Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Slavepik hos hr. Frederik, del 1 - fredag hos hr. Frederik

Karakter: 5.0/6
Visninger: 4367

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Jeg havde i nogen tid skrevet sammen med en fyr om, at jeg gerne ville være hans slave en weekend.

En fredag efter arbejdstid kørte jeg ud til spanking klubben hvor jeg skulle møde min chat ven som jeg skulle være slave for en weekend.

Da jeg kom ventede en mand i døren og sagde han skulle tage sig af mig inden Frederik ville overtage mig.

Jeg fik en maske på der sad meget stramt. Jeg åndede tungt gennem to huller under mine næsebor. Min mund blev fyldt med en oppustet gummibold, der gjorde mine protester til uforståelige grynt, der kun kunne gøre min situation endnu værre. Mine håndled blev spændt fast til den anden arms albuer bag min ryg og mine ankler blev lænket sammen. Jeg prøvede at læne mig forover, men nåede ikke langt før lænken i mit halsbånd stoppede mig, jeg stivnede, lyttede og der var ingen der sagde noget og jeg opdagede jeg var alene i rummet.

Jeg vred kroppen lidt, og spændte i pikken, men kunne kun mærke en stram følelse omkring roden, som mærkede som om den sov og jeg sad hjælpeløs længe og ventede.

Jeg hørte døren blive åbnet, nogle skridt, døren blev lukket igen og skridtene kom nærmere. Han stoppede foran mig og sagde ”Nå”, ”Kan du godt lide at ligge på knæ for mig ?” Jeg nikkede. ”Du ser dejlig hjælpeløs ud”, sagde han, ”men først vil jeg lige høre om du virkelig er i stand til at leve op til mine krav. Det lød jo meget flot i chatten sagde han og læste den op.

”Skabt til at tjene – besat af mænd. 25-årig spankingboy søger varmblodig herre til nye eventyr. Jeg søger en meget slem fyr, som vil udfylde min hverdag med besværligt udførlige opgaver af enhver art. Jeg forestiller mig at skulle lave mad, servere, vaske op, gøre ren, vaske tøj og tilfredsstille dine seksuelle behov. Du skal være meget hård, krævende og ubarmhjertig. Jeg forventer at du vil kontrollere mit begær efter dig og jævnligt teste min loyalitet” havde jeg skrevet inden jeg kom på besøg hos ham.

Det gøs i mig, havde han virkelig skrevet det. Jeg havde længe længtes efter at være slave, men det her lød pludselig som total underkastelse.

Han rykkede en stol hen til mig og satte sig. Jeg ventede. ”Tror du, at du er i stand til at leve op til det der?”, spurgte han. Jeg nikkede meget svagt. ”Ja, for du er helt min i denne weekend og hvis du fortryder slipper du først fri Søndag midnat, så kan du selv tænke lidt over hvad en skuffet herre kan gøre ved en hjælpeløs mand.

Det lød ikke rart og jeg besluttede at gøre mit bedste. Han rejste sig og gik om på siden af mig og låste en hængelås op i væggen til mit halsbånd. Kravl med herover, sagde han og trak i mit halsbånd. Jeg kravlede på knæ med små skridt indtil lænken i mine ankler ikke var længere. ”Læn dig fremover,” sagde han og hev i kæden til min hals ramte underdelen af en gabestok.

Han holdt stadig kæden stram, mens han lukkede gabestokken og låste den. Jeg lå nu på knæ med lodrette lår og helt strakt ryg. Jeg følte mig ikke særlig tryg da han begyndte at gå rundt om mig. Han grinede let og gik ud af døren.

Jeg begyndte at overveje situationen igen, jeg havde aldrig set ham før, vi havde kun skrevet sammen. Det var mig selv der havde foreslået, at mødes i Spankingklubben.

