Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Weekend slave afløser på stutteriet

Karakter: 6.0/1
Visninger: 5723

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Urin, Gruppesex, Voldtægt, S/M & Fetish og Bondage
Weekend slave afløser på stutteri fik hård medfart af drenge og piger der gav ham en hård weekend

Jeg havde advaret et par piger fra byen mod mine kollegaer Frederik og Kurt der er kendt for meget ofte at finde nye piger, og det syntes jeg de 2 dejlige piger skulle vide så de ikke også faldt for de 2 unge mænd.

Frederik og Kurt havde desværre fået at vide jeg havde talt med de 2 piger om dem, og en dag til fyraften tog de fat i mig og fortalte mig at den slags fandt de sig ikke i, og at jeg skulle holde min kæft og ikke snakke med piger om dem. Efter nogen tid fik jeg en besked om at møde Frederik og Kurt på stutteriet hvor de 2 piger også kommer, for de ville gerne snakke med mig,

Jeg kom ud til stutteriet kl. 20.00 som aftalt. Frederik stod klar med en øl, og jeg kom gående i min trøje og mine shorts og min pik blev holdt på plads i de stramme bukser.

Frederik sagde Kurt kommer om lidt, men vi kan lige så godt gå lige til den, du er jo skide liderlig efter at gøre alle tilfreds grinede han mens han rakte ud efter mit skridt og samtidig gav mig et par hårde rap i røven med ridepisken han havde gemt på halmballen hvor vi sad og nød vores øl.

Frederik tog hårdt fat i mig og trak mig ind i saddelrummet, og sagde hårdt smid tøjet hurtigt, og da det gik lidt langsomt med at få shortsene og min bluse af, fik jeg et par ekstra hårde slag, mens jeg kæmpede for at komme af tøjet.

Kom her sagde han og gik over til en hanebjælke under loftet, og sagde hold hænderne fast i bjælken og stå stille din skide staldhvalp.

Han kom så med et par manchetter som han satte fast til mine 2 håndled og til kroge i bjælken med så stor afstand at jeg ikke mere kunne nå gulvet, så jeg hang i manchetterne i hanebjælken og lignede et slagtesvin.

Nu kan du hænge der mens jeg henter lidt udstyr og venter på at Kurt kommer sagde han og gav mig endnu et par hurtige slag med pisken.

Jeg var glad for den øl vi havde fået og meget overraske over hvad der foregik, og jeg var stang liderlig så min pik var helt stiv og dryppede, alt imens det gjorde mere og mere ondt i armene og det sved i mine røvballer af de pisk jeg havde fået.

Lidt efter kom Frederik tilbage og tog mig på pikken og nosserne og sagde hårdt – du er stadig så liderlig en lille staldsvin at du ikke kender ordet nej – og han begyndte at undersøge min dejlige røde lille røv.

Jeg mærkede så der kom noget koldt i mit røvhul og noget mega stort blev presset op i enden på mig, og min muskel gav efter og jeg mærkede det hårde blev presset dybt ind i røven på mit, og jeg gispede af smerte.

Det virkede som om der var en stor knast på stokken der ikke kunne komme ind, så den sad og pressede ømt i min ende et godt stykke tid.

Frederik trak den så langsomt ud og lige før den var ude af mit røvhul blev den skubbet ind med endnu større kraft, alt imens jeg stønnede højere og højere. Hold kæft med den liderlige stønnen sagde Frederik hårdt, og han trak så igen stokken halvt ud- og sagde hold nu fast i den ellers får du noget at hyle over!

Det var fuldstændigt umuligt at holde fast i den glatte tykke stav, og efter kort tid faldt den ud af røven som et stykke glat sæbe, alt imens jeg skreg af smerte.

Vi må hellere lukke kæften på dig før vi går i gang med det sjove sagde Frederik og tog så et hestebidsel der blev sat i min mund og spændt hårdt fast i nakken, så var munden godt lukket. Så løsnede han sin kraftige læder livrem og rullede den sammen og slog ud med den så den slog mig med et smæld, og jeg drejede hovedet for at se hvad der skete, og jeg så lige han hævede livremmen og med stor kraft ramte min røv, og jeg dinglede rundt på trods af jeg hang opbundet under hanebjælken.

