Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Liderlig gruppevoldtægt

Karakter: 5.0/2
Visninger: 10512

Af: handsome.

Læs flere noveller af:
» handsome.

Skriv til:
» handsome
Tags: Unge, Bareback, Urin, Gruppesex, Voldtægt, Oralsex, Analsex, Gangbang og Bondage
Jeg trækker min cykel på fortovet og går og nyder aftenen. Jeg er glad og tilfreds, for jeg har lige fået en god omgang pik hos et fræk bøssepar. Vi havde chattet på Boyfriend og aftalt, at jeg skulle komme og være deres frække knægt i et par timer. Så ville de kneppe mig på skift. Og de kneppede fantastisk. Jeg havde råbt og skreget på mere pik, mens de skiftevis kneppede mig. De kneppede mig uden gummi. Jeg synes bareback er det bedste. Kød mod kød. Det gør mig så liderlig, og endnu mere, når jeg modtager fyrenes sperm dybt inde i min røv. Jeg er vild med at gå med sperm i min røv i lang tid.

Men fyrene havde gjort deres arbejde så godt, at jeg ikke kunne cykle. Når jeg satte røven på sadlen gjorde det ondt af helvede til. Derfor trækker jeg langsomt min cykel hen af fortovet.

Jeg er en slank fyr på 23. Jeg elsker jeans – stramme og slidte. Og så en fræk t-shirt. Jeg har et par tattoveringer på armene og en på min ene røvballe.

Mens jeg går i mine egne let liderlige tanker, kører en varebil op på siden af mig, og to fyre springer ud og griber mig. Den ene holder en hånd med en grov handske på op foran min mund, så jeg ikke kan råbe efter hjælp. Jeg får en læderhætte på hovedet, og de snører den til, så jeg ikke kan se noget. Hætten er åben omkring munden, næsen og ørerne. De smider mig ind i lastrummet i bilen, hvor de to fyre holder mig fast under køreturen. Jeg kan intet se. Vi sidder på en madras. Jeg forsøger at gøre modstand, men det er stærke, muskuløse fyre, der helt klar har magten over mig.

Vi kører afsted med rimelig fart. Og efter noget tid begynder det at bumpe mere og mere, og det virker som om, vi kører på en markvej.

Lidt efter går døren op, og en tredje fyr kommer ind i bilen. Ham er i mc-læderjakke og læderjeans. Han åbner sine læderjeans og trækker en kæmpepik ud.

Han dasker mit ansigt med sin pik, og det gør sgu lidt ondt.

De to andre fyre holder mig stadigvæk i et fast greb. Den ene af fyrene ånder mig tungt ind i øret og hvisker, at hvis jeg opfører mig pænt, vil der ikke ske mig noget. Og mens han hvisker i mit øre, stikker han en stor, ru hånd ned i mine jeans, og en fræk finger finder vej til mit røvhul.

Jeg gør noget modstand, men må sgu indrømme, at der er noget pissefrækt og liderligt ved, at 3 stærke mænd er i gang med at voldtage mig.

Fyren med fingeren i min røv bliver først lidt stille og så griner han: ”For helvede knægt! Du er jo pisse fugtig og slimet i dit hul! Hva’ satan har du haft gang, knægt?” Han stikker et par fingre godt op i mig, og kigger på fyren, der er kommet ind i bilen sidst. Det er som om, det var ham, der bestemmer. ”Her har vi sgu en liderlig so med en villig røvkusse!”

”Træk ham af tøjet og bind ham med røven ud mod mig!” kommanderer lederen, mens hans står og leger med sin store stive pik.

De andre fyre trækker mig af tøjet. De binder mine hænder fast til taget i bilen, og fødderne bliver også bundet til siderne, så jeg kun kan bevæge mig ganske lidt. Jeg står helt udstrakt og nøgen. Min pik er halvstiv og min røv parat.

”Pis på ham!” kommanderer lederen. Fyrene lyner deres bukser op og begynder at pisse på mig. De pisser op og ned af mig. Pisset er varmt, og der er tryk på pisstrålerne, for noget rammer mig i ansigtet. Jeg har ikke prøvet at blive pisset på tidligere, og det er lidt underligt at komme til at lugte af fyrenes pis. Men også lidt ophidsende.

Lederen klasker mig lidt på røven, og jeg kan mærke hans pikhoved. Den mærker ret stor, da han presser den mod mit hul. Jeg mærker, at han sender en spytklat ned mod pikhoved og røvhul, og så glider han ind. Jeg gør ikke modstand, men gør plads til hans store pik, og det er måske den største pik, jeg nogensinde har haft inden for i mit hul. Og det siger ikke så lidt.

Pikken glider roligt frem og tilbage. De andre fyres sperm smører hullet godt. Lederen knepper mere ivrigt og heftigere. Jeg kan mærke hans lædertøj mod min hud, og hans ru hænder mod mine hofter.

En af de andre fyre har sat sig om foran mig og slikker min pik og nulrer mine brystvorter.

Lederen trækker sig ud af min røv og lader en af de andre fyre kneppe mig. Hvor lang tid de på skift knepper mig inden de skyder deres varme sperm op i min røvhul, ved jeg ikke. Men det varer længe. De er flinke nok til at spille min kanonstive pik, mens de knepper mig, og længe inden, de er færdige med at kneppe, skyder jeg min sperm ud i luften.

Jeg er deres kneppedukke – deres luderdreng, som de bare bruger. Jeg hænger i mine arme og kan kun lade dem kneppe mig og lade dem gøre, hvad de vil.

De da endeligt på skift skyder deres varme sperm op i mit hårdt prøvede røvhul, så er jeg bare så brugt, at jeg ikke kan holde spermen inde i røvkanalen, men bare lader den dryppe ud af hullet og ned af mine lår.

”For helvede knægt!” siger lederen. ”Du er sgu et svin, som du står og drypper! Du skal vist lige bruses!” Og så går der kun et øjeblik før jeg mærker, hvordan hans varme pis skyller mine røvbalder og mine lår fri for fyrenes sperm.

Fyrene løsner båndene og smider mig på madrassen. Jeg er helt udmattet og jeg kan kun lægge mig og hvile ud. Mine hænder og fødder er stadig bundet, så jeg kan heller ikke undslippe.

Fyrene går uden for bilen, hvor de drikker noget øl og ryger et par smøger. Til sidst kommer fyrene ind til mig på nær lederen, der sætter sig ind i bilen og kører mod byen igen, for relativt hurtigt var vi på asfalt. Fyrene fjerner hurtigt hætten, men giver mig et andet bind for øjnene og trækker mig i mit tøj igen. Bilen stopper og lederen lukker døren op.

Jeg tænker, hvad helvede sker der nu, men de løfter mig blot ud af bilen og lægger mig på en bænk og løsner mine bundne hænder og fødder. De hopper hurtigt ind i bilen og kører væk, inden jeg får bindet fra øjnene og kan se nummerplade og bil.

Men jeg ville ikke have anmeldt voldtægten – det havde faktisk været en fed liderlig oplevelse at være blevet brugt at 3 stærke mandfolk.
Kommentar