stiv ud i luften, og jeg mistede igen hurtigt følelsen i den efter den hårde nat og efter et par forsøg på at tilfredsstille mig selv opgav jeg at få udløsning. Det var også lidt farligt, måske ville han blive meget sur hvis jeg havde fået udløsning.

Istedet begyndte jeg at udføre de opgaver han havde givet mig. Jeg forbandede kæden mellem hænderne og de små skridt jeg kun kunne tage. Han havde meget effektivt lagt beslag på mig, hele tiden blev jeg mindet om at det var ham der bestemte hvad, hvornår og hvordan jeg kunne nogen ting.

Jeg nåede at ordne køkkenet og badeværelset inden han kom hjem og jeg kravlede på knæ ud for at åbne døren for ham.

Han stillede varerne på bordet og sendte mig ind i soveværelset. ”Sådan en velkomst må du gerne vise mig fremover”, sagde han da.”Du er måske ved at vænne dig til at være min”, spurgte han. ”Ja, hr. Frederik”, svarede jeg. ”Det var dejligt”, sagde han. Vi skal have sorteret vasketøjet fra kurven derovre, men jeg må hellere overvåge dig, så du ikke oversavler mit undertøj. Du ville vel gerne have udløsning, hvis det stod til dig selv og du er vel pervers nok til at ligge med næsen ned i mine trusser og fantasere om mig, ikke.” ”Ja, hr. Frederik, svarede jeg og blev rød i hovedet.

Han styrede sorteringen og viste mig vejen til vaskemaskinen og hvordan den fungerede. Så blev jeg sendt ind igen for at rede seng og bagefter var det køkkenet og badeværelset som skulle rengøres med vand og sæbe.

Jeg gjorde mit bedste med min begrænsede frihed og tænkte meget på ham. Skulle jeg sige ja til ham og hvad indebar det mon. Jeg ville gerne spørge om en hel masse, men måtte vente. Hvis han var så slem altid vidste jeg ikke om jeg kunne holde til hans fantasier. Godt nok er jeg meget pervers og har også ideer om meget mere farlige og vilde ting, men det var mere intenst når jeg var helt overladt til ham og ikke vidste hvad der skulle foregå.

Jeg kan selvfølgelig heller ikke kæle for min pik hele dagen, og jeg må vænne sig til at den er stiv hele tiden. Det var også dejligt, jeg havde bare ventet noget mere, men det var også mit ønske, at blive brugt på andres bekostning uden selv, at kunne få noget ud af det. Jeg var i syv sind og han vidste det garanteret godt. Da jeg var færdig i badeværelset bød han mig på mad.

Jeg var meget sulten og spiste hurtigt den smurte mad. Han spurgte til min afføring og jeg måtte give ham ret i at det var en mandeting jeg selv måtte klare. Han gik med til at fjerne dildoen på hans foranledning og lade mig sidde i fred, men jeg fik ikke mulighed for at tørre mig. Istedet kunne jeg bruge bruseren, med koldt vand selvfølgelig og tørre mig selv. Dette var mit første element af friheden hos ham. Noget privat.

Jeg havde ikke den store fornemmelse af tiden, men klokken var vel omkring 18.00 da jeg var færdig og blev sat i den lille stol foran sofa’en, mens han tjekkede mit arbejde. Der gik lang tid og jeg brød mig ikke om, at sidde så fastspændt. Det var bedre at kunne bevæge sig, selvom jeg ikke kunne bestemme selv. Endelig kom han tilbage og bortset fra enkelte detaljer var han tilfreds.

Han besluttede sig for at lade mig sidde og selv lave aftensmad, men jeg fik en lille forsmag på hvad der ventede mig, hvis jeg sagde ja til ham. Han havde en videofilm med nogle meget extreme optagelser af en slave som blev misbrugt på det groveste af sin herre.

Det gøs i mig flere gange og det hjalp ikke særlig meget at hr. Frederik kom hen mig flere gange og nev mig i brystvorterne og kyssede mine ører. Denne sukkersøde måde, at kærtegne ham på mens jeg var fuldstændig fanget og bundet og i hans vold, virkede endnu stærkere end hvis han havde pisket mig til blods.

Han nød at se mig bange og jeg var bange for ham. Han virkede djævelsk udspekuleret og endnu engang blev jeg meget i tvivl. Endelig var filmen forbi og han gav ham masken på med gummibolden i munden og pumpede den hårdt op.

Jeg sad og ventede på hvad der nu skulle ske og hørte at han gik rundt om mig. ”Jeg kan se på dig at du blev chokeret”, sagde han. ”Du skal ikke være bange, det er en del af mine fantasier ikke noget jeg vil byde dig, men du skal vide hvor extremt jeg tænker. Nu kan du sidde her lidt og tænke over filmen, men glem mig ikke.”

Han satte igen klemmer i mine brystvorter og han glemte mig absolut ikke. Efter aftensmaden ryddede jeg igen op i køkkenet og da jeg var færdig, fik jeg hofteremmen med dildoen på og blev placeret i stolen foran sofa’en.

Han pumpede dildoen op og gav mig maske og gummibold på og jeg sad nu igen foran ham med pikken lige ud i luften og følte mig virkelig som hans slave. Denne aften ville han lege lidt med mig, tiden gik hurtigt og jeg skulle snart svare ham, ellers ville han tortere min pik sønder og sammen, så jeg ikke kunne få rejsning i et par uger.