Du får 10 slag fordi du er en liderlig staldhvalp tæl selv sagde han og begyndte at slå de uendelig mange slag på min røv der brændte som ild med en snurrende fornemmelse i midten.

Efter de mange slag kom Fredrik med 2 nye øl, han hældte den ene i min hals og satte sig ned og drak den anden, og sagde nu kommer Kurt snart så skal det nok blive sjovt.

Jeg blev voldsom pis trængende af de 2 øl og de mange piskeslag, og det sagde Frederik det skal vi også få noget sjovt ud af mens vi venter på Kurt.

Han gav mig et hundehalsbånd om halsen og løsnede mine hænder fra bjælken og trak mig ind i stalden i en tom bås, hvor han kommanderede mig ned på knæ og satte et par håndjern om mine hænder på ryggen, og så gik han og kom lidt efter tilbage med en slags bøjle.

Han tog så bidslet ud af min mund og satte i stedet bøjlen ind i min mund så det var umuligt at lukke den.

Så åbnede han bukserne og hev hans store slatne pik frem og løftede den så der kunne komme en stråle direkte ind i min mund – jeg forsøgte pr. refleks at lukke munden, men bøjlen gjorde det umuligt så min mund blev fyldt af hans varme søde pis.

Han tog fat i mit hoved med den ene hånd og trak mit hoved tilbage og kommanderede – slug det så din pisse slavedreng.

Jeg slugte hvad jeg kunne mens hans pis løb ned af hagen, og lidt efter trak han mig forover og overpissede mit hår så pisset drev ned af min ryg til det ramte min røde varme røv.

Nå du har fået slavedrengen til tilridning Fredrik lød det pludselig fra døren – jeg for sammen og min stive pik krøb helt sammen fordi jeg følte mig totalt ydmyget ved at der var kommet en mere som så hvordan jeg var blevet brugt af Frederik.

Fredrik grinede og sagde det var godt du kom Kurt hent lige et par øl i køleskabet og en spand vand til at skylle slavedrengen med, og så kan du hjælpe med tilridningen nu tror jeg nok jeg har fået vist ham hvem der bestemmer her.

Lidt efter kom Kurt tilbage med 2 øl og en spand vand.

Frederik løsnede mine håndjern og fæstede mine manchetter fast i spilboksen hvor hestene normalt står inde i, og Kurt hældte så en spand kold vand over mig, alt imens Fredrik tog et par visker halm som han tørrede min krop lidt med, den stride hårde halm gjorde at jeg også blev rød på hele kroppen de steder hvor jeg ikke havde fået pisk.

De satte sig på en balle halm foran mig og nød deres kolde pilsner. Hvordan syntes du vi skal indvi ham spurgte Frederik.

Kurt sad stille og tog en stor slurk øl og sagde hvor længe har vi ham? Foreløbig hele weekenden sagde Frederik han skal først på arbejde mandag morgen grinede Frederik.

Jeg syntes vi skal starte med at lære ham at give en blowjobs – du fortalte jo han var helt liderlig da han talte med pigerne om dig og mig, og at han er helt liderlig hver gang han rører pikdyret.

Fint sagde Frederik, skål hjælper du lige med at tage ham ned?

Jeg blev trukket ind i en hesteboks og lagt på maven hen over 2 halmballer og Kurt stillede sig foran mig i sine ridestøvler og sorte bukser og læderharnisk på sin muskuløse overkrop, og han virkede noget ældre end Frederik og lignede en vild macho.

Han trak mig hen over det grove halm så mit hoved var lige ud for hans skridt og så fjernede han mundsprederen jeg havde haft på til den våde leg med Fredrik og hans pis.

”Slik mig uden på bulen slavedreng” jeg slikkede begærlig på hans store bule, hvor læderet på hans bukser havde en gennemtrængende stærk smag.

Kurt fjernede den smæk der skjulte hans herligheder og ud kom en stor pik der fik mit hjerte til næsten at stå stille. Den var lang og tyk og lidt mørk og lidt halvstiv og fugtig hvor jeg kunne se pikhovedet var på vej til at bryde gennem forhuden.

