Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mine 2 år som slave fyr hos min ven der ejer mig

Karakter: 4.0/1
Visninger: 6810

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Offentligt, Fisting, Voldtægt, S/M & Fetish, Aldersforskel, Onani, Sport og Bondage
Jeg havde på nettet læst om fyre, der holder deres mænd i forskellige former for kyskhedsbælter, med det formål at styre deres mands seksuelle aktiviteter samt have kontrol over ham.

Jeg er selv blevet anskaffet som en sådan ”han” for 2 år siden. Det startede med, at jeg kom sammen med en meget mild mand, det kunne jeg simpelhed ikke klare og vort forhold fik en hurtigt afslutning.

Det fik mig på den tanke, at jeg ville afsættes til en mand, som kunne dominere mig, det fik jeg som sagt for lidt over 2 år siden.

Det var en tilfældighed, at han fandt mig, det var på en café, hvor vi sad og snakkede. På en eller anden måde kom vor samtale ind på mit tidligere forhold. Han begyndte herefter at snakke om, at han ofte havde drømt om at leve i et sådan forhold, hvor han var slave ejeren.

Han fortalte mig, at vi godt kunne prøve, om vi kunne få et sådan forhold til at fungere. Han forlangte, at jeg skulle skrive under på et ”slaveskøde”, som har følgende ordlyd: ”Undertegnede slave (navn og fødselsdato) underkaster sig herved indehaveren af nærværende ”slaveskøde”, som herved får den fulde kontrol, ejendoms- og brugsret over mig.” Andet står der ikke i vor skriftlige aftale. Slaveskødet er udformet sådan, at han kan overdrage skødet til en anden, som herefter har den fulde ejendom- og brugsret over mig.

Han fortalte mig, at jeg skulle bruge et kyskhed hylster, som kun han havde nøgle til. Jeg fortalte, at han havde to cb3000 hylstre, som jeg var glad for at bruge. Uden varsel tog han mig i skridtet, og noterede med glæde at jeg havde kyskhedsbæltet på.

Inden vi gik fra caféen fik jeg at vide, at jeg også skulle lave husligt arbejde samt acceptere spanking i forbindelse med træningen af mig, så jeg kunne blive en lydig og underdanig slave, så han kunne få det fulde udbytte af mig. Endvidere skulle jeg acceptere spanking, når jeg lavede noget forkert.

Jeg accepterede at adlyde hans ordre uden at stille spørgsmål, samt at modtage den straf, som han finder passende i en given situation.

Han tog mig med ud i sin bil, hvor han sagde jeg skulle køre hjem og pakke 2 kasser tøj og andet jeg havde brug for. Da vi var færdig tog han min telefon, computer og nøglerne til min lejlighed som han smed ned i en sæk, og sagde jeg skulle bære tingene ned i bilen og ligge det i bagagerummet, og da jeg havde gjort det sagde han du skal også ind i bagagerummet og jeg lagde mig bange ned i bagagerummet som han lukkede og jeg hørte autolåsen klikke så jeg var godt låst inde.

Vi kørte nogen tid og endelig standsede bilen. Jeg fik besked på at bære mine ting ind i stalden på den nedlagte landbrugsejendom, hvor fra han drev sin lille virksomhed fra.

Så han arbejdede hjemmefra hele tiden. Jeg selv arbejder i en større virksomhed, som jeg rejser en del for i udlandet.

Da jeg var flyttet ind til ham, udskiftede han hængelåsen til kyskhedsbæltet, så det kun er ham der har nøglen. Lige efter låsen havde sagt ”klik”, sagde han, at jeg ikke måtte forvente en udløsning det første halve år, og at jeg ikke vil komme til at røre min pik i meget lang tid.

Så når jeg skal vaske din pik, vil dine arme blive fikseret, så du ikke får mulighed for at pille ved den, sagde han hårdt.

Noget af det første han lærte mig, var hvordan jeg skulle opføre sig, når han havde besøg af familien og venner.

Noget af det første han gjorde i hans opdragelse af mig var, at finde ud af min smertegrænse. Han fikserede mine arme ned langs min krop med læderremme, der gik rundt om mine lår og håndled. Mine ben var ikke fikseret, så dem kunne jeg flytte, hvis jeg ville.

Jeg fik at vide, at jeg skulle stå stille, så han kunne give mig forskellige former for spanking. Det var ikke nogen form for afstraffelse, men kun træning, sagde han.

Først gav han mig nogle lussinger, som han fortalte mig, at dem ville jeg få omgående, hvis jeg havde lavet noget forkert eller jeg havde glemt noget. Derefter gik træningen over til pisk og spanskrør. Han var en sej og tapper fyr der virkelig gik til den med at opdrage mig, og jeg turde ikke flytte mine fødder eller bevæge mig under afstraffelsen.

