Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Pubertets-undersøgelsen.

Karakter: 4.5/2
Visninger: 6951

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Aldersforskel, Onani, Skolesex og Første gang
Jeg sad i venteværelset og kiggede mig forsigtigt rundt omkring. Der sad en kvinde med sine 2 støjende børn, en ung fyr, måske på min alder, og receptionisten bag disken. Hun sad stadigvæk og famlede med mine informationer og mit sygesikringskort og sad og tastede løs på den gamle computer.
”Okay, Mark, her har du dit sygesikringskort”, sagde hun pludselig og smilte blidt. Jeg rejste mig op for at tage imod det, da en ung, kvindelig læge pludselig åbnede døren for hendes kontor, kiggede på et papir, og derefter ud i venteværelset.
”Er der en Mark her?”
Jeg skyndte mig at tage mit sygesikringskort og fik så fremstammet at jeg var tilstede. Hun bad mig så om at følge med hende, hvilket jeg gerne gjorde. Hun så godt ud i hendes stramme hvide lægeuniform. Hun drejede ind i det kontor, hun kom ud fra, og jeg fulgte med.
”Okay, Mark, du kan lige tage plads her”.
Jeg nikkede og satte mig ned på stolen, hun pegede på.
”Og så vent lige her”, sagde hun med et smil, hvorefter hun forlod lokalet. Jeg benyttede muligheden til at kigge mig omkring. Det var et typisk lægekontor. Et bord med en computer, nogle skabe med nåle og lignende, nok til vaccinationer, og en sengebriks. Jeg sad og beundrede det hele, da en ung fyr, måske i starten af 20’erne, trådte ind.
”Hej Mark”, sagde han. Han havde lyst hår, blå øjne og en usædvanlig markeret kæbe. ”Jeg er så din læge i dag, og du skal bare have en grundlæggende fysisk undersøgelse, ser det ud som om. Er det rigtigt?”
Jeg skulle have en fysisk undersøgelse pga. at jeg havde fået det dårligt de sidste par gange jeg havde spillet basket – min yndlingssport som holder mig veltrænet.
”Ja, det er rigtigt” sagde jeg med et smil.
”Okay, skal vi så bare begynde”, sagde han, til hvilket jeg nikkede til.
”Okay, så hvis du bare starter med at tage din trøje af”, sagde han. Jeg var lidt overrasket over direktheden i hans stemme, men jeg tog min T-shirt af.
”Okay, så hvis du lige sætter dig over på sengebriksen her, så kan vi bare gå i gang.”
Jeg lagde mig over på briksen og kiggede op i loftet. Lægen fulgte med. Da jeg havde lagt med, forklarede han mig hvad han ville gøre, og jeg nikkede bare. Han begyndte at presse på forskellige dele af min mave, og spurgte om det gjorde ondt. Han trykkede også på mine brystvorter, og spurgte om de var ømme, til hvilket jeg svarede nej – men de var blevet lidt hårde af hans kneben af dem.
”Okay, så hvis du tager dine bukser af”, sagde han, mens han fumlede med sine papirer.
”Hov vent, jeg kan lige se her på mine papirer, at du, på grund af at du er 16 år gammel, skal have en pubertetsundersøgelse”, sagde han, mens han viste mig nogle papirer fra kommunen. Jeg gispede. Hvad betød en pubertetsundersøgelse mon?
”Okay, så jeg skal også bede dig om at tage dine underbukser af”. Mit hjerte begyndte pludseligt at hamre. Hvad fanden var det her nu?
”Ja, jeg ved godt det virker mærkeligt, men det er alle altså drenge, der er født i november 1999, der skal igennem den her undersøgelse – og jeg er professionel”, sagde han, mens han smilte lidt for at løsne lidt op på stemningen. Jeg kiggede ned af min krop og kunne se mine mavemuskler, der stak ud. Der var ingen udvej. Jeg fjernede mit bælte og tog mine bukser af. Derefter mine sorte Calvin Klein underbukser. Jeg kiggede væk. Min pik og glatbarberede nosser, som lå på mit ben, var nu fuldstændig blottet for den her læge, som jeg overhovedet ikke kendte. Jeg var helt rød i kinderne.
”Okay, lad os begynde. Jeg skal lige skrive nogle ting ned her.”
Jeg nikkede.
”Det første spørgsmål er, hvor mange gange du onanere om ugen, ca.?” Jeg tænkte, at han ville tænke, at jeg var pervers, hvis jeg skulle fortælle ham sandheden, som desuden var, at jeg ca. onanerede en gang om dagen. Men jeg skulle jo fortælle sandheden.
”Måske en gang om dagen”.
”Okay”, svarede han og noterede det.
”Hvor mange gange har du onaneret til udløsning flest gange på et døgn?” spurgte han, mens han kiggede mig direkte i øjnene med et lille, diskret smil. Der var en dag, for et par uger siden, hvor jeg onanerede sådan 4 gange – jeg var helt liderlig den dag og kunne ikke holde fingrene fra min pik.
”4 gange, tror jeg.”
”Okay, nu går vi til næste del”.
Han læste op fra sit papir: ”Tilstand og mængde af kønsbehåring”. Han lettede sine blå øjne fra papiret og kiggede direkte på mit skridt. Jeg skriver: ”trimmet/medium”.