Læg din ene hånd forsigtigt under mine nosser, og tag med den anden hånd om skaftet og træk forhuden lidt tilbage og slik mit pikhoved helt rent sagde Kurt med et smil på læben og med dræber øjne.
Jeg gjorde nøjagti
g som han sagde og opdagede at jeg virkelig skulle slikke den ren. Den lugtede kraftig og nærmest dyrisk og vildt fræk hvilket fik mig til at slikke meget begærligt.

Det var åbenbart lidt for meget for jeg mærkede et hårdt ryk i halsbåndet så jeg måtte slippe pikken med både hænder og mund, og Frederik gav mig et par hårde slag med ridepisken på min blodrøde krop.

”Forsigtig slave min pik skal ikke slikkes hudløs – kun ren nok til din mund” sagde Kurt og han kørte pikken hen imod min mund – og trak mit hoved i halsbåndet i en passende position så han kunne starte med at mundbolle mig.

Så fik jeg ellers pik lige til jeg troede jeg skulle kvæles, og det føltes som om pikken var helt på vej ned i mavesækken gennem min hals.

Pludselig mærkede jeg der også var ved at ske noget med mit røvhul, hvor et par fingre prøvende kom op i enden, som hurtigt blev fugtig, og så blev de 2 fingre til 3 og de 3 til fire fingr så det føltes som om min ringmuskel skulle sprænges.

Da Kurt pik drønede ud og ind af min mund kunne jeg ikke skrige og kunne kun vride mig rundt, og min egen pik kæmpede og blev helt stiv og pressede sig ømt ned i den stikkende halm.
”Jeg tror han er klar til at blive pulet nu – vil du starte Frederik sagde Kurt”.

”OK så fortsætte du med, at varme op i munden på ham, men jeg syntes vi skal vende ham om på ryggen så han ikke vrider sig så meget sagde Frederik” .

De vendte mig om så jeg lå på ryggen og røven skudt ud over de rå halmballer.

Frederik tog fat i mine ben og lagde dem op over sine skuldre, mens Kurt stod ved siden af mig og daskede sin pik mod mit ansigt, mærkede jeg pikhovedet mod mit røvhul som med et hårdt stød blev presset helt op i mit røvhul, og da jeg kort skreg blev Kurt´s store pik stukket ind i min egen mund og jeg begyndte at forsøge at røre ved min egen pik, men her slog Kurt mig hurtigt over fingerne og skreg ”stop slave du forsøger ikke at røre ved din”.

Kurt tog pikken ud af min mund, og satte sig så hans røvhul var lige over min mund ”slik mit hul slavedreng”, jeg var ved at brække mig men kunne ikke gøre andet end at slikke hans røvhul ” længere ind med tungen helt ind i hullet ”, jeg slikkede så langt op jeg kunne i det glatte røvhul, og jeg følte de havde total magten over min krop.

Kurt forsatte med at støde sin pik op i røven på mig, og Frederik flyttede sin røv op og ned over min tunge, og Kurt begyndte at stønne højt og trak sig ud, og så overtog Kurt hans plads mens Thomas sprøjtede sperm i hovedet og munden på mig.

Frederik bankede uden nåde sin pik op i mit efterhånden meget ømme røvhul, og Kurt´s pik blev lidt slap så han begyndte at pisse på mit ansigt, og han åbnede også min mund så jeg kunne drikke hans pis.

Frederik var efterhånden tæt på at komme med det definitive stød og pressede tilmed et par af hans fingre ind sammen med pikken, så jeg kunne mærke den varme kløende sperm kom op i mavetarmen på mig.

Han blev liggende noget tid med pikken og fingeren oppe i min røv, og trak sig så hårdt ud så jeg lå på halmballerne overpisset i ansigtet med sperm og med søvsektret drivende ud af enden og med en pik i pikburet der var ved at sprænge.

Frederik sagde så, at ”Nu kan du så få lov at gnide din pik af, men du skal vide det koster 10 slag med remmen”, jeg nikkede og begyndte at rage på pikken der var ved at sprænges af min store ømme pik der gerne ville ud.

