Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Stigen

Karakter: 5.0/1
Visninger: 6569

Af: fiskeren30.

Læs flere noveller af:
» fiskeren30.

Skriv til:
» fiskeren30
Tags: Unge, Aldersforskel, Natursex og Første gang
Cyklede igennem skoven med en halv stiv pik.
Trods det gode vejr mødte jeg heldigvis meget få mennesker på stien, og nu nærmede jeg mig mødestedet...
Ville han dukke op? Hvad skulle jeg sige? Ligefrem give velkomst knus?

Min annonce bar måske frugt nu. En annonce hvori jeg havde søgt unge drenge over 15år til frække skriverier.
Jeg fik flere mails, men de fleste mailudvekslingerne stoppede hurtigt. Kasper var anderledes. Kasper, en 15årig dreng havde reageret på min annonce.
Vi havde skrevet flere frække mails frem og tilbage. Det udviklede sig også til almindelige mails om dagligdagen. Kasper skrev f.eks. om sit store interesse – AGF. Delte ikke lige hans smag for fodbold, men også med dette emne kunne vi skrive sammen med et glimt i øjet.
Flere mails omhandlede selvfølgelig sex, fantasier, usikkerhed, onani statistikker mm.

Vi havde skrevet sammen i flere måneder da Kasper pludselig foreslog ”skal vi mødes?”
Jeg havde ikke selv turde spørge. Ville jeg i det hele taget ”gå hele vejen” og hvordan ville Kasper reagere hvis jeg spurgte?. Annoncen havde jo kun lagt op til skriverier.
Men selvfølgelig ville jeg mødes med Kasper, og nu hvor han selv spurgte kunne jeg kun gå all in.
Vi var begge jomfruer hvad angik sex med det samme køn, så vi var helt enige om at starte blidt.
Kasper havde skrevet at han var den generte type, og at jeg skulle tage initiativet ved vores første møde. Vi var også enige om at vi kun ville give handjob og evt. sutte hinanden. Ingen analsex.
Kasper havde også skrevet at han ofte så SM porno, og at dette tændte ham. Jeg lovede at jeg ville tage initiativet, og at jeg ville lade mig inspirere af blid SM sex.
Umiddelbart var jeg ikke den store tilhænger af SM sex. Så det aldrig på nettet. Men efter et par gode film med blid SM havde jeg flere ideer, og Kasper og jeg blev enige om mødestedet.

Mit hjertet bankede kraftigere nu trods jeg cyklede langsommere og langsommere. På ryggen hang min taske. Med tørklædet og rebene. Helt surrealistisk at passere et par smilende løbere med det indhold i tasken, og med den eventuelt kommende begivenhed forude.
Der var han sgu! Han stod allerede og ventede ved den lille bro. Præcis som vi havde aftalt.
Cyklen blev parkeret op af et træ. Jeg fumlede med låsen og tænkte lynhurtigt igen situationen igennem. Her stod jeg, en 30årig mand, med en knægt på kun 15år. Det var jo knapt nok lovligt.
Kaspers ”hej” og efterfølgende smil fik min puls betydeligt ned, og mine tanker til at forsvinde. ”hej, godt at se dig i virkeligheden” hørte jeg mig selv sige da jeg gav drengen et hurtigt knus. Han var et halvt hoved højere end mig. Nok omkring 185cm. En tynd dreng, mørkt hår, og med dejlige grøn/brune øjne. Øjne der signalerede lidt usikkerhed, men også lettelse over at jeg var kommet. Mine øjne signalerede nok det samme.

”Vi skal denne vej” sagde jeg, og pegede op af en lille sti der førte væk fra skovvejen. Vi begyndte at gå. Kaspers AGF trøje åbnede op for en naturlig samtale. Dagen forinden havde Randers tævet AGF med 3-0 i Århus. Roste ham for stadig at tage trøjen på trods det store nederlag.
Vi snakkede om kampen mens vi fik langs stien. Jeg skulede frem. Frem mod det sted hvor jeg havde planlagt at starte. Da vi nåede stedet stoppede jeg op, og Kasper ligeså. Jeg kiggede på drengen og spurgte ”er du klar?” Kasper nikkede bare, og kom med et dejligt smil.

