Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gengældens veje

Karakter: 4.7/3
Visninger: 5391

Af: Lindelus.

Læs flere noveller af:
» Lindelus.

Skriv til:
» Lindelus
Tags: Rimming, Oralsex og Analsex
Dengang jeg var 10 år gammel blev jeg misbrugt af min far. Seksuelt. Eller sådan var rygterne i hvert fald. Rygterne var startet af skolens største mobber, Mark, som havde været efter mig i et stykke tid. Men rygterne var ikke sande. De var dog så stærke, at mit liv blev ødelagt. Sådan startede det. Alle i min omgangskreds begyndte at grine af mig. Alle mine venner begyndte at mobbe mig, og det, der var værre. Min far mistede sit job på grund af det, selvom han blev kendt uskyldig. Han lod det dog gå ud over mig. Han blev nemlig voldelig mod mig, og efterhånden begyndte han virkeligt at voldtage mig - for real. Det gik skidt for min familie, og efterhånden begyndte også min mor at være voldelig mod mig, fordi hun havde også mistet sit job. Alle hadede os. Vi hadede alle. Da folk fandt ud af hvad mine forældre gjorde mod mig, blev jeg taget fra dem. På baggrund af volden var jeg selvfølgelig glad for det, men det ville aldrig have været sket hvis ikke det havde været for de rygter. Efter et stykke tid begik min mor selvmord.

Dengang jeg var 15 lykkedes det mig endelig at finde en familie, der ville have mig. Hvad der var endnu bedre var, at de skulle til at flytte til USA, så det var da rimeligt fedt, at de lige ville tage mig ind i familien på det tidspunkt. De kendte desuden til min fortid. De var meget forstående overfor det, og støttede mig. Det var sgu dejligt. Jeg flyttede altså til USA.

Tingene eskalerede dog hurtigt derovre. Rygterne om, at min far havde voldtaget mig havde spredt sig til en gruppe af mine klassekammerater derovre, og det besluttede de sig for at udnytte. De tvang mig til at lade dem udnytte min krop, for ellers ville de sige det til alle, og så ville mareridtet starte forfra. Så jeg underkastede mig dem. De brugte mig som var jeg ikke andet end en dukke.

I sommerferien, 10 år senere, holdte jeg pause fra mine studier, som faktisk gik meget godt. Jeg rejste tilbage til Danmark på et kort visit. Jeg skulle ikke blive længe. Jeg havde nemlig kun en ting jeg skulle. Jeg skulle have noget gengæld. Mark skulle føle hvad jeg følte. Men jeg skulle gå roligt til værks. Jeg ville forsøge at charme mig ind i hans kone. Jeg havde fundet ud af hvor han boede, så der tog jeg hen som noget af det første. Han boede i et dejligt stort hus. Jeg ringede på. Da der blev åbnet kunne jeg se, at der på den anden side af dørkarmen stod en sand, kvindelig skønhed. Jeg kunne ikke undgå at foretage elevatorblikket. Jeg kunne spotte nogle store former - med hensyn til både bryster, røv og hofter. “Ser du noget du kan lide?”, spurgte hun. Jeg rømmede mig. “Ja. Hej, mit navn er Daniel. Jeg leder efter Mark”, svarede jeg. Hun kiggede mig lige i øjnene, og sagde: “Han er ikke hjemme lige nu, desværre”. Øv da! “Nårh, okay. Er du hans kone så, eller hvad?”, spurgte jeg. “Bare kæreste”, sagde hun så. “Sikken uimodståelig og smuk kæreste han har sig”, sagde jeg smilende. “Nååh, det.. Tak”, sagde hun rødmende. “Hvad hedder du?”, spurgte jeg. “Christina”, svarede hun. Kønt navn! “Det passer sgu da egentligt meget godt til dig, synes jeg”, sagde jeg, og skiftede så emne. “Ved du hvornår Mark kommer hjem?”. “Der går nok ikke så længe. Hvad drejer det sig om?”, spurgte hun. “Jeg gik i skole med ham, og siden jeg er tilbage i byen i nogle dage, så tænkte jeg, at jeg lige ville indhente fortiden lidt med ham - hvis man kan sige det på den måde”, sagde jeg. “Du kan da komme indenfor og vente, hvis det er”, sagde hun så. “Jamen, jeg vil da ikke trænge mig på”, sagde jeg. Hun svarede: “Det gør du da heller ikke. Jeg kunne da egentligt godt bruge lidt selskab”. “Okay så”, sagde jeg. Vi satte os ind i stuen og snakkede om løst og fast.