”Stop slavedreng der skal selvfølgelig betales forud”, vend dig om sagde Kurt, der allerede stod klar med remmen og var klar til at starte da Frederik kom med et vådt stof han stoppede i munden på mig, og smagen afslørede det var pis i et par meget beskidte og våde underbukser

Så begyndte Kurt at slå mig på min i forvejen ømme ryg og røv, og jeg forsøgte at tælle, men Kurt talte åbenbart ikke de milde mellemslag med, da han endelig var færdig kom han en stor brutplug op i mit ømme røvhul, og sagde ”Værsgo slavedreng nu kan du lege med dig selv mens vi 2 mænd tager en øl og nyder den dejlige weekend hvor du er hos os”.

Da de havde drukket en øl mere kom de og gav mig en pose over hovedet, og sagde jeg ikke skulle se hvad de drak, men jeg ville ikke have den klamme pose over hovedet, så jeg hev den af flere gange, mens jeg hørte de åbnede den næste øl eller 2, alt imens jeg lå på halmen i spilboksen.

Til sidst blev det for meget for dem, så de næsten slæbte mig på halmen i spilboksen og ind i laden, og jeg blev overrasket da Frederik spurgte Kurt, om han ikke kunne holde mig fast hen over et par halmballer liggende på brystet.

Frederik tog så et reb og bandt hænderne sammen på mig og trak enden af rebet ned til anklerne, som de pressede op til mine hænder så jeg lå svinebundet hen over de 2 halmballer.

Frederik tog så en store sæk, og fik Kurt til at løfte mig op i sækken så jeg fik hele kroppen i sækken og Frederik snørede den så til ved snøvsen så jeg lå hjælpeløs og træt i sækken.

Lad os få en TAXA sagde Frederik, da den kom åbnede de bagagerummet og sagde lad os få slavedyret herop, så kan vi køre hjem og besøge vores tøser som han sladrede til, og vi kan jo godt tage ham med for nu kan der ikke ske noget med ham.

Vi kørte alle 3 hjem til de 2 piger og jeg blev båret ind på soveværelset hvor de tog mig ud af sækken og kom en dildo op i enden på mig, inden jeg blev endnu mere svinebundet og lagt på gulvet med sækken over hovedet og en mundspreder i munden og så gik de ind i stuen til pigerne og fortalte om deres aften med mig og de drak videre og næsten tømte køle- og barskabet, alt imens de grinende talte om hvor flink jeg havde været

Lørdag formiddagen blev jeg endelig vågen godt øm i kroppen, og de befriede mig fra mine snerrende reb og dildoen og jeg blev sendt i bad.

Efter jeg havde været i bad fik vi alle lidt at spise fik jeg en sort maske på hovedet, og blev sat ned i den store sæk igen, mens Kurt og Frederik talte med deres 2 piger alene.

Han har godt af en gåtur sagde Frederik til Kurt, og de gav mig en sort maske på hovedet og bandt mine hænder sammen på brystet, og kom mig så ned i den store sæk, inden vi gik ud til bilen hvor jeg blev sat fast i sækken med masken over hovedet , bundet fast på bagsædet af bilen og Kurt sagde så nu kører vi alle 5 til stutteriet, hvor vi nok finder noget sjovt du kan bruges til.

Da vi kom over til stutteriet blev jeg løsnet fra bagsædet og fik besked på at gå ind i spilboksen hvor jeg før havde været. Jeg hørte Thomas, Kurt og pigerne stod sammen med nogle fra stutteriet der var ved at gøre rent i stalden og snakkede om den fortabe staldslave.

Frederik grinede og sagde han trænger da vist til at få arbejdet noget i dag, og så tog han masken af mit hoved og sækken af min krop, og låste en kæde fast til min pik, og trak mig ud i spilboksen i stalden, hvor han låste den anden ende af den tunge kæde fast til tremmerne i spilboksen og sagde, du kan fodre og strigle pigernes heste og muge ud her i dag, så vil vi tage en fridag, så vi kan være sammen alle 4 på værtshus i dag.

Vi kommer tilbage engang sagde Frederik, men du kan jo bare passe dit slave arbejde, og er der noget vrøvl med dig, eller generer du nogle af de andre der er på arbejde i dag, så skal de nok sammen finde ud af at få dig til at opføre dig ordentlig, og så kørte sammen hjem med bilen og gik derefter over i byen på kroen og havde en hyggelig eftermiddag og aften, og grinede meget over jeg var blevet weekend slave.