”Okay, nu skal jeg måle størrelsen på dine testikler – det bruger jeg et orkidometer til.” Jeg gispede og kiggede ned over min pik og nosser, mens jeg fremstammede, at det var okay. Han rejste sig op fra sin stol, gik hen til en hylde, tog nogle handsker på, og kom hen til mig. Pludselig havde han fat i min pung. ”Du barber din pung, ikke?” spurgte han mig pludselig. Jeg fik fremstammet, at det gjorde jeg. Så begyndte han at at køre først den ene, så den anden, testikel rundt i hans fingre. Jeg var helt rød i ansigtet.
”Okay, de virker til at være normal størrelse. Det noterer jeg lige”.
”Okay, det næste vi skal gøre er, at måle længden og tykkelsen på din pik. Og det kan godt virke lidt akavet, men husk at jeg er en læge, og du er ikke den første patient, jeg har skullet gøre det her med.” Jeg var i chok. Jeg regnede først med at jeg selv skulle måle, men fandt så ud af at det var lægen, der skulle måle min pik.
”Okay, men kan jeg selv gøre det.”
”Øh, nej, desværre ikke. Det er fordi, at det er mange, der så ville lyve om deres størrelse, hvilket ikke duer. Og jeg har lært en speciel stimulerende teknik, der gør din pik så hård som mulig, så vi kan få de bedste målinger.” Efter han sagde dette, rejste han sig, gik hen til et skab, tog en flaske glidecreme og kom tilbage. ”Så hvis du bare slapper helt af nu. Du kan lukke øjnene hvis du har løst.” Jeg var i fuldstændig chok og virkelig pinligt berørt over at min mandlige læge skulle sidde og onanere mig, så han kunne måle min pik! Og tænk, hvis han sagde, at min pik var mindre end de andres?
Han rykkede sin stol helt tæt på sengebriksen og begyndte forsigtigt at rykke på min alllerede halvtykke pik. Han tog flasken med glidecremen og øsede noget ud over min pik. ”Nu begynder jeg”. Han kørte rytmisk 3 fingre i cirkulerende bevægelser op og ned af mit skaft. Til min egen overraskelse blev jeg hurtigt endnu hårdere. Med hans anden hånd æltede han mine nosser.
De 3 fingre stimulerede på en anden måde, end når jeg selv onanerede, og min pik fyldtes hurtigt med blod.
”Ja, det går fint.”
Han kørte tempoet lidt op. Jeg gispede pludselig. Min pik, der glimtede af glidecreme, var stenhård og mine nosser spændte. Pludselig tog han et målerbånd frem, og målte længden af min pik, ved at lægge målerbåndet langs min pik.
”Okay, 17 cm.”
Derefter kørte han målerbåndet rundt om min pik.
”Okay, 13 cm.”
Jeg kiggede lidt på ham, og regnede med at han ville sige noget.
”Jeg tror godt, at du kan regne med at udvikle ca. 1 cm mere i længden, hvilket putter dig i overgennemsnitskategorien.”
Jeg var lidt overrasket over hvad han sagde, for jeg tænkte ikke, at jeg var særlig udrustet, men det var jeg så åbenbart.
”Til den her sidste del, skal jeg have at du cummer i det her lille glas”. Han holde et lille plastikglas frem i hans ikke fedtede hånd.
”Men igen, det er altså mig, der skal stimulere dig og jeg skal nok sørge for at du rammer i glasset, så lad os bare begynde.”
Han begyndte på det samme som før, og jeg satte mig til rette. Mine bukser og underbukser var om mine ankler.
Jeg begyndte at stønne lidt. Jeg var aldrig blevet spillet af før. Jeg forestillede mig, at det var den lækre kvindelige læge fra tidligere, der spillede mig af.
Jeg kunne mærke at min krop pludselig begyndte at ryste lidt, at jeg skulle cumme, men pludselig stoppede han. Jeg kiggede på ham.
”Vi skal vente et par sekunder, og så begynder jeg igen. På den måde får vi mest sæd.”
”Okay”, sagde jeg. Men jeg havde lyst til at at han begyndte igen. Jeg var så fuckin’ liderlig nu. Men efter et par sekunder begyndte han igen at spille mig af. Hans grove hånd, der var iklædt en handske, kørte rytmisk op og ned af min glinsende pik, der var våd af en blanding af glidecreme og præsperm. Han stoppede igen, og begyndte igen.
”Okay, nu kommer jeg snart”, sagde jeg, da han begyndte at tage tempoet op. Hans øjne var fastlåst på min krop.
”Nej Mark, hold det tilbage.” Jeg hørte, hvad han sagde, men kunne ikke holde det tilbage. Det kunne lægen se, så han skiftede teknik til den klassiske grove helhånds-teknik. Jeg stønnede og min krop rystede. Han holdt plastikkoppen frem.
”Cum nu, pres alt det sæd ud du kan.”
Han træk min forhud tilbage og min hvide teenagesæd sprøjtede ud i hans plastikkop, mens han forsigtigt stillede spillede mig af, for at få så meget sæd ud som muligt. Jeg fyldte hele hans glas op, mens jeg stønnede og mine brystvorter var helt ømme. Mine nosser var helt stramme. Da jeg endelig stoppede med at komme, spillede han mig af lidt mere for at få ’resterne ud’.
Han gav mig derefter nogle servietter.
”Okay, vi er færdige. Du kan tørre dig af nu, og så er du fri til at gå.”

Tak, fordi i gad læse med.

Kommentar