Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Thierrys weekend

Karakter: 5.0/2
Visninger: 4571

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge
Thierrys weekend
del 1
Original ved:
pat roberts
Thierrys Weekend visit
oversat og bearbejdet af oleole13

Personer: Thierry hvid dreng 16 år, de andre sorte. Adebayo også kaldet Bayo, hans to fætre: Tunji og Gugile.
Hej Thierry! råbte Adebayo, da han krydsede over fra rugby banen, han lagde armen om den hvide dreng, mens han kærligt purrede op i drengens
blonde hår.

Hej Bayo dejligt at se dig, til lykke med resultatet Du spillede rigtig flot!

Ih,, tak Thierry boy og tak fordi du vil komme for at se resten af kampene.
Jeg regner med, at du gerne vil se alle de macho sorte drenge i deres rugby kit komme svedige og beskidte her forbi! Han slog legende bagsiden af drengens khaki skole shorts. Jeg kan se du fik din mor til at gøre dem kortere, for dig som jeg sagde , de ser godt ud på dig! De Viser begge dine sexede lange ben! "

Thierry grinede, og kiggede ind idet smukke sorte ansigt på den fyr, der,
mere end nogen, var blevet både hans ven og mester i de seneste par uger i hans stramme hvide rugby trøje og korte sorte rugby shorts.

Du gør mig liderlig dreng, bare det at se dig! sagde Adebayo. Thierry rødmede, han kunne allerede for sit indre blik se det enorme lilla hoved på den sorte pik, der var inde i shortsene. Det ti-tommer (25 cm) rambuk hårde værktøj,
kunne bore i hans hvide røvi en time, hvis Bayo ikke ønskede at sperme. Når han
Når han så gjorde det, og hans pik var boret dybt i den hvide røvs hul, var det herligt og føltes som en
blød fløde udladning inde i ham, eller hvis pikken kom uden for Thierrys hul,sprøjtede der kæmpe klatter af hvid sperm ud,som landede hen over hans ryg og op i hans blonde hår.

Laver du noget fredag aften, spurgte Bayo.

Nå, ja, min tante og onkel kommer over til middag - det er mors Fødselsdag."

Det er ok, sagde Adebayo,og vendte sig bort fra Thierry for at High-Five tre
medlemmer af hans team, som passerede lige forbi.
Thierry blev nervøs over. at rugby
spillerne stirrede ham ind i øjnene, og derefter kikkede vurderende hop og ned ad ham.

Hey, er du ikke T-Boy?
Thierry nikkede - det navn, han havde fået af sin Pod havde spredt sig lystigt ud over hele skolen, og han var sikker på, at de tre fyregodt vidste, at han var "T-boy". Han kiggede forlegent på de tre høje stærke sorte, og bemærkede deres massive lår og bulerne i deres shorts.


Hvornår inviterer du os til din Pod, Bayo? Vi har hørt en masse om den dreng! "

I holder bare fingrene væk, han er ikke ledig til jer.

De tre sorte fyre lo og lagde armene om hinanden, og sagde noget sjovt på Zulu, mens de gik tilbage til bruserne.

Vi får ham alligevel, vær sikker på det!!!! det skal ikke lykkes for dig at holde det velsmagende hvide kød for dig selv.

Thierry var godt vant nu til drillerier, efter han havde flyttet skole, han
kunne blot ønske, der var mindre drillerier, især når det var foran hele klassen, og når selv læreren var der.
Tag dig ikke af dem, du hører til pod’en, og den skal nok passe på dig.

Men som jeg sagde, på fredag vil jeg have, at du kommer hjem til mig.
Jeg får besøg af mine to fætre, og jeg har fortalt dem en masse om dig, og de vil meget gerne møde dig. Så fortæl din mor, at du er nødt til at komme hjem til mig
Kom omkring klokken syv, så har vi fire huset for os selv.
Tag dine pæne jeans og skjorte på, hvide sstrømper og kondisko. Jeg vil have, at du ser godt ud. Tag dine pod shorts på inden under, og du bliver her til lørdag morgen, så kører vi dig hjem.

Men bayo ….

