Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hvilket nr. var det nu?

Karakter: 4.0/2
Visninger: 5611

Af: AKA. Kristensen.

Læs flere noveller af:
» AKA. Kristensen.

Skriv til:
» AKA. Kristensen
Tags: Oralsex og Analsex
Hej alle herinde på denne novelle side, jeg er ny i det her og er stadig "jomfru" omkring alt dette med at skrive sine lyster ned på "papir" så vel at sige :) Håber i nyder min lille erotiske novelle som er baseret på virkelighed, men ændre navnende for at det stadig er lidt anonymt :)

Det var tilbage i 2015, jeg var i slutningen af mine 17 år og stadig ung og uskyldig. Jeg havde skrevet lidt med nogle forskellige fyre, de var godt nok alle over 25, men det var også dem jeg fik snakket bedst med! Jeg begyndte at snakke med Hr. T, en ung fyr (i starten af 30`erne) som skrev meget klogt og derfor ville jeg gerne vide mere om ham. Jeg var inde på boyfriend da han begyndte at skrive til mig, jeg spurgte om han havde skype efter vi havde snakket sammen i 2 timer, hehe. Vi aftalte at vi gerne ville mødes til et glas vin i hans lejlighed i Nørresundby, jeg kunne tage bussen derhen så det var intet problem. Da jeg kom hen over broen havde jeg meget svært ved at finde det for vejen var lang og hed det samme hele vejen ned. Så jeg ringede og han gik ud på sin terrase så jeg kunne se ham.

Jeg gik hen til døren og han lukkede mig ind. Vi sad og talte lidt og begyndte ligeså stille at rykke nærmere på hinanden, hvor vi til sidst sad og kyssede lidt. Jeg begyndte at nusse til for hans usædvanlige store lem på hele 23 cm (hvilket jeg først blev klar over efter 3 gang hehe :))
Tog den op af hans bukser og begyndte at sutte, ned røg den som var den smurt i smør og jeg havde til tider svært ved at få luft. Han pressede mig ned over lemmet imens jeg begyndte at finde ud af hvordan jeg skulle trække været igennem næsen imens. Jeg tog tøjet af ham så han lo helt nøgen foran mig og han hjælp mig af med mit tøj.

Jeg stod længe og beundrede hans smukke krop og så hev han glidecremen og kondomerne frem, jeg dirrede lidt over at jeg skulle have det kæmpe skaft op i mig. Jeg stod og bleg lidt forlegen over jeg slet ikke så ligeså stor ud ved siden af hans og så kyssede han mig igen og igen og igen og hviskede ind i mit øre "sig stop hvis du ikke kan klare det". Jeg blev glad for at han ikke var for hård og det hele var så blidt og lidenskabeligt som det var. Han tog kondomet og glidecremen på og smurte min røv godt til og så... efter lidt tid og lidt av`en som jeg fik udstødt, kom den helt i bund. Først blev jeg rigtig overrasket over at jeg kunne få det hele ind, men jeg havde jo også inden jeg kom leget med min dildo der hjemme :)

Efter et par timer hvor jeg red hans pik skiftede vi over til doggy og så pullede han mig hårdt, men stadig blidt og efter 3 hurtige ryk lavede han en lidt fjollede lyd og jeg kunne mærke jeg blev helt varm inden i mig. Det var den mærkeligste følelse da han træk den ud og han forstod godt at det var et lille svineri bag efter, da jeg ikke havde forestillet mig at den var så stor!! Han sagde bare at det kan ske, selv for den bedste.

Efter det gik vi ud i bad og vaskede hinanden og så så tog jeg hjem, da jeg gerne ville sove i min egen seng efter sådan en fantastisk tur. Vi så hinanden 3 gange efter det og snakker stadig og knepper stadig den dag i dag også sammen med andre!! Og så ser jeg jo ham hver dag, da han er min matematik lærer ;)
Kommentar