Jeg lå træt i spilboksen og vidste ikke hvad klokken var, jeg vågnede ved at Frederik og Kurt kom meget fulde ind i spilboksen.

Jeg mærkede mange hænder lege med min krop og jeg blev bundet som et bedre offerlam og mine øjne blev tapet til med gaffatape, og så mærkede jeg at jeg blev løftet op og blev båret hen til nogle store halmballer, lagt på maven oven på halmballerne og lænket til gulvet ved halmballerne så jeg ikke kunne røre mig det mindste. Der blev skubbet et eller andet hen over mig.

En af pigerne sagde jeg håber min hest har nydt at blive passet af dig, men det skal hingsten selv have lov at vise, så nu kommer vi til din store pik eksamen – bare slap af og gør ikke modstand for du slipper alligevel ikke for min gave til dig.

Jeg hørte lyde, der mindede mig om "en hest". Turde ikke engang tænke tanken til ende. Jeg kunne mærke nogle bløde hænder smøre mig grundigt ind med masser af olie, og pludselig kunne mærke noget stort der forsøgte at trænge op i mig.

Mine bange anelser var blevet til virkelighed. Jeg skreg, jeg ville væk. "Jeg sprænger, hvis den trænger op i mig", skreg jeg, men der var ingen nåde.

Jeg mærkede min ringmuskel blive spændt til bristepunktet. Smerten var for meget. Det sortnede for mine øjne. Jeg må have mistet bevidstheden et stykke tid. Da jeg kom til mig selv, mærkede jeg, at hesten tømte sin ladning oppe i mig. Det kunne ikke være der, så det sivede ud af mit forpinte hul.

Endelig løsnede de mine lænker, og tog tapen af, men jeg sansede ikke ret meget. Jeg kunne ikke rejse mig,

Efter den omgang blev jeg løsnet og smidt ind i spilboksen, hvor de låste hænderne og anklerne sammen, så jeg lå sammenkrøllet på gulvet, ude af stand til at bevæge mig det mindste, og Frederik sagde godnat sov nu godt i morgen skal du hjem.

Søndag morgenen kom Frederik og Kurt og sparkede til min ømme krop og greb mig i nakkehårene og trak mig ud i laden, hvor de placerede mig under 3 kroge som jeg kendte fra da jeg hang i hanebjælken, Kurt sagde jeg skulle stå med spredte ben, for nu ville der komme en som havde savnet sex meget længe.

I det samme så jeg Kurts pige komme ind. Hun gik hen og takkede Frederik og Kurt, og sagde hun håbede jeg havde haft en god Weekend, for nu skal du snart hjem, men inden da skal jeg lige bruge dig, og hun tog en grisestøder og satte den på min pik og grinede da hun sagde.

"Godt slave, nu kan man rigtig se din op spændte pik" og så gav hun mig min sæk over hovedet alt imens hun lod en finger køre udforskende over min brystkasse, ned over min ryg, balder og igen over på brystkassen, hvor hun sluttede med at sætte en stor metalklemme i min venstre brystvorte.

Så befalede hun mig at række hænderne frem, som jeg selvfølgelig lydigt gjorde.

Hun satte manchetterne på mine håndled og spændte mine hænder, til hver sin krog i bjælken med de to kæder, og hun tog endnu et reb som hun bandt fast i reb hun havde bundet til min pik.

Hun kørte rebet op omkring en krog i hanebjælken og begyndte langsomt at trække i det. Jeg mærkede trækket i min pik og fulgte med bevægelsen opad. Da min pik var spændt godt fast i hanebjælken, fastgjorde hun rebet. så jeg stod lidt på tæerne og ikke ret godt.

Hun grinte lidt spydig og spurgte "Hvad så min slave, står du godt?", nej kære, jeg står meget ubehageligt", jamrede jeg.

"Nå, det er godt nok synd for min slave dreng, men jeg kan betro dig at det slet ikke er begyndt at blive ubehageligt endnu!"

Hun lod sine fingre glide ned over mine balder, ned af revnen, og jeg spredte nydende og forventningsfuldt mine ben lidt mere, og pludselig pressede hun overraskende en finger ind i min røv. Jeg gav et lille hyl fra mig og struttede villigt med røven.

