Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

1, 2, 3 store drenge...

Karakter: 5.5/8
Visninger: 7850

Af: Hemingay.

Læs flere noveller af:
» Hemingay.

Skriv til:
» Hemingay
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Skolesex, Trekant, Første gang og Gangbang
Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle være mest nervøs for. Om de dukkede op, eller om de ikke dukkede op. Men min bedste ven Tommy mente, at det gjorde de nok. Han sagde, at de altid gav en god belønning, hvis man lod den gøre det. Da han fortalte mig sin hemmelighed, vidste jeg slet ikke rigtig, hvordan jeg skulle reagere. Han var nervøs for, om jeg ville synes, han var ulækker. Men sandheden var, at jeg synes, det var helt utroligt spændende og noget af det sejeste, jeg nogensinde havde hørt om. Men det var jeg omvendt ikke rigtig sikker på, at jeg kunne afsløre over for ham. Han virkede mest til at gå op i belønningen. Det var ret svært for mig, at få ham til at invitere mig med. Det måtte ikke lyde, som om jeg ville det alt for meget. Selv om sandheden var, at tanken om det besatte mig både dag og nat. Jeg var på en måde sindssygt skræmt over det - og alligevel var det det eneste, jeg kunne tænke på. Men jeg prøvede at styre det og sige, at jeg ville ønske, jeg også havde de fede ting, han havde fået, og til sidst forstod han vidst, at jeg gerne ville med.

Og så gik døren op og mit hjerte begyndte at flimre. Vi sad inde på drengenes omklædningsrum ved gymnastiksalen. Det var efter skole og skolen var helt tom, men af en eller anden grund låste de aldrig af.

- Nåeh, er det ham du talte om?

Det var John. Hele skolen kendte ham. Han gik i 9. klasse og jeg kom altid til at gispe spontant, når jeg så ham. Eller kom til at tænke på ham. Han var så høj og stærk og lyste langt væk af en eller anden form for brutalitet, som gjorde mig fuldstændig forvirret og forpustet. Han var flankeret af sine to håndlangere, Bo og Marcus.

- Ja, skyndte Tommy at svare, - det er ham, jeg talte om.

John stirrede på mig med sit gennemborende blik. Jeg prøvede at se tilbage og smile høfligt, men jeg kunne ikke rigtig finde ud af at møde hans blik.

- Og han er med på aftalen?
- Ja, sagde Tommy. - Ikke også?
- Jo, skyndte jeg mig at sige, selv om min stemme var lidt spinkel.

I starten havde jeg slet ikke kunnet forstå, hvorfor de havde lyst til sådan noget, John og Bo og Marcus. De havde da ikke problemer med at finde piger. John kunne da pege på hvem som helst, og Bo og Marcus kunne få smulerne. Men Tommy havde forklaret, at det var et eller andet med, at det var lidt for hårdt arbejde. Pigerne var meget optaget af, at det skulle føles rigtigt og være noget helt specielt med den første gang og selv for en stjerne som John krævede det adskillige biografture og middage og blomster og alt muligt andet krævende at få det til at føles som noget ganske særligt. Det var ærlig talt ikke altid umagen værd. Så det var derfor.

- Går han i din klasse?
- Ja, han går i 6.A sammen med mig...
- Og holder han kæft?
- Ja, helt sikkert. Ikke også?
- Jo, skyndte jeg mig at sige og prøvede at lyde fuldstændig overbevisende, så de stolede på mig.
- Og du hedder? Det var første gang han talte direkte til mig, og jeg fik gåsehud.
- Tim. Jeg hedder Tim...

Han kiggede på mig igen, op og ned ad mig.

- Ok. Du går an. Kom herhen.

Jeg stod stille et lille øjeblik og tøvede, men Tommy skubbede mig frem. Så begyndte jeg selv at gå over til ham. Jeg syntes, at han ragede helt op under loftet over mig.

Han knappede sine bukser op, og så skete det, jeg havde fantaseret om i al den tid. Han fiskede en pik frem, som selvfølgelig hang der fuldstændig frygtindgydende. Jeg vidste bare, at den var gigantisk. Jeg var sikker på, at jeg kunne se det på den måde, han gik på, når han gik ned af gangen. At den aldrig havde mødt sin overmand, og han vidste det. Jeg vidste, at jeg skulle gøre min ting nu. Og jeg skulle prøve at virke, som om jeg vidste hvad jeg gjorde. Hvilket jeg selvfølgelig intet overhovedet vidste om, andet end hvad jeg kunne se på pornoen på nettet, når jeg vidste, jeg var helt alene. Men det var jo det her, jeg ville. Så nu måtte jeg også gennemføre. Jeg gik på knæ foran ham. Så tog jeg forsigtigt fat om den med den ene hånd. Den var varm og blød på en sjov måde. Og meget større end hvad jeg lige kunne have i min lille mund. Men jeg ville gøre et ærligt forsøg. Han kiggede ned på mig og han så grådig ud. Det kunne jeg på en eller anden måde godt lide. At han så på mig, som om han ville fortære mig. Så åbnede jeg min mund og gabte over det bløde pikhovede. En duft ramte mine næsebord. En duft, som fik mig til at skælve over hele kroppen, og som fik mig til at skyde tungen frem og tage imod ham. Og i det øjeblik, hvor jeg mærkede hans tunge, bløde pik på min tunge og mod mine læber gik det op for mig, at jeg gjorde det. Jeg suttede på en pik. Og ikke bare en pik, men hans pik. Ham som jeg fuldstændig desperat havde revet min egen pik af til så længe jeg havde været i stand til at gøre den slags.