Døren gik igen op og han gik om bag mig. Han sagde intet men skilte mine ankler fra kæden og satte en stang fast i stedet, som han straks begyndte at skrue på, så mine ben blev tvunget til at sprede sig. Han smurte noget koldt på mit røvhul og pressede en dildo op i mig, og da den var helt i bund tog han nogle remme og spændte fast i min hofterem. De gik gennem mine ben og igennem et hul i dildoen, han strammede remmene indtil han var sikker på at de sad godt fast.

Han gik om foran mig og jeg prøvede om jeg kunne nå og røre ham, men der var ingen chancer. Han satte en ny kæde fast i mit halsbånd og trak i en talje indtil kæden var stram igen. Han låste gabestokken op og lod mig stå op. Det var ikke så nemt med benene spredte, men han trak i kæden indtil han var tilfreds og jeg stod lige under taljen.

Han trak stolen hen og satte sig foran mig og nød synet af min slappe krop, og efter nogen tid rejste han sig igen og strammede remmene mellem mine ben til de sad knaldhårdt. Han pillede lidt ved dildoen og jeg spjættede da hans fingre rørte min røv. Han trykkede på luftpumpen i sin hånd og jeg mærkede dildoen blev større.

Jeg vred og stønnede, men han pumpede indtil mine protester blev meget højlydte og jeg følte min røv var ved at sprænge. Han fjernede pumpen og gik om foran mig. Drillende lod han sine fingre glide ned over mit bryst forbi brystvorterne og videre ned ad maven, forbi min pik og ind imellem mine ben, hvor han rørte mine spændte nosser.

Jeg vred mig noget, men måtte acceptere hans leg. Han lukkede luften ud af bolden i min mund og fjernede den. Jeg sank mit spyt og forsøgte at komme af med smagen af gummi.

Han gik tilbage til stolen og satte sig igen. ”Er det besværligt nok, eller havde du forventet noget mere ?” spurgte han. ”Ja, det er besværligt nok,” svarede jeg. Han grinede. ”Det var din første fejl og endda første gang du taler til mig, det bliver dyrt for dig.

Når du får lov til at svare på mine spørgsmål, skal du altid slutte med at sige ’hr Frederik’. Er du tørstig?” ”Ja, hr. Frederik,” svarede jeg. ”Hvad vil du helst drikke” spurgte han. ”Vand, hr Frederik,” svarede jeg. ”Det var dog utroligt,” sagde han ”der bliver vist meget arbejde med dig. Vand, hvorfor vil du drikke vand, når du kan få lov til, at drikke mit pis?. Fra i dag vil din yndlingsdrik være min pis eftersom jeg ejer dig. ”Ja hr Frederik”, sagde jeg.

Det er vist ikke helt gået op for dig hvad det indebærer at være min slave.

For det første har du ikke så mange muligheder for at gøre noget som helst uden, at jeg giver dig lov. Du kunne ikke tale før og kun trække vejret gennem næsen. Du kan ikke samle benene eller forhindre mig i på anden måde at bruge din krop som jeg vil. Du kan ikke fortryde, at du er her og du har ikke mulighed for at komme af med hverken stort eller småt på toilettet.

Du er kort sagt min lige nu. For at understrege det vil jeg straffe dig, ikke særlig hårdt, men alligevel. Du skal lære at tale pænt og ordentligt til mig.”

Han rejste sig og gik over til mig og rørte let ved mine brystvorter, som han satte 2 klemmer hver. Jeg gispede og trak mig lidt tilbage. ”slap nu af, de er ikke så stramme, vent bare lidt, så går den værste smerte væk.” sagde han og blev stående foran mig, mens han kørte fingrene ned over maven og ned til min pik der var snøret stramt ind så den sov helt stiv.

”Kan du godt lide det”, spurgte han. ”Ja hr. Frederik”,svarede jeg. ”Godt”, sagde han, ”jeg synes at vi skal fortsætte hjemme hos mig, men for at vise hvor interesseret du er, skal du selv komme hjem til mig og sige, at du gerne vil være min slave.

