Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min mandesex debut

Karakter: 5.0/3
Visninger: 8172

Af: handsome.

Læs flere noveller af:
» handsome.

Skriv til:
» handsome
Tags: Oralsex, Analsex, Trekant og Første gang
Jeg er en tømrer på 22, og jeg er ret vild med mit arbejde. Jeg bruger min krop dagligt, og det giver mig naturlige muskler. Min krop er veltrænet fyldt med tattoveringer her og der. Røven er stram og indbydende. Pikken 21 cm med store gode nosser som små hønseæg.

Siden jeg fik hår på pikken, har jeg været mere optaget af min pik og fisse end af at gå i skole. En god våd og villig fisse var værd at pjække fra skolen for. Og det rygtedes blandt tøserne, at jeg havde en ret stor og effektiv pik, der kunne tage dem op i himlen.

Da jeg kom i lære som tømrer og fik mit tømrer arbejdstøj, lukkede det op for mere fisse. Udover at kneppe jævnaldrende tøser, kneppede jeg også nogle af de hjemmegående kællinger, der skulle have en tømrer på besøg. Man skal bare ikke holde sig tilbage, når der er våd fisse i farvandet.

De sidste par uger, har jeg kørt rundt sammen med Jakob. Vi svinger ret godt sammen. Vi har den samme humor, og så taler vi lige ud af posen om sex og kællinger. Det er ret fedt og også liderligt.

Vi havde nogle gange snakket om at finde en tøs og kneppe hende sammen. Jakob havde ikke prøvet at være to fyre om en tøs, og ville gerne prøve det, sagde han. Vi havde talt om at vi på skift skulle kneppe hende i både fisse og røv, og at hun skulle have pik i røv og fisse på samme tid. Jeg kunne se, at hans pik voksede i arbejdsbukserne, når han snakkede om at være to om en tøs. Og jeg vidste at hans pik var ligeså stor som min pik. Vi mænd er jo interesserede i hinandens pikke - hvem der har den største, og jeg havde luret lidt, når Jakob pissede. Pikken var pænt stor - lang og fed.

Jakob sagde, at han for nogle dage siden havde kneppet en tøs, som tændte på tømrere i arbejdstøj og også gerne ville ordnes af mere end ën tømrer. Jakob ringede til tøsen og hun ville gerne have besøg.

Efter fyraften kørte vi direkte hen til hende i vores let beskidte arbejdstøj.

Vi ringede på døren, og tøsen åbnede døren lidt på klem og lukkede os ind. Tøsen var pisse nøgen. Hun havde et par store patter, der strittede frem og bød velkommen. Fissen var helt glat barberet. Hun var pisse fræk.

Som en refleks gik jeg hen til hende og tog hende på fissen og stak en finger lidt op i hende for at mærke, om hun var våd. Og det var hun. Jakob tog hende på patterne og kyssede hende. Tøsen faldt på knæ, pakkede vores svedige pikke ud af arbejdsbukserne, lugtede til dem og begyndte at slikke dem.

Så ved jeg sgu ikke hvad der skete. For lige pludselig stod Jakob og jeg og tungekyssede. Jeg havde ikke drømt om, at jeg skulle kysse en anden fyr - mig der havde ry som en af de største kussetyve. Men det gjorde mig så pisseliderlig. Jakob begyndte at lege med mine brystvorter og jeg mærkede hans hånd kærtegne mine store hængenosser. Jeg begyndte at røre ham også. Mærkede på hans røv og fandt hullet. Han gispede let, da jeg lirkede en finger let inden for.

Jakob trak sig lidt tilbage. Tøsen havde hans pik i munden og hun blev med at slikke den. Jakob tog min pik i munden og han begyndte langsomt at slikke min pik, mens han kiggede op på mig. Hold kæft det var liderligt. Min pik var dirrende stiv - hård som det hårdeste træ.

JEg var som i trance. Jeg var ligeglad med tøsen. Jeg ville kneppe Jakobs røv.Jeg tog godt fat i ham og drejede ham rundt og pressede min pik mod hans hul. Jeg spyttede på hullet, så det blev fugtet og jeg kunne trænge ind. Jakob åbnede beredvilligt hullet og tog imod mig. Han skød sin røv mod mig, og tog min pik helt i bund.

Kællingen havde lagt sig på sengen med spredte ben og en kneppeklar fisse. Jakob trak mig hen til sengen, mens jeg stadig var inde i ham. Hullet var stram og varm og det var så frækt at kneppe uden gummi - følsomheden var helt i top.

Jakob stak sin pik ind i tøsens fisse, og hun gav et lille gisp og derefter kunne man høre, at hun nød det.

Det gjorde Jakob også. Han stønnede og kørte rytmisk sin pik ud og ind af fissen i nogle stødende bevægelser, der passede sammen med min piks bevægelser i hans egen røv.

Det var så fedt at stå med arbejdsbukserne nede om anklerne, pikken oppe i Jakobs røv, mens han kneppede en tøs.

Vi kom alle i en enorm orgasme. Min sperm flød ud af Jakobs røv, og jeg lænede mig ned og slikkede det op. Bagefter hjalp jeg Jakob med at slikke tøsens fisse ren for sperm. Vi kyssede hinanden. Vi var begge fyldte med sperm omkring munden. Men vi kyssede hinanden rene for sperm.

Da vi havde sundet os lidt, lagde vi os sammen på sengen, kyssede lidt og tændte en smøg. Jakob lå imellem os, og han nød det. Hans pik var halvstiv igen. Jeg legede lidt skiftevis med hans nosser og tøsens fisse. Jeg elsker at røre en fisse og få fisselugten ind i mine fingre.

Alt dette gjorde mig liderlig igen, og jeg gejlede Jakobs pik stiv igen. Jeg tog pikken i min mund. For første gang slikkede jeg pik, og jeg nød det. Det var så mega frækt at slikke pik.En verden havde åbnet sig for mig. Jeg var ikke længere bare god til at kneppe kællinger. Jeg ville også blive god til at kneppe mænd.

Jakob og jeg fik nogle ret fede oplevelser både i arbejdsvognen, men også efter arbejde. Vi kneppede næsten hver dag. Nogle gange bare os to. Andre gange inviterede vi andre fyre med, eller en tøs med. Men tøserne skulle acceptere, at vi også ville nyde hinanden.

Ja, det var min debut. Og hold da kæft, hvor var det godt, at jeg fik åbnet op for mandesex.
Kommentar