I det øjeblik mærkede jeg hans store hånd på min kind. Han rørte mit ansigt og min hage, og gled så op og tog godt fat i håret på mig. Nu var jeg hans dreng.

Og jeg mærkede det ske. Jeg mærkede at den svulmede derinde. Jeg blev grebet af en lille smule panik. Hvad gjorde man, hvis man ikke kunne trække vejret eller skulle kaste op. Det var tydeligt at han gerne ville have de længere ind, end jeg troede jeg kunne. Men dette var mit øjeblik. Jeg havde endelig lov. Det måtte ikke gå galt. Så jeg koncentrede mig om at trække vejret dybt gennem næsen og fuldstændig ignorere den der refleks, når pikk gled langt ind.

- Hold kæft, du er da ikke så dårlig, gryntede han deroppe fra. Mit hjerte sprang et slag over. - Løft ham lige lidt op.

Marcus gik straks om bag mig, og vidste åbenbart præcis hvad han skulle. John tog godt fat i mine arme, mens han sikrede sig, at jeg blev ved man at arbejde på hans pikhovede med min tunge og Marcus tog fat helt nede omkring mine hofter og lår og løftede mig op, så jeg hang i luften mellem dem. Han var så stærk, det føltes slet ikke, som om det var det mindste tungt for ham. Jeg mærkede Marcus' ene hånd gribe fat om min pik uden på mine blå joggingbukser.

- Hey, han er fuldstændig stiv, ham her, sagde han. - Jeg tror ærlig talt, han faktisk kan lide det.

Jeg rødmede da han sagde det. Selv midt i den her situation følte jeg mig på en eller anden måde afsløret.

- Er det rigtigt - er du virkelig en sulten luderdreng? Det var en god gave. Tak for den Tommy.

Jeg hørte Tommy mumle et eller andet halvkvalt, og det var først der, det gik op for mig, at han havde Bos pik langt nede i halsen et sted omme bag ved mig. Vild tanke. Min bedste ven, der guffer pik. Samtidig kunne jeg mærke, at Marcus' stive pik pressede mod mine baller gennem joggingbuksestoffet. Han holdt mig, så han kunne presse sig op mod mig og hans masen gjorde, at Johns pik pludselig gled ned i halsen på mig. Jeg aner ikke hvordan jeg gjorde det. Men kvælningsfølelsen var væk og det gik op for mig, at jeg kunne sluge hans lange, fede pik. Jeg var vildt imponeret over mig selv, faktisk.

- Årh, hold nu kæft, sukkede John og pumpede godt til, og selv med pik langt ned i halsen kunne jeg ikke lade være med at stønne hengivent. Marcus holdt mig nu fast oppe i luften alene med den hånd, som holdt godt fast om pikken på mig gennem buksestoffet. Den anden hånd var gledet op over min mave og nev nu i mine brystvorter og jeg næsten græd af den utrolige følelse, det gav mig i hele kroppen.

Så stoppede John det. Han hev pikken ud og lod mig komme ned på gulvet igen. Han tog igen fat i min hage.

- Det var utroligt. Altså ikke fordi Tommy ikke har været villig til at sutte os hver gang vi bad om det. Men det her er noget andet. Du...du er vild med det. Er du ikke?

Jeg følte mig skamfuld over at indrømme det. Men det var jo rigtigt.

- Jo...sagde jeg lidt angst. Nok mest fordi det var første gang, jeg sagde sådan noget højt, selv om jeg jo godt vidste det inden i.

Så kiggede han på Marcus. Imens sneg jeg mig til at kigge til siden og så Tommys læber forsvinde ned over Bos pik, som var ret fed. Jeg kunne ikke se, hvor lang den var, for den forblev langt inde i kæften på Tommy. Jeg syntes i den grad det klædte Tommys ansigt med sådan en pik. John talte.

- Jeg tror ærlig talt, jeg er nødt til at gøre noget andet. Det her kræver mere end et blow.