Pludselig kom Mark hjem. Da han kom ind i stuen hvor vi sad, spurgte han: “Hvad sker der her?”. “Hej, skat. Det her er Daniel. Du har gået i klasse med ham”, sagde Christina. “Daniel? Hold da kæft. Hvad laver du dog her?”, spurgte han. Hold op, hvor var han mindre end jeg havde troet. “Jeg kom egentlig bare for at snakke med dig”, svarede jeg ham. “Nå. Ja, okay. Selvfølgelig. Christina, kan vi ikke lige få lov til at snakke”, spurgte han. “Jo da”, svarede hun, og så gik hun. Hun smilede til mig på vej ud.

Mark satte sig ned og sagde: “Prøv og hør. Jeg ved godt hvorfor du er her, og jeg er godt klar over, at der ikke er noget jeg kan gøre for at gøre det godt igen. Jeg er virkelig ked af hvad der skete dengang”. Mit ansigt viste ingen udtryk, men inden i lo jeg. Jeg fik via et spejl ude i gangen øje på, at Christina stod og lyttede derude. “Nårh, det skal du ikke tænke på. Det, der skete dengang er fortid. Jeg er startet på et nyt liv nu, så det gamle liv betyder ikke særlig meget for mig lige nu. Jeg er sgu lykkelig der hvor jeg er lige nu”, sagde jeg.
“Hold dog op. Er jeg tilgivet sådan uden videre?”, spurgte han. “Det kan vi da nok godt finde ud af”, svarede jeg med et smil. “Kunne du tænke dig noget at drikke?”, spurgte han. “Vand ville da være fint”, svarede jeg. Det kom han så med. Ellers sad vi og snakkede om løst og fast i et stykke tid inden jeg begyndte at gøre mig klar til at tage tilbage til mit hotel. Jeg kunne fornemme på Christina, at hun nok ville udspørge Mark om vores samtale. Det kunne være godt. Inden jeg gik gav jeg dem et kort med mine kontaktoplysninger på, så de kunne komme i kontakt med mig i forbindelse med en eventuel sammenkomst.
Jeg kørte tilbage mod hotellet.

Da jeg næsten var fremme ringede hun sgu til mig. Christina altså. Jeg tog den selvfølgelig. “Daniel?”, sagde hun. Hun græd. Jeg svarede: “Ja?”. “Jeg er altså virkelig ked af, at han gjorde sådan noget mod dig”, sagde hun. “Det skal du ikke tænke på, Christina. Jeg er kommet videre”, sagde jeg. “Jeg har bare indset, at jeg ikke ved hvem han egentlig er”, sagde hun så, og fortsatte: “Jeg sagde til ham, at jeg ikke vil være sammen med ham længere, og bad ham om at tage sine ting og gå, men det ville han ikke. Han slog mig. Hårdt. Han er sindssyg. Han er på toilet lige nu. Skynd dig. Vil du ikke nok hjælpe mig?”. “Forhelvede, Mark”, tænkte jeg, og sagde så til hende: “Jo, Christina. Jeg skynder mig alt hvad jeg kan. Hold ud, ikke?”. Jeg lagde på og skyndte mig tilbage. Jeg kunne fornemme en god omgang fisse med damen.

Jeg kom tilbage til huset. Jeg skyndte mig ind. Da jeg kom ind kunne jeg med det samme høre, at Mark var ved at voldtage hende. Jeg skyndte mig op på soveværelset. Da jeg kom derind så jeg, at Christina lå bundet på maven til sengen. Mark lå oven på hende. Jeg begyndte at filme. De kunne ikke se mig. “Nej! Mark, jeg be’r dig. Vil du ikke nok lade være?”, græd hun. Han blev bare ved. Jeg listede hen bag ham, og så rev jeg ham ned på gulvet. Da han prøvede at rejse sig op, så slog jeg ham i ansigtet. “Mark, nu stopper du simpelthen, din lille satan.”, sagde jeg. Han så mega forvirret ud. “Er du okay, Christina?”, spurgte jeg hende. Hun svarede grædende “Ja”. Så fik jeg en tanke.