Inden du tænker på at protestere skal du vide at jeg lænker dine arme og hænder med hængelåse, som det kun er mig der har nøgle til og du bliver ikke løst fra nogle af dine indsnøringer.

Herren der lukkede dig ind her vil arrangere dig nøjagtigt som jeg ønsker og hvis du siger bare et ord til ham, vil du få en meget lang og ubehagelig nat. Okay, er det forstået.” ”Ja hr. Frederik”, svarede jeg spagt og chokeret.

Du skal møde mig på torvet, hvor jeg har en hat på sagde han og gik.

Manden kom ind næsten med det samme. Han tog mine ankelremme af og gav mig et par stramme løbebukser på og kondisko. Bukserne snørede han ind så de afslørede min stive pik og løftede nosser. Han spændte en kropssele formet som en rygsæk fast på mig, med indsyet trøje og så løsnede han mine hænder en efter en og låste dem fast til bæreremmene på rygsækken.

Bæreremmene blev låst fast til min hofterem og jeg kunne ikke slippe ud af denne pine uden at finde min herre. Til sidst fjernede han masken og kom den sammen med de andre kæder og remme ned i
rygsækken.

Han tog mig hen foran et spejl og jeg var næsten ved at besvime. Det første alle ville lægge mærke til var min store pik og nosser, de var simpelthen så tydelige, og manden stod og smilede, og sagde. ”God fornøjelse det bliver nok den mest tur for dig, at gå ned til torvet”.

Han førte mig hen til døren og sagde farvel hvad vil du give for at jeg ikke ringer og siger at du protesterede?”, spurgte han og lod sine fingre glide ned om min pik. Jeg turde ikke sig noget for min herre havde sagt, at jeg ikke måtte sige en lyd til manden, og i min situation var det nok klogest ikke at sige noget. Alt jeg kom ud for kunne jo være en fælde. ”Nå, det finder du ud af i aften”, sagde han så og skubbede mig ud af døren og låste den.

Jeg gik rystet ned af trappen og ud på gaden, hvor jeg forsøgte at undgå at se på nogle, men jeg kunne ikke skjule mine herligheder for dem jeg mødte.

Der var mange der så hånligt på mig og min pik, jeg var flov men også glad for, at de ikke vidste jeg var bundet. Jeg gik en times tid inden jeg nåede frem til torvet, hvor jeg så en mand stå med en hat, som jeg gik hen til og sagde ”Jeg vil gerne være din slave.” ”Er du sikker”, sagde han. ”Hvorfor tog det så lang tid, kan du godt lide at vise dig frem sagde han. Nej, hr Frederik, jeg ved ikke hvorfor, jeg er nok lidt genert sagde jeg

Okay sagde han kom her, du skal holde dig 10 meter bag mig, han tog en mountainbike og kørte langsomt gennem byen. jeg måtte småløbe for at følge med og han valgte med vilje en omvej. Godt forpustet nåede vi hjem til hans hus.

I entreen lagde jeg mig på knæ, og jeg blev befalet at kravle med ham ind i stuen, hvor han tømte rygsækken og gav mig armremmene på igen. Da mine håndled igen var lænket til albuerne på ryggen, tog han rygsækken og seletøjet af mig.

Jeg fik halsbånd på og han satte en lille vægt i hver ring i brystvorterne. Jeg blev stående, mens han hentede et kamera og tog nogle billeder af mig i løbebukserne, samt min røv og pik og nosser.

Så trak han mig hen til en lav stol, og løsnede bukserne og trak dem og skoene af mig, så jeg stod helt nøgen. ”Sæt dig ned”, sagde han og jeg satte mig i den lave stol. Han lænkede mig fast både i halsremmen og i anklerne, så jeg ufrivilligt skød underlivet frem.

Jeg begyndte at blive lidt liderlig af at se på ham, mens han tog flere billeder af mig. Jeg turde ikke spørge hvad billederne skulle bruges til.

”Du må gerne kigge på mig, og jeg håber du fik følelse af hvor ubehageligt det kan være at blive overbegloet på gaden af alle mulige personer. Du vækkede i hvert tilfælde en del opsigt, sagde han og spurgte om jeg var tørstig.

