Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Håndværkerne og gymnasiedrengene

Karakter: 4.5/2
Visninger: 8731

Af: handsome.

Læs flere noveller af:
» handsome.

Skriv til:
» handsome
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Det var midt ugen efter arbejdstid. Min makker og jeg sad i min sofa og drak en bajer og røg en joint. Vi havde arbejdet hårdt på byggepladsen, og vi var sgu lidt trætte. Vi sad i vores arbejdstøj. Et par beskidte blå arbejdsbukser, en t-shirt og en arbejdsjakke. Vi er begge midt i 30’erne, har gode muskuløse kroppe med en stor fed pik og en god røv. Vi har kendt hinanden i mange og bedste venner. Og vi har regelmæssig sex sammen. Vi er faste bollevenner!

Vi var begge lidt liderlige, snakkede lidt fræk snak om pik og røv, og om hvem vi havde kneppet sidst.

Jeg bliver altid mere liderlig, når jeg ryger den gode tobak. Hashen går lige i pikken på mig. Så jeg pakkede min pik ud og begyndte at lege med den. Det samme gjorde min kammerat.

Men vi var pisse dovne. Det var som om, vi ikke rigtig kunne tage os sammen til at hjælpe hinanden med at spille pik eller slikke hinandens pik.

”Ved du hvad?” sagde min kammerat. ”Skal jeg ikke ringe til et par unge 18-årige gymnasiedrenge, som jeg knepper en gang imellem. De er altid liderlige og helt vilde efter håndværkerpik! De har lige fået hår på pik og overlæbe, og de er bare slet ikke til at styre, når de kommer ud af tøjet?”

Der gik ikke lang tid før drengene kom. De havde begge en drenget slank krop. Begge var i stramme slidte jeans og en løsthængende t-shirt. Jeans’ene fremhævede røv og pikbule, og det så ud til, at de var godt udrustede.

Min kammerat tændte en ny joint og sendte den rundt. Drengene fik en øl, og kiggede forventningsfuldt på os voksne håndværkere. Jeg tænkte kort, at de kunne være vores sønner, hvis vi altså havde kneppet kællinger tykke en gang for nogle år siden. Og fantasien om et far-søn-rollespil tændte mig.

Vi sad lidt og småsludrede. Der kørte en pornofilm på tv’et for at vi kunne komme i den rette stemning. Det var nu ikke nødvendigt, for jeg havde sgu en stiv pik, der bestemt var parat til at kneppe en stram drengerøv.

Min kammerat sagde lidt kommanderende til drengene, at de skulle kysse hinanden og lave et lille show for os. De gik straks igang. De tungekyssede ret intenst, og det så frækt ud. De trak t-shirtene af hinanden og deres lidt slanke og delikate drengekroppe kom til syne. Jeg ventede spændte på at se dem helt nøgne.

Der gik ikke lang tid før de smed jeans’ene og var helt nøgne. Den ene af dem havde ikke underbukser på og hans pik poppede direkte ud ansigtet på den anden fyr. Et fantastisk syn. Deres pikke og nosser var mega store i forhold til deres slanke kroppe. Nosserne hang store og tunge ned mellem benene og deres pikke strittede stolt ud i luften parat til at enten at blive suttet eller at kneppe et stramt røvhul.

Jeg havde lukket min pik ud i det fri og legede med den, mens jeg røg en smøg. Min kammerat lavede endnu en joint, som begyndte at gå på omgang mellem os alle fire. Den røg lige ned i min pik, men jeg vidste, at jeg skulle vente og se, hvad der skete.

Drengene slikkede pik det bedste, de havde lært. De legede med pikhovedet og pishullet i pikhovedet.

Jeg fandt en dåse glidecreme frem og beordrede drengene til at gøre røvhullerne kneppeklare. Skiftevis fingerkneppede de hinanden, og det var noget de nød. Min kammerat gik hen til dem og smurte den enes pik med glidecreme. Han hjalp drengen med at finde den anden drengs hul. Forsigtigt pressede han mod hullet, der hurtigt gav efter. Min kammerat satte sig tæt ved siden af mig, og tog min pik i hånden og legede med den, mens han kiggede på drengenes liveshow.