"Nå, er det det som slaven gerne vil have, sådan som han ser ud til at nyde det.", sagde hun bestemt og rev voldsomt hendes finger ud og sagde nådesløst. "Nej, sådan en nydelse skal man gøre sig fortjent til, nu skal du have din straf for ikke at kende din plads, og for at sladre om byens gode drenge, din usle slave dreng."

Jeg mærkede hun kørte en pisk op af mine lår, mave, ryg og balder, og som et lyn fra en klar himmel, lod hun pisken falde over mine balder..

Jeg flyttede mig forskrækket over smerten, men mærkede i stedet jagene fra rebene som hev voldsomt i min pik hver gang jeg lavede en bevægelse, og jeg stod og græd med klynkende stemme.

Pludselig mærkede jeg hun satte en vibrator i min røv, og hun skruede djævelsk og drillende op og ned for hastigheden. Jeg gav små spjæt fra mig når hun overraskende og voldsomt skruede helt op for hastigheden.

Mens vibratoren stadig vibrerede i min ømme røv, tog hun fat i min pik og hun begyndte i ro og mag at spille pik på mig, først langsom og blidt, men derefter hårdt og hurtigt, og hun blev ved, indtil hun kunne mærke at jeg var lige ved at komme, så stoppede hun brat, og jeg gav et bedende hyl fra mig, da hun stoppede.

"Åh, må jeg ikke nok få lov til at komme, jeg ber' dig, lad mig komme sagde jeg gennem gaggen"

"Nej slave, jeg er slet ikke færdig med dig endnu! Vi er jo først lige begyndt. Nej det bliver en hård dag, stol på det sladre slave dreng"

Hun skruede langsomt ned for vibratoren indtil den slukkede, og så befriede hun mig fra mine reb og lænker og jeg faldt slapt på knæ ved siden af hende, og sagde jeg ville nyde at få sex med hende hele tiden til jeg skulle hjem.

"Ja selvfølgelig vil du nyde at blive brugt og pint og hvis du ikke nyder det, så er jeg fuldstændig ligeglad. Det er jo ikke for din glæde og nydelse jeg gør dette, det er så sandelig for min egen."

Hun trak mig over i spilboksen, hvor jeg fik besked på at sætte mig på gulvet på halmen med let bøjede ben.

Hun førte et kosteskaft ind under mine knæhaser, hvorefter jeg bøjede mig forover, så min overkrop rørte mine knæ og så førte hun mine arme ind under kosteskaftet og frem foran mine ben, og bandt en snor i mine håndledsmanchetter og strammede godt til.

På denne måde blev jeg yderst simpelt, men meget effektivt bundet. Jeg kunne allerede mærke, at kosteskaftet strammede mod mine knæhaser. Hun stoppede et hestebidsel ind i munden på mig og spændte det fast bag min nakke.

Derefter trak hun i mine skuldre, så jeg vippede fremad på mine fødder. Hun holdt fast i mine skuldre, og mine knæ nåede gulvet. Så lod hun mig vippe længere forover, så mit hoved nåede ned til gulvet.

Jeg lå på gulvet på mine knæ og mine skuldre. Hovedet var drejet ud til den ene side. Min røv strittede lige i vejret. "Jeg tror, at jeg har fundet en måde at forbedre stillingen på", siger hun
.
Jeg kunne ikke svare med bidslet i munden, og tænkte på hvad hun nu have fundet på, som sikkert ikke ville gøre det mere behageligt for mig.

Hun tog fat i mit reb om pikken, og strammede til, og jeg kunne mærke at rebet trækkes ned til kosteskaftet og strammes godt til, så min pik og nosser blev trukket hårdt nedad. Min bagdel strittede endnu mere i vejret, og min røv var helt åben og frit tilgængelig for hende.

Hun gik hen på hver side af mig, og hun bandt et reb fast om hver ankel, og så trak hun mine ben spredt ud til hver side, og jeg kunne mærke at min røv blev endnu mere åben, og at hun bandt de to reb fast til kroge i gulvet så jeg ikke kunne rokke mig det mindste.

Jeg begyndte at mærke, hvad jeg havde frygtet, at det var en anstrengende måde hun have svinebundet mig, hvor jeg kun hvilede på mine knæ og mine skuldre med hovedet drejet ud til siden, men samtidig med så meget tryk på hovedet, at jeg ikke kunne dreje det.