Slap af, det er ikke noget problem. Kom ikke for sent, der er ikke noget med afrikansk tid, kun afrikansk pik. Du vil kunne lide dem, de er som var de mine brødre.

************
Fredag aften skyndte Thierry sig hjem for at fortælle sin mor,at han var nødt til at tage ud til Adebayo og kunne ikke være hjemme til middag. Han gav hende et kys og hendes gave.
Hun omfavnede ham.

"Bare rolig Thierry, jeg ved, at Adebayo gerne vil have, at du møder hans familie og du er nødt til at få nye venner i deres lokalsamfund. Men kom ikke for sent tilbage.

Han tog brusebad og vaskede hår; barberede sin pik og bolde, som Bayo havde instrueret ham, tog sine hvide bomulds Pod shorts uden trusser eller jockstrap, og derefter et par af sine bedste jeans og heltp, nye kondisko og en sportstaske med, hvad han troede, han havde brug for.

************

Da han ankom, sad Bayo og hans fætre, Tunji og Gugile,og så på tv.
Alle tre klædt i lavthængende basketball ved at se deres blanke sorte midjer over deres Calvin Klein og Bjørn Borg boxershorts. Bayo introducerede ham meget korrekt. De gav ham hånden og gav ham et kram. De var imponerede over, hvor smart og flot Thierry var, og betragtede ham med diskrete men lange side blikke.

I ser, jeg fortalte jer, at han virkelig kan lide afrikanske fyre, og han er den bedste hvide dreng i byen! De mumlede deres bekræftelse mens de så ham i
ansigtet og beundrede hans lysblonde hår og drengedeudseende.

Kom og se kampen med os Thierry-Boy, første halvleg er næsten færdig. Sæt dig her mellem mine ben.
Thierry satte sig på gulvet, og Bayo strøg adspredt hans hår, mens han så på kampen. Tunji smilede til ham.

Da fløjten lød efter første halvleg, gled Bayos hænder ned under den forreste del af Thierry skjorte og klemte hans brystvorter.

Rejs dig op og tag din skjorte af T-Boy!
sagde Bayo, hans tonefald ændrede sig uden varsel. Stå der midt på gulvet.

Thierry gjorde lydigt, hvad han fik besked på. Han blottede sit stærke hvide bryst og de stive brystvorter, hansbrede skuldre og muskuløse arme. Bayo tog skjorten og kastede den om bag sin stol.

Drej dig langsomt rundt, så de rigtigt kan se dig!
Thierry drejede sig, og de tre
sorte kiggede ham op og ned. fætrene sad med åben mund, idet de beundrede hans skønhed,og hans underkastelse.

I ser, at han er i fin form, god attitude, god krop, flot bryst, gode bryster og en dejlig flad hvid mave. Sød lille røv har han også, ikke? Fætrene nikkede bekræftende, de kunne ikke tage deres øjne fra ham.
Så lader du bukserne falde for os, T-Boy! Adebayo smilede ikke mere. Hans store pik dunkede og skabte en stor bule i hans shorts.

Thierry åbnede sine jeans,trak lynlåsen ned. og lod dem falde til gulvet.

Behold dine sko og sokker på, men giv mig dine jeans!

Da Thierry forsøgte at gøre det, fik han overbalance og faldt til stor morskab for de unge sorte. Han rejste sig og, bøjede sig ned og tog jeansene op, hvilket gav de to fætre en fantastisk udsigt til hans røv; de fnisede, da de så den blonde dreng tage instrukser fra deres fætter.
Bayo kastede jeansene ovenpå skjorten.

Han ser da godt nok ud til at spise, ikke? Flotte lange hvide ben, hvide shorts og sokker, helt tydeligt en ovnklar hvid kylling! Mmmmm !!

Adebayo lænede sig tilbage i sin lænestol, hvad der fremhævede hans erektion, og på sofaen kopierede hans fætre ham. De sad med spredte ben mens de stirrede på den næsten nøgne hvide dreng.

Thierry stod noget usikkert foran dem, hans pik pressede de korte shorts ud som et telt.

Fortsæt med at dreje dig rundt, og kom nærmere hen til os dreng!