Han fortalte, at hver gang jeg lavede noget forkert, ville jeg blive straffet samt udskydelse af den dato, hvorefter jeg kunne få en udløsning. Så jeg måtte forvente, at det halve år godt kunne blive til et helt år, inden jeg fik en udløsning.

Jeg skulle selv føre regnskab med den dato, hvorefter jeg kunne få en udløsning. Det skal ikke forstås på den måde, at jeg har krav på en udløsning efter en given dato, men kun at jeg kan få en udløsning efter en given dato. Jeg har nemlig som slave ikke krav på noget som helst.

Han gør meget ud af at sætte mig til huslig arbejde, hvor jeg er nøgen og jeg har bundet en snor omkring mine nosser og over til et radiator rør. Når Jeg er fikseret og han udviser kontrol og magt over mig, er jeg meget arbejdsom og tjenstevillig.

Hans kontrol og magt træning over mig, kan foregår på den måde, at jeg får ordre på, at tage alt tøj af, hvorefter han kontrollere mit pikhylster sidder korrekt. Herefter få jeg besked på, at tage tøjet på igen. Når han siger tøjet af, mener han alt tøjet, og det skal gå hurtigt.

Han har to telefoner, den ene bruger han til sit arbejde og den anden er den der bruges, når han laver aftaler med sexpartnere. Når sexpartner-telefonen ringer, er det min pligt, at bringe den over til ham i en fart. Herefter skal jeg hurtigt trække bukserne ned og blive stående ved siden af ham.

Han elsker at lege med mine nosser, når han snakker sex med andre. Når han skal i byen, så giver han mig besked på, at tage alt tøjer af og hente snoren, som han bruger til at binde mig fast med til radiatoren. Når han er i bad skal jeg finde tøjet frem, som han skal have på. Efter badet tørrer jeg ham, og hjælper ham med at få tøjet på.

Når han har været i byen fortæller han nogle gange hvordan dagen/aftenen er gået, men andre gange går han bare tavs i seng uden at sige noget til mig. Jeg har lært, aldrig at spørge om, hvordan hans møder med sexpartnerne er gået, det vil helt klart udløse en straf samt en udsættelse af tiden, hvor jeg kan få en udløsning, hvis jeg skulle finde på at spørge.

Han har fortalt hans venner, at når man har en masochist – en slave – i huset, er det vigtigt, at slaven bliver brugt meget. Så når han ikke har lyst til at lege med mig, kan han finde på, at sætte mig i et bur eller fiksere mig til et kryds.

Når jeg er fikseret, tager han ofte mit ”kyskhedshylster” af, så jeg får lov til at stå at svinge med min pik. Hvis jeg kan få rejsning, må jeg gerne få en udløsning. Jeg kæmper altid en brag kamp for få en rejsning, men det lykkes aldrig. Jeg kan jo ikke bruge sine hænder.

I dagligdagen er jeg ofte nøgen, hvor der er bundet en snor om mine nosser. Så det område jeg kan går i, er begrænset til stuen, køkkenet, toilettet og soveværelset. På den måde holder jeg huset rent samt laver mad til os.

Han gør meget ud af, at ingnorere mig. Det er ikke altid han kikker på mig når jeg går forbi ham. Hvis jeg har lavet noget galt, får jeg som regel en lussing eller nosseklem, når jeg går forbi ham. Hvis han er sur, får jeg besked på, at stå uden for hans kontor, og så går han ud engang imellem og giver mig en lussing eller to. Sådan har jeg stået i 2-4 timer flere gange.

For at jeg skal blive en god slave, giver han mig spanking mindst en gang om uge. Inden jeg får spanking, fortæller han, om det er en afstraffelse for en forseelse eller om det er slavetræning. Hvis det er en forseelse, får jeg at vide, hvilken forseelse der er tale om.

Træningen kan være i forbindelse med, at jeg skal have en udløsning. Når jeg skal have en udløsning, er jeg altid fikseret med hænderne bundet på ryggen, så jeg ikke har mulighed for, at røre min pik.

Nogle gange begynder han med at give håndmassage, så min pik bliver stor og fast. Lige før jeg får udløsning stopper han massagen, og så giver han min pik nogle slag så den falder eller også hænger han mig op i en krog i loftet og så hænger jeg der og er meget frustreret over, at jeg ikke fik en udløsning.

Nogle gange går han fra mig mellem 5 minutter og en halvtime, før han kommer igen, og fortsætter med at massere mig 4-5 gange inden jeg får udløsning. Når jeg har fået udløsning, lader han mig hænge og være fikseret i en halv time eller mere inden han vasker min pik.

