Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Altid nysgerrig

Karakter: 5.0/5
Visninger: 9871

Af: Bijens.

Læs flere noveller af:
» Bijens.

Skriv til:
» Bijens
Tags: Unge og Aldersforskel
Altid nysgerrig
Som ung teenager var jeg, som vel de fleste, hele tiden liderlig. Hormonerne racede rundt i kroppe, og jeg havde for kort tid siden haft min første våre orgasme – det var pragtfuldt.
Min højre hånd var på konstant overarbejde – herlig tid.
I en sommerferie var jeg på besøg hos mine bedsteforældre, de boede i den anden ende af landet, og det meste af tiden kunne jeg gøre lige som det passede mig. Som 14årig var jeg lille af min alder, og havde hår, der nåede næsten ned til mine skuldre – jeg var som sagt lille og lidt spinkel, kun en ting ved mig var større end gennemsnittet – min pik er ca. 8 cm i slap tilstand – den er nu sjældent slap, og stiv var den omkring 15 cm. Jeg ved det er voldsomt, for efter gymnastiktimerne i badet, iagttog jeg nysgerrigt de andre drenge, de fleste havde nogle små tissemænd, men der var nogle enkelte med nogle større pikke. Jeg skulle passe meget på ikke at få stiv pik i badet, hvis jeg kunne komme lidt senere end de andre, og måske komme alene i bad, så foretrak jeg det, men at sidde og kigge på alle de nøgne drenge var vildt lækkert.
Tilbage til ferien. Min bedstefar var en stor mand, jeg ved ikke hvor gammel han var, men han var høj og bred, med stærke arme som han fik af sit arbejde som landmand. Jeg nød at være sammen med ham, og det var vildt lækkert, når han greb mig bagfra, og gav mig et stort kram. Han snusede dejligt af mand og ofte kunne jeg snuse hans friske sved, det fik omgående min pik til at spjætte. Jeg tror han opdagede det en dag, for jeg kunne mærke hans knus blev lidt længere, og jeg synes jeg kunne mærke hans pik mod min røv, den var stiv og jeg synes jeg kunne mærke, at den var rigtig stor. Mens han krammede mig, strejfede hans hånd min pik, jeg var lige ved at sprøjte i bukserne – så lækkert var det.
Jeg lånte en cykel og strejfede lidt omkring. I nærheden var der en park med noget bevoksning i den ene ende. Det var en stor park, med en pæn stor P-plads, så her i ferien var der mange i parken. Nede i bevoksningen opdagede jeg, at der var et toilet. Det var ikke særlig velholdt, og der var en kraftig lugt af urin og noget andet, jeg tror det var sved og sperm. D Ud over urinalet var der tre toiletbokse, jeg gik ind i det midterste, fik sat mig og begyndte at lege med min pik, mens jeg så alle de ting, der var skrevet på væggene – det var frækt. Pludselig opdagede jeg at der til begge sider var hul ind til toilettet ved siden af – de var pænt store, så man kunne tydeligt se, hvad der foregik ved siden af.
Da jeg havde siddet lidt gik døren op, og ind kom en ældre mand, i boksen ved siden af min. Han havde en stor flot pik, med masser af hår omkring. Da jeg havde siddet lidt opdagede jeg, ar han stak sin pik ind gennem hullet i væggen. Først blev jeg lidt forskrækket, men jeg kunne ikke lade være med at lade mine fingre gnide lidt mod den flotte pik. Jeg nærmede mig med mit ansigt, så jeg kunne snuse hans pik, den duftede helt vildt lidt af tis og eller sådan meget af mand. Jeg måtte lige smage, så jeg slikke en dråbe af hans pikhul, det var lidt salt, men havde en dejlig fornemmelse på min tunge. Pludselig hørte jeg han sagde – tag den ind i munden – det gjorde jeg. En dejlig fornemmelse med det lidt svampede pikhoved i min mund, så jeg begyndte at sutte og lade min tunge pege med undersiden af hans pik. Pludselig kunne jeg mærke, at hans pik blev endnu stivere, og så eksploderede han i min mund. Jeg blev først meget forskrækket, men jeg slugte så godt jeg kunne. En del løb ud af min mund og ned på mit tøj. Det var første gang jeg smagte en andens pik, men jeg var vildt tændt på at opleve det igen.
Da jeg kom ud af toilettet kunne jeg se manden, jeg lige havde suttet, han var en flot fyr, jeg vil skyde på omkring de 40, han så ud til at være ca. På alder med min far. Ham strøg mig over håret, og sagde, at han håbede at møde mig igen, men inden så førte han min ind mellem træerne, hvor han trak mine bukser ned, hvorpå han gav mig en fantastisk suttetur. Jeg troede ikke noget kunne være så skønt, til sidst eksploderede jeg i hans mund.

Det var første del af min historie – skriv gerne en kommentar til sti59@sol.dkKommentar