Jeg tog tasken af ryggen og fiskede tørklædet op. ”Kom her!” sagde jeg til Kasper. Forsøgte med en kommanderende tone, men kunne godt se på Kasper at det ikke helt lykkedes. Han nærmede mig med til smil på læben. Jeg tog tørklædet om øjnene på ham, og bandt det stramt bag hovedet.
Tog nu fat i hans arm, og kommanderede igen ”du kommer lige med mig!”

Vi gik væk fra den lille sti. Kasper gik meget forsigtigt, og jeg måtte fjerne et par brombær grene for at han ikke rev hans bare ben. Vi skulle ikke gå langt. Jeg havde nøje udvalgt dette sted på en cykeltur nogle dage forinden. Vi skulle blot gå omkring 20meter.
Stedet havde jeg nøje udvalgt på en cykeltur et par dage forinden.
I en lille lysning, helt usynligt fra stien, stod jagttårnet.
Tårnets store metalstige var meget bred i bunden, og blev smallere og smallere mod toppen. Helt i toppen havde den vel en alm. bredde for en stige.

Jeg stillede Kasper med ryggen til stigen. ”Stå her!” kommanderede jeg. Nu med en lidt mere overbevisende stemme.
Jeg fiskede 4 stykker reb op af tasken. Kiggede på drengen, og synes allerede jeg kunne ane et telt forme sig i hans shorts. Min egen pik var også begyndt at røre på sig.
”Tag den klamme GF trøje af!” sagde jeg højt. En kommando der faldt mig mere naturligt at sige...
Kasper tog T-shirten af, og stod nu i bar overkrop. Ikke meget sol han havde fået på den tynde overkrop, men stadig uimodståelig lækker.
Jeg skubbede ham blidt tilbage, så hans ryg ramte stigen. Han gav et lille gys da huden ramte den kolde metalstige. Jeg tog fat i hans ene arm. Trak den op til stigen, og bandt den fast i hovedhøjde. Gjorde det samme med den anden arm.
Slikkede på hans brystvorter, og bed forsigtigt i dem. Kørte tungen ned langs maven til jeg nåede kanten af hans shorts. Bandt nu begge Kaspers ben fast til det nederste trin på stigen.
”Nu har jeg fandeme styr på dig knægt” hviskede jeg ind i øret på Kasper. Tog fat i begge sider af kanten af hans shorts og boxerhorts, og trak ned. Hans stive pik klaskede op af maven ved denne manøvre. Den stod meget stiv op i luften. En flot drengepik. Nok omkring en 13-14cm.. Der var hår omkring pikken. Det så ud som om drengen havde barberet hårene væk nogle steder. Frækt.
Stod et par sekunder og nød synet. En bundet nøgen dreng med bukserne nede om anklerne, og drengen forventede mere. Vildt frækt syn.
Jeg tog selv tøjet af. Min pik var, om end muligt, endnu stivere end Kaspers. Jeg tog med en fast greb fat om drengens pik. Det gav et sæt i ham. ”Nå, skal vi så se at få gjort noget ved denne stive pik!” sagde jeg til Kasper mens jeg rejste mig og placerede mig helt tæt ind på drengen. Jeg tog fat i begge stive pikke og førte dem sammen. Således kunne jeg massere begge pikke med én hånd, og den frie hånd var derfor ledig til at på vandring på den spændstige krop.
”Jeg kommer snart” prustede Kasper.
”Det er sgu ikke meningen” svarede jeg, og tilføjede ”Du har lige et arbejde der skal udføres først, og det er i øvrigt sidste gang jeg gider høre dig tale Kasper!”.
Forsøgte igen at holde en lidt streng tone. Det var blevet lettere, stadig grænseoverskridende, men samtidig vanvittigt frækt at have magten over den bundne dreng.