Jeg kunne også mærke, at det strammede hårdt i mine knæhaser og i mine arme på grund af kosteskaftet. Da mine ben samtidig var trukket væk fra hinanden, kunne jeg heller ikke vippe den mindste smule til siderne, så hun havde virkelig bundet mig så jeg var helt prisgivet og det var pinefuldt hårdt, samtidig med at jeg nød at være bundet helt i hendes magt.

"Sådan. Nu er du lige til at kneppe. Jeg får vist ikke meget vrøvl med dig, sådan som du ligger", siger hun, mens jeg forsøgte at svare uden at kunne gøre andet end mumle gennem bidslet.

"Det tager jeg som en bekræftelse", sagde hun og fortsætter: "Kan du nu ligge pænt stille, til jeg kommer igen, sagde hun inden hun gik med Kurt og Frederik som havde stået og ses på.

Jeg lå nærmest som et offerlam, totalt svinebundet og i en anstrengende reb bondage, hvor hun kunne bruge mig som hun ville. Jeg syntes egentlig det var en dejlig nydelse, samtidig med at det var en anstrengende stilling hun havde bundet mig i.

Lidt efter kom hun tilbage, og jeg tænkte åhr det var godt, nu kommer jeg nok fri, men istedet mærkede jeg hun smurte min røv med creme, og pressede en butt-plugg ind i røven på mig.

"Så - nu kan den åbne dig lidt, sagde hun og nu kan du ligge og længes efter at få den udskiftet med en "rigtig" pik", sagde hun og gik igen.

Der gik lang tid. Synes jeg i hvert fald. Jeg lå uden overhovedet at kunne bevæge mig. Det blev mere og mere anstrengende og gjorde ondt i knæhaserne og armene. Min pik og nosser havde det heller ikke særligt rart så hårdt, de var trukket ned mod kosteskaftet.

Endelig kunne jeg høre hun kom ind i spilboksen, og en hånd ramte mine balder og hun fortsatte med at slå mange gange, og jeg mærkede, at mine baller blev varme. Hun stoppede og masserer mig på ballerne.

Så fortsatte hun med at slå med en ridepisk. Jeg var ikke i tvivl om, at min ende var ved at være godt rød, og jeg jamrede mig uden at kunne protestere og måtte finde mig i hvad hun gjorde ved mig.

Det var både ophidsende og voldsomt ydmygende at ligge svinebundet på den måde samtidig med, at kælling piskede mig, så jeg nød underkastelsen og fornemmelsen af at blive brugt uden at have indflydelse på hvordan.

Hun fortsatte med at piske mig, og jeg stønnede af smerte, og hun sagde: "Du nyder det - ikke sandt. Sidst jeg sagde noget til dig, opfattede jeg din mumlen som nydelse. Du mumler stadig, så det må jo være af nydelse. Eller er der noget, jeg har misforstået".

Jeg kunne ikke andet end mumle med stang bidslet i munden, og hun fortsatte med at piske mig, og det blev værre og værre samtidig med, at jeg mærkede min røv blev mere og mere varm, og endelig stoppede hun piskningen af mig.

Hun løsnede mit bidsel og tog den ud af munden på mig, og jeg sagde åhr kære, det var en hård omgang du gav mig.

"Nå, synes du det. Jeg spurgte dig jo, om du nød det, og din mumlen lød som om du nød det, men det er måske ikke rigtig sagde hun og tog fat i mit pikreb og trak til.

AV skreg jeg det gør ondt, det skal gøre ondt på dig for når du lider har jeg det jo rart, så det skal være hårdt at være gæst her efter du sladret om dine to kollegaer sagde hun og trak endnu engang i pikrebet.

"Så - nu er jeg snart klar til at kneppe dig i din slavindefisse. Din røv er dejlig rød, så det bliver en rigtig fornøjelse. Glæder du dig ikke til at få pik?", spurgte hun og tog but-plug'en ud af mig.

Jeg glæde mig til at jeg nu skulle have en gang kunstig pik, men hun forlod blot spilboksen og lod mig ligge svinebundet på gulvet. Jeg råbte hun skulle komme tilbage, og sagde det var ulideligt at ligge bundet så stramt, men der var ingen nåde jeg fik lov til at blive liggende og skrige til min stemme var helt tavs, og jeg faldt til ro velvidende jeg ikke have noget at skulle have sagt.