Da han vendte sig rundt, bemærkede Thierry, at de to fætre justerede sagerne foran i deres shorts. Han forsøgte at gætte hvor gamle, de var. Tunji var sandsynligvis på hans egen alder, Gugile et år eller to yngre, men begge var tydeligvis stærkt vakt af at kigge på ham.

Har I lyst til at føle påham? Spurgte Bayo sine fætre.

Åh ja meget gerne!!!!
Kan vi virkelig?

Bayb klukkede. Selvfølgelig, bare gå videre!

Gugile sprang op, og hans bror fulgte efter. Thierry stod helt stille mens
de følte på hans bryst og kærtegnede hans brystvorter. Tunji satte sig på hug og følte
op og ned af de lange hvide ben, blot stoppede han lige under det hvide telt i shortsene. Han kiggede op i Thierrys øjne, mens han gjorde det, og drengens pik belønnede ham med flere ryk inde i det løse hvide bomuld. Han flyttede
sine hænder og kærtegnede drengen lige under numsen, og hans egen pik dunkede voldsomt. Han bemærkede, at Gugile var ved at undersøge drengens tænder!

Åbn din mund, dreng! beordrede Bajo.

Ligesom far gør med dyrene på gården! tænkte Tunji.

Ligesom de hvide gjorde ved vores forfædre på slave auktion! Sagde Bayo.

Gugile, som nu var tilfreds med sin udforskning af drengens mund med sine fingre, flyttede dem ned for at kærtegne den hvide drengs bryster igen. Derefter så han forlegent op på Bayo, mens han hulede sin hånd over bulen ved drengens pik.

Stik bare hænderne ind, gutter! I er velkomne!

Begge de sorte drenge lo, og holdt øje med, hvad den anden var i gang med at gøre, og så stak de begge en hånd ind i Thierrys shorts. Thierry gispede. Gugiles hånd gik ned fra taljen til den indespærrede pik, og Tunjis gik op fra lårene og ind i shortsenes brede venstre ben for at føle på røvbalderne.

Det er det, vi kalder hans ’let adgang’ shorts. Masser af plads!" sagde Bayo "vi får ham til at have dem på til Pod møderne! "

Thierry mærkede begge drenges hænder, da de følte på hans røv og pik, så mødtes deres hænder under hans nosser. De foldede hinandens hænder over klunkerne og fnisede igen. Tunji flyttede sin anden hånd yderligere fra bagsiden til at kærtegne den hvide drengs kugler og trak den hårde pik nedad, mens hans bror følte længere bagude ind i den hvide røvs revne. Da den yngre drengs fingre kærtegnede ydersiden af hans hul, begyndte Thierry at svede, og steppe med fødderne.

Stå stille BOY!! beordrede Bayo, og spred dine fucking ben!

Adebayo holdt øje med, at drengen gjorde, hvad han havde befalet, mens hans to fætre fortsatte med at udforske,
manipulere og ophidse ham. Han lænede sig tilbage og strøg ydersiden af sine shorts og så fornøjet på den hvide drengs ydmygelse og ubehag ved at være genstand for deres nysgerrighed. Så så han at Gugile trak shortsene ned og helt af, og smed dem hen på bunken af Thierrys tøj. Thierry var nu nøgen bortset fra sko og hvide sokker, hans pik stak lige ud og hans hvide røv fuldt eksponeret i aftenens sollys, der strømmede ind fra vinduerne.

Oh Wowee !! udbrød Tunji, dether er virkelig en fin hvid dreng!

OK, det er nok for nu! sagde Bayo. Han rejste sig og bøjede Thierry forover; Han slog den hvide røv hårdt to gange på hver balde, hvilket efterlod røde fingermærker.

Fortsættes

Ja, jeg synes også, dette er et passende sted i den lange beretning om Thierrys weekend, til at holde en pause. Jeg deler hele historien i fire dele, så hold ud, det prøver jeg!
Forfatteren vil blive meget glad for en bemærkning til historien. Da kommentarfeltet ikke virker, så skriv til
fritzole@gmail.com skriv venligst ”hvid dreng” i emnefeltet.
Hvis du læser engelsk og gerne vil læse flere af de originale historier, end dem jeg oversætter, så finder du dem på dette link:
http://www.nifty.org/nifty/gay/interracial/ebony-high/

Kommentar