Jeg placerede nu mine fødder på stigens nederste trin. På ydersiden af drengens ben. Med et godt greb i trinet ved Kaspers hoved hang jeg nu meget tæt på ham. Jeg bøjede i knæene så vores pikke igen stødte sammen. Lavede lidt bollebevægelser så pikkene gned frækt mod hinanden. Kasper stønnede af begejstring. Begge pikke væskede allerede meget af presæd. Jeg kravlede langsomt op af stigen. Holdt en afstand, så min pik gned langsomt op af drengens mave. Kravlede videre op, vrikkede med kroppen så mit pikhoved masserede hans stive brystvorte.
Kravlede langsomt videre op af stigen, så spidsen af min pik nu bevægede sig op af drengens hals. Han var ikke i tvivl om hvor min pik var på vej hen. Kunne mærke han sank da jeg igen satte i bevægelse, og pikken nærmede sig hagen. Jeg kiggede ned og konstaterede at han havde åbnet munden en lille smule. Rykkede derfor min underkrop de få centimeter der skulle til. Min pik rørte hans læber. Han havde ikke åbnet munden meget, men mit pikhoved var nu fanget af hans overlæbe, og jeg pressede forsigtigt underkroppen ind mod drengen.
Hovedet af min pik gled ind i Kaspers mund. Han åbnede nu munden mere, og begyndte at arbejde med læberne og tungen. Han suttede min pik. ”Go dreng” stønnede jeg, og begyndte at lave langsomme kneppebevægelser. Jeg har vist en ret almindelig størrelse pik, så Kasper kunne have det meste af min pik i munden.
Det var Kaspers første gang, men det hæmmede ikke hans lyst til at sutte og stramme læberne om min pik. Sammen med mine pulserende bevægelser blev det hurtigt vanvittigt godt, og min orgasme blev hurtigt uundgåelig. Efter en bølge af krampagtige bevægelser stønnede jeg min orgasme ud, og skød hele min ladning af i munden på Kasper. Han suttede videre til sidste dråbe. Han lod det meste af sæden løbe ud munden. Det løb nu ned af hans hage, og dryppede ned af brystet.
Jeg trak min pik ud, og hang et øjeblik og sundede mig. Krøb langsomt ned af stigen, og lod igen min spermindsmurte pik og nosser gnide ned ad drengens bryst og mave.
Kunne se at Kaspers pik havde lagt sig en anelse, men da min pik nærmede sig hans steg den i små ryk... Han håbede vist det var hans tur nu; selvfølgelig var det hans tur.
Jeg satte mig på knæ i skovbunden. Mit hoved var lige ud for en strittede uimodståelig drengepik.
Gav den et hurtigt kys hvilket sendte en spjæt igennem drengen. Jeg masserede kort hans dejlige nosser, og tog så langt om længe hele hans dejlige stang i munden. Fantastisk fornemmelse at have hans varme pik i munden. Han stønnede i takt med mine malkende bevægelser med munden. Mine hænder holdt om hans hofte, og kunne med fingrene mærke hans faste røv.
Der gik ikke længe, så stønnede Kasper hyppigere og højere, og til sidst brølede han hele sin ladning ud i munden på mig. Jeg slugte hver en dråbe, og beholdt pikken i munden indtil drengen stod helt stille. Kasper stod stille med et saligt smil på læberne.
Jeg tog mine boxershorts på, tog derefter noget papir fra tasken. Fugtede det med lidt vand fra drikkedunken, og vaskede sæden af drengens ansigt, bryst og mave. Gav den nu halvstive pik et lille klem inden jeg trak hans shorts op. Bandt hans arme op, og trak T-shirten over hovedet på ham. ”Tag den på” beordrede jeg, samlede mit eget tøj på fra skovbunden, og tog det på.
Løsnede de sidste reb, og smed alt i tasken. Tørklædet lod jeg blive på drengen. Trak ham tilbage mod stien. Han gik nu mere sikkert. Tilbage på stien trak jeg tørklædet af ham. Han blinkede et par gange og smilte så.
”Hva´ så, så taber i vel også mod Brøndby på lørdag” drillede jeg, og vi gik tilbage til udgangspunktet, snakkende om fodbold, men nok med lidt andre tanker i hovedet...



Forfatter: Fiskeren
Email: fiskeren30@hotmail.com
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:12/08 2020
Dejlig novelle - også selvom jeg ikke rigtig tænder på SM.