Da hun kom tilbage løsnede hun rebet om min pik, og spurgte om jeg kunne tænke mig at få lettet trykket, inden jeg skal hjem.

"Ja kæreste ven svarede jeg, og jeg mærkede hun begyndte, at gøre noget rart ved min pik. Den var øm af at være bundet så hårdt, men det, hun gjorde var dejligt. Min ophidselse og min pik voksede, og den sprøjtede snart sin ladning i hendes hånd.

Hun rejste sig og gav mig hendes hånd hen til min mund, og sagde slik så din sperm i dig fra min hånd, og du skal vide det er ikke sidste gang du kommer til at ligge svinebundet et eller andet ferie sted hvis du forsætter dit bysladder.

Da hendes hånd var slikket ren, begyndte hun langsomt at løsne mig, og da jeg var helt fri, faldt jeg sammen på gulvet ude af stand til med det samme at strække mine arme og ben, og lidt efter lidt kom der igen liv i min krop.

Kurt og Frederik kom ind og spurgte om det havde været en god taber weekend for en sladreslave.

De spurgte om jeg nu var klar til at tage hjem og skrive min dagbog og sende den til os og pigerne, jeg svarede glad ja.

Fint sagde de bind så det reb på ½ meter om dine ankler, og stil dig op i den store sæk du har været så glad for hele weekenden. Jeg stod stille og kikkede, men så mærkede jeg et hurtigt piskeslag, og jeg så sækken blev smidt ved siden af mig med mine shorts og bluse liggende i, og jeg stillede mig meget forundret op i sækken.

Så trak de sækken op over min krop og snørede den til ved min hals, og jeg fik låst et hestebidsel fast i munden, og så sagde Frederik indtil næste søndag holder du kæften lukket med dit hestebidsel, som du på søndag morgen kl. 8 kommer her ud på stutteriet og får af, så kan du lære hvordan du i en uge holder kajen lukket og ikke løber md landsby sladder.

Han spurgte er du tilfreds og har du noget at spørge om sagde han med et stort smil .

Jeg mumlede hvordan jeg skulle komme hjem og hvordan jeg kommer ud af sækken, og at jeg nok skal holde munden lukket og komme på søndag.

Kurt grinede og sagde du har da været spejder så du ved da hvordan man laver sækkeløb, så du må løbe hjem i sækken ind til byen og hjem, og kan du ikke komme ud af sækken selv må du jo blive liggende i den til søndag og holde fri for arbejde, eller du kan måske få din nabo til at slippe dig ud af sækken, eller du kan imogen tidlig løbe i sækken på arbejde, så skal vi nok få dig ud af sækken, hvis vi har lyst.

Jeg tror heller ikke du vil bryde dig om at være i en sæk en uge, uden en ble på så mon ikke du nok som stor sladreslave finder ud af selv at komme fri.

De sagde pænt farvel, vi ses i morgen på arbejde, kan du nu komme godt hjem og så skubbede dig mig ud af hoveddøren som de lukkede med et brag, og jeg stod på gårdspladsen og tænkte på hvordan jeg dog kom hjem med små skridt gående i en sæk.

Det gik fint jeg kom hurtigt hjem for jeg var heldig at møde en nabo kone der kom kørende så hun kørte mig hjem og befriede mig fra sækken da vi kom hjem, og hun grinede meget over den sjove weekend jeg havde haft, og sagde kommer du en anden gang i sækken, så kom forbi vi trænger altid til et godt smil.

Jeg har nu skrevet dagbogen og sendt den til Frederik og Niels, og er nu glad for jeg i morgen skal på arbejde, og mon ikke Frederik og Niels og mester har grinet noget af, at min mund er lukket en uge på grund af sladder, så de kan fornøje sig over, at r jeg går med et hestebidsel som gag og holder kajen lukket en hel uge.

Jeg glæder mig til søndag at få tale friheden igen, og håber kællingerne og deres drengerøve har syntes det var sjovt at have mig som afløser og legetøj en weekend på stutteriet.
Kommentar