Drengene kneppede, og når min kammerat sagde skift, så skiftede de. Han kiggede på og sagde med et frækt smil: ”de varmer hullerne op til os”

Vi sad og nød synet. Røg nogle smøger og drak lidt øl, mens knægtene kneppede løs.

”Stop” sagde min kammerat. ”Kom herhen!” kommanderede han. Drengene adlød ham og stillede sig foran os.

”Kom her knægte! Sæt jer på vores pikke!”

Drengene kom hen til os. Vores pikke var kanonstive og fede. Mine 21 cm så helt faretruende ud i forhold til knægtenes stramme drengerøve.

Men drengen gled let ned over min pik. Han kørte den helt i bund og ramte mine arbejdsbukser med røven. Han kørte op igen og langsomt ned mod bukserne. Min pik fyldte hans drengerøvhul godt ud. Hullet var varmt og stramt. Han kørte pikken helt i bund og blev sidende med røven mod mine arbejdsbukser. Han bevægede sig langsomt mod mine bukser, og det var som om, hans pik blev endnu mere stiv af kontakten til stoffet i arbejdsbukserne. Jeg tog fat om hans hofter og hjalp ham med at komme fri af mine arbejdsbukser. Han bevægede sig op og ned nogle gange og jeg stønnede højlydt.

Drengen trak sin røv til sig og min pik kom ud i det fri igen. Han tog min pik i munden og begyndte at slikke den. Helt ned til roden. Han snusede til mit skrev og hev mine nosser ud. Han slikkede dem grundigt, ligesom han lugtede til mine arbejdsbukser og slikkede dem en smule.

Han bevægede sig op over pikken med tungen. Skubbede min t-shirt op, lugtede til min mave og fandt mine brystvorter, som han bed let i og slikkede. Det dunkede hårdt i min pik og jeg stønnede højlydt. Han var så fræk. Og det lød også som om, min kammerat nød det – som om den anden knægt var lige så fræk. Til sidst endte jeg i et dybt og vådt tungekys med min knægt.

Jeg tog fat om drengens hofter med mine håndværkernæver og pressede ham ned over min pik igen. Langsomt begyndte han at ride min pik. Knægten kiggede mod sin kammerat, der gjorde det samme. De begyndte at kysse og tog fat på hinandens pikke, som de begyndte at spille. Helt synkront begyndte de at ride os. Langsomt i starten for til sidst at ride vores pikke helt vildt. Det var så godt og det var så frækt, at jeg til sidst ikke kunne holde min sperm tilbage. Jeg skød hele ladningen op i drengens varme røv, mens jeg gryntede og stønnede af ekstase. Det var sgu rigtig bareback.

Drengene red lidt videre mens de spillede deres egne pikke og pludselig mærkede jeg varm sperm op over brystet og i ansigtet. De var helt væk i liderlighed.

Drengene beholdt pikkene inde i røven, så de rigtig kunne dryppe af inde i hullet. De lagde sig ind mod vores kroppe og slappede af. Min pik blev langsomt mindre stiv og gled til sidst ud af hullet.

Knægten, der lå på mig, snusede til min arbejdsjakke og sagde, at han ville prøve den. Jeg trak min slidte kansas arbejdsjakke af og gav den til ham. Han rejste sig og trak i jakken og begyndte at posere foran os. Selvom jakken var for stor til ham, gjorde den ham endnu frækkere. Jakken nåede ned over den øverste del af hans røv. Så snørrede han mine arbejdssko af og trak dem på, og det gjorde noget ved hans pik, der blev halvstiv. Og jeg kunne selv mærke, at der var ved at komme liv i min pik igen.

Knægtens kammerat gjorde det samme, og der stod to slanke gymnasiedrenge i vores arbejdsjakker og arbejdssko foran os. De dansede en smule. Kyssede hinanden. Tog på hinandes røve og pikke. Og til sidst var de helt stive igen. Og så lavede de sgu et liveshow for os med pikslik og ægte bareback knep endnu engang.

Min kammerat og jeg tændte en smøg, tog en øl mere og nød synet. Vi lod vores pikke slappe lidt af, selvom de da var stive. Men de blev gemt til senere på aftenen, hvor drengene fik endnu en omgang håndværkerpik – da red de ikke os, men blev kneppet dybt og hårdt, som kun en ægte håndværker kan kneppe.
Kommentar