Og så vente han mig om. Det gjorde Marcus glad. Han hev bukserne ned med det samme og stak sin pik ind i munden på mig. Den var slet ikke så stor som Johns, men der var intet galt med den og den duftede skønt. Med mine nye teknik havde jeg inden problemer med at sluge ham helt.

- Fuck, sagde han og tog godt fat om hovedet på mig, så han kunne støde til.

Imens mærkede jeg Johns hænder på mig. Han tog fat i min skjorte og flåede den åben. Og hen den af mig. Så hev han mine joggingbukser og underbukser af på én gang. Skoene havde jeg allerede tabt. Jeg var fuldstændig nøgen, og det eneste jeg kunne tænke på var tanken om at vise mig frem til dem. Jeg ville have, at deres øjne ejede mig. Hans hænder gled ned over min ryg, om og mærke mine sitrende stive brystvorter. Og så mærkede jeg det. Hans hænder, der spredte mine baller. Og hans tunge. Hans tunge, der først lidt forsigtigt, prøvende, men så pludselig utrolig grådigt borede sig mod mit hul. Jeg begyndte næsten at græde af nydelse. Hans tunge slaskede masser af spyt på mig dernede. Så kom der en tommelfinger, som gled lidt undersøgende langs med kanten, før den helt uden hensynstagen maste sig helt ind. Jeg gispede. Jeg havde set det på film og jeg havde altid tænkt det nok ville gøre ondt. Jeg havde læst, det gjorde ondt. Men jeg stønnede af nydelse. Mit hul var sultent, jeg ville ønske, han havde stukket flere fingre ind med det samme. Hvad var det med mig? Hvad var det her for nogle naturtalenter, jeg havde? Jeg skræmte mig selv. Og jeg lod Marcus pik glide ud af munden på mig et øjeblik og hørte mig selv kommandere:

- Så giv mig dog for helvede den kæmpepik. Knep mig!

Tommy kiggede forskrækket over på mig, og både han og Bo stoppede med det, de gjorde og stillede sig forskrækkede og op kiggede på. John lod sig ikke genere med at blive givet en ordre. Han spyttede ned på sin pik. Så tog han fat i begge mine baller, stødte pikken til og maste imod.

Jeg kunne mærke, hvordan han langsomt trængte sig ind. Hovedet, som maste sig forbi og skaftet som millimeter for millimeter kom ind. Den maste og udvidede mig selv vildt, men åbenbart vidste jeg intuitivt, hvordan jeg skulle overtale min krop til at overgive sig.

- Shit, sagde han bare, da han var inde. Han lød næsten som en lille dreng, der slet ikke vidste, hvad der nu skulle ske. Men det fandt han ud af. Han begyndte at køre frem og tilbage og nærmest klynkede imens. Men så fandt hans stemme et dybere leje, og han fandt en rytme og et solidt greb i mine balder, som var så små i hans store grabber. De var gode håndtag for ham. Jeg mærkede denne solide kæp glide frem og tilbage og jeg var besat af tanken om, at jeg blev kneppet. Denne tanke, at den her store fyr havde invaderet min krop og tog mig i lange stød, ejede hele mig med alle kræfterne i hans muskuløse krop, det fik næsten min hjerne til at eksplodere. Imens fortsatte Marcus sine gennempløjning af min læber og han begyndte at stønne højere og højere. Bo og Tommy sad og stirrede på mig nærmest hypnotiserede. De havde glemt det de havde gang i, men de havde begge fundet frem til deres egne pikke og sad nu og kørte på dem.
Bag mig mærkede jeg John sætte ind med nogle usædvanligt lange og hårde stød, mens hans stemme brølede dybere end før og jeg mærkede ham svulme om muligt mere end nogensinde før. Så nærmest skreg han ud i rummet, og jeg nærmede ham pumpe mig fyldt med hans sperm. Han flåede mig til sig, så jeg stod lige op i luften og det var så voldsomt, at jeg samtidig mærkede min egen pik pulsere og give slip på sin egen sperm. Marcus sukkede og rørte kun lige sin pik en enkelt gang, før han eksploderede ud over mig i forbløffende mange, lange hårde skud. Også Bo og Tommy rykkede nærmede og så badede de mig i deres varme ladninger.

Der var en del af mig, som næsten følte mig lidt ulykkelig, da Johns pik gled ud af mig. Jeg lå der på gulvet i en sø af sperm. Helt nøgen med min lille krop under dem.

Der var ingen af dem, som sagde noget. De så næsten lidt skræmte ud. De begyndte bare at tage tøjet på. Bagefter tog John sig til lommerne. Han fiskede 500 kr frem og lod dem lande i spermen på min mave.

Så vendte de sig om og forlod rummet.

Tommy stod og så chokeret ned på mig. Han vidste ikke helt, hvem han havde inviteret ind i sin lille hemmelighed. Men han holdt stadig fat i sit pik, mens han kiggede ned på mig.

Kommentar