“Mark, du skal simpelthen have en lærestreg”, sagde jeg og fortsatte: “Jeg filmede din lille forbrydelse der, så med mindre det skal ud, så skal du gøre alt hvad jeg beder dig om at gøre.” Han så skrækslagen ud. “Er det forstået?”, spurgte jeg. “J...j..j...jaaaaaa”, sagde han. “Godt”, sagde jeg. “Du ødelagde mit liv dengang, Mark. Nu skal du opleve noget lignende. Du kommer bare til at nyde det lidt mere”, sagde jeg. Jeg bandt Christina op og gav hende min mobil. “Her. Film din ekskæreste for mig. Så er du sød”, sagde jeg til hende. Mark kiggede undrende på mig. “På knæ”, sagde jeg. Det gjorde han så. Jeg gik hen til ham så min pik var ud for hans hoved. Han indså med det samme hvad det handlede om. “Nu skal du fucking få med min pik at bestille, så du kan lære nogle manerer. Ellers sladrer jeg”, sagde jeg. Han tøvede. “Kom nu forhelvede, dit svin.” Han knappede mine bukser op og træk dem ned og trak min pik ud. Den stod lige ud i luften. Han begyndte at sutte på den. “Man skulle tro, at du har lyst, Mark. Bliv ved.”, sagde jeg. Og det gjorde han. Jeg kiggede på Christina imens og smilede. “Kom herhen”, sagde jeg til hende. Mark skulle lige til at flytte sit hoved, men jeg tog fat i ham og holdte ham fast. “Tættere på”, sagde jeg. Hun var nu helt henne ved mig - i kysse afstand. Det var sandelig også hvad der skete. Vi mødtes i et heftigt kys. “Tak, Daniel. Vil du ikke nok voldtage ham overalt, så han kan få det lært?”, spurgte hun. Han trak sig af min pik med det samme og trak sig væk. Jeg smadrede mit knæ ind i hans hoved så han faldt omkuld. Han var faktisk næsten bevidstløs. Helt fint med mig. Jeg trak hans bukser af ham. Også hans underbukser. Nu havde jeg fri adgang til hans røvhul. Jeg tog en pude og lagde under ham. Jeg samlede en kæmpe spytklat og spyttede lige på hans hul. Jeg stak en finger ind og smurte hans hul. “Nej, du må ikke”, sagde han så. “Hold da kæft. Det skal du da ikke bestemme”, sagde jeg. Jeg lagde mig ind over ham og satte min pik hen til hans hul. “Er du klar til noget pik?”, spurgte jeg. “Neeeeej”, svarede han. “Vil du gerne have, at jeg offentliggør billeder og videoer af det her, eller hvad? Er du klar til noget pik, spurgte jeg dig om?”, sagde jeg promte. “J..j..j.jaaaa”, sagde han. “Hvad vil du gerne have?”, spurgte jeg. “Piiik”, svarede han. “Hvilken pik?”, spurgte jeg. Han svarede: “Din pik”. “Og hvad er min pik?”, spurgte jeg. “Den er stor..”, sagde han. “Og du vil gerne have, at jeg knepper dig, ikke?”, spurgte jeg ham. “Jooooo”, svarede han. Jeg hamrede min pik ind i ham med stor kraft. Han skreg af smerte. Jeg begyndte at kneppe ham. Han stønnede af smerte. “Jaa, knep ham, Daniel. Knep ham.”, sagde Christina.
Jeg fik ham op på alle fire og begyndte at kneppe ham hårdere og hårdere. Christina blev ved med at tage billeder af ham. Sådan blev det ved i cirka et kvarter. Vi skiftede lidt mellem positionerne, Christina kommenterede på sidelinjen og Mark blev ved med at stønne efter min pik. Så stoppede jeg.