Ja hr. Frederik svarede jeg. Han rejste sig og gik ud i og hentede et glas. Han holdt om min nakke og satte glasset for mine læber, og i det samme blev min pik helt stiv. Han grinede da han så det og spurgte om jeg skulle på toilettet.

Det skulle jeg faktisk og svarede ja. Han holdt glasset ud for min pik. Efter lidt tid tog han det væk. ”Skulle du ikke tisse?” spurgte han. ”Jo, men jeg er lidt genert svarede jeg. Det bliver dit problem for du kommer ikke på toilettet medmindre jeg giver dig lov, sagde han og stillede glasset og satte sig igen.

Så begyndte han, at lege med mig, og hive i brystvorterne, kæle om min hals, holde fast i pikken og massere nosserne på mig. Min pik kæmpede for at sprænge jernbåndene omkring pungen og roden. Han masserede den konstant, men i stedet for at løsne den spændte han båndet om roden endnu mere ind med en lille nøgle.

Jeg stønnede og pev, men han blev ved til han ikke kunne stramme det mere. Min pik stod helt tyk og stiv ud i luften. Den havde i forvejen en blålilla farve og nu blev den næsten helt mørk. Han blev ved med at spørge ham om alt muligt mens han holdt øje med om pikken svandt ind.

Han satte en kæde fast i mit halsbånd løsnede mine ankler, som igen blev bundet sammen med en kort lænke. Så løsnede han ham fra stolen og trak mig ud i køkkenet. Jeg kunne kun tage små skridt, men fulgte lydigt med rundt i huset.

Endelig nåede vi soveværelset og med et smørret grin væltede han mig ned på ryggen i sengen. Han bandt mine ben fast til gavlen så de var samlede og lænkede mine arme til hver side af sengen. Inden han låste mit halsbånd fast gav han mig masken på, uden gummibold heldigvis. ”Kan du nu ligge helt stille”, sagde han, ”Ja, hr Frederik”, svarede jeg. Han gik ud af døren og kom tilbage med kameraet, og tog nogle billeder, som jeg håbede han ikke viser til andre.

Så satte han sig overskrævs på min mave og tog blusen samt bukser og trusser af af, og tog fat i pikken som han gled op og ned af hans røv. Mine nosser og pik spændte vildt hårdt, men jernbåndene forhindrede ethvert udsving i hårdheden.

Det gjorde mere og mere ondt, og der gik lang tid før jeg sprøjtede sperm i hans hånd. Straks efter jeg havde gjort det rejste han sig og tog sit tøj på igen. Han bandt mine arme på ryggen og løsnede mine ben, men lod mig beholde masken på og pustede gummibolden op, så jeg ikke kunne sige noget. Han var tydeligvis tilfreds og slog mig hele vejen ind til stuen i røven med en ridepisk.

Han sagde at jeg havde bestået den seksuelle test og bandt mig til den lave stol igen. Jeg hørte han gik smånynnende rundt i køkkenet. Jeg vidste ikke hvad han nu kunne finde på og havde svært ved at vænne sig til at være helt hjælpeløs.

Pludselig ringede telefonen. Jeg hørte min herre tage den, alt imens jeg sad fastspændt på den lille stol. Pludselig hørte jeg han blev meget hård i stemmen og han vendte sig og så vredt på mig. Det gik op for mig, at det var manden fra Spankingklubben han talte med og det lød som om han fortalte, at jeg havde gjort alt for, at for at slippe for turen ude i byen.

Jeg begyndte at protestere, men med gummibolden men gummibolden gjorde jeg ikke kunne sige noget. Han afsluttede samtalen og gik over til mig og sagde ”Jeg er næsten helt sikker på at jeg sagde til dig at du ikke måtte sige noget til manden der klædte dig på og jeg er helt sikker på at jeg sagde at du ikke måtte sige noget uden at have fået lov.” Han gik om bag mig så jeg ikke kunne se ham.