Han hentede et lille oste-rivejern og satte sig ved mig. Langsomt kørte hun det rundt om mit pikhoved uden at trykke særlig hårdt, men alligevel blev jeg mere og mere rød. Jeg kunne godt mærke noget skarpt på pikken, men anede ikke hvad eller hvor det var. Det gjorde ret ondt, men ikke nok til at jeg ville klage mig. Jeg havde ikke fået særskilt ordre til at tie stille ligesom slaven på filmen, da herskerinden stak lange nåle gennem hans pung, men jeg tænkte alligevel som slaven på filmen og ville prøve at se hvor langt jeg kunne gå.

Hr. Frederik blev roligt ved, at mishandle min ømme pik. Indimellem rev han lidt på min pung og kærtegnede min krop og det var en underlig blanding. Hver gang han holdt op slappede jeg af og hver gang han gik i gang igen føltes det som om han trykkede ti gange hårdere end da han holdt op. Til sidst måtte jeg vride mig i et forsøg på at få ham til at stoppe.

Han stoppede ikke men roste mig for hvor længe jeg havde holdt ud og så gik han for alvor i gang. Han kørte rivejernet hårdt rundt på hele mit pikhoved indtil det var lige før det blødte. Hovedet var helt rødt over det hele og han fortsatte ned langs pikken indtil den havde fået samme tur.

Jeg skreg inde i masken og tårene trillede ud af mine øjne, men der var absolut ingen nåde hos ham. Han satte sig igen i sofa’en og trak hans stol helt hen foran mig og lagde sine bare fødder på min mave. ”Nu skal du lære et par sætninger udenad, som du kan øve dig på i tilfælde af at du vælger, at blive min slave. Du skal høre godt efter og lære dem udenad til jeg kommer tilbage.

Den første lyder;
1. Det gør mig lykkelig at være Din slave
2. Jeg vil frivilligt adlyde Dig i enhver henseende
3. Jeg har ingen ret til at bestemme over min krop
4. Jeg vil aldrig kunne få sexuel tilfredsstillelse hos andre
5. Jeg vil modtage enhver afstraffelse som Du finder nødvendig

Han sagde dem kun en gang. Jeg vidste ikke hvor længe jeg havde, men han tændte for fjernsynet og lod benene hvile på min mave. En gang imellem lod han dem vandre rundt til min pik og nosser og til ringene i brystvorterne og min hals. Efter et stykke tid fjernede han gummibolden og lod mig drikke lidt af hans pis for at skylle munden.

Jeg burde endnu engang føle mig ydmyget, men var for koncentreret til at tænke over det. ”Er du klar til at bekende dig til mig”, spurgte han og lænede sig frem og satte en kæde i hver af ringene i brystvorterne. Han lænede sig tilbage og hev i kæderne. ”Jeg venter”, sagde han.
”Nummer 1, Det gør mig lykkelig at være Din slave.
Nummer 2,
Jeg vil frivilligt adlyde Dig i enhver henseende.
Nummer 3, Jeg har ingen ret til at bestemme over min krop.
Nummer 4, Jeg vil aldrig kunne opnå sexuel tilfredsstillelse hos andre.
Nummer 5, Jeg vil modtage enhver afstraffelse som Du finder nødvendig.”

”Mener du det”, spurgte han og lod kæderne svinge i luften. ”Ja, hr. Frederik”, svarede jeg. ”Du huskede det. Det var godt – men det var ikke så godt med bud nr.4. Vil du prøve igen eller synes du også at det er for sent at redde det.” han lod mig ikke svare men hev meget hårdt i kæderne og jeg vidste, at jeg var på tynd is og måtte vente. ”Du siger at du vil modtage enhver afstraffelse som jeg finder nødvendig. Det er jeg glad for at høre for når du ikke kan huske det 4. bud, må jeg straffe dig.”

Han pumpede igen bolden op i min mund og rejste sig. Da han kom tilbage hviskede han det rigtige i mine øre og lod mig forstå at han ville høre mig igen senere i alle 5 bud. Så gav han ham et kondom på som var fyldt med parfume ude i spidsen. Det sved og brændte i hele min pik efterhånden som parfumen
rendte ned til mine nosser. Han tyssede på mig og vendte tilbage til fjernsynet med fødderne på min mave.

Jeg var ikke sikker på at jeg kunne klare det her. Smerten var ulidelig langvarig, det blev ved med, at brænde overalt og jeg sad meget uroligt og kunne slet ikke tænke på hans bud. Det føltes som en evighed da det værste endelig fortog sig lidt og jeg kunne trække vejret normalt igen.

Der måtte have gået et par timer og jeg havde ondt over det meste af kroppen. Det værste var min pik, den gjorde meget ondt og jeg begyndte, at tvivle på om det virkelig var min drømme hersker, der sad foran mig.

Jeg mærkede det også i mine ben og arme og mine balder var næsten følelsesløse. Endelig slukkede han for fjernsynet og hørte mig i buddene igen. Jeg kunne næsten ikke sige dem af overvældelse over de smerter jeg havde, men fik sagt det helt rigtige denne gang. Han lykønskede mig og spurgte mig inden han løsnede mig om jeg ville sove ved siden af ham eller på gulvet i kælderen.
Kommentar