“Christina, hvor er der noget reb?”, spurgte jeg hende. “Jeg henter lige noget”, sagde hun. Det gjorde hun så. Det tog ikke lang tid. Jeg bandt Mark til sengen og sagde: “Nu skal du kigge godt efter. Nu er det nemlig Christinas tur. Du ved hvad der sker hvis du brokker dig”. Jeg lagde mig ned ved siden af ham og kiggede på Christina. Hun vidste godt hvad jeg mente. Hun begyndte at sutte min pik. Så løftede hun hovedet, kiggede på Mark og sagde: “Den her pik er meget bedre end din lille tøsepik”, og suttede videre. Så bad jeg hende om at tage sit tøj af så jeg kunne kneppe hende. Det gjorde hun så. Jeg bad hende om at sætte sig op på min pik. Da hun havde gjort det begyndte hun at ride mig. Hun stønnede højere end Mark gjorde. Jeg tog skiftevis på både hendes fyldige røv og hendes lækre bryster. Jeg hamrede pikken op i hende imens jeg trykkede ned på hendes røv.

Ved siden af lå Mark og bad os om at stoppe. “Slap nu af. Der er nok pik til dig også, bøssekarl”, sagde jeg. “Så, Christina. Nu kører vi den sgu doggy-style”, sagde jeg til hende. Hun stønnede og hoppede af, og da jeg havde flyttet mig, stillede hun sig på alle fire i sengen. Jeg stillede mig hen bag ved hende og bukkede mig ned til hendes soon-to-be udvidede bagerste hul, og så slikkede jeg hende klar til min pik. Jeg rettede mig op og satte pikken mod stjernen. “Åhh, Daniel. Udvid mit røvhul med din store pik”, sagde Christina. Jeg pressede pikken ind. Det gjorde ondt, kunne man høre. Jeg stoppede, men hun pressede tilbage mod mig, så jeg skubbede også imod. Pludselig var min pik i bund, og så begyndte jeg at kneppe hende hårdt. Det kunne hun lide. “Hvor vil du have min sperm, lækkermås?”, spurgte jeg hende. “I min mund. Jeg vil smage det hele”, sagde hun. So be it. Efter lidt mere knepning, trak jeg mig ud og stillede ned på gulvet. Christina fulgte efter og satte sig på knæ på gulvet. Hun tog min pik i munden med det samme og suttede som havde hun aldrig gjort andet. Jeg tog fat i hendes hoved og pressede min pik længere ned i hendes hals. Så gav jeg slip og lod hende klare det selv. Jeg kiggede over på Mark. Han så ikke glad ud. Jeg smilede til ham.
Nu var jeg ved at være der. Christina blev ved. “Så, Christina. Gør dig klar til en stor ladning. Vis mig, at du sluger det”, sagde jeg. Hun begyndte at koncentrere sig om pikhovedet, og så onanerede hun mig imens.
Så kom jeg. I store mængder. Christina prøvede at holde det inde, og det gik egentlig meget godt. Der var mange sprøjt. Hun trak munden af pikken, og jeg pressede det sidste ud af den. Hendes mund var fyldt med min sperm. Det kunne næsten ikke være der. “Vis Mark hvor glad du er for min sperm”, sagde jeg til hende. Hun kiggede på Mark, åbnede munden og viste ham min sperm. Hun kiggede på mig og slugte det. “Uhm, det smager godt, Daniel. Du har godt nok meget sperm i dig”, sagde hun. “What can I say?”, sagde jeg.