Det er vigtigt for ham, at jeg ikke kan pille ved min pik. Derfor er jeg altid fikseret, når jeg ikke har kyskhedshylsteret på. Når han er i bad, kan han finde på, at kalde på mig, når han er klar til at vaske min pik og nosser.

Nogle gange kalder han også på mig når jeg har kyskhedsbæltet på, så fikserer han mine hænder til vandrøret inden han tager hylsteret af.

Når han er færdig med at vaske min pik og nosser og han har tørret dem, kan det godt være, at jeg har fået en lille rejsning, hvis han så ikke kan få hylsteret på, må jeg blive stående indtil trykket er faldet.

Der var en gang, hvor jeg stod i badeværelset og ventede på at komme fri i lidt over en time. Han stod bare og ventede på mig, uden at sige en lyd.

Jeg har flere kyskhedshylster, så jeg får et rent på hver gang jeg har været i bad. Efter badet gør jeg det brugte rent og lægger det på plads i skabet.

En af de første gange jeg fik en udsættelse for en udløsning indenfor det første halve år, hvor jeg var slave hos ham, var da jeg satte mig foran fjernsynet for at se en ”fodboldkamp”, mens han læste en bog.

Han rejste sig og gik hen og slukkede fjernsynet. Han så på mig, og sagde, tag alt tøjet af og kom med mig. Uden at sige et ord mere låste han mig inde i et bur, som jeg kun kan ligge i. Buret er ca, en halv meter kortere end mig, så jeg kan ikke ligge udstrakt. Jeg kunne heller ikke stikke benene ud imellem tremmerne.

Jeg lå i buret i lige så lang tid, som fodboldkampen varede. Han kom så ud til mig, og spurgte om, hvilken alvorlig forseelse jeg havde lavet. Jeg var godt klar over, at jeg skulle have spurgt om tilladelse om at se fodboldkampen inden jeg tændte fjernsynet. Jeg skal have tilladelse til at have min opmærksomhed andre steder end på dig, nu har jeg lært det sagde jeg.

Ja sagde han, men du skal have en straf, så du ikke glemmer det igen. Jeg takserer forseelsen til 3 ugers udsættelse for datoen, hvor du kunne få en udløsning. Endvidere skal du have 30 slag med spanskrøret. Tak for strafudmålingen, jeg vil med taknemlighed modtage den, sagde jeg, og han tog mig ud af buret og gav mig straffen med det samme.

En vigtig del af hans slavetræning består i, at ignorer mig 100%, og lade mig vente på ham, til han har tid og lyst til, at beskæftige sig med mig. Hvis jeg tager hans opmærksomhed, bliver jeg omgående låst inde, eller bundet et sted, hvor jeg ikke kan se ham. Det er mig, der skal være 100% disponibel for ham, når han har brug for mig.

Hvis jeg finder på, at bede om noget, for eksempel en udløsning/orgasme, straffes jeg omgående og tiden for udløsning udsættes. Han siger han aldrig vil love mig, ar jeg kan få en udløsning en gang om ugen, for så mister han glæden ved at have en hengiven og opmærksom slave.

Han har meget klart fortalt mig, at i et sadomasochistisk forhold og han som ejer er den dominerede i forholdet, er det ham der har den ”gule førertrøje” på – og beholder den på.

Det betyder, at hans ord ikke er til diskussion, ikke noget med ”skat, hvad mener du?” Derfor er fysisk afstraffelse en nødvendig del af vores forhold, hvor det er op til ham at afgøre om han vil bruge spanskrør, pisk, lussinger eller andet.

En anden ting der er vigtigt er, hvis han kommer til – efter sin egen mening – at give mig en for hård straf, så siger han aldrig, at den straf jeg lige har fået var lidt for hård, for straffen er altid i den givende situation.

Jeg bliver aldrig straffet i det offentlige rum, hvis jeg laver noget forkert, fortæller han mig det med det samme når jeg har lavet en forseelse og at jeg skal huske ham på, at jeg skal have en straf, når vi er kommet hjem.

Han har også et træningsprogram til mig som slave, så jeg har ikke en ”bodega vom”. Det er jo ham, der bestemmer, hvornår og hvordan træningen skal foregå. Det kan også være et godt argument til, at jeg skal have et kyskhedshylster på, og acceptere mit nye liv.

Jeg har nu i 2 år lavet som slave hos ham, og alle mine ting fra lejligheden er kørt væk og brændt, så jeg aldrig kommer tilbage til tiden før jeg blev hans slavedyr.

Kommentar