Jeg havde ellers tænkt at løsne din pik, men det bliver nu en del af din straf. Jeg håber den kan tåle det. Han satte sig i sofaen lige over for mig og svingede den ene fod ind i mine nosser hele tiden, mens han talte videre. Jeg krympede sig ved smerten, men turde ikke protestere, og jeg tænkte hvor var det uretfærdigt, bare jeg kunne få fat i manden fra spankingklubben, så skulle jeg nok sætte ham på plads og hævne sig.

Jeg tror det bedste vil være, hvis du får et par huskeklemmer på til i morgen og så må du gøre en ihærdig indsats for at gøre mig god igen. Skal vi sige indtil i morgen tidlig, når jeg vågner. Han rejste sig og hentede en pose med klemmer.

Heldigvis var min pik og nosser så hårdt udspændte, at der ikke var plads til klemmer, men han satte dem i stedet hele vejen tværs over mit bryst, fra brystvorte til brystvorte og han strammede alle mine remme en ekstra tand og pumpede mere luft i både dildoen og bolden i min mund, inden han rejste mig og lænkede mine hænder fast til halsbåndet foran og satte en kæde fast mellem mine albuer på ryggen og hofteremmen. Til sidst lænkede han anklerne sammen med en lænke.

Så trak han mig ned i kælderen og viste mig et stort tomt lokale som skulle gøres rent. Der var vand og sæbe i fyrrummet og både vægge, loft og gulv skulle vaskes. Jeg fik en stige og en gulvskrubbe og klud og fik besked på at gå i gang. Jeg skyndte mig at begynde og hørte at han låste døren.

Jeg stod totalt fanget, og jeg overvejede at fjerne et par klemmer efter at have ramt dem flere gange, men turde simpelthen ikke. Det var meget klart for mig at lige meget hvor fri jeg blev Søndag midnat, så var det umuligt for mig, at slippe ud af hans fangenskab indtil da. Det var min første oplevelse af slavens kedelige sider, hvor der skulle gå en hel nat med smerte og næsten umuligt arbejde.

Jeg blev nødt til, at stoppe mine tanker og istedet koncentrere mig om at vaske loftet. Det var komplet umuligt, at styre noget med så kort lænke mellem hænderne og der var mere vand på gulvet og mig end på loftet. Jeg blev nødt til, at gøre det så godt jeg kunne, hvis der blev tid tilovers måtte jeg klatvaske hist og her til det blev pænt. Jeg var sikker på at det var en gammel kulkælder for der var meget beskidt.

Efter et par timer kom hr. Frederik ned sammen med manden fra Spankingklubben. Jeg ville gerne afbryde arbejdet, men turde ikke. Jeg stod på stigen og han betragtede mig med et smil på læben.

”Kom herned”, sagde hr Frederik. Jeg kravlede besværligt ned af stigen og gik over foran dem og lagde mig lydigt på knæ. ”Jeg synes at det må være rimeligt, at Niels også får lov til at straffe dig for din ulydighed. Jeg er meget skuffet over dig og det her vil følge dig længe. Du kan åbenbart ikke være alene og uden lænker, men det bliver du heller ikke fremover. Nu gør du som Niels siger, mens jeg venter ovre i hjørnet.

Niels beordrede mig til at bøje sig forover og gik om bag mig og begyndte at piske mig. Det gjorde meget ondt og indimellem hviskede han i mine ører og fortalte mig hvor meget han nød at piske slaver som min.

Da han var færdig og min røv var brandvarm og glødende gik hun igen op i stuen, og hr. Frederik blev lidt i kælderen og sagde, at han var glad for at have set mig blive pisket og sagde, det er bedst at du skynder dig og blive færdig, og så gik han og låste døren.

Jeg fortsatte endnu mere smertefuldt rengøringen. Det var en meget lang og ubehagelig nat. jeg havde det fysisk dårligt og var træt.
Kommentar