Mark lå stadig ved siden af uden at vide hvad han skulle gøre af sig selv. Så fik jeg en tanke. Jeg satte mig op på hans ansigt, og sagde til ham, at han skulle slikke min røv. Han rørte sig ikke. Han sagde heller ikke noget, men det er vel også svært når en røv er klemt mod ens ansigt. Jeg lænede mig frem og tog fat i hans nossere og klemte til. Han skreg. “Slikker du min røv, eller hvad, din hund?”, spurgte jeg ham. “Mmmhh! Undskyld!” fik han vist lige klemt ud. Jeg satte mig op igen. “Slik så. Jeg ved du vil, bøssekarl. Knep mig med din tunge”, sagde jeg. Han gik straks i gang med at slikke og kneppe mig alt hvad han kunne. Christina havde i mellemtiden bukket sig ned til min pik og havde taget den i munden. Nøøøj, hvor var det dejligt! Efter et stykke tid på hans ansigt flyttede jeg mig igen. Jeg vippede Marks ben op over ham og holdte dem der imens jeg satte pikhovedet mod hans røvhul. Mit ansigt var lige over hans. Jeg samlede en stor spytklat og sendte den lige ned i hans ansigt. Jeg pressede min pik ind i ham, og spurgte: “Kan du lide min pik, Marky-boy?”. “Åhh, ja, knep mig”, sagde han. Jeg begyndte at kneppe ham hårdere. “Har du lært lektien? Slår man på andre mennesker?”, spurgte jeg. “Ja, jeg har”, sagde han lavt. Jeg kiggede på Christina, som lå og legede med sig selv lige ved siden af. “Jeg tror ikke, at han har lært lektien. Kan du ikke finde et bælte til mig?”, spurgte jeg hende. Imens hun ledte efter bæltet trak jeg mig ud, bandt ham op, af sengen og ned at ligge på maven så underkroppen hang slapt ned. Christina kom tilbage med et bælte. Jeg tog det og klaskede det hårdt mod hans balle. Han skreg. Jeg slog ham igen. Og igen. Og igen. Og igen. Mange gange. Jo flere gange jeg svingede bæltespænden mod hans baller, des mere skreg han. Jeg gik hen og satte min pik mod hans hul igen, og så hamrede jeg ellers bare spækhuggeren ind til den store guldmedalje, og jeg blev ved. Hans skrig var for længst gået fra at være af smerte til at være af nydelse. Min egen lille bøssekarl var han, ja. Men han skulle ikke have lov til at nyde det. Jeg trak mig ud. Han kiggede fortvivlet tilbage. “Op på fire i sengen”, sagde jeg. Det gjorde han med røven lige hen mod mig. Han forventede pik. Men det skulle han ikke have. Jeg løftede min hånd og klaskede min hånd ned på hans balle af alle mine kræfter. Endnu engang skreg han. Jeg satte min hånd hen til hans hul og pressede den ind. “Nejnejnejnejnej, ikke hele din hånd!”, råbte han så i panik. Jeg ignorerede ham og pressede den længere ind. Da hånden så var inde, så pressede jeg min arm længere ind. Jeg gjorde det hurtigt og hårdt. Det skulle jo gøre ondt på ham. Det gjorde det så også, bedømmede jeg. Sådan kneppede jeg ham med min arm i et godt stykke tid. Han var holdt op med at gøre modstand. Han var besvimet. Jeg trak min arm ud af ham, kiggede på Christina og gik om på den anden side af sengen til hende. Vi omfavnede hinanden. Jeg tog fat i hendes lår og løftede hende op, satte min pik for hendes fisse, og hoppede hende op og ned på min pik. Vi svedte begge to en del, så det var svært at holde hende fast, men det gik fint. Mark var ikke tilfreds. Jeg smilede kækt til ham. Mit sperm skreg efter at komme ud, og det var godt på vej. “Jeg kommer”, sagde Christina stønnende. Hele hendes krop rystede, så jeg skulle holde godt fast. Hun skreg og stønnede, og i det øjeblik kom også jeg. Med mange stråler skyllede jeg min orgasme op i hendes indre. Det var måske ikke lige den bedste position at få en orgasme i, for mine knæ var lige ved at give efter. De gjorde det dog ikke. Jeg løftede Christina ned på gulvet. Jeg kiggede på hende, så Mark, og så tog jeg mit tøj på. Christina kom hen til mig og spurgte: “Hvad så nu? Bliver du ikke?”. “Søde Christina. Jeg bliver desværre nødt til at rejse hjem. Til USA.”, sagde jeg. “Kan du i det mindste ikke blive her en dag eller to mere?”, spurgte hun. “Nej, det kan jeg desværre ikke”. Jeg kyssede hende, og så gik jeg ud af døren.
Kommentar